- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
válasz
Anonymus23 #5689 üzenetére
Amúgy a küldetésről kilogolás vagy visszaugrás a white house-ba nálam eddig jól működött. Onnan tudtam folytatni, ahonnan kiléptem.
-
szevassag
tag
válasz
Anonymus23 #5693 üzenetére
Majd este ezt a megoldást fogom próbálgatni. Ismerem annyira magam, hogy nem bírom megvárni a patch-et. Az biztos, hogy az én mapem döglött, ha be is hívok valakit úgy se megy.
-
zseko
veterán
válasz
kigyi_23 #5660 üzenetére
Az biztos, hogy valami nem kerek a játék motorjával, nálam a vsync b@szik működni, ha be van kapcsolva is 70-80-90fps-el megy ( low/medium/high beállítástól függően) és mellé mikrolagol, kivéve ha ablakos módban futtatom, akkor szépen megfogja 60fps-nél úgy ahogy kell, és mellé tükörsimán fut. Amint átteszem az alt+enter móddal teljes képernyősre, abban a pillanatban túllép a 60fps-en és jön mellé a mikrolag. Visszalépve, megint jó.
-
szevassag
tag
válasz
Anonymus23 #5689 üzenetére
Jaja tudom, másodszor sikerült is megcsinálni, elsőre buggolt be. Ha más mapján vagyok akkor okés, de utána ha visszatérek a saját mapomra újra eltűnik minden.
-
Anonymus23
veterán
válasz
szevassag #5688 üzenetére
Tényleg nulla barátod van, aki BEHÍVNA magához, hogy a bugos küldit lenyomjátok az Ő mapján, és akkor hátha neked is megjavul?
A DZ küldetés az volt, hogy be kellett menni, majd meg kellett keresni 2 scan helyet közben meg bemenni a safe housebe, azzal, hogy kilogoltál, lehet sikerült bebugoltatni azt a küldetést.
-
szevassag
tag
válasz
#75376384 #5685 üzenetére
Ahh nem akarok új karaktert kezdeni, mert már így is 26 órám van a játékban + 10 óra a bétában. Nem maradtam le semmilyen beszélgetésről, ez sajnos egy bug. Volt aki elölről kezdte, és újra előjött neki. Most írtam egy hibajegyet a Ubisoftnak ahol linkeltétek. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Majd ha lesz időm csinálok belőle egy youtube videót meg ha lesz megoldás arról is.
Ja meg az egyszem küldi 24-es, már megpróbáltam de mindig haltam. 3 szintet meg nehezen fejlődök az üres mapon. -
GAbre
veterán
Az újabb couponokra megint várni kell?
Lassan 1 hete,hogy beváltottam,de semmi. -
ripla
addikt
Ugyanilyen gépem van, 4 gigás R9 290X Gaming Edition, i5-3570k, 8g ram.
30 fps mellett nekem high beállítással tökéletesen megy. 30 fps felett vannak mikrolagok, illetve egyik helyen az árnyékokat le kellett vennem ultráról high-ra, mert rengeteg effekt volt a képernyőn, ott kicsit megzökkent, de utána okés lett. -
szevassag
tag
Hát én még mindig iszonyú dühös vagyok a Ubisoft-ra. 47%-on beragadt a játék, gyakorlatilag még félig sem játszható. Néztem a Redditen, már van akinek 8 napja így van, és a support szarik rá. Nem tudom hol lehetne reklamálni. 21-es vagyok, 16. szint óta nem ad küldetéseket a játék, ha megjavítanák is szar lenne mert 16-17es küldik nek mehetnék neki. Tegnap néztem még a matchmaking sem működik... Arról nem is beszélve, hogy egy csomó egyéb activity sem látszik, gyakorlatilag az üres mapon rohangálhatok. Ehhez képest a múltkori bug semmiség volt: az volt a küldi, hogy jussak be a Dark Zone-ba, mikor bejutottam még mindig azt mondta, hogy menjek be, kijönni viszont nem lehetett... Azt egy restart legalább megoldotta. Sztem több játékot nem rendelek elő.
-
Akra_hu
tag
A kalibráló asztalon lesz későbbiekben optimalizálás is. Kérdésem itt a meglévő 450gs itemeket lehet majd emelni,vagy minden mehet kukába WT5-ben?
-
kigyi_23
addikt
-
flash-
veterán
üdv
érdeklődnék hogy milyen lett a játék? Division 1-hez képest?
érdes megvenni? vagy inkább a wildlands-al játsak ,esetleg az új resident evil-el?
(valamit keresektovábbá r9 290oc +i5-3570k párossal fullhd-n hogy menne? meg se próbáljam?
-
Bird
addikt
Divison 2 interaktív térkép. Teljesebb, mint a korábban linkelt.
-
Bird
addikt
-
Bird
addikt
válasz
John Marston #5666 üzenetére
Elméletileg egy high end F2000 fegyver, egy fehér fegyver skin és egy hátizsák relikvia (Hunters Axe) lesz a jutalmad a láda kinyitását követően. Nagyon nyögvenyelősen megy a kulcsok felkutatása.... -
Hunner
senior tag
válasz
John Marston #5666 üzenetére
Válasz:
Senki, még nem tudni mi dobja a 8. kulcsot, a hetedik kulcsot tegnap találta meg a Division secret finder discord. Redditen főoldalon megtalálod -
John Marston
csendes tag
Kérdés:
Ivory ládát nyitott már ki valaki vagy tudunk róla, hogy mikor lehet? Kis érdekesség:
Stronghold 4. helyszínén le lehet menni, 4db felszerelés, 1db fegyver láda, 1db kulcs -
Hunner
senior tag
válasz
FireKeeper #5664 üzenetére
Oh, valóban. A hármas ad egy pontot, a négyes meg kettőt. My bad.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
velizare #5659 üzenetére
tudtommal nincs cap, mindet ki lehet maxolni. azt nem tudom akkor mi lesz ha mindet kihúztad, de gondolom szintlépésnél akkor csak field ládát kapsz spec pontot nem.
GAbre: héliummal töltött? kérdés apokalipszis idején hol találnak épp héliumot, de szerintem működne
Hunner: hármas control pont is ad ugyanúgy 1 spec pontot (és blueprintet, ha még nincs meg), szóval szerintem a 4-est nincs értelme csinálni mert jóval nehezebb és csak több lootot ad.
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #5659 üzenetére
Amelyikre állítod annak gyűjti a pontokat, mindegyiket ki lehet maxolni.
A pontokat javarészt küldetésekért (napi sztori/bounty-k, CP, stb) kapod, azok meg újratermelődnek, illetve ami nekem most új infó volt, az XP ládákból is esik, szóval simán ha csak játszol és gyűlnek az XP-k, azokért is kapsz. -
Hunner
senior tag
válasz
velizare #5659 üzenetére
Folyamatosan kapod a pontokat ahogy csinálod a dolgaid a játékban.
Ami fontos, hogy az invaded missionök előtt válaszz egyet és válassz jól, mert ha ott cserélsz közben, magaddal szúrsz ki, tekintve hogy gyengíted a saját karaktered, ha world tier ugrásoknál mondjuk specet cserélsz. Ott fontos maximum, hogy az ember végig ugyanazt használja, utána simán lehet váltogatni.
Maxos Sharpshooter, minden ami érdekelt survi és majdnem kész demo vagyok perpill.
Minden Field Cache ad 3 spec pontot, minden bounty ad 3-5 spec pontot, minden 4-es controlpont ad 1-2 pontot (ennek semmi értelme), minden napi küldetés ad 5(?) pontot.Szóval van bőséggel.
-
kigyi_23
addikt
Akinek be-be röccen a játék annak egy másik megoldási javaslat sajnos a csillagok állása is kell hozzá, de ezt most hagyjuk
Nálam adott jópár konfig teszteltem is többféle összeállításban és volt ahol problémám akadt pontosan azzal, hogy be-be akadt a kép egy pillanatra és volt ahol csúszott szét a kép mint amikor nincs meg a megfelelő fps és késik a következő képkocka a monitor frissítéséhez képest. Na mindkettőre a következőt csináltam meg és csak Freesync-es kijelzővel próbáltam bocsánat, ha nektek nincs akkor szerintem tárgytalan, de akövetkező beállításokkal tükör sima eltt a kép:
Adott kijelző 75Hz-es freesync on (illetve nekem Gsync, mert NV kártyákon néztem). Vsync bekapcsolásával a probléma továbbra is adott volt. Kikapcsoltam beállítottam 75FPS limitet a játék limiterével a probléma ugyanúgy megvolt. Rivatuner 75fps limit szintén rossz volt.A megoldást nálam az jelentette, hogy 70FPS frame limitot állítottam a játék saját limiterével és Vsync on beállítást használtam így atomstabilan 70FPS-em volt és minden kis beakadás eltűnt. Valami nem kerek a játék motorjával még, de amíg ki nem javítják ez a beállítás marad.
-
a specializációs pontokból mindhárom ágat ki lehet rakni, vagy van valamekkora cap a pontok számát illetően?
-
Anonymus23
veterán
Egy jó PvE elit sebzős healelős builddal simán lehet hozni, mint ahogy jelenleg a Challengeket is simán lehet solozni. Most módosítottam az egyik builden, lett rajta 91% elitsebzés, és a heal nagy része is megmaradt (kivéve a 15% armor on kill, de így legalább nem szalad fel olyan hamar a páncélom 100%-ra és tovább lesz nagy a sebzés.
Még tudnék egy ugyancsak killre healelős tálentet tekerni a fegyverre:
Preservation - Killing an enemy repairs 5% armor over 3%. Headshot kills improves the repair - 7 Defense kell hozzá, ami amúgy is kell a teknős gear tálenthez:
Patience - After being in cover for 3s, armor repairs by 5% every 1s.
Így már elég jó összhangban van a sebzés és az automata visszahealelődés is, de így fedezékharcban kell lenni.A berserk miatt ha 100% a páncél, akkor csak kijövök a fedezékből egy hatalmas dzsiháááááááááád kiáltással és azonnal lemegy nullára, de utána lövök akkorát, hogy leszakad az elit mob feje
-
fuvi
senior tag
válasz
Anonymus23 #5656 üzenetére
redditen elég sok szép történetet olvastam azokról akik használták, örök barátságok köttettek, azóta is eggyütt játszunk anekdóták, úgyhogy lehet egyszer én is kipróbálom eme amerikai álmot!
-
Bird
addikt
válasz
Anonymus23 #5653 üzenetére
Angolul valóban ezt jelenti. Mondjuk ezt is csináltam....
fuvi: Kár, hogy csak a szabad kóborlás van akkor és erre nem lehet random csapatot verbuválni....
-
Anonymus23
veterán
Mindenesetre a club honlapot most átállítottam angolra, de érdekes módon a kihívások továbbra is magyarul jelennek meg, de legalább a heti kihívások azok átváltottak angolra.
Ez jobb lett volna tegnap, amikor az egyiket csináltam, mert valamelyik hülye a shotgunt puskának fordította (sörétes puska helyett), és hiába lőttem halomra a Tru Sons-t Rifle-val, sehogy sem akart számolni, na mondom, éltem a gyanúperrel és elővettem egy shotit, és azzal hirtelen jó lett.Na majd otthon megpróbálom mi van ha a klienst átállítom angolra, ott mit ír (vagy ha valaki gép előtt van és angol a kliens, bedobhatná az infót
Na kis késéssel ezt is átrakta angolra:
Resourceful Agent
Help friendlies in resource gathering.Nem arról van szó, hogy kísérni kellene a NPC-ke, amikor hozzák a cuccot? Mondjuk ezt is csináltam már párszor...
-
Hublot
őstag
válasz
Anonymus23 #5647 üzenetére
Ezt akkor kapjuk meg ha segítünk pixinek.
-
Bird
addikt
válasz
Anonymus23 #5647 üzenetére
Nekem ez megvan. Ha jól emlékszem akkor kaptam amikor csapatban Hiéna ládát nyitottam....
-
Anonymus23
veterán
Szerintetek ez vajon mi? Mit kellene csinálni?
Ezeket már csináltam:
Csoportban nyitottam ládát/alapanyagosat/élelsmiszer kulcsot stb, gyakorlatilag mindent
A másiknak a mapján feltankoltam a CP-t 100%-ra
Adtam a másiknak lootot (fegyvert vagy geart, mondjuk módosítót még nem) -
Anonymus23
veterán
Nekem az erődöt csak akkor hozza fel, amikor csapatból kilépve a saját mapomra kerülök vissza, ha csak simán belépek,akkor már nem, de a legutolsó mini patch óta ezt nekem nem csinálja.
Amit leírtál olyat én nem tapasztalok, igaz nem összetörni szoktam jellemzően, hanem eladni a cuccokat. -
Bird
addikt
válasz
Anonymus23 #5640 üzenetére
Igen, szerintem bugos. Többször is meglehet csinálni a napi küldetéseket. Boxon szintén bugos a skill- gear modok közt navigálás, illetve törlés. Ha kijelölök valamit törlésre, össze vissza ugrál a kategóriák között. Kvázi így használhatatlan.... Idegesítő bug még a specializált lőszerek nullázódása is kilépést követően, ha jól emlékszem Te is említetted korábban. Állandóan felhozza a még nem választható erőd küldetést egy- egy sikeres küldetést követően. Szóval van még mit reszelni!
Milyen fegyver módot lehet kiszedni az ellenőrző pontok lvl3-as visszafoglalásával?
A nagyobb 7.62-es tár rémlik... Köszönöm.
-
fuvi
senior tag
válasz
level 3 CP-től dob bármilyen tervrajzot bónuszban, level 4 CP-nél csak nagyobb eséllyel esik legendary cucc, nem éri meg, ezért nem is csinálják
-
DiamondBack
senior tag
válasz
hétvége legjobb szorija az volt mikor hősiesen küzdöttünk a lvl4-es cp-vel már éreztük hogy közel a vége mindjárt megvan, jöttek az erősítés NPC-k, sajna az utolsó nagy rohamban elhullottunk, rongyolunk vissza de mire odaértünk kizöldült, elfoglalták az npc-k
-
ripla
addikt
Néha nekem is beröccen így, jellemzően akkor, amikor a videokártya venti visszább vesz a hűtésből, de érdekes mód csak akkor, utána a venti megint felpörög és megint órákat megy minden gond nélkül.
Illetve nálam voltak mikrolaggok is, az szinte mindenhol, azt egyedül az oldotta meg ha visszavettem 30 fps-re, 45 sem jó, már ott is előjön, 30 fps az egyetlen ahol mindent high-ra meg ultra-ra tudok rakni és megy rendesen. Ez mondjuk valószínű gépfüggő, az első rész is ezt csinálta.
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #5639 üzenetére
Én csak a leírásokat böngésztem, és mindenhol lvl3 CP-t írtak, hogy ott dobta ki a tervrajzokat, és nem kering fenn semmilyen olyan tervrajz, ami csak lvl4-en lett volna dobva, persze ettől még lehet, hogy csak annyira rare, hogy csak pár valakinek dobta ki, akinek lehet fel se tűnt, hogy valami újat dobott.
Könnyebb egy Challenge küldit megcsinálni, semmint egy lvl4 CP-t, mondjuk az sem mindegy, hogy mit választ az ember, mert van olyan hely, ahol annyira nyílt a terep, hogy simán lőnek öten hatan is, és még csak nincs is a közelben spawn hely...Más:
Másnak is újra unlockolódik a napi küldetés félidőben? -
D4M13N
aktív tag
válasz
Gubu0101 #5633 üzenetére
Tuti ennek van folytatása,csak az encrypted szöveg nincs meg. Én most már az utolsó bokrot is próbálom use-olni. Amúgy van egy hely, side mission is volt ott, ahol lámpákat lehet lekapcsolni. Liberate outcast prison volt asszem. De semmi nem történt, pedig ott vagy hunter vagy secret hely lesz ott.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #5630 üzenetére
Hát ez az, "lehet"
De nekem olyan kellene, ami fix. Nem gond, akkor megyek occupied DZ-be, csak ott egyedül a mobok ellen csak a full PvE szettben van esélyem, de játékosok ellen ebben semmire sem megyek, főleg, hogy legtöbben csapatokban vannak. Mintha azt mondták volna, hogy figyelni fogja a játék, és csapatokat csapatos DZ-be rak, de ha ilyen egyszerű kijátszani a játékot, hogy DZben van összerakva a csapat, akkor ez így nem sokat ér.
Kimentéssel nem foglalkozok, mivel így is dob elég lootot a játék. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #5623 üzenetére
Némelyik tússzabadítos kérdőjeles side mission is ad Bountyt azok között nem lehet még Black Tuskos?
Gubu a Titkos Vendor megvan?
-
Gubu0101
veterán
"Titkos" ajtó a washington monument ben,lent a föld alatt,van egy ajtó oda itt egy link,hogy lehet bejutni.
-
GAbre
veterán
válasz
micafighter #5626 üzenetére
Vsync nélkül vagy fix 60 fpsel is csinálta...
-
Bird
addikt
válasz
Anonymus23 #5623 üzenetére
Amikor összejött az xp és kapod a ládát akkor kiírja.... Első sor láda piktogram, második sor a 3 pont.
-
Anonymus23
veterán
Ez érdekes, én még sosem láttam a listában, amikor kinyitottam a ládát, ilyen pontokat. 2 cuccos + cypher key + esetlegsen bónusz. Ezt írja, vagy csak hozzáadja?
Én most húzom felfelé a második speckót, survivalist már megvan, most a demo megy, végül a sniper lesz még.
Kérdezném még, hogy hol találok Black Tuskosokat az occupied DZ-n kívül? (a bountyk elfogytak)
-
törölt tag
Arról van valami info, hogy a lvl3 cp ugyanazokat a tervrajzokat adja, mint a lvl4? Vagy egy idő után elfogy egyik és muszáj lesz szintet váltani?
Kis odafigyeléssel a soloban a lvl3 simán csinálható, míg a lvl4 kínszenvedés tud lenni és annyival többet se ad. -
arnikusz
veterán
Kérdés:
Ha az Agent eléri a Tier 4-et és megcsinálja az összes Strogholdot tehát kitakarítja a Black Tuskot átmenetileg.
A Field láda továbbra is ad karakter pontot az endgame karakter kimaxolásához.Köszönöm.
-
nyamsas
aktív tag
Már lvl 9-es szinten is Dz-t toltam, utána meg 3 szintenként bejártam jobb cuccokat gyüjteni.
Fehér rugózás megéri, fertőzött ládákat hackelni, stb.
12-es vagy 15-es szinten dobta az első high-end itemet, már nem emlékszem pontosan. Most vagyok lvl 25, több mint 60 óra játékidő után is, nem sietek, többet vagyok a DZ-ben, mint a kinti világban.Jó 200k money-t farmoltam ki onnan eddig. Nagyon kell a pénz majd lvl 30-on.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
LeonAran #5608 üzenetére
Mivel a skill power nem úgy működik mint az első részben. A magas sp az adott skill módosítóinak felszereléséhez szükséges. Pl hogy be tudj rakni high end seeker módosítót kell legyen 7-8000 sp-ed. Önmagában a sp nem befolyásolja nagy mértékben a skilled hatasfokát viszont az adott skill módosítóihoz elengedhetetlen a magas sp. És a módosítókkal már észrevehetően hatékonyabbak lesznek a skillek.
-
LeonAran
tag
Valaki megtudná mondani, hogy mire való a Skill power, mi célt szolgál, mit befolyásol?
Összeraktam egy elektronikás karaktert kb. 7500 Skill powerrel és adott egy kb. 90k-s sebzést az osztódó (több célpontra is rá robbanó) seekerre.
0 azaz 0 Skill powerrel 2db 20%-os robbanási sebzéses tálenttel 120k-t is abszolváltam.???
Ez így egy fos.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Meg csináltam az utolsó Stronghold küldi és most átkerültem World Tier 1-be.
Azt jól látom, hogy a meg nem csinált mellék küldik azok eltűntek? -
TommyS_27
senior tag
válasz
#75376384 #5603 üzenetére
Igen ez is igaz túl volt tolva az optimalizáció! Itt meg mondjuk lehetne egy olyan optimalizáló ami csak 1-2 értéket tolhatna feljebb. De úgy érzem ez még közel sem a végleges! Egyelőre csak tanulgatom a kalibrálást, mert elsőre ilyen wtf érzésem volt. Meg smúgy is hamarosan jön a tier 5. Onnantól lesz igazán értelme az egésznek.
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #5570 üzenetére
amikor az átalakitó képernyőn vagy. jobbat nem tudok mondani rá, ez a képernyő amikor nyomva tartod a gombot és közben átpakolja egyikről másikra a statot. na ott, mielőtt elkezded áttenni kiirja amiről átteszed, hogy maximum mennyit fog átvinni a módositottra. ezt persze csak abban az esetben, ha csökkentett értéket fogsz kapni a végén.
(#5588) TommyS_27: az első rész optimailizációja a végére elég butára sikerült. amikor már gyorsabban jött a div tech, mint a többi nyersanyag valahogy elment az egész lootolás értelme.
szerintem az okés, hogy kalibráláskor csak szinek szerint lehet módositani, viszont 1 tekerés kevés. simán lehetne 1 talent és 1 attri. mivel talentek esetén se mindegy, hogy mit mire akar az ember cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Be quiet! DARK ROCK PRO 4
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- 27% - Samsung G8 Odyssey OLED 34 Monitor! 3440x1440 / 175Hz / 0.03ms / FreeSync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!