Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
+1
Ugyanez a véleményem a ruhákról. Beszerzem a játék kedvéért és kész.
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini
üzenetére
Én ezen mindig úgy "elcsodálkoztam", hogy meglett férfiak (most már tudom, hogy nem mindenki
) úgy öltöztetik a karaktereket mint barbit és kent, és közben megy a rédzs, hogy fúj milyen új skinek, de hát öreg vagyok én már ehhez, meg igazából sohasem érdekelt különösen ezen része a játéknak, szal egy ilyen apparel eventben csak annyi van, hogy úgyis beadja a sorja közt, filmet néztem közben, mikor nyitogattam az apparel ládákat, szóval még azt sem tudom, hogy miket adott a jelen event.Talán ha Swatos vagy katonai "rucik" jönnének, akkor még meg is nézném, de a jelenleg legtöbbet használt karakteremen még mindig az anno rárakott Striker outfit van, így legalább felismerem egy DZ kavalkádban
Igazából az egész játékban van egy nagy kettőség, hogy ugye van egy társadalmi kataklizma, tele van hullákkal a város, közben meg mindenhol legalább annyi plüss szar is van, mintha a plüss ufót lőtték volna le, és mindenhova esett belőle, ilyenek ezek a skinek is, szerintem nem illik bele a játékba, megnézném azt a cutscene-t ahol Benitez ilyen szalmakalapban és strandpapucsban jön elmondani a tutit
Amúgy meg, pont leszarom, hogy ingyen milyen cuccokat raknak bele
-
granini
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Hát b..meg inkább mint az Ubisoft..
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nem azt mondta, hogy öltözteti, hanem azt, hogy az édesanyja szabja meg, hogy miben mehet utcára! 13-14 éves koromig nekem is az Édesanyám mondta meg!

-
sony309
őstag
-
nyamsas
aktív tag
válasz
stultus78
üzenetére
Ma jött stability fix patch. Nálam a legelső inditás fagyott ki a töltőképernyőnél, utána hála isten, egyszer sem(lekopogom)...
#28083sony309 Visszasirom a régi Div 1-es ruha skineket.
Csak nézzél rá a mostanira is, hányinger... -_-
És még egy ilyen apparelt sem voltak képesek időre megcsinálni..... -
stultus78
tag
Most vettem egy új videokarit. És állandóan kifagy.
Régen nem volt vele problémám. Csak ez a game fagy semmi más. Van valami javítás már rá???? -
sony309
őstag
Kész! Elvileg.
-
sony309
őstag
Mai karbantartás +1 óra! Egyelőre.
-
nyamsas
aktív tag
Holnap karbantartás, TU 15.4 patch, meg apparel event kezdés....
Patch Notes egyenlőre titok....
-
nyamsas
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Csak hülyitik a népet megint. Kiadnak egy új Roadmap-ot, ami megint kb sz*rt sem ér. Mi a francért irják augusztusra a 10-es szezon kezdést, ha nem tudják tartani az ütemtervet?
Jah, mert hogy 1 hónapig nyaraltak..
(Nem, nem sajnálnám tőlük, ha a játék nem ilyen gané állapotban lenne jelenleg. Szóval félreértés ne essék.)Akkor had tippeljek én is. Ez a hónap a street activation apparel eventről szól, meg a 2 global eventről akkor. Jó esetben szeptember elején elinditják a TU 16 teszt szerót. max. 2 hét tesztelés, de lehet kevesebb, és akkor a legjobb forgatókönyv szerinte szeptember legvége, vagy október eleje a 10-es szezon kezdése. Igy viszont az új játékmód szépen átcsúszik 2023 elejére, a 11. szezonnal együtt. És akkor lehet megint hosszú holiday-t tartani a fejlesztőknek. Ki van ez találva. Nem hülyék ezek.......csak minket hülyitenek folyamatosan.
-
Anonymus23
veterán
válasz
nyamsas
üzenetére
Jelen állás szerint jövő hét Golden Bullet, majd 08.23-30-ig Reanimated, szóval akkor 30-án (keddi reset) el kellene indítani a Season10-et, hogy abból még Augusztus legyen.
+még ugye jövő héten indul (elvileg) a Street Activation apparel event, ezek meg elvileg 3 hétig szoktak tartani, nem? Szal addig, mint a Reanimated vége.
Seasonok között mindig szokott lenni egy kis szünet, szerintem jó ha Szeptemberben elindul az S10.
Szerintem. -
sony309
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ravenous, Regulus.
De nem csak a fegyverek miatt kérdeztem.
-
capulet75
addikt
válasz
sony309
üzenetére
Abszolút nem, nekem is kell még IH-t mennem, ki tudja mennyit. Viszont látva a komplexitását, nem vagyok benne biztos, hogy egy random tapasztalatmentes csapat képes-e rá. A DH talán menne, de az IH szerintem nem. Viszont DH-t mehetünk, elvileg bármelyik nap este 9 után nekem jó. Van is rá 5 kulcsom, és kidobom az EB-t bárkinek akinek kell, ha esik.
-
nyamsas
aktív tag
Hamarosan fel kell lőniük a TU 16 teszt szervert.
Ha tippelnem kellene, akkor a jövő hét vége fele talán elinditják.
Elvileg a hónap végén jönne a Season 10, szóval, ha még tesztelgetni is akarják az új dolgokat, akkor annak idő kell. -
arnikusz
veterán
válasz
capulet75
üzenetére
Nego build, Fenris mellény, fox térdes.
Damázs build Chil out maszk, 1 Fenris, Contractor kesztyű, Fox térdes, Memento zsák, 1 Ceska- PVE
Ha merész vagy Providence mellény perfekt GC, Povidence zsák perfek Vigilance, Contractor kesztyű, Fox térdes, tok Providence, maszk meg Fenris, de lehet Coyote.
De ezek mind semmit nem érnek, ha nem fekszenek a játékstílusodhoz, így próbálgass és lassan kialakul.
-
capulet75
addikt
Érdekes ez az EB, próbálgatom különböző buildekben. Jelenleg 3 piros striker + vigilance ceska bag + fenris mellény braced-el + coyote. 130% headshot, és így elég szépen darál. Bármilyen tippet örömmel fogadok, miként lehet még kihasználni a Bearer-t.
-
capulet75
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Köszönöm a lehetőséget, remélem hoztam a minimum elvártat.
-
Anonymus23
veterán
válasz
kiezTe90
üzenetére
Szia.
A TLH klánban jelenleg van hely, ha érdekel a dolog, akkor írj rám PM-ben.
Elvárások mint olyan, csak annyi, hogy játszani kell, azaz ha valaki 60-90 napon túli inaktív és kellene a hely, akkor lehet ki van rakva.
Viszont ezzel szemben van segítség adott esetben, akár Raidek is, build segédlet stb stb, ezekhez mondjuk a Discord használata elengedhetetlen, és érdemes ott fenn aktívnak lenni. -
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
PC-n van aktív klán még, ahova nincs kötelezetség, és szívesen látnának egy hobbi játékost?
Nem mindig vagyok fent, amikor időm engedi pár órát leülök.
-
sony309
őstag
Mintha egyre kutyaütőbbek lennének a játékosok a CD során!
-
capulet75
addikt
Kicsúsztam a szerkesztési időből: annyi hogy nekem a ma - holnap szerintem nem lesz jó, gépnél vagyok, de én vigyázok a srácokra, és nem szeretném ha a Raid kellős közepén kéne mennem, mert ordít a pici.
-
capulet75
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Van, minden van, előre megyünk, nem hátra.
Bár a RH-t még sosem használtam. Mindenkinek küldök invet. -
Deck
titán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nem. Én is ott farmoltam ki először.
-
capulet75
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
"The Bighorn is exclusive to the Legendary difficulty versions of the three base game Strongholds, District Union Arena, Capitol Building Roosevelt Island and The Summit at a drop rate of 5% from the end bosses."
Csak nincs meg, és a játékhoz tartozik, tehát kéne.
Amúgy tényleg vicces, hogy heroicon úgy dobálta a random exoticokat mint a cukorkát, legendaryn meg egy darabot sem. -
capulet75
addikt
Sziasztok. Discord van ( mint mindenkinek ), most még néhány napig elég random, hogy tudok-e lenni esténként, de aztán részemről mehet gőzerővel a farm.

Ugyanitt kérdés: kb a 100-ik legendary summit lvl50 boss megölése után sem dobott big horn-t a gáma, sőt egy darab exoticot sem.
-
Anonymus23
veterán
válasz
sony309
üzenetére
Passz.
Javasolnám, hogy egy Discord szerverre összejönni, és van rá Raid szervező alkalmazás, ott mindenki be tudja jelölni, hogy adott időpontban ott tud lenni, talán, vagy nem alkalmas, így egyszerűbben lehetne látni, másrészről meg lenne oldva a kommunikáció is mindenféle téren. -
sony309
őstag
Sziasztok!
Ma este lesz raid?
-
granini
őstag
válasz
nyamsas
üzenetére
CD-ben sztem nem lehet Yaahl targeted lootot beállítani mert ez fixen DZ only..
Asszem hazard protection buildben van értelme ennek, de oda is csak 1 piece kell.
Illetve akinek van és szerencsés a nevesített Yaahl maszkon van fixen health damage azt lehet sima DPS buildbe rakni..
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
"nem vagyok szemérmes"
annyi hátul bent után nem is hinnénk.
-
BenSopra
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Nah azért!

-
granini
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Same here.. Ani írtam neked dicordon, ha kellek beugrósnak akkor szóljatok..
-
capulet75
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Kell egy tapasztalt lead, könnyebb úgy minden. Ha meg valaki nem azt csinálja amit kell, meg nem úgy jön ahogy kell, akkor nem kell.
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Én nem bánnám, ha ott lennél!
Van mit tanulnom. -
ulmikukac
tag
itt is hagyom a ubisoft connect nevem, Daniel-0588. vegyen fel aki gondolja vagy discord is lehet.
-
Anonymus23
veterán
válasz
sony309
üzenetére
Abszolút

Egyébként:
Van olyan ismerősöm, aki PGC-BEN járt raidelni, de nem is kellett élesztgetni
8 összeszokott embernél nincs vele gond, de én nem fogok kísérletezgetni 7 ismeretlen játékossal.
Inkább menjen le 5-10 perccel később, semmint a 10. wipe után mindenki otthagyja az egészet, szerezve egy rossz tapasztalatot, a büdös életben nem játszik együtt a másikkal.
Ilyen is volt már, volt akiről nem lehetett leimádkozni a PGC-t azután sem, hogy miatta wipeolt el a csapat x-edszer. Ettől meg többet ér a szabadidőm, de szerintem nem vagyok ezzel egyedül...Jah, tévedés ne essék, szívesen segítek, de ha nem kellek, vagy megvan a csapat sem fogok megsértődni, csak mentem már annyi raidet és vezettem le annyit, hogy nem vagyok szemérmes itt a felesleges udvariaskodási köröket futni.
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Perfect Glass Cannon jó lesz a Glass cannon helyett?
-
Anonymus23
veterán
válasz
capulet75
üzenetére
A számok nem feltétlenül mutatnak rosszul, de:
* Ha nem a technician specben vagy és annak a spec fegyvercső alátétét használod, akkor sok esetben nem lesz pulsolva az ellenfél
* Nem tudom mennyi a CDje a pulsenak így, de azt meg ugye külön el is kell mindig nyomni, nem hatékony
* Viszonylag nagyobb távolságok miatt az SMG hatékonysága kérdéses, egy rifle (C.M1A jobb választás szerintem)A DHn általánosságban a nyers DPS jobb (pl a Fox a teljes sebzést szorozza fel, akár csak armor lövés esetén a Contractor's), és azzal együtt, hogy ne kelljen semmit sem varázsolni közben: pl nem kell fedezékben lenni, vagy skill közelében lenni, vagy skillel sebezni stb.
A végén a védőknek 1-1,5 tárból illik lelőni a 2 támadó mobot, 1 tárból a heavy-t, és ugye tudni kell sebezni a Razorbacket is ha azon az oldalon van a sebzés kör.
Ezek az én tapasztalataim, a szettedre nézve azt gondolom, hogy open world biztos működik, de raiden én nem ilyet használnék.
-
marky1970
tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Péntek 19.-óra után meg hétvégén szinte bármikor tudok jönni raid-re!
-
capulet75
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére
Amit feljebb beraktam az megfelelő vagy változtassak rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Sorozatok
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) úgy öltöztetik a karaktereket mint barbit és kent, és közben megy a rédzs, hogy fúj milyen új skinek, de hát öreg vagyok én már ehhez, meg igazából sohasem érdekelt különösen ezen része a játéknak, szal egy ilyen apparel eventben csak annyi van, hogy úgyis beadja a sorja közt, filmet néztem közben, mikor nyitogattam az apparel ládákat, szóval még azt sem tudom, hogy miket adott a jelen event.

Téged még édesanyád öltöztet?