- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Újabb táska trophy
[link]Tl;dr
Wt4-ben uralni kell az összes cp-t. Érdemes csapatban csinálni ahogy az egyik kommentelő is írta. 3 ember foglalja a pontokat. Egy pedig kapja el az éppen támadó piros pisztoly ikonnal jelölt ellenfeleket. Arról nem láttam infót, valoszinileg mindegy a cp szintje. Kellemes pár órás időtöltés.
-
Nagus
senior tag
Megvan a 12 maszk de csak 6 ivory kulcsom lett. Próbáltam újra spawnoltati több huntert is de nem akart előjönni. Másnak sikerült vagy ez valami újabb bug?
-
törölt tag
ha egy 450-es cuccot kalibrálsz akkor abból lehet 465 is. már akár 1-2% chc is képes ennyit dobni az értékén. ez is tökéletesen mutatja, hogy mennyire nem éri meg a gs-t nézni. a másik ilyen ok, hogy lehet egy maszkon 50% dte 450 körüli gs-sel, mig lehet valami 500-as és kb semmi értelmes nincs rajta.
-
AtHoS
nagyúr
Kaptam egy infót, hogy tárgy van a mailbox-omban, nézzem meg a stash-t. A cache-részen látom, hogy van 1 db specialzied Apparel cache key-em. Ezt érdemes később nyitni magasabb szinten (lvl 7 a karakter) vagy nyissuk akkor, mikor jön az üzenet?
-
Lefty
addikt
T5-tel most minden cuccunk kuka lesz? Mennyire emelkedik a GS?
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #6380 üzenetére
-
NoOne1976
őstag
Most kezdtem a játékot, így még elég sok mindennel nem vagyok tisztában.
A projekteket (vagy mi a nevük) érdemes csinálni? Mire jók?
-
VikMorroHun
őstag
Parizereskenyerrel meg Bazinookal (ha jól emlékszem) próbálkoztunk a déli DZ-ban ma este, inkább kevesebb, mint több sikerrel. (Bár volt olyan, amikor kb. 4 kimentésre váró tárgy is volt nálam, csak éppen jöttek az ellenséges ügynökök.)
Ha jól emlékszem, Parizereskenyer említette, hogy ha lenne nekünk is mikrofonunk, akkor jobban tudnánk együttműködni. Aldibandi (?) - aki egy állványzat tetején időzött egy darabig - többször is leszedett minket. Ebben az esetben szerintem teljesen mindegy volt, hogy van-e mikrofon, vagy nincs, mert kb. 1- 1,5 másodpercig tartott neki lelőnie engem, amikor viszont egyedül szálltam szembe vele, kb. meg sem tudtam karcolni. Ott állt előttem fedezék nélkül, és hagyta, hogy lőjem egy kicsit. Meg sem moccant a páncélzata. Szóval egyrészt lényegesen jobb volt a felszerelése, másrészt az állvány tetején helyzeti előnyben is volt. -
Nagus
senior tag
Pár napja semmilyen ruha nem esett utcán a nagy zsákból vagy a bőrödből pedig ugyan annyit nyitok, mint előtte. Vajon állítottak a droppon? Valamint vajon javítják azt, hogy amikor kilépek a játékból van 6 gránátom a kilövőbe, amikor meg belépek nulla?
-
L_ajos
őstag
Ha nekem a Rifle és a LGM a kedvencem de a Demolitionist bónuszát is meg szeretném tartani, lehet életképes?
Még nem végjáték ( GL: 320 )
Valahogy a SMG nem adja
-
Dani79
tag
válasz
arnikusz #6371 üzenetére
Nálam a buildben figyel 2.nak chatterbox, 1. meg egy nem túl gyors de nagyot ütő p416, chatter talent miatt mikor felpörög a rate of fire akkor aztán 3 mp alatt olvad el a behemót kalapácsos.
Még 3 talent kell, 1 fegyóra meg 2 ruhára akkor lesz a tuti, most még elvérzek challenge solo legvégén elég sokszor -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #6363 üzenetére
Merciless shoti LMG mellé, ahogy Tommy írta. Chatterbox SMG buildhez, azt írják jobb mint egy jó talentes Vector, de várd meg a crafttal a Tier 5-öt én se csináltam még.
A Tommy által mutatott healelő/amoroló buildet fogok majd összerakni
-
Pahli
tag
válasz
regener #6365 üzenetére
Oké ne járjon mindenkinek alapból a legjobb cucc, de ne csak szimplán statisztikai alapon akarják szabályozni, hogy kinek milye legyen alias *droprate. Ami úgymond nem is lenne akkora baj, csak mi értelme annak, hogy haver 3ra megkapta (kajakra) a Jeffersonon a Merciless-t, én meg 30-ra sem. Nem kell hozzá skill, stratégia, taktika, tervezés, build, speckó gear, semmi. A helyes válasz kaszinószimulátor. Kötnék az ilyen cuccokat, challange-hez, vagy csináld meg valami hulladék builddel, vagy spercifikus builddel ezt a küldetést, vagy időre vagy mit tudom én. Legyen kihívás egy Exotic, és ne random IMO.
-
John Marston
csendes tag
207 óra. Chatterbox, Liberty, Upgraded Lullaby, Merciless begyűjtve.
(Boxon)Az1-ben több mint 30db Házat adott. Inkább szerencsés legyek, mint okos!
-
Anonymus23
veterán
Az asztalt nem bántom, mert összességében van rajta vagy 350-400k érték (és a sz.gép meg az asztal mellett van), így max a szék párnázott karfája kap 1-2t
De ha ilyen szitu van, akkor inkább felállok, és megyek egy kört, mert idegesen kb 90%-ot romlik az aimEz kb olyan, mint a küldetések letolása a teljes pajzs elvesztése nélkül. Már mindegyik megvan, volt olyan, ahol bújtam végig, meg tök óvatosan csináltam, volt, hogy megcsináltam a küldit, azt hittem vége is, kisfiam odajött, kérdezett valamit, mire visszanéztem 3 mob éppen leabálta a páncélt rólam (Grand Washington Hotel szétlőtt "tikfa" ajtó utáni utolsó 3 mob). Kezdhettem elölről a kihívást.
Amióta meg készen van, azóta meg sokszor rambózok, és így is többször simán megvan pajzs elvesztése nélkül.
Amikor rágörcsöl az ember, akkor sokszor rosszabb -
-
cikasz
őstag
válasz
Anonymus23 #6352 üzenetére
Te ilyen kihúzhatóson játszol?
Én már jópárszor letörtem volna, néha akkorákat verek oda az asztralra is, hogy egyszer a kezem fog eltörni!
(Az asztal keményebb
)
Nagy nehezen sikerült megszereznem egy maszkot nekem is. Fogócskáztunk egy 10-15 percet a hunterral aztán sikerült egy patrolnak lekötnie amíg kiosztottam két-három sniper (60k dps-es asszem) fejest és lefeküdt pihenni a fűbe.
-
-=Jam=-
őstag
Persze az is egy megoldás, de ezt nyilván magának kell eldönteni mindenkinek
Én lecraftoltam mindkettőt, majd meglátjuk mi lesz a patch után
Persze Sweet Dreams meg Merciless kurvára nem akar esni
(#6352) Anonymus23: Én ezekre nem vagyok túl érzékeny, úgyhogy nem vettem észre semmi változást, ezen is lövöm a fejeseket meg az előzőn is lőttem
-
bisza
tag
Sziasztok!
Olvastam itt több hozzászólásban, hogy az egzotikus pisztolyt és az smg-t nem érdemes legyártani mert 440-es lesz a szintje.
Ez így van, de ha legyártás után elmész a vendorhoz, akkor rögtön meg lehet venni hozzá a upgrade tervrajzot. A legyártáshoz egzotikus alkatrész kell, ezért még nem legyártható az upgrade. Gondoltam, mást is érdekelhet. Nekem az smghez és a pisztolyhoz is megvan. -
Anonymus23
veterán
Tényleg segíteni akarok, ne értsd félre:
Az utolsó 3 oszlop gyakorlatilag ugyanarról beszél, hogy milyen módon lehet megszerezni.
Erre írtam én is a négy lehetőséget (jellemzően ezek, van 1-2 ami picit másabb).
A side missionöket többféle módon fel lehet oldani:
Vannak MIssion Giver emberkék, akikkel ha beszélsz, akkor adják ezeket a mellékküldetéseket, vagy nekem volt talán olyan is, hogy simán amikor valahol jártam megjelent mellettem a mellékküldetés, és rádión mondta a csávó, hogy mellesleg most mi is a szitu.De a három oszlop értelmezése:
Obtain via: Megszerzés min keresztül: pl Control Point, el kell foglalni a Control PointotMethod: Módszer a CP legyen 3-as szintű
Location: Hely: itt ugye ez nem értelmezhető, de T4-ben kell lenned.
Ugyanez pl a perkeknél elmondja hogy a Grip2 perket kell feloldani, és a Fehér Házban tudod ezt megtenni a HQ-nél.
-
DrJaka
aktív tag
válasz
Anonymus23 #6346 üzenetére
Ugyanezt a táblázatot néztem. Az utolsó 3 oszlop nem volt egyértelmű, de így, hogy tettek ki a srácok képet, már megleszek.
Köszönöm -
Anonymus23
veterán
Melyik táblázatot nézted? Mi nem egyértelmű benne?
Ha kicsit több infót adsz, akkor többet tudunk segíteni.De, a legegyszerűbb és amit én találtam ez a legtöbb infó ami össze van szedve Fegyver kiegekhez.
ITT
Rámész a WEAPON MODS fülre és az utolsó 3 oszlop megmondja, hogy honnan, milyen módon és helyen lehet megszerezni.Jellemzően ezen a négy forráson keresztül kapsz fegyver kieg tervrajzot egyébként:
Perkek feloldásával
Mellékküldetések jutalma
T4-ben lvl3 CP-k kitakarításáért kaphatsz
Projektek elvégzése -
-
válasz
arnikusz #6342 üzenetére
Nekem megvan 11 maszk és 7 kulcs, de a konténer tetején lévőt megölni nagyon nehéz, egyszerűen olyan gyorsan eltűnik, hogy mielőtt megkapná a hitet már nincs ott. Nem értem. Egyébként érdemes figyelni mert több helyen megjelenik. Én már 3 helyen próbálom ahol spawn-ol. /konténer tetején, az beléptető kapu tetején, és a sátorvárosban/ de nem sikerült még.
Ami érdekes, hogy jelent meg már hunter random városrészekben is, éjszakai szabad kóborlásnál csak azt vettem észre, hogy megy a zavaró, körbenéztem és fent volt a tetőn. -
arnikusz
veterán
Norti által linkelt videohoz az egyik kommentelő írta, hogy gond van és javítani fogják, de forrást nem mellékelt.
Viszont az eddig látott videokban mindenhol 7 Ivory kulcssal zártak.Gubu tegnap az emlékmű melletti tetőn lévőt az alóla kijövő Outcastosak üzték el, a másikat pedig először a konténer tetején nem adta be, majd mikor közelebb mentem, akkor megjelent, de amint emeltem a Granyóvetőt el is tűnt.
Este a Norti félét próbálom.
-
RazoR
veterán
Srácok, pár fórumon azt olvastam és videók is vannak, hogy a Hunterek dobják mind a 8 ivory keyt.....
Én nem tudom kipróbálni mert nem tartok még ott. A láda van akinek ruhát dobott, van akinek fullos ctart-t vagy f2000-et. -
warcat
veterán
Heti projectből most esett a large pouch recept:
lmg +75 golyó -35% stability
-
fuvi
senior tag
Hogyan neveld sárkányodat, avagy a karakterépítés mikéntje
nemrég találtam egy jó kis leírást a redditen, saját példamat belerakva lefordítottam
Először is, játékstílusod/felfogásod határozza meg, hogyan és mit is szeretnél a játékban csinálni.
Én egyelőre PvE tartalmakat szeretnék csinálni, magányosan és csapatban is, ezeken belül főleg Challenge küldetéseket, ill. 3-as szintű Control Pointokat.Kedvenc fegyvertípusod(aid) szerint alakítsuk ki fegyvereinket és felszerelésünket.
Imádom az AReket, illetve a Rifleket ezért ezeket fogom felszerelésben is támogatni talentekkel, Attribute pontokkal.Számodra legfontosabb Talent(ek)
Válassz ki egy fegyver és egy (vagy több) ruha talentet ami köré epíted a karaktert.Mik azok az Attribute (Tulajdonság) pontok?
Minden felszerelés tartalmaz legalább egy tulajdonságot (armor, damage, cooldown reduction stb). Ezeket 3 kategóríába soroljuk (zárójelben a hozzátartozó ikon): offensive (célkereszt), defensive (pajzs) és utility (elem). Minél kevesebb ilyen stat van egy itemen annál nagyobbak az értékei.Mik a Modok és a Mod slotok?
Felszereléseken lehetnek az előző 3 kategóriába sorolható Mod slotok. Ezek a kategóriák (offensive, defensive, utility) még 2 részre vannak szedve: “System” vagy “Protocol”. A megfelelő Modok ezekbe a slotokba (foglalatokba) tehetők. “Generic” Modokat bármely kategóriába betehetjük, csak a System ill. Protocol különbözteti meg ezeket. Maguk a Modok véletlenszerűen generált Attribute pontokat tartalmaznak (lila: 2 stat, lego: 3 stat)Mi az az ODU pite:
Az ODU (offensive, defensive, utility) pite a karakterlap bal felső részében található ábra, ami jelzi mennyi és milyen Attribute pontokat és Modokat (1db mod 1-el növeli csak, hiába van rajta pl 3 érték) használunk. Bizonyos talenteknél láthatunk követelményeket, amiknek megfelelve aktív lesz az a talent.Talentek köré építkezz
A fegyveremen található “Strained” talenthez maximum 5 offensive érték társulhat, mivel ehez a talenthez sok Crit kell ezért főleg “crit hit chance” -re raktamBrand Szett bónuszok
Némelyik szettbónusz egész jó, hogy rámenjünk, de én nem eröltettem a dolgot, talán egy kettes bónuszom van, nagyon macerás jó értékekkel találni geart és még erre is figyelni kéne.Szinergia
Fegyverem “Strained” talente elég jó együttműködik chestemen lévő “Berserk” talenttel, illetve ugyanaz a követelménye, mint a backpackomon lévő “Safeguard”-nak. Kesztyűn pedig “Cluth” aktív talentnek hasonló a követelménye, mint a “Berserk”-nek.Ne felejtkezzünk el persze a sebzésről se
Sebzés még mindíg az elsődleges dolog amire figyeljünk. Nemigazán beszélhetünk farmolásról ha egy tárból alig ölsz meg egy normál ellenfelet.Felszerelés és az ODU tervezése
Mostanra tudjuk hogy milyen talenteket és bónuszokat akarunk a fegyverünk mellé, de nem ilyen egyszerű a dolog. Bizonyos ruhákon csak bizonyos talentek lehenek ill bizonyos ruhákon csak bizonyos talentek lehetnek. Talentek lehetnek aktívak vagy passzívak. Ezekre itt egy jó kis táblázat./I] -
kovsol
titán
Ma megvettem a játékot PC -re, de nem bírom elindítani.
Amikor töltene be hallom a hangot, de ablakban indul eleve, és tiszta fekete a kép. Ha kattintok azonnal kifagy. Ha alt+enter kombóval teljes képernyőre akarok váltani akkor is kifagy.
Ötlet?
Legfrissebb NVIDIA drivert is felraktam. A gépem megfelel a követelménynek. Windows 10 64 bit van telepítve. (eredeti az is). Talán a két monitor tesz be neki? -
Kicsimix
őstag
válasz
Kicsimix #5835 üzenetére
PS4-en továbbra is várjuk azokat akik jönnének játszani klánba.
Jelenleg 8-an vagyunk Div 2-ben. Többen még mostanában fognak csatlakozni.
Hosszútávra lehet velünk tervezni, több játékkal is játszunk! Egy összetartó banda vagyunk.Privátban keressetek ha érdekes lehet a dolog : )
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #6315 üzenetére
Köszönöm most látom ami nekem megvan a light extended 5.56-ra gondoltam az elég.
Viszont ez az amit írtam korábban ami kell az SMG buildhez EXPS3 Holo sight +12.0% Critical Hit Chance -10.0% Headshot Damage Control Point Alert Level 3 World Tier 4. -
Kiscsőke
aktív tag
Mi a klánnal szedtük eddig az összes huntert mind a 13-at, nekem a 12-ig maszkot a 13-ik hunter dobta(amelyik elvileg a 7-ik kulcsot adja), viszont ivory key nincs csak 6, sőt a sniper srácnak meg csak 5 kulcsa van(ő csinálta az 1 shot-os huntereket amelyeknél az egyiknél nem voltam ott), tehát a maszk is random jön meg a kulcs is. Valószínűleg módszeresen kétnaponta le kellene szedni az összes huntert és akkor előbb utóbb meg lesz az összes maszk, és kulcs is.
Nekem se D50, se CTAR nem esett, de M44-et kb már 100-at eladtam
(#6301) arnikusz
"ami 45 acp 9mm tárat ad," ezt most így nem értem ez acp lőszerhez van vagy 9mm-hez?
Assault rifle-höz van +30-as táram így 61 lőszert tudok bepakolni az ACR-be s az Mk16-ba -
TommyS_27
senior tag
ja ezen meg már sirva röhögök mióta megláttam
-
kiserik
senior tag
PS4-es kérdés: másnál is szokott "megfagyni" a karakter? Mostanában azzal szívat, hogy küldetés közben ha meghalok, újjá éledés után nem tudok mozogni. Csak a logout-login oldja meg. Soloban ekkor ugye bukod a küldit. Egy jó kis Challenge vége felé elég idegesítő tud lenni....
-
Dani79
tag
Ghost milyen gyakran dobja a mask-ot? 2/2 nem dobott semmit csak valami vacak fegyvert
-
arnikusz
veterán
válasz
Kiscsőke #6300 üzenetére
Van olyan side mission ami 45 acp 9mm tárat ad, én a Vector SBR-t használom az jobb mint a váltámasz nélküli. Viszont a képen láthatón van a 20 % tárkapacitást adó talent így az 51 löszer bontja a High end arany ellenfelet.
Vector 9mm, Vector .45 APC, Tactical Vector, Vector SBR 9mm. ezeket találtam.
Anonymus a Survivalistnál lévő infantry 5.56 magazine blueprint máshonnan nem jöhet igaz.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- 27% - Samsung G8 Odyssey OLED 34 Monitor! 3440x1440 / 175Hz / 0.03ms / FreeSync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- LG OLED 77 G1 4K Smart TV 120hz, 195cm
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron