Hirdetés
- MárkaLánc
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Reklámmentesítés HypersOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nyugodj békében, Integra!
-
LOGOUT.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
válasz Anonymus23 #378 üzenetére
Ez ugye pc. Enyém xbox. Amugy ugyanaz van a csomagba csak minket jobban lehuznak
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
válasz Anonymus23 #448 üzenetére
Szingapuri ms store. Gift cardot veszek és azzal fizetek. Ubi kedvezményt csak ha lemezesen veszem akkor tudnám igénybevenni a ubi store-ba.
Xbox régiomentes, szinte bárhol vásárolhatsz ahol olcsobb és olyan région játszol ahol akarsz.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
válasz arnikusz #461 üzenetére
Minden cégnél van előrendelős majomkodás ami megtetszik elő is szoktam rendelni. Most is meg van véve az uj tomb raider, a hitman 2,a metro exodus, az anthem, meg a div2. Kinek a pap......
-
Madoc
veterán
válasz s4hu|SyD^ #466 üzenetére
Aki a div 1-et megvette fénykorában az ezt is megveszi.Persze tesztelés után majd többet tudunk de rengetegen játszák még most is a régiek közül,és sokunknak elég az is ha legalább olyan lesz mint a div 1 csak új köntösben. Ilyen ár érték arányú játékom még nem volt.Fix csapattal iszonyat élvezet volt.
A wildlands-t is előrendeltük anno és minden fillért megért.Csapatban nagyon jót szórakoztunk.150 óra belement ghost war nélkül! Igaz div 1-be meg 1100 úgy hogy az utolsó egy évet teljesen kihagytam.Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
Barátom a ki a megjelenés óta is a mai napig kb 3-4órát belerak napi szinten, is csak pislogott mikir mondtam neki hogy miket írtál.. 😀 Pedig Dz-zik rendesen. Én magam nem tudom mert be se nagyon tettem a lábam ha nem volt muszáj.
-
Madoc
veterán
Holnap küldik a meghívókat Division2 Technical Alpha tesztre. Ha valaki kap az fájdítsa a szivünk és írja be hír
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
Olvastam. Oriic tesztelte boxon már, ezért itt is van esély.
Nem úgy gondoltam hogy hívjon meg mást. Hanem úgy értettem hogy dicsekedjen el vele hogy meghívták.[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
Azért lettek itt szép számmal ahhoz képest hogy very limited..
-
Madoc
veterán
válasz m0h0senator #662 üzenetére
Div1 open bétában is volt dz.
-
Madoc
veterán
válasz s4hu|SyD^ #941 üzenetére
Miért? Gondolod konzolra születni kell? 41 vagyok és van itthon mind3 mostani konzolból, és játszok is rendesen. Meg lehet szokni mindent, csak akarni kell.
-
Madoc
veterán
válasz akoska07 #943 üzenetére
Vegyél ps-t mert... Mert neki az van és azt preferálja. Akinek meg van mind az azt mondja: hogy ami mind2 platformra elérhető azt az xbox one x futtatja legjobban. Ha viszont exkluziv címek is érdekelnek majd akkor abban a ps erősebb.
[ Szerkesztve ]
-
-
Madoc
veterán
válasz tiger10 #1066 üzenetére
Micsoda? Hogy a standardba nincs year one pass? Azért nincs odairva mert nincs benne. Hogy a year one pass mit tartalmaz? Nézz utánna mielőtt megveszed. Ékes magyar betűkkel is leirták a korábbi linkben, de ubifosnál is le van irva. Meg a google is hoz biztos találatot. Nem értem a hőbörgést. Úgy rendeltem elő az ultimate-változatot augusztus 20.-án hogy megnéztem mit tartalmaz.
-
Madoc
veterán
válasz tiger10 #1068 üzenetére
Igen, pontosan igy van. Oda van irva hogy a goldba year one pass van. Hogy a year one pass kb semmit nem ad hozzá, vagy hogy mit tartalmaz, az már a kiadó dolga nem az áruházé.
-
Madoc
veterán
-
Madoc
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.