Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
Sziasztok, beköszönök, mert most hoztam haza a cuccot Illetve, ha valakit érdekel van egy másik előrendelésem az Árkád 576-ban, amit aki akar, helyettem elhozhat, nekem sikerült két helyen is megrendelnem
RTX ON
-
Youri
veterán
Na nekem is:
"A steam szerverei jelenleg túlterheltek a kérése teljesítéséhez."Furcsa, a Witcher 2-t töltöm párhuzamosan Steamen 5 megával
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
Youri
veterán
Nah, végre sikerült feltelepíteni, meg letölteni a hozzávalót. Így az első benyomások: Nem haladok gyorsan egyáltalán, mert mindenhova benézek, biztos ami biztos 2x A harc maga eléggé el van b*szva szerintem, semmi élet nincs egy csatajelentben, bár ez korábban is így volt, vihettek volna bele egy kis fizikát, hogy ha valakire egy kétkezessel rávágok az rogyjon is meg Egyébiránt pedig remek kis game, de a grafika nem túl szép, semmi fejlődés nincs benne a Fallout 3 óta.
RTX ON
-
Youri
veterán
-
Youri
veterán
-
Youri
veterán
jáj, farkasember lettem... Hülye companionoktól csak így kapok küldit, remélem tudok majd szabadulni, mert majd vámpír akarok lenni
RTX ON
-
Youri
veterán
A perkeket lehet valahogy rezetelni majd, vagy csak a karaktergenerálón keresztül?
RTX ON
-
Youri
veterán
Markathban nincsen Jarl?
RTX ON
-
Youri
veterán
válasz Cucuska2 #2502 üzenetére
talán SPOILER
A horrorházra, vagy a bányából kimenekülősre gondolsz? Megcsináltam, kimenekültem a bányából, megkaptam az Old Gods szettet, majd mint aki jól végezte dolgát, kinyírtam a Madanachot, utána pedig a többi sittest is, mikor kiértem. De nem találom már a fő ezüstös csókát a házában... A House of horrort megcsináltam, ott a végén mondta a nem túl kedves csóka, hogy viseljem gondját a háznak, akkor az mostmár az enyém lenne?
RTX ON
-
Youri
veterán
-
Youri
veterán
SPOILER
[link] Erre most mi a megoldás
RTX ON
-
Youri
veterán
Na, kigyógyultam a farkasemberségből. Ideje lenne választanom. Ki mit mond? Imperial, vagy Stormcloak?
RTX ON
-
Youri
veterán
Szóval, Stormcloak, vagy Legion? Illetve mikor van az a pont, ahonnan nincs visszaút? Bszéltem Ulfrickal, meg a másik csókával - nem túl szimpi alakok - kiírta, hogy a join Stormcloak complete, de még nem lett a Legion failed.
RTX ON
-
Youri
veterán
-
Youri
veterán
-
Youri
veterán
-
Youri
veterán
Nekem olyat szokott csinálni, hogy eltűnnek textúrák, és csak lilaság marad a helyén Vicces, amikor a kemény ork banditák látszólag lila ruhában feszítenek
RTX ON
-
Youri
veterán
Idegesítő bugokkal nem nagyon találkozok, de viccesekkel igen. Legutóbb kijöttem a házamból Whiterunban, és láom, hogy a csóka álló helyzetben elszáll a ház előtt, neki a várfalnak, majd leesik a földre. Másik meg amikor Solitudeban a kocsmában beszélnem kellett egy gyíkkal, utána pedig követni, kiment az ajtón, kimentem, kerestem, hát nem a függőleges falra mászott fel?
RTX ON
-
Youri
veterán
Hallgatván a sztorikat innen-onnan, nem nagyon van jó, meg rossz oldal. Van egyrészt egy birodalom, ami a fennmaradásáért küzd, miközben egy elnyomó másik birodalommal kötött megállapodás miatt szított ellentétek marcangolják.
Másik oldalon a saját szuverenitásukért, és szeretett Thalosért küzdő felkelők, akik nem tudják elviselni a megaláztatást, amit a békeszerződés hozott rájuk. És ott vannak a sztorik a megölt családtagokról, kivégzésekről, a birodalom által, míg ott van Ulfric, aki egy baromi unszi alak, nyilvánvaló saját céljaira használja fel a lázadást.
Szerintem ez így egy nagyon jól eltalált szitu, max respect a szerzőknek, hogy nem a szokásos jó-rossz, fehér-fekete klisére építik fel a konfliktust, ami mellesleg nem is a legfőbb vonala a játéknak
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
Youri
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 4
- Windows 10
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest