Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Mackósajt
senior tag
-
Zolás
addikt
Naná hogy meg kéne tölteni. Vagy szerzel egy Soul Trap varázslatot, vagy ilyennel enchantolt fegyót. Ha nem megy, kereskedőknél keress tötlött gemet.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
TTomax
félisten
Bizony!Sokkal erősebb ellenfeleket ki lehet csinálni így! Én váltogatom az egykezes és az íjászkodást... a fö szálat nem is csinálom,és level 20-as vagyok,de sárkányt még nem láttam
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
mpierre
veterán
A részegeknek külön őrangyala van...
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
maszi99
őstag
Nekem kezdetektől szint ugyanaz a pacim
Ügyes intelligens, és nem támad be mindent, de amint észrevettem velem együtt fejlődik, mert sok mindent kibír már, ha nincs időm időben leszállni.
Mentünk már sárkánynak is neki így együtt, de nem lett semmi gondja 1x semhttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
szabod
senior tag
Közben megtaláltam, Markarthban lehet venni 500 aranyért.
-
maszi99
őstag
Jégsárkánnyal sem volt gond , nem szabad magára hagyni a pacit, hidd el jó társ, bár attól függ hol, és melyik fajtát vesszük, mert van különbség közöttük.
Kutya is harcolhat veled , de nekem nem kell, meg semmiféle társ, meg luvnya se
Mukorkának volt kutyája ha jól emlékszem őt kell megkérdezni, de biztos más is tudja hol lehet venni, én nem jártam utána, nekem az se kellhttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
keIdor
titán
Amik megvannak már:
Champion of Mehrunes Dagon
Champion of Meridia
Champion of Molag Bal
Champion of Namira
Guildmaster of the Thieves Guild
Harbinger of The Companions
Listener of The Dark Brotherood
Thane of Riften
Thane of Solitude
Thane of Whiterun
War Hero of the Imperial Legion
One of the three Nightingales
One of the BladesDe igazándiból a többi helyen is lehetnék már Thane, csak nem foglalkoztam vele, hogy "kiváltsam". Holnap befejezem a főküldit és majd mehet a College of Winterhold, azzal alig foglalkoztam még.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
icons
addikt
Nekem a replikátorok jutottak eszembe róluk
Amikor jöttek a szemét pókok . De egyébként ősökre tényleg jobban hasonlítanak! A lényeg, hogy előre mutatóak.
Kérdés: házasodni stb hogy lehet? Azt olvastam ,hogy egy nyaklánc kell hozzá. Van egy jó kis csak Whiterunban, de nem ajánl fel semmilyen opciót, ő pl akkor nincs benne a megházasítható kategóriában?
-
Integra
titán
ezt a küldetést asszem nem csináltam még meg, elképesztő mennyiségű van, követni is nehéz... szerencsére. távolsági destruction varázslatokat kell tanulni, firebolt és a többit, hogy messziről tudjak lövöldözni mert a sparks és a flame kevés..
de ez még mindig nem oldja meg a páncél kérdésem.. most kimenekültem szégyen szemre a barlangból, majd visszatérek...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
FehérHolló
veterán
Wabbajack-kel érhetnek meglepetések. Ha például sütivé/csirkévé/nyúllá/pénzzé/stb változtat valakit, és az sebzést kap (akár folyamatban lévő égés, vagy hasonló forrásból), akkor max hp-n visszaváltozik eredeti formájába. Mivel az összes negatív hatása semlegesíthető, poénnak teljesen jó, de végleges megoldást nem szolgáltat a nézeteltéréseid rendezésére.
Skynet is real. It's called Google.
-
Landon
őstag
Egy ilyen Ebony blade volt az Oblivionban is! Nem tudom mennyire emlékszel/emlékeztek Umbra-ra? Valami cave szerűségbe volt ő is, qrva erős volt... Csak trükközve lehetett megölni (volt lent egy valami verem vagy mi amibe szögek voltak, abba kellett beleügyeskedni) Na neki volt full Ebony páncélja, pajzsal, kardal, mindennel.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
-
Integra
titán
és tényleg ott van
jól elrontottam eddig az enchantingot, mert nem is foglalkoztam vele, így kb semmit sem szedtem még szét az asztalon... most azt kéne majd kitalálni hogy mivel érdemes foglalkozni, érdekes hogy szétszedtem egy gyűrűt ami azt mondta hogy 15%-kal jobb a kovácsolás vagy ilyesmit, aztán megnéztem hogy enchantban is tudom e ezt, erre ott csak 8%-ot ad.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
tehát akkor alapvetően a dechantingnál ne foglalkozzak a %-kal, hanem csak maga a dechanting a lényeg, ahogy közeledek 100-hoz az adott skillben úgy lesz nagyobb..
pl olyat mindenképp kell ruházatba raknom, hogy 50%-kal vagy 75%-kal gyorsabban töltse vissza a manát, mert különben meghalok, iszonyú lassan tölt.. aztán az sem árt, hogy ha kevesebbe kerül a mana cast. vagy a resist nagyobb. mindegy amúgy hogy mondjuk gyűrűt csinálok vagy páncélt vagy sisakot? van különbség a között hogy hol mennyit ad az adott enchantinghoz?
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
na amit útálok tiszta szívből, hogy az npc-k néha segghülyék.. jön a buzi sárkány az ork erődben, rátolok egy kis flame-t, beleáll a gyökér ork, máris ellenség lesz, mert megégettem...... és onnantól az egész pereputtya engem támad.. érted, a sárkány tolja rá a hányást, de a parasztja csakazértis engem ver, üt rúg vág... hihetetlen..
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
whitezo88
nagyúr
-
Mackósajt
senior tag
100% fölötti a névleges shock resistem, ha úgy akarom. Persze akkor ez még nem volt meg, lehet gondban letettem volna.
Kedves rokona, Krois, a sorozatlövésre állított tűzlabdás botjával, az idézéséivel, és az idézett lények átfordításával elsőre megfutamított. A sárkány miatt mentem fel. Lenyomtam a sárkányt, és boldogan mentem az oltárhoz, mire megjelent előtte Krois, és feltörölte velem a havat. Végül elcsaltam, és úgy osontam vissza az oltárhoz. 10+ szinttel később mentem vissza leverni.
(#6233) G^zC^mp€r: csak az számít, hogy mekkora a lélek, az nem számít, hogy mibe tetted. Személyek lelke mindig grand, még az utolsó banditáké is. (Nosztalgiával gondolok vissza Almalexia lelkére. Valami másfél millát ért. )
[ Szerkesztve ]
-
pcMANiac
aktív tag
Mikor 20-as szint körül csináltam azt a küldit, amiben az a hely volt, azt írta, hogy nincs valami szükséges tárgyam, ami kéne. De hogy mi lenne az, arra nem jöttem rá. Morokei idézgetett egy villámszórós elemetált, na az állat volt. 2 villámmal lenyomott szinte.
Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.
-
pcMANiac
aktív tag
Azzal lehet csinálni valamit, hogy mikor vissza kellene mennem Eltrys-hez, (The Forsworn Conspiracy vége) addigra meghalva fekszik és nem történik semmi, pedig elvileg mindent összeszedtem, amit kell?Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.
-
no01ricsi
tag
-
pcMANiac
aktív tag
Én is ezzel nyomulok mostanában, de a 3mp az első csapástól számít, hogy rárakod a varázslatot az ellenre. Tehát az első csapás és a halála között kell max 3mp-nek eltelni, nem az utolsó csapás és a halála között.
Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.
-
pcMANiac
aktív tag
Vannak még csodák. Talán egy újabb bug volt. Különben mi értelme lenne az időtartam változós soul trap varázs fegyvereknek? Akkor elég lenne egy 1mp-es is, hisz az utsó csapástól a halálig az is elég lenne.
-
pcMANiac
aktív tag
Mert akkor raktad rá a soul trap varázst, mielőtt épp megölted. A rárakás onnantól számít, hogy megérinted a fegyverrel vagy ráküldöd a varázslatot és innen indul a 3mp.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest