- gerner1
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
arnikusz #4598 üzenetére
Heads up, Agents! Maintenance incoming today at 11:00 AM CET / 06:00 AM ET / 03:00 AM PT, approximately 1.5 hours.
Menjenek a picsába, hogy hétvégén kell szerver leállniuk. Annyira fontos csak nem lehet, hogy nem ér rá hétfőn munkaidőben, amikor az emberek többsége dolgozik/iskolázik.
-
arnikusz
veterán
Serverleállás mindjárt.
-
malacka87
őstag
Ez az állandó game crash a tököm tele van már... Minden más játék megy normálisan. Vicc
-
Nagus
senior tag
Tegnap este játszottam valamennyit, főként a kék szintű ingyen kapott MP5 hasznàltam, aztán kinőttem mert a lootból is jobb esett màr. Egy összeomlàs vagy lag sem volt, az FPS szám nálam 40-60 között ingadozott. Kilépésnél nem volt a nyílt bétánál lévő memóriacimzés hibaüzenet.
Nagy csalódás volt az, hogy csak játék elején állítható a karakter kinézete és nem adható hozzà utólag tetkó vagy bàrmi. Szimpla ruha és kiegészítő csere-bere már idejétmúlt.
A jàték menűrendszere is néhol túlbonyolított. A teamből való kilépés menűjét/gombját percekig kerestem. -
Gubu0101
veterán
válasz
micafighter #4589 üzenetére
Mar eng gamet nyomatom ott is mar csak 2 kuldi kell azt annyi.Szerintem tier 5 tol ad majd,vagy meg nem raktak a jatekba.
-
Bennyboy
őstag
mikortól lehet klánba lépni? Nekem mindig kiír egy npc-t akit meg kell menteni hozzá?
-
Zoli54213
aktív tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy minden átvezető videó bugosan jelenik meg. Legújabb nvidia driver, illetve egyébként is jól fut, minden egyéb dolog rendben van. Gépem ott van az aláírásomban, talán annyit tennék hozzá, hogy 2db monitorom van, a primary 1440p 144hz, a secondary 1080p 120hz. A játékot csak a fő monitoron futtatom, 1440p-ben.Köszönöm előre is a segítséget!
-
micafighter
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #4561 üzenetére
Majd egyre jobb cuccok fognak esni, egyre tobb képességgel.
Fegyverekből is el fog kezdeni majd esni a több talentes.
-
micafighter
nagyúr
válasz
TommyS_27 #4537 üzenetére
Át lehet ugrani gyorsabban is. Ha fedezekben vagy és úgy próbálod atugrani, akkor nagyon lassu lesz. Ha fedezekben vagy, kijossz a fedezekbol a hatra gombbal, és egyből nyomod az előre gombot plusz az ugrást akkor sokkal gyorsabban fogja atugrani a fedezéket. Ahogy sprint közben is gyorsan ugrálja át.
-
xyvalaki
aktív tag
Engem folyamatosan kidob az easy anticheat ismeretlen file hibával. A tobii_tökömtudja.dll ami nem tetszik neki, pedig nekem nincs is. Kb. 15 percenként.
-
Beta tesztnél elfogadtam a csak fedezékből öljük a parasztot (MK17-et le nem raktam volna semmiért).
Erre lett elvileg kitalálva a Div2.Csak sajnos nem működik igazán,mert nincs fedezék akkor amikor szükség lenne rá.
Borulsz,mint a sz@r.Div1 felejtős a játékban.
Sztem sokkal jobb,mint a Div2.
(Ott legalább te döntötted el milyen szettet raksz össze,facetank vagy messziről lövöldözős,vagy healer,vagy akármi)
(Itt már nem kell szettet összerakni,mert ahhoz nmi agy is kell...)
Kitalálták a sok mindenért sírós vérpistikéknek,hogy nem kell szettet össze rakni,elég,ha unlock-olsz mindent és lesz jó szetted.
Semmi köze nincs a Div2-nek a Div1-hez,se előre lépés se semmi.Ami nem lenne baj.ha nem sorszámozott játékról lenne szó.
Én azt látom,csak a pénzről szól a játék.
Pont lesz@rják a készítők mit kapsz azután,hogy előrendelted a játékot (túl árazva).A nagy igérgetések után továbbra is csak a lag-os krumpli szervereket kapják a játékosok.
-
sagem
addikt
válasz
akoska07 #4541 üzenetére
Ezt a cover témát nem igazán értem, mármint miért gondolod azt, hogy nincs rendesen kialakítva a pálya, én inkább azt látom, hogy sokan úgy szeretnének játszani, ahogyan azt a div 1-ben tették (de pontosan ugyanúgy). Na ez itt nem megy, más lett a tűzharc, már csak a jóval többféle használható képesség miatt is. Szerverek: nem 100asak, de igazából sajnos egy játékban sem azok, viszont én eddig (lekopogom) nagyobb bajt sem tapasztaltam, pedig valószínűleg éppen hogy most vannak csúcsra járatva és pár hónap múlva már közel sem kapnak ekkora terhelést, szóval ha nagyon el nem rontanak valamit akkor ennél már csak jobb lehet
De amit írsz az természetesen mindig igaz: minél később veszed meg annál olcsóbban jutsz hozzá és addigra fejlődik is a játék, ez ilyen
-
regener
veterán
válasz
misiizsai #4557 üzenetére
Ha van a gépeden és fut a OneDrive akkor kapcsold ki a szinkront amíg játszol, mert a játék folyamat irogat fájlokat a Dokumentumokon belüli mappájában és nekem a OneDrive zabálta a procit a sok 2000+ fájlok folyamatos feltöltögetésével amíg nem raktam szünetre a szinkront.
-
Dizson
tag
Van már PH klán?
-
törölt tag
válasz
Alvin_ti4200 #4561 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond. Van, hogy szarul adja. Én is szoktam gyártani, venni ha nem dobálja azokat a fajta cuccokat, amik nekem jók.
Tapasztald ki mi a neked megfelelő játékstílus és menni fog az. Vagy, ha nincs ilyennel kedved szenvedni, akkor a legelső szembejövő m60-ast pakold fel és menj azzal. -
szallasi007
őstag
Beugrottam a BDC-be, az első résszel is sokat toltam.
Köszönet a klán eddigi XP farmolásáért, amennyit tudtam ma hozzácsaptam -
Alvin_ti4200
félisten
No, durván 5 és fél óra után vágott ki a játék először (így legalább el tudok menni aludni...), szerintem kifejezetten nehéz, legalábbis nekem eddig nem estek olyan cuccok, amiktől eldobtam volna az agyam, volt, amit szégyen szemre vennem vagy craftolnom kellett
6-os vagy 7-es szintnél járok, még az első területet tisztogatom javában.
-
Dizson
tag
Ezt nem lehet abbahagyni, reggel kezdtem most lettem csak huszas, de mindent kitisztitottam eddig. Remélem azért max. szinten is lesz mit csinálni.
-
misiizsai
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy a játék néha fps droppol.Van valami ötletetek/tanácsotok?
A konfigom:i7-6700
GTX 1080,16 GB RAM.A játék SSD n van.Előre is köszönöm a válaszokat! -
sittes79
addikt
válasz
ForRedGlory #4550 üzenetére
-
sittes79
addikt
Samsung ssd hez dobják a játékot standard akit érdekel esetleg.
-
arnikusz
veterán
A President kiszabadítása után valaki visszament atrezorba, van lent 2 cucc, de misszió alatt nem volt kulcs.
A következő video spoiler.
[link] -
zseko
veterán
válasz
akoska07 #4541 üzenetére
Tudom, hogy nincs baj vele, és most is jobban megy a DX12, csak 8-10 perc játék után összeomlik. A BFV volt hasonló, amíg nem jött hozzá javítás. Abban is hasonlóak, hogy sima 1080p-ben kiakad a proci 100%-on mindkettőnél, csakhogy ezzel ellentétben annál 4K felbontással és a beállításokkal játszva el lehetett érni a proci terhelésének csökkentését. Na itt gyakorlatilag mindegy hová állítok, szinte mindig maxon van a proci.
Le kell cserélni - amúgy is csak ideiglenesnek vettem -, a sima négy magos már kevés, na meg a vga-hoz is -Vega56 - kicsit már gyenge egy 1300X. -
válasz
F_Peter #4543 üzenetére
Két éves ?
Az 3 éves.Le fogják vinni,akkor amikor már értelmes árba kell helyezni a game-t.
Igazából nem az ár a lényeg,persze az is számít.
Kapjunk egy kész játékot (ami jelen esetben lehetetlen küldetés) értelmes áron.Persze imádjuk a játékot,nem rossz (stream-eljünk mint állat) nyomjuk yt ami majd jó sok pénzt hoz,sőőőőőt.
De még nem tartunk ott.
Ahhoz még túl gagyi amit UBI elénk tolt.Igazából csak a millió hibára szeretnék rávilágítani.
Ami főleg pc jelentkezik,itt volt a legtöbb igéret,hogy majd szuper jó szerverekeet kapunk...
Ez hírben sincs!Én is szeretnék játszani a Div2-vel.
Jelen esetben semmi,de semmi nem ad okot arra,hogy játszak vele.---
Sniper,én mondtam,hogy meg veszed majd ugyanazt fél áron !
És semmiről nem fogsz lemaradni...
És itt lóf@szt se fogsz hamarabb loot-olni. -
Redcaster
őstag
Feloldottam a klánt, úgyhogy csatlakoznék valahová, mert puggal lenyomtam egy story missiont, de kb 0 élvezet volt benne, mert végigrohantunk az egészen
-
zseko
veterán
Az már biztos, hogy a DX12 miatt vág ki a játékból, és hogy cserélnem kell procit.
-
Olvasom a topikot és még jobban beigazolódik ez a játék jelen formájában sem ér ennyit.
Lesz az az ár felezve/harmadolva is,és addigra talán a játék is rendbe lesz rakva...talán.
És addig bizony semmiről nem fogok lemaradni...sőt.---
Hol vannak a beigért sokkal-sokkal jobb szerverek ?!
---
A cover based game...
Kb semmit nem ér cover nélkül,ugyanis,amikor komoly fight van akkor nincs rendes fedezék,sehol.
Simán s*ggbe k@rnak a mobok.Amire kitalálták-eladták a játékot,cover based game,az sehol sincs.
---
#4542 zseko :
Nincs baj a gépeddel.
Beta tesztek alatt,nálam DX12 ment jobban a játék.
-
Alvin_ti4200
félisten
Washington ide vagy oda, ez a játék megint olyan szemét lett, mint az elődje: lehetetlen abbahagyni
Akit esetleg érdekel, az adataimnál lévő géppel 2560x1440-ben High-on kültéren érzésre 30-40 fps körül mozog, beltéren valamivel több. Határeset, de szerintem még játszható. Azt nem tudom, hogy melyik kapcsolókat érdemes piszkálni, ha több fps-t szeretnék anélkül, hogy láthatóan romlana az egyébként még mindig parádés grafika.
-
prokxy
veterán
Akinek Logitech fülese van és nincs vagy akad a hang és a játék is droppol erősen, annak itt a megoldás rá:
The following helped fix the problem of no audio for both myself and a friend:
•Verify Game (just in case).
•Start Task Manager, select Processes, hit the "L" key, find something along the lines of "Logitech Surround Service", kill it.
•If this doesn't work, kill Logitech Game Software too.
Forrás: redditPC-t nem kell restartolni utána, process-t kilövöd, majd indítok a Div2-t és kész. 1x elég megcsinálni, többet nem indult el nekem sem.
Akiket coop-ból kivág: állítólag a drón használat miatt történik mindez, az most, hogy melyik fajta, már nem emlékszem, de ez is reddit-es infó.
Bocs, ha voltak már, nincs erőm végigolvasni 200+ hozzászólást.
-
TommyS_27
senior tag
Ma nekünk kétszer is volt, hogy mindkettőnket ugyanabban a pillanatban ugyanúgy( kép megfagy) kirakott a windowsba. Másik társunk meg bent maradt a küldiben. Amúgy panaszra nincs ok, elég jól sikerült optimalizálni. Ami nem tetszik az a tereptárgyakon való mászás animáció, kb kétszer le tudnak lőni közben. Mint valami nyugdíjas úgy cammog át azon a 40 cm magas akadályon is a nagy Division agent.
-
Xorith
tag
válasz
ForRedGlory #4534 üzenetére
Assault Rifle vagy sima rifle? Én az elején nem tudtam, hogy két külön kategória van. Sok fegyó csak egyes lövést tud leadni azok a Rifle kategóriába vannak. Mást így hirtelen nem tudok elképzelni. Lehet akkor tényleg valami bug.
-
zseko
veterán
Azért kezd marhára unalmas lenni, hogy 5-10 percenként összeomlik, így gyakorlatilag sehova nem lehet haladni. Így öt-tíz percenként küldöm nekik az összeomlási jelentést.
Azt lehet tudni, melyik beállítások terhelik inkább a procit, és melyek inkább a vga-t? -
Xorith
tag
válasz
ForRedGlory #4529 üzenetére
Egyáltalán nem lő? Egyik fajta fegyó sem?
-
Gtaati
őstag
válasz
Anonymus23 #4528 üzenetére
Köszi!!!
-
ForRedGlory
félisten
Tele van a hócipőm. Másnál nincs olyan, hogy lőne, de nem lő? Tele a tár... már vagy fél tucatszor azért haltam meg, mert baszott lőni a fegyver.
-
Gtaati
őstag
Helló!
Lehet tudni meddig fognak állni a szerverek? Vagy mar mennek is? Nem vagyok gép előtt. Köszönöm!
-
Redcaster
őstag
válasz
micafighter #4512 üzenetére
Köszi gyors választ
-
pzstm
titán
válasz
Alvin_ti4200 #4522 üzenetére
nem tudom miről bezsélt a kollega, most volt egy server restart 5 perc kieséssel (vagyis fél órája lett vége)
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Anonymus23 #4513 üzenetére
Na bakker, pont, mire lejön a game, nem fogok tudni játszani
Azt lehet tudni, mennyi ideig tart majd a karbantartás? Van erről valami hivatalos kommunikáció?
-
törölt tag
Néha lesz egy két project ahova kell adni valamit (kesztyű, mellény, táska, térdvédő) de emiatt ne spájzolj. Elég hamar esik minden. A betörés, ha nincs meg a szükséges perk csak két fajta alapanyagot ad (ruha és fegyver különböznek). Ezek nem a található fajták és csak krafthoz kellenek. Elég jól ad törés után, így ha lesz belőlük valamennyid, szerintem utána az eladással jobban jársz.
Felszerelésen armor on kill és elit sebzés a két legjobb tulajdonság. Utána a fegyversebzések, esetleg accuracy. Eddigi tapasztalataim alapján. -
Hublot
őstag
válasz
Anonymus23 #4513 üzenetére
Sírok!
-
FireKeeper
nagyúr
srácok, a gyűjtögetős cuccokat itt is érdemes lvl30 utánra hagyni (telefonok, képek), ergo több xpt adnak majd mint az első részben, vagy itt már nyugodtan felszedhetem őket út közben is?
-
TXT
őstag
válasz
micafighter #4514 üzenetére
Ertem. Es minden xart erdemes felvenni, eltenni (fegyok, terdvedo, hatizsak, maszkok stb) es utana eladni? Vagy mit erdemes csinalni veluk? Egyenlore nem latom at a lenyeget, hogy mi szamit esetleg kesobb... Eddig felvettem mindent es betettem a Trashbe, de 50 fert bele, most meg eladogatom oket bazison vagy safe-ben. Vagy ez igy nem epp a legjobb? Ja es egyedul csatangolok. Ez igy jol van, vagy inkabb masokkal kellene egyutt tolni? Illetve a gyujtheto targyakat (telefonok, festmenyek stb) ut kozben felkapkodtam eddig. Kesobb kellene?
Miket erdemes nyitni, fejleszteni a kapott fejlesztesi pontokbol (vagy mi) a FeherHazban? Kell, erdemes gyartani tavcsoveket, tarakat stb, vagy azokat is majd kesobb kellene?(#4494) Gubu0101
Nem aproztad el akkor a beletett orak szamat eddig -
törölt tag
válasz
micafighter #4512 üzenetére
Azért a fegyver kiegészítőket nem árt. Például az új extended mag megint egy pöttyet erős lett és elég hamar beadja.
-
Lefty
addikt
Azert ez a barber igy eleg gaz. Tok ugyanazok a hajak meg szakallak kozul lehet valasztani, mint karakter letrehozaskor, de premium keditert!! Hagyjatok mar.
-
-
Mirakuru
tag
Üdv!
Csatlakoztam az ügynökök táborához, nem bírtam tovább!Annyi bajom van hogy nincs kivel játszanom és ez nem solo game. Van már klán? Hova lehet csatlakozni majd? PC-ről vagyok.
-
Redcaster
őstag
Lenne pár kérdésem:
Lvl 7-en vagyok. A nem használt cuccokat eladni vagy szétszedni érdemes inkább?
Cuccot kraftolni érdemes ilyen alacsony szinten, vagy hagyjam a fenébe, mert úgyis találok jobbat?
-
FireKeeper
nagyúr
írják h lesz server karbantartás, lehet tudni mennyi ideig?
-
TXT
őstag
válasz
Gubu0101 #4324 üzenetére
En meg csak most kezdtem bele, de hogy a viharba sikerult par nap alatt lvl27-ig jutnod?
Meg csak most jelent meg a jatek. Vagy ez tok normal? Esetleg tudod a trukkoket, amivel gyorsabban lehet fejlodni? Nincs nagy tapasztalatom Divisionben, ezert kerdezem. Mi a jo taktika, vinni a sztori fo kuldeteset, vagy a side missionokkel foglalkozni inkabb? Vagy teljesen mashogy lenne optimalisabb?
Ez a P90 nagyon durvan jo lehet!(#4436) arnikusz Lehet lama kerdes, de mire erted ezt az XD fejlesztest? Nem talalom...
-
spendor
csendes tag
Sziasztok... A játék a bétához képest klasszisokkal jobb, leginkább a hangok tetszenek benne :-) Persze a grafika is sokkal szebb, a mozgás jó, stb... és a kezdés is nagyszerű volt :-) A kérdésem: hogyan lehet klánhoz csatlakozni, illetve magyar fordítás várható-e még, mert az a kép amin a fejlesztések el vannak magyarázva sokat segít, és jó lenne még egy kis "help". Mindenkinek jó játékot és kalandozást
-
Alvin_ti4200
félisten
No, nem szarakodtam tovább, 48 euróért bezsákoltam a UPLAY-en a cuccost, bő egy óra és csatlakozom
Nagyon nagy elvárásaim vannak, mert New Yorkért, mint városért rajongok, így az első részt szinte képtelen voltam abbahagyni és pár hónapja kezdtem neki, szóval már eléggé tökéletesre volt csiszolva. Washington európaibb kinézete miatt aggódom egy kicsit, de remélhetőleg a harcrendszer megmenti a dolgot
-
törölt tag
Ha valaki nem olvasná redditet.
itt egy pár javaslat/leírás bugokra és egyéb dolgokra.
Egy spoiler van benne, szerintem az se annyira nagy dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos fejegységek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Dell Precision 7560 15.6 FHD Touch / I7-11800H / 32GB / 1TB G4 új / Quadro A4000 8GB WS tervező
- Honor Magic V5 (512GB/16GB RAM)(Magyar)
- Eladó!! Sapphire RX 7900 XTX
- Eladó vadiúj Apple Watch Series 7 45MM Blue Cellular
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !