- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:24 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
-
BenSopra
tag
-
BenSopra
tag
Magyarul tudtad, hogy van egy olyan hiba amit nagy eséllyel neked is bedob a játék -és amit elkerülhettél volna, ha vársz pár napot-, ennek ellenére telepítetted/elindítottad, majd mikor TÉNYLEG beadta neked is, felháborodásodnak hangot adva elkezdtél itt is és discordon is panaszkodni.
Ha házhoz mész a pofonért, ne csodálkozz hogy arcon ....nak.. -
Anonymus23
veterán
ahogy elérte ugye a lvl30-at, akkro van utána Tier1-től 5-ig.
A Tierek utána úgy voltak, hogy meg kellett ugye csinálni a Tidalhoz a főküldetésekből párat, illetve a Strongholdokat, és így oldotta fel Tier1-től felfelé Tier 4-ig, és asszem a Tidal Basin (Black Tusk stronghold) volt a Tier5 belépő.
Na most, hogy ezeket még végig kell-e csinálni, vagy ahogy megvolt a Capitolium már lehet is menni New Yorkba, azt nem tudom igazából, mire kij9tt ez a rész, már rég minden karakter T5-ben volt nálam. -
mg1992mg
őstag
Káli só meg Manny nem hiszem, hogy ellenség lesz.
Faye Lau mondjuk engem meglepett. Meg az is, hogy egy ilyen Hunt alá rakják, azt hittem valami jelentőségesebb dolgot fog kapni, saját Main missiont, vagy valami.. Bár, ez Schaeffer-re is igaz, mivel kb az egész Black Tusk szálban szerepet játszott.
Igen, talán én vagyok az egyetlen, akit valamennyire érdekel az a latymatag sztori, amit itt képesek képernyőre tárni.
-
wjbhbdux
veterán
-
velizare
nagyúr
-
Nagus
senior tag
Nekem nem a tartalom mennyiségével van bajom hanem a milyenséggel, hogy milyen lett a játék a DLC óta! Az apparel eventeken sokkal többet kell farmolni, mint DLC előtt. A mostaninál a 38 cuccért 152 szintet kell lépned ami már a jó bü**s ku*** any*****t kapegória, mert garantált, hogy a 20 kozmetikai cucc a legvégén fog kiesni! Az aparel event végén meg hiába van több tízezer textiled azok nem használhatóak semmire! De ez még jobbik event, mert egyenesen sugárba hányok azoktól ahol irányítva kell gyilkolászni a hajadat tépve egy-egy fityegőért! Öld meg a mobot úgy, hogy rúgd bokán, majd lőj egyet a jobb kezébe, majd fotózd le, és gyújtsd föl.
Van olyan játék ahol a devek már élő adásban kifogásolták a játékosok viselkedését velük szemben, hát ez sincs messze attól a szinttől. Nekem pl. minden alkalommal törlik a posztomat arról, hogy "mi az any***t csináljak a sok textillel?". Amikor indult a játék akkor nem arról volt szó ahol most tart!#22004
Én a legelsőt exo ládából kaptam. -
mg1992mg
őstag
-
soo277
őstag
-
velizare
nagyúr
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
-
velizare
nagyúr
ez volt a mellényen:
Headhunter:
After killing an enemy with a headshot, your next weapon hit within 30s deals 125%(150%) of that killing blow’s damage in addition to it.
This damage is capped to 1500% of your weapon damage.van belőle perfect is, az van a nevesített wnh mellényen (chainkiller).
fejet kell vele lőni, de azt jól. lásd még ide-oda rángatózó npc-k, hitreg, és társai. pirosakon felstackeled a damázst, és onnantól a sárgák is csak egy fejlövés. ha mellélőssz, akkor persze ugrik a bónuszod, és kezdheted előről.
tegnap próbálkoztam egy focusos változattal (nekem punch drunk mellett provi hátizsák, és kesztyű-tok-térdes slotokban 3 aces van), mert a chainkillhez az én aimom nagyon potato, de nem működött vele annyira jól, mint a digitális szkópos baker. lassabban lehetett vele lőni, így a high risk high revardból csak a high risk maradt.
úgy vettem észre, hogy az ilyen buildeken is érdemes kicapelni a chc-t (a chd-t nem) a hsd rovására, mert több a damázs. -
arnikusz
veterán
-
Kiscsőke
aktív tag
A Mantis talentje mellé be volt rakva egy mellény amin most nem tudom milyen talent van de ha jól emlékszem az első headshot kill után aktiválódik hatalmas headshot dmg-et kap utána és minden kill után resetelődik az ideje. Dagi 2 lövés fejre challenge-en Este megmutatom, nekem is van a kis karakteremen egy.
-
Habugi
veterán
Wyvern táska is elmegy, nem feltétlen kell a Golan farmjával szívni.
A damage mint setbonusz kihat a tűzre, a Golan csak azért ajánlottabb mert arra skáláz a Vile debuffja. A Creeping Death a "fontos" mert az Eclypse mellénnyel együtt gusztustalan.
A jégcsapretek elfogyott, visszamennyé' meg nem is volt!
-
Warzoz
senior tag
Szórakoztat! Nem idegesít, nem bosszant, szórakoztat. Mondjuk nem a játék, hanem az emberek nyűglődése küldiken, de élvezem, ez a lényeg
. Nem tudom honnan jött ez a mi kinek a hibája. Én is CC vackokkal élvezkedek. Persze csak ha nem a hatékonyság a cél mert akkor maradok az öreg iskolás szettemnél. -
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
-
Kiscsőke
aktív tag
-
Habugi
veterán
"nekem a nego krva unalmas mar.."
Iszonyatosan nagy fun, még külön szerkót is összeraktam mellé.

Elég könnyű összeszedni és soookkalta durvább mint azt az ember várná.., amit a mellény talentje és a Creeping együtt csinál, arra nem lehet felkészülni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Eclipse darabokon status eff, táska status & haste és az összes mod haste..)
Specnek ízlés szerint mehet Survivalist teamsebzés okán, nálam a fun factor lángszóró és Burn Duration miatt nyert a Firewall.
----> Firestarter. <----

-
Bird
addikt
Chc 57%, chd 140%.
A sárga az mind skill repair (2-3 db) és skill dam (a képen nem az én karakterem van) ha úgy esik. A nevesített fegyó talent miatt a a kill utáni skill tier növelés és az overcharge nagyon hatékonnyá teszi a healelős hiveot és a támadó drónt is. A piros atrik chc és chd.
Alapvetően egy nagyon kellemes build, és VÉGRE valami más mint az eddigiek. Itt a videó is róla:
The Division 2 - PERFECT TU10 HYBRID SKILL BUILD!! Huge Crits + Heals
-
Krisz0418
őstag
-
arnikusz
veterán
Ne légy ilyen kishitű.
Nemcsak öreg rókák vannak itt.
Most még alternatívát jelenthet a DPS build mellett a Foundry Bulwark, de az is DPS-itve van, mert pl. tapasztalom, ha az 1.6 M változattal megyek akkor a csapattársak DPS -ként még jobban érvényesülnek, egyrészt engem agróznak, másrészt ha beállnak a pajzsom árnyékába seperc szétkapják a gyengített mobokat.
Átmeneti kihívást jelent egy Heroic 4-5 direktivával így.Lassan azon vagyok, hogy a következő Raid így ezekkel a DPS buildekkel egy rush lesz, mert tartom azt az álláspontomat, hogy a RAID 2 már készen volt, de időkőzben kimaxoltuk összekapartuk ezeket a buildeket és nem jelent majd problémát.
Ja igen az alacsony 200 alatti SHD szintű és youtubereket majmoló Agentek esetén majd megy a sírás rívás.
-
Anonymus23
veterán
-
Kiscsőke
aktív tag
-
Roland861010
veterán
Igazából egyenlőre csak az a lényeg hogy magát a Nego itemet hol érdemes farmolni!
Shd stintem még csak 51-es így annyira még nem lényeg a tökéletes build hiszen alig van órám a játékba.
Amúgy a CHC 60% CHD 75% Headsot Dmg 95%
Challeng szintű küldikben olyan 180-200M Dmg-em van (igaz ezt még a bullet kinggel, a Pestilencet még nem teszteltem). -
Lgabor007
csendes tag
-
pzstm
titán
azt mondták anno hogy jogosulatlan előnyre tettek szert....
akkoris és most is az ő hibájukból történt ez a jogosulatlan előny. Azt megcsinálhatták volna most is hogy elveszik ezeket a lootokat és majd kiszeded őket újra

Nyilván természetesen nem ugyanaz a kettő, de az itemeket nem veszik el/vissza dolgot nem értem
Nem fáj mert majd kiszedem, csak a miértjét nem vágom. Büntetés nem lenne
-
NoOne1976
őstag
-
granini
őstag
A lényeg az volt, hogy ilyen maszk elvileg még nem eshet. Erre nekem kidobta a heti projekt láda.
Számomra nem ez az egyetlen furcsaság..
Esett foundry bulwark maszk ma.. kettő.. main mission-ben. Az nem Raid2 only..?
A klán vendor árul Yahl kesztyűt.. az nem DZ only..? Vettem is 100-at kraftoltam pár yahl cuccot, meg elraktam 80 materialt belőle.. -
FireKeeper
nagyúr
-
Roland861010
veterán
-
TheSoloenOne
tag
-
Warzoz
senior tag
-
-=Jam=-
addikt
Nem töltötte maxra, de elég sokat adott egyébként, de ja nem volt túl bonyolult utána már a történet az M1A-val

(#21314) velizare: Az EB az elég jó lett, bár én eddig is szerettem, most kicsit jobb a weapon handling átalakítás miatt, mert nem csak stability, hanem accuracy is jön rá. Az M1A meg így is teljesen használható.
-
Warzoz
senior tag
-
Kiscsőke
aktív tag
-
-=Jam=-
addikt
-
-=Jam=-
addikt
-
totig
tag
Tizenx hónap (750+ óra) után most volt először az elmúlt két-három hétben, hogy én is alig vettem elő a játékot. Amit klán nélkül ki lehetett hozni belőle, az nagyjából megvolt, jó volt, de mostanában már csak gépiesen játszottam, azt meg inkább nem kéne.
Mondjuk ma biztos bele fogok nézni, meg megnézem, hogy mi a változás, de nálam lehet, hogy lassan parkolópályára kerül. Ami nem baj, mert van elmaradás és jönnek új dolgok is. -
Habugi
veterán
-
velizare
nagyúr
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
-
pzstm
titán
-
Warzoz
senior tag
-
törölt tag
-
dvd24
senior tag
Jaaa, eszemben sincs fegyvert váltogatni - alapból nem állnak kézre nekem a váltogatásra épülő talanetek sem, a finisheres pisztolyomat is mindig elfelejtem használni
- végig a BK-val tolom (vagy egy FAMAS-al, ha a 3 jelöléses perfect GC setuppal tolom). A kérdés igazából csak annyi volt, hogy a három célpontra nagyobb sebzés éri meg jobban, vagy az 5 célpontra kisebb. -
Joccc07
addikt
-
twi452
senior tag
Ott van az az egy rész amin emp-ket kell kiszedni ablakok mögött ugye?
Igen az egy szar rész ebből a szempontból 😄
Mondjuk ha fullos disrupt védettséged van akkor az a lerakott skillekre is működik?
Plusz a technician perk ami lerakott élő skill mellett immunitást ad.
Nem próbáltam ezeket csak ötletelés 😄Hétvégén havernak szóltam, hogy dobjon össze egy sima skill dmg build-et és kettesben simán daráltak a drónok turretek. Nem volt túl izgalmas 😄
-
Gubu0101
veterán
-
mtibor2
csendes tag
-
mtibor2
csendes tag
Értem, de hiába van már sok shd pontom a perk ikon felett még egy zárt lakat van, tehát nem tudom elérni a perk menürendszert. Mikor oldódik fel a lakat a perk ikon felett, mit kell csinálnom? Az is jó ha már nem emlékeztek, hogy hol találok leírást. Mindenki taglalja a perkeket hogy mire jó meg hogy mi legyen az első stb. Nem érem el, nem tudok belelépni.
-
Prodac67
csendes tag
-
-=Jam=-
addikt
Én konkrétan a viewpoint museum végén, ott elég sokan jönnek kis területen, illetve az ajtóból 4-5 mob spawn-ol egyszerre mikor lelövöd az egyik zavarót, akkor odavágtam egy habgránátot, mindet szépen lefektettem úgy hogy egyik se legyen fejbelőve, aztán mikor ébredeztek, akkor mégegy habgránát alájuk és az egyiket fejbelőttem, az meg szépen levitte a többit
De igazából bármelyik mission jó, ahol sokan spawnolnak 1 helyről és könnyen le tudod őket fogni a gránáttal, vagy akár a foam launcherrel. -
törölt tag
-
MaarkA
csendes tag
-
Garsza
veterán
-
arnikusz
veterán
-
Habugi
veterán
Nekem van pár dupla sárgás grupom, azon egyszerű okból h az első 6sárgás buildem volt (még megvan), cirka egy héttel a WONY után raktam össze.
Van összerakva de nem használtam már kb egy hónapja vagy még több.
Lehet vele olyan/hasonlót tolni mint a chc/chd damage buildekkel de nagyon pálya specifikusan, a mapok harmadán kb.
A turrettel való célzás elég hikomat, a camera shaket pedig külön ki is emelted.
BT ellen egyébként seeker helyett sticky, mocskosul nagyot sebez blökiken és dagikon.
-
-=Jam=-
addikt
Tegnap behívtunk este egy randomot Wall Street-re, és pont egy ilyen buildben volt a gyerek. Nagyon durván osztotta az NPC-ket. Egyedül az zavaró, hogy mikor artilleryzik, akkor folyamatosan beremeg a kép, és nehéz így célozni a többieknek. Egyébként annyit sebzett, mint Anonymus meg én a DPS buildeben, úgyhogy csapatban nem rossz egyébként, ha az ember tud vele rendesen játszani.
Fegyónak mondjuk a Surge mégjobb, nem tudom miért nem azt használta.
-
vtomi2
őstag
-
-=Jam=-
addikt
-
-=Jam=-
addikt
De átjött. Azt írtad, hogy nem olyan fontos a haste meg a status effect, azért megnézném azt a CC buildet ami mondjuk csupa sárga, de repair-skill meg mondjuk skill damage attribok vannak rajta... Az hogy nem kell maxos legyen azzal egyetértek, de hogy minden gear darabon haste és status effect kell egy CC buildhez, ami bárhol megállja a helyét azt fenttartom.
-
Anonymus23
veterán
Legendáson az a pár másodperc lehet a különbség a wipe és a túlélés között.
A többi nehézségen ha van jó gear, akkor nem akkora gáz a jó CC build hiánya, sok esetben többet számít a CC játékos képessége, de legendáson kell a jó gear is, főleg azokon a pályákon, ahol be tudnak szorítani, vagy visszatolni.
Jó persze, idő függvénye ez is, de kinek van 2-3 órája egy pályát letolni, főleg, hogy a loot ugyanolyan mintha egy normált nyomna az ember. -
-=Jam=-
addikt
Már hogyne lenne fontos a status effect meg a haste, arra épül az egész, hogy folymatosan status effect alatt tartsad az ellenfeleket. Jó Heroicon sem akkora probléma, ha nem így van, mert az speedrun szint 4 DPS-nek is, de legendáson elég kellemetlen tud lenni, ha várni kell a status effecre mikor jön 3-4 heavy

-
Gubu0101
veterán
-
pzstm
titán
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
A maxos EB-m 114K-t sebez alapból, használom is a másik DPS -szettben.
Bulletkingem 3. hete van nem maxos olyan 93%, de 20-szor pörgettem és elfogyott a materia (57 volt), most gyűjtögetem őket.
Kb. 2 nap alatt hozzászoksz a kezelhetőség terén, a folyamatos lövés/850RPM megállítja fedezékből a rohamozó mobokat. -
Nagus
senior tag
-
vtomi2
őstag
-
soo277
őstag
-
arnikusz
veterán
-
alibiman
aktív tag
Igen, a gond akkor van, ha nem tudsz visszahúzódni, kicsi a hely. Ahogy a srácok is írták az előbb.
Én az Arénában szoptam be vagy egy hete. Ott egyedül jött a rugó, de mivel nem tudtam hol jó fedezéket találni, simán lefésztankolt. Ha nyílt téren támadnak, ahogy más sem, én sem aggódom. Mindenre van idő és hely, még nézegetni is lehet őket mozgás közben.
Jól van ez így, néha vesziteni is kell, ez ösztönzőleg is hathat. Bár ez már személyiség függő.
-
pzstm
titán
-
FireKeeper
nagyúr
lehet nem volt róla sok sírás, de azon a pályán a legtöbb wipe azért abban a szobában történt. ha nem volt rendes CC, vagy a csapat nem tudta azt csinálni amit -=Jam=- írt, akkor azért elég kaotikus tudott lenni az a rész, mivel ha lángra kaptál a lángszórótól, az kb instant fekvés.
amúgy a tűz overall még mindig iszonyat OP, ha lángra kaptál legtöbbször insta halál, nem tudod befejezni az armor plate-t mire megfekszel, GG massive.
-
Gubu0101
veterán
-
alibiman
aktív tag
No, hát szinte egy-egyben sikerült összekaparni egy ilyen kombót. Persze az én STAT számaim a fasorban sincsenek, de töretlen optimizmussal reszelgetem tovább. Egyelőre nagyon tetszik a cucc. Azt leszámítva, hogy a páncél javulás nem túl acélos. Vagy bugos valami, mert a gunner 10%-ot ígér alapból, de valahogy nagyon tetű lassan javul.
Ilyen luxus cikk pl, hogy EB nekem nincs, és valószínűleg nem is lesz, de nem gondolom, hogy attól függ az üdvösség.
-
Alvin_ti4200
félisten
-
FireKeeper
nagyúr
Hát szerintem az lett volna a normális, ha kb minden fegyóval olyasmi TTK-t lehetne elérni mint az M1A-vel, vagy talán egy kicsit hosszabbat, de nem -40%. a rifle-öknél különösen nagy gond, hogy mivel elég nagy szórás volt a leglassabb és leggyorsabb RPM-es fegyók között, a sebzés-per-lövedék is elég nagy skálán mozgott, de realisztikusan a gyors-és-keveset-sebző riflet se lehetett egy bizonyosnál gyorsabban spammelni, így a gyors rifle-ök elég nagy hátrányba kerültek. gyakorlatilag az M1A és az MK17 mögött minden más szar volt, hiába volt papíron magas RPM nem lehetett kihasználni.
-
FireKeeper
nagyúr
-
Bird
addikt
-
alibiman
aktív tag
-
alibiman
aktív tag
-
FireKeeper
nagyúr
-
arnikusz
veterán
Van egy backpack talent ami nagyon hasznos China Light Perfect Shock and Awe, az Acosta helyett ezt használom.
Alibiman próbáld ki mindkettőt, ezt milyen buildben akarod használni?
TruePatriothoz incoming repair, High End sárga build armor regen.Alvin a Gyémánthátú felejtős ahogy a többiek írták, inkább a Mercilesst próbáld meg ha van.
-
velizare
nagyúr
-
pzstm
titán
-
alibiman
aktív tag
Igen, így van, nagyon fontos tudni, hogy kire tettél jelet, mert ebben van a Nego lényege. Általában azt csinálom, hogy gyorsan belelövök párat a gyengébbekbe, hogy rájuk kerüljön a jel, majd elkezdem lőni valamelyik sárgát (vagy sárgákat). Mire végzek vele, velük, a pirosak, lilák már rég kipusztultak.

-
Gubu0101
veterán
-
BT86
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z790 i9 13900KF 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB be quiet DARK BASE 701 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB be quiet! Pure Base 500 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10900KF 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung T7 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van olyan játék ahol a devek már élő adásban kifogásolták a játékosok viselkedését velük szemben, hát ez sincs messze attól a szinttől. Nekem pl. minden alkalommal törlik a posztomat arról, hogy "mi az any***t csináljak a sok textillel?". Amikor indult a játék akkor nem arról volt szó ahol most tart!