- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Kiscsőke #25679 üzenetére
Sokkal több, de nem azért írtam, hanem, hogy ami most van az kb. a röhely (mondjuk PC-n, ahogy olvasom konzolon közel sincs ennyi gond), Nekem Február elejétől Április elejéig volt kb 300 CTD-m, nem beszélve egy halom bugról, ami benne maradt a játékban, szóval ez így
De lehetne ide linkelni az ubis fórumokat, amik tele vannak hibajelentésekkel, főleg a CTD kapcsán.Ha valaki azt mondja, hogy szar a játék hangulata, vagy a játékmenet egy nagy nulla, vagy nincs benne tartalom (kezdőknek és középhaladóknak), akkor azt mondom, hogy fogalma sincs erről a játékról, nálam csak a STABIL volt az amire felnevettem
Bár nem tudom, hogy ha k-adi konzolon tolja, akkor persze más a helyzet, egyéb esetben csak egyike a minimális szerencsés kiválasztottnak... -
NoOne1976
őstag
válasz
Kiscsőke #22532 üzenetére
Volt olyan szint, ahol 8 kört futottam. De rám végig ez volt a jellemző, hogy 4-5 kör kellett, mire kidobta. Klántárs meg többször 2. ládából kinyitotta. A 100-ra is hamarabb értem, minthogy megadta volna a legendás komponenst, így a hunterek feleslegesen feküdtek. Újra kell menni, miután megvan az exo komponens.
-
törölt tag
válasz
Kiscsőke #21181 üzenetére
De ez a fegyver nem arra van ki találva, hogy 50-100 méterről lődd a mobot, egyik smg se. Én a talentet tuti hagynám és attribútumot cserélném. De mindenkinek más a játék stílusa és azt csinál amit akar. Gondolom kíváncsi volt a mi véleményünkre is azért kérdezte meg. Magazine size full fölös mikor veled szemben áll pvp Ben egy játékos. Jó igaz úgyse arra fogja használni. Vagy egy jó vektor, eagle vagy M1a. Én a vektor és eagle mellett adom le a voksom pvp re.
Egyébként hadd kérdezzem meg tőletek. Ti egy true patriot szettet armor mellé mit raktok? Főleg pvp re használnám meg dz farmolásra. Hazard, armor regen vagy státusz? Ahány játékos annyi félét látok. Köszi. -
Warzoz
senior tag
válasz
Kiscsőke #21156 üzenetére
Nem. Mint a dagi stinger vackánál, a te hiveod tüskéit sem blokkolja semmi. Még a falon is átmennek, ha a célpont benne van a hatóterületben. Sőt még akkor is eltalálják, ha csak egy pillanatra szaladt át a hatóterületen, de utána továbbszalad világgá, a tüskék követni fogják amíg el nem találják.
-
dvd24
senior tag
válasz
Kiscsőke #20731 üzenetére
Igen a hátizsák szerintem is alap ehhez a buildhez (meg valószínűleg mindenki szerint aki használja), azért nem is emeltem ki külön.
Akkor tesztelgetem Obliterate-el.
Nyilván amúgy csak azért éreztem erősnek az 5 jelöléses megoldást mert randomokkal mentem, az mindig csalóka picit
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Kiscsőke #19504 üzenetére
ha meg fedezékben van, kvázi tök mindegy mennyi dmg-et tolsz bele mert alig kap be találatot.
vzarmo: értem mire gondolsz, végülis igen, ha nem rifle dmg-et használsz, akkor el tudom képzelni hogy lesz olyan build ahol már felesleges a Fox.
nálam a piros statok prio sorrendje a következő:
weapon dmg > fegyvertípus függő wepon dmg > dmg to target out of cover > damage to armor > crit chance > crit damage > headshot damage > health damage > weapon handlingnyilván rifle/MMR-nál a headshot dmg előrébb kerül, és ha maxos a crit chance akkor arra is felesleges többet rakni.
jah és a demo ad plusz dmg to target out of covert, szóval azért nem teljesen szarabb mint a gunner.
-
törölt tag
válasz
Kiscsőke #19111 üzenetére
kimondott nincs, de ott a nevesitett mk17, ha cc buildet akarsz. ha seeker/artillery, akkor nevesitett pumpalos shoti es lvoac. egyiknek se kell jo sebzes csak a talent miatt fogod oket hasznalni, igy kb barmi hasznalhato. plusz, amit fentebb is irt pzstm, sweet dreams.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Kiscsőke #17405 üzenetére
Jól írják,van Vendornál is
Vettem is egyet pluszba,bár nem tudom minek
sith7 A szokásos napi karbantartás,persze semmit nem ér
Nem ártana ha már helyretennék
Jó a szett,ha nem rambózok meg csak fedezékbe vagyok,le is teszteltem most challenge bountyn,de sokat nem ér,hiába sebzek nagyot,pillanatok alatt leszedik azt a kis páncél.Inkább vissza pakoltam 1.2M ra sajnos kell ennyi minimum
-
arnikusz
veterán
válasz
Kiscsőke #17235 üzenetére
Van Unhinged is, ezt tegnap kilépés előtt craftoltam ma ki akrom próbálni, így a 108-as tárrat a rate fire és a plussz sebzést, hogy adja, ha nem megy vissza a korábbi.
Lgabor007- kell 1 hónap míg lesz egy rendes összerakott builded- addigra hozzá fognak nyúlni a mobokhoz.
A Nemesis bugos, tegnap úgy döntöttem abbahagyom a farmot, helyette a ma induló Seasont fogom csinálni, meg úgy általában játszom.
Amit ajánlok, ha még nem próbáltad a korábban mutatott skill build én egyedül csinálok benne 4-es CP-t challenge/heroic bountyt. Tegnap beraktam egy China light kesztyűt és a seeker nem maxos a szett már 2 milliót sebez a szétváló, illetve szívecskés hive-ot használok 7 töltéssel. A 4 db Hard Weird pedig jól jön mert pikk -pakk vissza is tölt.
Mellette pedig rakosgatom be a crafting asztalba a talenteket és attributomokat. -
Habugi
addikt
válasz
Kiscsőke #16780 üzenetére
Nyugodtan vedd meg.
NY hangulata egész jó (az artwork.., ahogyan a tereptárgyak egymásba fonódnak és/vagy le vannak rakva az kritikán aluli Washingtonhoz képest ..), a küldetések sztem baromi jók (Kajika-s ágon az utolsó az kivétel), a zenék is egészen jók, egyszóval az atmoszféra az rendben van.
Az új Gear rendszer szokható, mondom ezt úgy h még nem láttunk belőle sokat.
Az Attrib & Talent leszívós rendszer (recalibration pool) sztem kimondottan jópofa lett.., meg aztán ahol még senki nem tart.., vissza Washingtonba, Global Eventek, World Tier állítási lehetőség.., amire skálázódik a loot (!!!), Legendary Strongholdok.., Hell YEAH.Az első este olyan lett amilyen, ez van.., ~10éves szlogen, patch day no play.
Meg aztán.., szóval na, csak bele ne kezdjek az előrendelős dalba mert emo lesz. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Kiscsőke #15061 üzenetére
És ennek pont így kéne lennie ahogy volt, ahogy írtam havi reset mondjuk és 1% vagy alatti esély és úgy pont ki is lenne szűrve, hogy kinek lesz meg kinek nem. 4 raid lenne, hetente 1 havi körforgással szerintem mindenkinek meglenne a szórakozása. Jó alacsony drop rate vagy darabonként összerakni, ami nekem nagyon bejött Exo-hoz és még mondjuk azt is lehetne upgrade-elni erősebbre és ritka lenne az upgrade part, az tenné igazán hardcore-rá az egészet, így mondjuk le is lehetne vinni 4-re a látszámot, meg majd ha behozzák a normális role-t. 2 dd, 1 healer és 1 tank/dps. Loot beállítás is lehetne, mert amivel toltam ott volt finders keepers beállítás és random, illetve a csoportvezetőnek ment minden, igaz ott nem volt olyan, hogy mindenkinek külön esett loot, mindenkinek ugyanaz ment és meg lett beszélve, hogy milyen beállítással megyünk és akkor nem volt sírás semmiért.
Csak így mondjuk erősen leredukálódna a raid-re járók száma. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Kiscsőke #15052 üzenetére
Ennek mindaig is így kellene lennie. Persze ha már van mindenkinek akkor kapja a hiányzó. A baj az, hogy ahogy írtam visszább az EB nem ritka annyira, mint ahogy kéne. Plusz nagyon gyér lehetőség van komoly klán aktivitásokra. 1 raid, DZ meg LZ, ami alapból mehet egyedül.
Sajnos a baj, hogy mindenkit meg akarnak fogni a Division-nel. Casual, hardcore, pvp, pve. Évek kellenek, hogy mindenkinek legyen minden aktivitás. -
Anonymus23
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz
Kiscsőke #11647 üzenetére
A blueprinteket hagyd a patch után egyszerűen megveszed az asztalnál és átmegy a másik Altra.
Nekem 2 Altom van nem is lesz több, ma még a 2.-at rendbekapom és este megyek vissza az 1-re, még van bőven mit pofozni az AR build AR és AWD %-ain.
Összeraktam egy Ace sniper buildet, ott van a Tip off Spear, meg a fentebb írt 300.000 heales kezdeménye, blueprintekből hiányzik még 27 kb. de majd meglesz.SOSO mint Ben hallgatom a többieket és közbe bóklászok, meg besegítek.
Az új kontentekkel kapcsolatban nem károgás, de kb. 2 hét és az is kifullad majd, max. egy kis bohóckodás a Skill buildekkel még ez őszig elmegy és akkor jöhet a 2. Raid.
Ja és mellette megy az élet nevelem majd az új kutymákot.
-
arnikusz
veterán
válasz
Kiscsőke #11416 üzenetére
Én már szakadást kezdeményeztem az LMG-től mint elsődleges használatban álló fegyvertől, most, hogy van egy 98%-os P416 az vette át az elsődleges szerepet, igaz Gunner specialitásban.
Most gondolkodok egy Gunner specialitáson alapuló 2. Alton ahol bevetném a 3 Yaahalt. -
DrJaka
aktív tag
válasz
Kiscsőke #11275 üzenetére
Egyszerűen ilyen a játékstílusom, "magányos farkas" ha úgy tetszik.
Gondolom nem én vagyok egyedül családos, de így, ha egy küldi közben fel kell állnom nem szívatok meg másokat.
Teljesen kiszámíthatatlan időkben vagyok jelen a játékban. A jelenlegi életvitelemben nem fér bele hogy azt mondjam, hogy ma este 20:00-tól 21:00-ig ott tudok ülni a gép előtt.
Valószínűleg olyan rutinszerű dolgokat szeretek csinálni a játékban amitől más halálra unja magát, illetve nincs hozzá szükség csapatra/klánra. A napi menetrend: napi küldik, bounty ha van, 4es cp foglalások. A sorrend mindig ugyanaz. Van, hogy 1 napi küldire van csak időm.
Félreértés ne essék, nem a "klán ellen" vagyok, csak szerintem nem nekem való, nem az én stílusom, jobban szeretek egyedül játszani. Gondolom az is azért van hogy DZ-be sem nagyon járok. Bemegyek, foglalgatom a landmarkokat, kivinnék valamit, jön 4 köcsög, lelő
Ezt is el tudom fogadni. Konzekvencia: nem megyek dz-be.
-
válasz
Kiscsőke #10726 üzenetére
félreértettél. a quick draw most átrakható. várhatóan ma vagy holnap, vagy best case hétfőn kipatchelik, és nem lesz az, és valószínűleg azt a tárgyat is rollbackelik, vagy egy másik, random talent lesz rajta, amire átraktad. vagy en block bebukod mindkettőt.
@cikasz: elvileg ez a debuff nem jár le, szóval 1x megmeleezed őket, és ennyi. nem kell ottmaradni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Kiscsőke #9971 üzenetére
Ez mondjuk lehetne sokkal jobb is ha végre úgy tudnánk bemenni, hogy mindenki már ismeri a dolgát, ebből bő ~1,5 óra volt a Lucy/Buddy kínlódás + a DDP-s mindenki tudja végre, hogy hol a helye
Na de erről is szól a raid eleinte, de összedolgozva még ha itt-ott kínlódva de meglett újra.A Merciless az könyörületes volt hozzánk
Komolyan mondom közben volt bennem egy gondolat, hogy srácok ha ez ma meglesz akkor fizetek egy kocka sört, de aztán csak nem mondtam. Szerencsére
-
Anonymus23
veterán
válasz
Kiscsőke #9941 üzenetére
Maga a GS ugye érdekes dolog, amit mondjuk egy szet itemnél még lehet is jól értelmezni, na de egy fegyvernél, ahol az exo-kon túl jelenleg egyiket sem lehet újra rollolni és a tálenteken túl (ami tudtommal nem számít bele a GS-be) csak a sebzése lehet más, így értelmezhetetlen.
Ettől mondjuk sokkal jobb volt a Div1 GS rendszere, legalábbis beszédesebb volt, semmint a jelenlegi (elcseszett) rendszer.
Végre mondjuk esik egy cuccos, aminek jók a tálentjei és attribútumai, errefel teszem azt csak 494-es, és közel sem tudod kimaxolni azt az egy szerencsétlen attribútumot, amit jelenleg enged a játék...
-
Anonymus23
veterán
válasz
Kiscsőke #9383 üzenetére
Ezt a múltkor már tárgyaltuk, nem fix az esély, sajnos nem feltétlenül kimutatható a magasabb CHC masszív hatása
Egyelőre ez van, ezt tudtam összekukázni, ha majd kiesnek a god roll elemek, akkor lesz annyi, sőt több isEgyébként igazából egy db Fenris mellénnyel abszolválható lenne, de arra talán még várni kell.
Csak egy ilyennek kell kiesnie:
Berserk+Hardened (vagy Vital) + 24% CHC + 18% AWD + 67500 HP
És el is lennék vele ideig -
Habugi
addikt
válasz
Kiscsőke #8121 üzenetére
Nálam 52/55% a chc/chd, nem írom le milyen gearrel mert párszor már linkeltem plusz videók, DTE már 100 körül. Nincs még két napja h Tomaxal úgy toltunk le egy 4fős Roosevelt Island Heroicot, hogy a két random arc (matchmake) már a missön kapujában elnézést kértek, csak mosolyogtunk rajta, nem értettük/vettük komolyan, aztán a kb a második pocketre minden világos lett miért..
Ennek ellenére nagyjából fennakadások nélkül (egy volt de az az én saram volt) úgy mentünk át a missönön mint kés a vajon, gyakorlatilag ketten.
DTE ügyileg amit említesz ott van/lehet egyébként a kutya elásva, illetve itt látok egy pontot ahol relatíve kis energia befektetéssel lehetne egy viszonylag nagyot előre lépni a balanceot & nehézséget illetően.
Kb annyit kéne csinálni h az elérhető max DTE bónuszt _minimum_ felezni, az elitek számát pedig megint csak _minimum_ duplázni kéne Challengen/Heroicon. -
Anonymus23
veterán
válasz
Kiscsőke #8121 üzenetére
Havernak 131% elit sebzése van ő a veteránokra panaszkodik, hogy nem akarnak feküdni. 2-3-szor annyi kell beléjük mint egy elit-be.
Ez kb normális is. Nekem van egy full PvE DOE szettem a PvP szettem sebzésben teljesen egyenértékű vele, csak ott nincs annyi vissza heal (kellene rá egy normális clutchos kesztyű legalább, ha már van rajta 50%+ CHC.
Itt is mint az egyben leginkább a veteránok jelentenek kihívást, de a PvE szettben még a pirosak is kevésbé fekszenek meg, semmint az elitek. -
TommyS_27
senior tag
válasz
Kiscsőke #7418 üzenetére
Azért Div1-ben egyértelműbb volt hogy ki a rugó, itt azért vizuálisan nehezebb megkülönböztetni.
Az occupied darkzone-ban(késes) nincs rugó! Ott mindenki ellenség ergo nem kell hogy rugó legyen ahhoz, hogy le tudjon lőni. De ott a másik két zóna ahol be kell kapcsolni a rugót, hogy le tudjon lőni. Amig nem ölt playert addig valóban nehéz megkülönböztetni sajnos.
-
HKorn
veterán
válasz
Kiscsőke #7405 üzenetére
Én nem vagyok jó DZ-s, 1-ben sem voltam az, többször haltam mint amennyiszer öltem, de valahogy mégis szeretem a DZ atmoszféráját, pont ez miatt, hogy sosem lehetsz nyugodt, "igazi" veszély leselkedhet rád rogue agentek személyében. Persze ha egymás után 5x lelőnek, mondjuk többen vannak, vagy látom hogy abszolút semmi esélyem, akkor persze, mindig kiballagok DZ-ből, annyira nem vagyok azért mazoista. Alapból PvE tolom én is, de néha kell egy kis DZ feldobni a hangulatot.
Sokat segít ezen ha vagy egy társad akivel jól összeszoktatok.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Kiscsőke #7405 üzenetére
Nem értem mi a gondod, 4-ből kettőt lelőttél, ez szép eredmény, az, hogy neki ennyi öröme van az életben, az legyen az ő baja, de ilyen ez most, adott esetben PvE szettben is van esélyed több játékossal szemben is, mivel nem nagyon tudsz olyat összerakni, hogy 1v4 vagy 2v4-ben kifarmold az összest.
Ha számára ez jelenti az örömet, hogy 4v2-ben ketten maradtak életben és ennek örül, akkor ott komoly problémák vannak a helyes gondolkodással, ennyi.Másrészről ez meg a DZ, mégis mit vártok? Hogy előzetesen emailon hadüzenetet küldjenek mielőtt rátok támadnak? Főleg itt a Div2-ben leginkább az nyer, aki kezd (főleg mondjuk occupied DZ-ben), de ha itt te tudsz először lőni, akkor már helyzeti előnyben vagy.
Írtad, hogy sokat DZztél Div-1ben, akkor mire fel ez a nagy felzúdulás? -
arnikusz
veterán
válasz
Kiscsőke #7405 üzenetére
Így van ezek ilyenek maradtak véglények, ilyenkor átmegy az Agent a másik 2 DZ-be.
Vasárnap ebéd előtt farmolgattam egyedül és hozzácsapodtam egy 3-as társasághoz ment a land farm és kimentegettünk és meglepett így hátulról kimentés közben egy 4-es banda betámadott minket hátulról és pofára is estek, mert a másik 3 Agent is LMG-s szettben volt és csúnyán bedarálásra kerültek.
Még utána 2-szer bepróbálkoztak és leléptek.A Sharpshooteres Rugókkal meg vigyázni, mert szépen be tudják magukat kempelni föleg Occupied DZ-ben ha még mennek rád a Black Tuskosok is esélytelen egydedül.
Fuvi ez jó a mellette van még fent a tetőn is cucc, de jól fel lehet pakolni alapanyagokkal is. Főleg az elektronikát zabálja sajnos a craftolás/ fejlesztés.
-
arnikusz
veterán
válasz
Kiscsőke #7384 üzenetére
Ahogy írja Cain, emellett a kesztyűn is van 5% így 30% plussz sebzést mutat a karakterlapon.
Tegnap gondolkodtam, hogy a 2 True Patriot helyett ami ad 10% armor damaget, esetleg beteszek 2 egyebet amin van Orrszarvús talent, meg szívecske.
A fegyver meg Military M60 E4 -az eddigi M60-asok közül ennek van a legnagyobb sebzése azokhoz viszonyítva ami eddig esett.
A lényeg pedig Occupied DZ CH land boss adta. -
Anonymus23
veterán
válasz
Kiscsőke #7049 üzenetére
Szerinted azért csináltam az infó táblázatot, hogy erre rájöjjek?
Közben realizálódott az érzés, hogy ez sokkal rosszabb mint ahogy eddig gondoltam, talán mivel eddig mindig estek jó lootok, amivel lehetett feljebb srófolni az értékeket.
A klasszikussal élve: Tudtam, tudtam, csak nem sejtettem...De így legalább van pár olyan gear, amit direktben fogok vadászni, mivel ezzel együtt még lehet nyerni +15-30% Elitsebzést a jelenlegi 100 körülihez...
-
törölt tag
válasz
Kiscsőke #6959 üzenetére
Nem értem, miért kell ezt?
Van egy tök jó klán, ahol mindig lehet találni játékost akivel tud játszani az ember. Normális a társaság. Komolyan elvárások közé kell sorolni, hogy valaki indítsa már el ezt a szart, ha egyszer felvették?
Persze lehet itt kötekedni, kitekerni a “szabályokat” sajátos értelmezés alapján és ezen rugózni, mert mégis csak jól eső érzés az embernek, ha övé az utolsó szó, de értelme nincs. Ezzel csak azt éritek el, hogy adott ember kedvét elveszitek pl klán menedzseléstől és közben értelmetlen feszkót generáltok.
Azt pedig szerintem eldöntheti az alapító, külső beleszólás nélkül is, hogy mit miért csinál. -
Dani79
tag
válasz
Kiscsőke #6554 üzenetére
Érdekes, az a tetőn lévő mert amikor demoval lerobbantottam akkor nem a ghost mask volt a hulláján... hanem egy másik (piros minta fejből nem tudom) és kb 20x öltem meg és nem esett semmi... elmentem a másik helyre ott meg elsőre ő jött és dobta is, annak pedig már a ghost mask volt, korábban linkeltem a helyet merre van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged