- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Nem tudtam, hogy ingyenes lesz.
Másik dolog. PC-s fióknál hogy a f@$zba lehet venni prémium kreditet? Az In-Game vásárlás nem működik, storeban nincs, amiket találok az meg mind csak PS4-hez meg Xbox-hoz van.
Meg akarom venni a Year 1 Pass-t a CLASSIFIED ASSIGNMENTS és a másik 3 Specializáció miatt.
-
-=Jam=-
őstag
-
arnikusz
veterán
Jelenleg nem és nem is mondták mikor, annyit tudsz, hogy az asztalnál megveszed az 515 GS-hez a cumot és várunk.
Weekly Maintenance
The servers will shut down for maintenance on Tuesday, March 17th at
09:30 AM CET
04:30 AM EDT
1:30 AM PDTPatch Notes
Maintenance Notes:We are temporarily disabling the ability to reset seasonal manhunts to prevent lost progression towards a manhunt. This is a temporary solution while we are working on a more permanent fix meant to release later in March. Once the final fix is implemented, we will reactive the ability to reset manhunts.
Fixed a progression blocker where an NPCs became stuck at the last stage in Castle Clinton.
Fixed an issue that granted an incorrect number of Specialization Points pr. SHD level.
Fixed an issue where blue quality items dropped from regular NPCs in the DZ regardless of player max level.
Fixed an issue where players would gain multiple seasonal caches.
Fixed an issue with seasonal cache rewards becoming contaminated if players leveled in the season whilst in the DZ.
Fixed an issue that prevented players from gaining seasonal XP from DZ activities.
Fixed an issue where enemy NPCs would disappear at The Nest Control Point, halting progress at the "defend stage".
Fixed an issue that prevented completion of The Nest Control Point on challenging difficulty.
Fixed an issue that would cause some NPCs to be stuck at spawn in various Control Points.
Fixed some puzzle reset issues on all Hunter encounters.
Fixed an issue causing Hunter encounters to give too many keys.
If you received too many keys, you won’t receive new keys until your completed encounters match your amount of keys.These fixes are part of the ongoing efforts to fix bugs discovered since the launch of Warlords of New York and we are working on further changes/fixes that require additional time and will be deployed once ready.
Este pedig újabbak jönnek elő, ill Delta hegyek.
-
Habugi
addikt
Az a hasonlat pusztán arról szólt, hogy nálam kis túlzással csodákat tesz a korábban linkelt kis softver.
Eddig két megnyilvánulás jött azóta a cuccal kapcsolatban, az egyik az hogy valaki nem hisz az ilyenekben, egy másik pedig, hogy nem működik/ nem segít.
Engem tényleg érdekelne, hogy mivel magyarázható h nálam igen, ezért kérdeztem rá.
Megnézve az adatlapodat.., konzolosként végigolvasod a PC-sek játékkal kapcsolatos nyűgjeit mert az érdekel, miért zavart a négy évszak és miért fog zavarni a rá érkező válasz?
Helyből semmilyen általunk taglalt dologban nem lehetsz érintett.(#13022) GAbre:
Nos, van ötleted? Segíts kérlek!
-
Micsurin
nagyúr
Félreértesz, nekem ez valóban egyéni szoc probléma nem is ezért hoztam fel.
Ja meló ja mi, úgy néz ki újabb 7 félévet húzok rá.@regener+arnikusz köszönöm a tippeket!
Még nincs meg a spec, még fél szint és egy stronghold hátra van emiatt tűnt (volna...
) kézenfekvőnek a turret.
-
pzstm
titán
-
arnikusz
veterán
A specialitásokon is újra ki kell osztani a tree fát. A Gunneren egyenlőre a 15% armor kill raktam ki. A küldetések és bountyk 1 hard 3challenge pontot adnak. Meg meglett az exo tok első komponense a Riverside Gasstationból a sárga láda dobta. A minigunnak 20K a sebzése, míg az M60 34.4K.
-
Anonymus23
veterán
Nehogy azt hidd, nincs ez másképp a versenyszférában sem.
A világ egyik legnagyobb autóipari beszállítója egyik projektjére adtunk nemrég egy árajánlatot, és a beszerző visszaküldte, hogy szerinte lifetime ennyi a projekt árbevétele, ha ezt megcsináljuk -20%-ért, akkor miénk a projekt.Megnéztük, és az egyik helyen szorzás helyett összeadást csinált, és emiatt csak ~3%-ot kellett engednünk az árból, örömmel megtettük
-
xyvalaki
aktív tag
Az Air Space antennák beállítása után nekem meg az ajtó nem nyílik ki. Szólóban csak alt+f4 és amikor visszalépek, akkor tesz tovább. Ha többen vagyunk, akkor gyorsutazás ahhoz aki már lent van.
RazoR: ez azért kicseszés azokkal akiknek nincs bérletük. Illetve velünk is akinek meg van. Jobb lenne ha küzdeni kéne érte. -
Anonymus23
veterán
Hmmm, akkor elég nagy a baj, bár én nem tapasztaltam mostanság, hogy nem szed fel.
Mondjuk leginkább raiden volt rá szükség, és amikor nem szedett fel, akkor az alábbiak fordultak elő:
* Azt hittem nincs rajta CD, de a többiek azt mondták, hogy azt látták, hogy CD alatt van, én meg nem értettem, hogy miért nem esik le és szed fel.
* Mobok szétlőtték a hive-t.Olyan már nem volt, hogy elkezdte és utána meg nem szedett fel, mint ami korábban sűrűn előfordult.
-
Anonymus23
veterán
Nem lenne ezzel gond, mert ha az fullos és használható loot lenne, akkor kb. a belefeccölt idő egyenlő arányban lenne a jó loot eséssel.
Majd jön a nerf idővel
Nézegettem a hozzá csatlakozó commendationokat, és az egyik:
Extreme Operations Distinction
Complete the Dark Hours raid without any Agent Being Killed (normal difficulty)Bár lehet ez is úgy lesz mint az SS elesés nélküli a Div1-ben, hogy eleinte csak a csalók, utána már bárki 1-1 global event alatt.
Egyáltalán a mostani verzió amit lehet tolni az melyik nehézség?
Sztori? -
VikMorroHun
őstag
Azt nem tudom, hogy kevesebben játszanak-e, mindenesetre az előbb elfoglaltam egy Outcast ellenőrzőpontot (előtte meg kellett várnom, hogy a játék észrevegye, már nem támadja senki), közben pár konvojt, stb. Egyedül indultam, nem kértem segítséget, mégis négyen lettünk, és még valaki bountyját is megoldottuk.
-
zsozsooo
csendes tag
Ezt sikerült lőnöm. Használat közben nem sikerült, mert a box nem valai jó képmentésben. Kb. 20 mp kell neki a készítésre és nem is mindet menti. (Konkrétan a feltöltött után harc közben lőttem még vagy 10-et és egy sem jelent meg).
Amúgy nekem a chatterbox középső talentjének ikonját is kiadja a P416 használata közben ölés után és a vámpírfogasat is. Meg a pisztoly metronomját is. (Csak nem sikerült lefényképeznem.) -
törölt tag
Szerintem az emberek hajlamosak összemosni és egyenlőséget tenni a “használhatatlan” és a “nem esett” opciók közé. Magamból kiindulva, ha egy ar nem p416 vagy ctar, már megy is a junk jelölés.
Azt gondolom te is tudod, hogy 100 db az minden csak nem reprezentatív mennyiség.
Elvileg nem sokára letelik felmondási időm és lesz pár hetem többet játszani. Akkor majd összeírom, mert engem is erdekel. Olyasmi kellene, hogy lila és he fegyvertípusonként. Bónusz lehetőség a talentek összeírása.Egyébként nehogy azt hidd, hogy nekem olyan jó minőségű a loot. Még mindig csak két használható p416-os fegyverem van, azok is wt4-ből. Illetve két nagyon jó mk17 és egy jónak gondolt m60. Ha megnézzük mennyi követelménynek kell megfelelnie egy felvett tárgynak rájöhetünk, hogy nem könnyű jó cuccot találni. Aztán ott az elcseszett kalibrálás és az optimalizáció hiánya és el is jutottunk oda, ahol most van a játék.
-
Anonymus23
veterán
Szerintem az lesz, amit írtam, a Ruthlesshez írták is, hogy BP az endgame-hez.
Amikor lehetett volna, akkor kellett volna upgradelni, de nekem is nulla exo esett azóta is (ez is mekkora baromság, hogy ez ennyire MI megszerezni egy exo-t).
DCD-t is letoltam legalább 20x, mindenféle nehézségen, de ott is nulla SD esett.Ha hazaértem meg fogom lesni a második karakteren (lvl30, még Tier előtti időkből), hogy az mit tudna csinálni ezzel, és majd reflektálok.
-
Anonymus23
veterán
Hidd el, értem.
Mit írtam le 2x?
Beírtam, hogy hogyan tudsz most 500-as craftolni, illetve utána szerkesztve azt, hogy szerintem hogyan lehet a szart amit az elején kaptunk feltolni (másik karakterrel) magasabb szintre.
Vagy ha ezt tudtad, akkor miért kérdezted, hogy mit lehet vele kezdeni?
Az 1-hez adtak lvl30 upgrade BP-t is emlékem nem csal..
Majd meglesem a második karakternél, hogy mizu... -
Anonymus23
veterán
Nincs sakk-matt, mivel minimum 250-es kell, nem pontosan 250-es.
Ugyanaz mint a korábban tárgyalt Chatterbox, először le kell kraftolni a 490-est (itt ugye kellene a Sweet Dreams exo shoti hozzá), majd az így kapott 490-es Lullaby-ból +1 egzo komponens felhasználásával 500-asra tudod upgradelni.Mondjuk az más kérdés, hogy mit kezdjen az ember az Ultimate-hez kapott alacsony szintűvel, mivel azt összetörni nem lehet, és nem is lett upgradelve, mivel nulla exo esett az elmúlt 200 óra alatt, max azt tudom, hogy másik karakteren majd feltolom 250-esre, amikor ott még csak annyi az állomás szintje
-
Anonymus23
veterán
Költői kérdés volt
Igazából mivel nem igazán van normális skálázódás nehézség vs loot és nincs meta, ezért nehéz megmondani, hogy mi is a jó loot, mivel adott esetben mindenkinek más stat lehet a fullos, függően attól, hogy mit is rak össze és mi hiányzik.
Egyedül talán a fegyvereknél van olyan, hogy milyen szintű sebzés kategóriába esik az adott fegyver.
Mert pl Heroicon HA esik fegyver az mondjuk mindig a 80%+-os kategóriába esne, akkor azt mondom, toljuk heroicon, mert ha ott esik végre egy fegyver annak legalább nem az alsó szint a rollja, akkor OK, de ígyMondjuk ezt a skálázódáést be lehetne állítani a gearnél is:
pl
Story: 0-100
Normal: 20-100
Hard: 40-100
Challenge: 60-100
Heroic: 80-100Azaz a kiesett loot minden értéke a min-max sávon belül az adott sávon belül lesz. Így lenne értelme a heroicot tolni, még mindig benne lenne, hogy olyan cuccos esik-e, és azokkal a tulajdonságokkal amire nekem szükségem van. Jelen hatalmas mix miatt ez is minimális esélyre redukálja a dolgokat, nem hogy bármi eshet kategória.
(#7567) TommyS_27
-
Kiscsőke
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- 3DMark (2013) eredmények
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LEGO klub
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest