- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
.
-
háncsoló
csendes tag
Hogyan kell kilépni a például egy négyes csoportból ha mondjuk meguntam őket? ( T vagy O ?)
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #5879 üzenetére
A tegnapira még kicsit visszatérve, jó hogy kulcsot adtak, mert az legalább bugos is:
[Apparel/Skins] Opening High End Apparel Caches will only show a grey worn backpack as a reward.
Status: Investigating
Note: This is a visual only bug, you still receive the intended cosmetic item and they can be found on your character.Forrás: The Division 2- Known Issues
Érdemes lehet olvasgatni bárkinek, hátha van jelzés a problémáról, amibe beleszaladtál. -
cikasz
őstag
válasz
Anonymus23 #5970 üzenetére
hát ööö megnézem ha hazaérek. Én is raktam fel új drivert lehet tényleg álitott valamit a játékon
Az összefoglaló alapján állitottam be én is, megnézem azt is majd, köszi!Szerk.: A robotkutya sebezhetőbb valahol? Az emberek ugye fejen, de sokszor a lábat lövöm pl.: a viperás csajoknak
-
TommyS_27
senior tag
Changed the Clan Member UI colour to not conflict with Elite enemies. végre!
-
RazoR
veterán
-
zbundy
aktív tag
válasz
Anonymus23 #5982 üzenetére
Na ez megnyugtató legalább. Köszönöm!
-
Anonymus23
veterán
Az armor on kill működik, csakúgy mint a heal on kill is, én szoktam néha nézni amikor játszok.
De pl amikor más is hat a páncélra, pl a teknőc skill, fedezékben páncél visszatöltés, ott pl nem látom, hogy ugrana egyet, igaz, hogy nekem a páncél visszatöltés az ölésre is kb 5% (10k körül van), és 200k páncélom van.
-
zbundy
aktív tag
válasz
Anonymus23 #5975 üzenetére
Nemcsak a normalizációs lap, de az alap karakterlap is úgy bugos, ahogy van. Armor on kill-em még mindig 0án áll, miközben vannak rá értékeim a felszereléseimen. Azt még nem néztem, de majd leellenőrzöm már, hogy csak a karakterlapon mutat 0át és amúgy harc közben érvényesül a bónusz vagy játék közben se kapom meg. De pl smg-vel 60 már a CHC-em, de aztán fegyvert váltok ugyan azon a gearen és Assault rifle-al már 0.
-
-=Jam=-
őstag
Feltételezem mikor lelőnek, akkor az adott állapotban lévő statját mutatja az ellenfélnek, amin rajta vannak a buffok is, azért látod az övét annyinak. Berserk...stb. Valószínű, ha te lelősz valakit, akkor nála is azt az értéket fogja kiírni, ami a halála pillanatában a te fegyvered sebzése volt minden buffal együtt.
-
zseko
veterán
válasz
VikMorroHun #5954 üzenetére
"Az a dolog trükkje, hogy ne akarj versenyezni a legjobbakkal."
Ilyennel szerencsére nincs problémám, nem különösebben hat meg a versengés (nyilván veszíteni azért nem szeretek ha egy mód van rá), egy haverral van csak ilyen kimondatlan 'versengés'-szerű (mikor elkezdtem rajzolni, akkor ő is, mikor harcművészet kezdtem, akkor ő is), jelenleg a 'ki-keres-többet-ebben-az-évben' játékot 'játsszuk'
de azért a 'külföldön élni és dolgozni' részen is én vezetek
De egy pc-s játékban különösebben nem foglalkozom már vele, csak élvezem a játékot, most is 30 óra után is még csak 14-es szintű vagyokHogy a felszerelésem is jó-e, nem tudom, nincs türelmem 'órákat' 'pepecselni' ilyenekkel
(ellenben képes vagyok akár húszszor is visszatölteni egy pályát, egy mentést, és/vagy tíz percet is várni, csak hogy undetected legyen, érdekes...)
Na majd meglátom, kíváncsi vagyok pl. a DZ-re, csak npc-n kívül másra lőni nem, így a PvP nem érdekel, de úgy tudom ezt nem lehet megkerülni, és tán' nem csak az én szintemen lévőkkel rakhat össze, ami aztán végképp nem. -
Anonymus23
veterán
De komolyan, tényleg nem veszed le, hogy akik eddig olvasták lövésük sincs?
Én annyit olvastam korábban, hogy a normalizációs lap be tud bugolni és hülyeséget tud mutatni, de ott nem konkrétan a conflict volt, és nekem zero conflict játéktapasztalatom van, mivel még nem jött össze használható PvP szett, ezért nem is tudok érdemben nyilatkozni. Ha tudsz angolul, akkor irány a reddit.
-
zbundy
aktív tag
válasz
Anonymus23 #5967 üzenetére
Kurvaélet, hogy befizetem nektek ezt a díjat, hogy felkerüljek a térképetekre
-
zbundy
aktív tag
Az összefoglaló nagy királyság és sok munkátok van benne, szóval mindenki nevében nagyon köszönjük. Nagyon igényes munka. Ennek megkérdőjelezése soha fel sem merült bennem.
Váltogatom a nézetet egyébként direkt. Vektorom alap sebzése 7ezer, normalizálva letette 4,4re. De előtte egyébként az 5ezrest is 4,4re tette. Aztán vektorral lőnek le és 8ezer náluk a normalizált sebzés és ha megnézem az alapot akkor meg 12-13nál vannak. Furcsa, ezért kérdeztem, hogy ez valami bug, ami rosszul jeleníti meg, vagy valamit rosszul fejlesztek? Vektorból nem is nagyon lehet 7-8ezernél nagyobbat pörgetnem, maxra fejlesztett craft állomáson. És van rajtam smg boost több is.
-
Anonymus23
veterán
Ennyi fizikai RAM mellett (bár a 32 gb az lehet kevés
) mennyi virtuális memóriád van beállítva?
Ez számomra Win bajnak tűnik, mivel más játékokban is előjött hasonló probléma, és a magasra állított virtuális memória (Micafigher írt erről már többször is itt bővebben) votl a megoldás. Nekem megoldotta a random FPS droppokat, de nekem folyamat droppolt a játék előtte is, azóta meg szökőévente egyszer.
-
Anonymus23
veterán
válasz
-=Jam=- #5968 üzenetére
Reméljük segít, illetve nálam pl a legújabb Nv driverrel visszaesett 20 FPS-t a játék, bár lehet csak az Experience "optimalizálta" magának a játékot megint kérdezés nélkül.
Korábban páran betettek ide tippeket, hogy mit hogyan érdemes levenni a játékban, hogy észrevehető látvány visszaesés nélkül nyerjen az ember sebességet.
-
Anonymus23
veterán
Bakker, elnézést, nem tudtuk hogy fizetett helpdesk vagyunk, és akkor is válaszolni kell, ha lövésünk sincs a dologról (bár ez többnyire nem szokott bennünket megakadályozni a válaszolásban)
De már elnézést, most látom, hogy még nem érkezett be a havi előfizetésed a helpdesk díjra, ezért nem kaptál választ és nézett mindenki levegőnek.
Még véletlenül sem azért, hogy nem tudja senki sem a választ, vagy aki tudja az tényleg nem olvassa (a mocsok, pedig ezért fizetik itt).
Nyugi ne hergeld magad, no offense, csak mondom
-
cikasz
őstag
Mióta átléptem Tier 1-be jópárszor megakad a kép, leesik az fps 1-2 sec-re és utána megy tovább minden.
Mitől lehet ez? Előtte akadás nélkül futott. Ramom van bőven (32gb) az nem lehet gond. -
törölt tag
mondom én, felesleges személyed elleni támadásnak venni. viszont leírom újra hátha leesik: senki sem tudja a választ, ezért nem is reagál. ezt persze értelmezheted úgy is, hogy ki vagy innen közösítve és itt mindenki bunkó. attól még a tényeken nem változtat a dolog.
a "nem segítés" pedig a legutolsó dolog, ami az itteni közösség ellen felhozható. -
arnikusz
veterán
Igen tudok róla!
Szerverleállás.
Az SMG supressort meg a Widdz féle linkelt videoból simán kötelező a 20% crit azért jó, még a holosight is kell és becsületes Demolotioner SMG Buildet lehet építeni.Swat sisak még mindig szimpatikus, viszont maszkkal nem lehet viselni semmilyen fejfedőt ez azért visszalépés az 1.-hez képest.
-
zbundy
aktív tag
válasz
#75376384 #5960 üzenetére
Másodszor írtam be, de legalább tudom, hogy látjátok. Bocsánat, hogy megzavarom ezt a baráti légkört, ahol mindenről tudtok beszélni, de csak szigorúan egymással, másnak még véletlenül se segítve
általában csak olvasom a topicot, de már más is felhívta erre a figyelmet. Nektek kéne egy saját fórum, ahol elbeszélgethettek, itt meg válaszolhatnának a felmerülő kérdésekre. Nyugi ne hergeljétek magatokat, no offense, csak mondom
-
Anonymus23
veterán
válasz
vitya81 #5955 üzenetére
Amit Micafighter írt megoldás az a legtöbbünknek segített, egyrészt az akadások, másrészt a kilépések megszűntek. (virtuális memória megnövelése a fizikai 1,5 - 2x-sére)
A Division mindig is háklis volt a netkapcsolatra nekem van, hogy egész este nincs deltám, de van, hogy 2-3 alkalommal is.
-
zbundy
aktív tag
Srácok a conflict mód bugos? Az én fegyvereimet (vector, ctar) 4-5k közé normalizálja ez a mód. De ha lelőnek és megnézem a felszerelését az illetőnek akkor rendre duplája a sebzésük az enyémhez képest, még ha ugyan az a fegyver van is náluk. Nekem meg az első vektorom 4.4es normalizációval kezdődött, majd kaptam egy 2ezerrel nagyobb sebzésűt, de ugyan úgy 4.4re normalizálta. Én baszok el valamit? Nem értem. Természetesen mindez tier4ben.
-
D1N4
tag
válasz
vitya81 #5955 üzenetére
Szia. Nálunk is ez a probléma annyi különbséggel, hogy egy ideig normálisan működik a dc, aztán a semmiből elkezd recsegni, torzítani és szaggatni az egész. Dc-ből ki-belépés segíteni szokott, aztán kezdi előről.
Az 'ó jaj összeomlott'-at nekem zárt-nyílt bétánál csinálta, de abba maradt magától. Nem nagy segítség, csak gondoltam leírom, hogy nem egyedi problem. -
vitya81
tag
Sziasztok!
Segítségért, tanácsért fordulok hozzátok. Egy barátom a következő (technikai) problémával küzd a játék használata során:
Gyakran (óránként) összeomlik ("Ó, jajj, összeomlott!"), volt olyan eset, hogy a pc-t csak resettel tudta életre kelteni. Az is előfordult, hogy az összeomlás után (szgép újraindítás nélkül) egész egyszerűen nem is indult el, állandóan az idézett üzenetet dobta a uplay.
Másik általános probléma a játék kapcsán az állandóan fellépő hanghiba (Discord, TS): szaggatottan, akadozva halljuk a srácot, ő is minket, használhatatlan az ő részéről bármilyen 'hang alapú csevegő program'.
Eddig amit próbáltunk a javításra: játék, Discord újratelepítése, VGA driver friss, háttérben semmi plusz program (msi ab, HWinfo...) nem fut. Még a Windows 10 reinstall van hátra, amit én javasolni tudok).
Megjegyzés: más játékok nem fagynak, stabilan működnek, hardver problémát (melegedés) nem tapasztal. Sávszélesség megfelelő, és stabil az internet kapcsolat. Discord, TS tökéletesen használható egészen addig míg a Division nem fut. Utána f.s. Szegény srácot már szétveti az ideg, jó lenne vmi megoldás, tanács, javaslat, tapasztalat. Bármit meghallgatunk. Köszi
Viktor
-
-
Dani79
tag
Elkezdtem kiszedni az exotic SMG cuccokat, kérdésem az ha hiéna ládát nyitok és üres az azért van mert aznap már egyszer nyitottak pl koopban? lehet látni valahol mikor resetel?
-
sittes79
addikt
Na úgy néz ki meg van a házi barkács megoldás a DX12 random crash-ekre, valszeg, hogy memory leak okozza, viszont van megoldás legalábbis nálam működik így 3 óra játék után 0 crash.
A háttérben kell futtatni egy progit ami, reseteli a memoriát ha az eléri a kritikus szintet, nálam 1GB-ra volt állítva, a 3 óra alatt vagy 15x resetelt.
Ezt a progit használom, ddu-s srácok csinálták.
DX11 alatt semmi gondom, de dx12-vel sokkal jobban fut és most már nincs crash.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Az mitől van, hogy egyik küldetés után csak úgy az összes control pontom ellenséges kézre került? Nem léptem tier szintet se semmi ilyesmi. Konkrétan megszereztem egy control pontot és fél óra után ismét meg kellet szereznem utána a szoba amiben loot van teljesen üres volt (hiszen fél órája csináltam meg).
-
TommyS_27
senior tag
Készitek egy kis sniper pvp montaget, itt egy kis előleg belőle Vaszilij Grigorjevics Zajcev
-
arnikusz
veterán
Chatterbox bluprinthez meg kell lenni a 3 alkatrésznek, mert 2 van meg és nem adta be.
Mérgemben elmentem és beszereztem a Wrath maszkot.
A Challenge küldik jól dobálnak, de adhatnának tôbb spéci pontot -
zbundy
aktív tag
válasz
ForRedGlory #5942 üzenetére
Tök random. Bugos szar az egész. Nálam se a CHC-t nem képes számolni se az armor on killt. 60 óra játék után is 0án áll, pedig van bőven a felszereléseimen ezekből.
-
LÁZ
addikt
west potomach side missönnél van egy lezárt helység, azt az
, mert nálam arra nem csinál semmit ? Illetve a 2.darunál is van egy fegyveres láda a vizben lévő darun,első daru után lévő részen a 3 biztosító szekrényt kilőve lehet kinyitni ?ott hogy engedem le a vizet? -
zseko
veterán
válasz
-=Jam=- #5865 üzenetére
Az ilyen kedves invitálások
alapján döntök mindig általában úgy, hogy akkor most sem lépek csapatba, és nem játszok onlány...
noob vagyok jó pár online játékos dologban, elismerem
, amúgy is csak szórakozásból játszom és már az 'így variáld a cuccodat és kraftolj' is sok, bár néha biztos jó lehetne csapatban játszani
-
-=Jam=-
őstag
Nekem a 12 maszk, meg az ablaklövős hunter után ugye csak 6 ivory kulcsom volt, na mondom visszanézek a kávézóhoz, hátha újra spawnolnak a hunterek. És 6!! hunter spawnolt oda nekem, kilőttem őket, és kaptam egy ivory kulcsot is, úgyhogy végre most megvan a 7db nekem is. Ezekszerint akkor többször is elő lehet őket hívni.
-
ripla
addikt
Április 5-én indul.
Ja, és holnap patch!szerk.: ja, látom már írták.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
bendeguz76 #5930 üzenetére
Prohardverre átirtam.
-
bendeguz76
aktív tag
Beirtam a clan keresőbe a DZP -t de nem találja
-
cikasz
őstag
Ak-hoz létezik nagyobb tár?
-
zbundy
aktív tag
Srácok a conflict mód bugos? Az én fegyvereimet (vector, ctar) 4-5k közé normalizálja ez a mód. De ha lelőnek és megnézem a felszerelését az illetőnek akkor rendre duplája a sebzésük az enyémhez képest, még ha ugyan az a fegyver van is náluk. Nekem meg az első vektorom 4.4es normalizációval kezdődött, majd kaptam egy 2ezerrel nagyobb sebzésűt, de ugyan úgy 4.4re normalizálta. Én baszok el valamit? Nem értem.
-
ripla
addikt
A múltkori plüss témához, meglett a rejtekhely, innen indulnak Washington hódító körútjukra.
-
aprilis 5.-én jön a tidal basinnel a wt5.
és 3 gear set.
és vmi legendary nehézségi fokozat ("act of cruelty").holnap meg egy patch.
btw a csávó úgy néz ki, mint james belushi ~50 éve.
-
válasz
Anonymus23 #5910 üzenetére
passz, de biztosan kontextus nélküli szövegeket kell fordítania, mert nagyon jellegzetesen fordít félre.
-
RazoR
veterán
Közérdekű...
Hamarosan lefrissül az összefoglaló!
Amik bekerülnek:
Weekly Vendor Reset
Accuracy és Stability leírás magyarul
Normalization leírás magyarul
Gear Attribute Sheet (Excel)
7. Ivory key megszerzése (videó)
White House SHD Tech Cache helyei
7. Ivory key megszerzése (leírás)
Hunter maszkok leírása
Kibővített leírás a Liberty DE megszerzésérőlIlletve az elejére raktam a fontos infókat és a spoileres leírást, hogy ne kelljen annyit görgetni.
-
Nagus
senior tag
Megcsináltam az összes karanténos biohazard jelzésű dolgot, be is adta a hátizsák fityegőt rá. Ennek ellenére a nálam utolsó southwest részen lévő nem szürkült ki. Másnál is van ilyen bug?
-
Anonymus23
veterán
Akkor tekertél rajta te is szépen a múltkorihoz képest!
Egyébként ha valakit érdekel akkor szívesen megosztom, lehet majd felteszem az összefoglalóba, nincs benne semmi extra, van néhány tálent, ami fontos, és ezeknek az összhangja adja meg a dolgokat.
Az sem mindegy, hogy milyen specializációval használja az ember, AR mellé a Survivalist jó a +15% sebzés miatt, de jelenleg szintezem a Demo-t, az is nemsoká meglesz (szerintem ma) és utána meg jön a Sniper.Illetve én is kíváncsi lennék jó PvE és PvP szett ötletekre (sajátra gondolok), ha van ilyen küldjétek, akár privátba is
(#5911) EasyAC
-
Hublot
őstag
válasz
Anonymus23 #5910 üzenetére
"Vajon ki csinálja ezeket a szerencsétlen fordításokat?"
Pixi? -
Hublot
őstag
válasz
Anonymus23 #5907 üzenetére
99% az elit sebzésem.
-
cikasz
őstag
válasz
Anonymus23 #5907 üzenetére
Akkor rábpróbálhatnánk délután
A Ghoult próbáltam tegnap, fejből vágom már -
Anonymus23
veterán
Fogalmam sincs, még egyet sem csináltam
(#5906) EasyAC
OK, 1-2 re ránézhetünk
Meglátjuk mit ér az összerakott Striker szett
Majd a Skirmisht lessük még meg 1-2 kör erejéig.Tegnap este még bementem megcsinálni a heti DZ-s kihívást, eleinte senki, majd persze mindig alakult 1-2 csapat, akik nehezményezték, hogy más is van ott, full PvE szettben is van esély, ha nem 1v3-ban van az ember és megoszlik a figyelmük. 4 rugó killem lett ott hirtelen.
Messzire kifejezetten nagyon jó a CTAR, futott rám a Vectoros az ellenből, aztán már nem futott tovább.A különböző DZ-k hez különböző szettek kellenek, a keleti kifejezetten jó lesz a sniperes és AR-s buildekhez.
-
Hublot
őstag
válasz
Anonymus23 #5904 üzenetére
Este begyűjthetnénk mi is.
-
cikasz
őstag
válasz
Anonymus23 #5904 üzenetére
Csak annak esik aki hivja? Vagy a groupban mindenkinek? Tegnap próbáltam az egyiket de feküdtem/keltem
Gondolom kevés gs-em volt még igazából. 2 kockát sikerült max lelőnöm a pajzsából 800 lőszerrel -
RazoR
veterán
Közérdekű Közlemény!!!
Elkészült a Hunteres leírás lefordítva, amennyire lehet részletesen képekkel illusztrálva!
Ha találtok valami hibát szóljatok!
Az összefoglaló Hunter maszkok megszerzése (leírás) linken találjátok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest