- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:24 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sony309
őstag
-
Garsza
veterán
-
Garsza
veterán
-
Garsza
veterán
-
Garsza
veterán
-
sony309
őstag
-
TommyS_27
senior tag
-
granini
őstag
Nego tatyi szerintem eshet simán bárhol target loot területen.
Lalee mester: most néztük komával, a Bounty-t megadja activitynek. A Main mission-t valóban nem.
A CP-t így groupban nem próbáltam, viszont amikor napi project van hogy csinálj 3 aktivitást akkor a CP attack-defendet nekem még mindig kettőnek számolja. -
sony309
őstag
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Nekem csütörtökön 10perc alatt 3szor fagyott csak ki a game
előtte 1órán keresztül semmi baja nem volt, azon kívül, hogy az Ryzen7-en kitiltottam a turbó módot(Max.Cpu használatot 100%ról 99%ra állítottam az energiatakarékosság beállításaiban, akkor 4.2GHz helyett csak 2.8ig hajtotta a procim), akkor iszonyatosan laggolt a játék frame drop nélkül, olyannyira, hogy játszhatatlan is volt, meg 4-5% átlag cpu használat mellett 4.2GHz-en pörgette folyton a játék a CPU-t...ami háw 95-100Cfokot eredményezett sajnos tiszta hűtőrendszer mellett...hozzáteszem, asus tuf gaming a15 laptopon...Most már ideje lenne ha a f@$zukra lépnének a fejlesztőknek

-
mg1992mg
őstag
-
L_ajos
őstag
-
L_ajos
őstag
-
L_ajos
őstag
-
fudi2002
nagyúr
-
arnikusz
veterán
-
pilipi
aktív tag
-
arnikusz
veterán
-
GAbre
veterán
-
GAbre
veterán
-
Warzoz
senior tag
Habugi mester helyett, ScomComputer jóvoltából (és utólagos engedelmével) pótlom az elmaradást, ha valaki esetleg rajtam kívül hiányát érezte eme NV ficsőrnek:
"Régi nvidia sharpening" -
VágniValó
addikt
-
Hublot
őstag
-
pilipi
aktív tag
-
pilipi
aktív tag
-
granini
őstag
Sziasztok, elnézéstnemtudjátok itt lehet DZ-s eredményekre maszturbálni..? Hogy működik, kiverhetem máséra is vagy előbb nekem kell elérnem 300 feletti manhuntot és a saját eredményemre kell recskázzak..? Avassatok be lécci, még csak most jöttem, korábban a Napsugár ovi kiscsoportjában voltam, ott az óvónéni nem engedett minket dézézni..
A föld lapos, a covidot a kínaiak csinálták de CIA-s segítséggel, és mindenki aki Div2-ben sikereks PVPs az Aimbotol. Kivéve aki feljön ide hencegni a DZs eredméneivel, mert az meg egészbiztos hogy aimbotol..
ui. #rohadtunalmasmár..
-
qukesz
senior tag
-
qukesz
senior tag
-
qukesz
senior tag
-
Hublot
őstag
-
Hublot
őstag
-
Hublot
őstag
-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
arnikusz
veterán
-
Hublot
őstag
-
arnikusz
veterán
-
PETEE78
senior tag
-
FireKeeper
nagyúr
-
arnikusz
veterán
-
centrino
senior tag
-
Warzoz
senior tag
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
arnikusz
veterán
-
pilipi
aktív tag
"Mer béta még a gém de jó lesz az "

NEM, SOHASEM EZ MÁR ÍGY MARAD!
1. mivel nem béta hanem inkább prealpha stádiumban van, sajnos.
2. mert nincs már player és akkor meg kinek javítanának bármit is
Vagyis így van ez, ez már ilyen, használd így mint a többi 13-14 még megmaradt játékos amíg élnek még a szerverek.
-
Hublot
őstag
-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
regener
veterán
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Csacsogó?Szabadság?Végzet?

A Liberty pistolyt alapanyagait össze lehet farmolni, a nemesis-hez is össze lehet farmolni, az utóbbinál csak stronghold-os helyeken illetve videó alapján az egyik CP-n lehet lőni Hősies szinten. A csacsogót passzolom

Én összelőttem a Nemesist, a Liberty-t meg segitettek összelőni.
Amúgy a Nemesis nem rossz, rohadt nagyot tud lőni megfelelő szettel, de lassú. 2-3 másodperc mire felhúzz, de ha fel van húzva akkor brutálisat lő.
Nekem eddig 17M+ sebzést sikerült vele összehoznom.
-
fudi2002
nagyúr
-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
Deck
titán
-
qukesz
senior tag
-
axlfsi
veterán
-
Garsza
veterán
-
qukesz
senior tag
-
Hublot
őstag
-
Hublot
őstag
-
Garsza
veterán
-
PETEE78
senior tag
-
Elims
veterán
-
Garsza
veterán
-
Zebu
addikt
-
Pferi
senior tag
-
Garsza
veterán
-
Elims
veterán
"más játékstílus"
Igen,erre én is gondoltam.Talán kevés vagyok ehhez a szetthez.
Szettelemek szerintem..nem rosszak. :-) Írhatnám akár azt is,hogy cakk-pakk 97%-os,szóval nagyon jók.De biztos,hogy úgy van ahogy írod,más stílus kell ehhez.Velizare: Nna ezt csinálja meg vki joystick-kal. :-)
Nagyon keni!!!
-
Elims
veterán
Köszi!!
Akkor egyértelmű.Mellény,térdvédő más a többi nego.Viszont nincs nego fegyvertokom. :-//
Most volt egy 2 óra legendás summit,de nem adta meg. :-/Ilyen most.Ha lecserélem a mellényt,nem lesz meg a 4-es.
Holnap újra summit..+mégvmi.Egy ideje már meg akarom kérdezni,de mindig elfelejtem.Írtatok ti itt vmikor olyan nevű játékost,hogy El_Patron?
Láttam őt a fekete zónában. Rugóztak,én az Arnikusz szettben leszedtem a fél páncálját,ő meg az enyémet teljesen+meg is ölt.Jól játszott. -
Elims
veterán
:-DD Igen,az is lehet.Viszont lesz neki. ;-)
Anonymus: "...ez a Negotiator szett.
Ugye mindenhol 15% WD, a többi meg CHC/CHD.
Nincs kötelező benne, a lényeg, hogy a CHC 60% körül legyen (AR-nél, a Bakers vagy M1A pedig elvileg 5%-al kevesebb), ahogy ezt elérted mindenhol CHD legyen.
A térdes meg persze a Fox."Összeraktam.Nálam a mellény is negotiator lett sajnos,mert fegyvertokból nincs ilyenem és ki kellett cserélnem.Most a fegyvertok a rókás szettelem,a mellény negotiator.A térvédő ugyanúgy a fáklyás.
Viszont szinte mindegyik teljesen max-os.A kesztűn van egy nagyon kis critical damage hiány.
Ugyanígy van és nálad 330e a health,nálam viszont csak 276e.
Honnan kellene összszednem a hiányzó 54e-t?
A módosítókat+a szetten lévő dolgok úgy vannak,hogy a vége critical hit chance 60.5%,a többi meg critical hit damage.
Kipróbáltam így egy-két ellenségen.Hatalmasat sebez!!,de szerintem küldetésben pikk-pakk fekvés lenne..láttam a videódon,hogy a távolságtartás fontos dolog. :-) -
ELectric1
csendes tag
-
-=Jam=-
addikt
Még mindig nem érted a lényeget, nem az 1000 szintről van szó alapvetően, mert azt valóban csak idő kérdése elérni, mivel ha meghal a HC karaktered, és kezdesz egy újat, akkor ahogy eléred a lvl40-et egyből visszakapod a korábbi HC karaktered SHD szintjét. Nyilván azt bárki meg tudja csinálni akár normál fokozaton végig hónapok-évek alatt, ha van hozzá kitartása. Az, hogy valaki az 1000 SHD szintet úgy éri el, hogy közben mindössze egyszer feküdt el és challenge/heroic fokozaton nyomja, az igenis elismerésreméltó, bármennyire is fáj ez neked. Vannak azért körülöttem jó játékosok, de egyiknek sincs meg még az 1000 SHD, és már többször újra kellett kezdeniük, mert elborult a karakterük.
-
granini
őstag
"Bárki, aki most leborul a hatalmas méretű virtuális kolbász előtt, 2 év múlva, de akár hamarabb is, ha elég időt szán a játékra, kialakul ugyanaz a rutin, ami miatt nem nagy kunszt akár 11 napnyi játékidő alatt elérni az 1000 szintet."
Ez lehet hogy így van. De a legtöbbünk nem tette meg, nem tesz bele ennyi energiát. Talán megengedhetjük magunknak hogy aki már megtette azt elismerjük..? Például ha én ma erős lennék és 4 éves csak akkor isteníthetném a Rodzser Federert, aztán dönthetek úgy hogy jó hát ez nekem is megy és a következő 35 évemet arra szánnám hogy No1. teniszező legyek. HA sikerül elérnem a célom az kissebbíti Roger ma érdemeit, eredményeit..? hm..
Nyilván a csapat, a befektetett idő, a hatékony farmolás stb.. mind mind lehetővé tehetik hogy valaki elérje a HC akárhány ezret. Ettől még szerintem ha elérte akkor az szép és meg lehet tapsolni, én mindössze ennyit tettem, nem gondoltam hogy ilyen fikázáscunamit indítok el vele..
Én is szívesen lapoznék, jó volt ez a topik mielőtt nekiáltatok verekedni.. meglepően sokan időnként elég nagyképően nyilatkoztok eredményekről, hogy nekem ennyi van, ilyen van, ennyi direktíva, stb.. szerintem próbáljunk meg kicsit sokkal szerényebben tagja lenni ennek a közösségnek, legyen több segítség és kevesebb kritika, legyen tánc.
Kilehessen, érdemeslehessen kifórumozni itt magunkból a játékban felmerülő problémákat.. köszönöm a figyelmet.
-
-=Jam=-
addikt
Abból az 1000 szintből kb. 600-at egyedül csinált végig Anonymus, mert már kevesen játszunk a játékkal a klánból, főleg HC karakterrel. Nem tudom mit rugózol még ezen. Az meg, hogy szerinted csak idő kérdése elérni 1000 SHD szintet HC karakterrel, úgy hogy 1-szer hal csak meg a karakter az elég vicces. De nyugodtan próbáld meg, aztán majd számolj be hogy sikerült. Bár mivel játszottunk együtt, még el is tudom képzelni, hogy neked amúgy összejönne, mert nem vagy rossz játékos, de ettől függetlenül ennyire lenézni más ember sikerét elég paraszt dolog. Kár, hogy így megváltoztál, mert ameddig együtt játszottunk tök normális voltál, aztán egyszercsak elgurult a gyógyszered és azóta sem találtad meg, úgy tűnik...
-
-=Jam=-
addikt
-
-=Jam=-
addikt
-
Elims
veterán
"...nem érzem a kihívást..."
Fasza!!
Te sem lehetsz piskóta.. ;-)))
Kicsit sem becsülöm alá magam.Szerintem nem játszom rosszul.Van két fasza szettem (azt a nego szettet még összerakom) és szerintem szépen megyek.De(!) van az a világ amiben ti vagytok és van az,ahol én.A kettőt nem szivesen hasonlítgatnám..ha megnézek tőletek egy-egy videót mindig érzem a nem kis különbséget.Olyan szemetek/kezetek/reflexetek van,hogy az beszarás!!!! Anonymus 1000.szint elérésekor olyan ellenséget lő ami szinte nem is látszik baszki!!!Ha nem mutatná a sebzésszámot el sem hinném!Vagy Hublot videói..két ajtófélfa közül -ami az egyik tőle 1m-re a másik meg 11-re volt- úgy szedte ki a játékost(!!!,nem npc-t),hogy az közbe ide-oda szaladgált!!'hát miből vagytok Ti????

És bizony amit el kell ismerni,azt el kell ismerni,ha már a játék topikjában "beszélgetünk".
Még hard fokozaton is könnyű megfeküdni egy-egy szituációban.Szerk.:
Szatyor: De,én elájulok tőle. :-) Nem a summit 100.szintjét takarította ki egyedül kihíváson... pedig az is kemény lenne. -
Anonymus23
veterán
-
Elims
veterán
"Én is kihívás fokozaton toltam (segítség nélkül)..."

"Teljesen átlagos játékosnak tartom magam..."
Én nem.Téged sem.
"...nem gondolom, hogy bármiben is kiemelkedő lenne a teljesítményem..."
Ja,100+ szintig elvinni egy karaktert fekvés nélkül kihíváson..aha,tényleg,szar lehetsz. ;-)
A befeketett időt baszhatja az olyan játékos akinek nincs tehetsége.Ócska példa,vezethetsz te autót 40éve ha pocsék a stílusod és egyszerűen nem ál a kezedre a kormány/lábadra a pedálok.
Másik ócska példa,én és a fps játékok.Eltölthetnék fps játékkal x évet is akkor sem tudnék vele játszani egyszerűen nem megy.
Kell tehetség az ilyen játékokhoz és persze kell hozzá az idő,a gyakorlás.Elder troll: "Van értelme most megvenni a fullos kiadást?"
Szerintem igen. -
Anonymus23
veterán
Rosszul látod, itt egyedül te kötekedtél, sehol sem fényeztem magam.
Mások teljesítménye: az a legviccesebb, hogy kb. fogalmad sincs, hogy lett meg az 1000 SHD, de mindent IS tudsz. Közelében sem jársz az igazságnak...Na de, miből gondolod, hogy számít a véleményed?
Régen se, most se 
De azért jó látni a vergődésed... de hajrá, nálad van még lejjebb, tőled már bőven tapasztaltuk
-
granini
őstag
Távol álljon tőlem hogy bárkit is szoborrá avassak az akármilyen eredményei miatt, de 1000 SHD HC-n azért mindííííg, minden körülmények között szép munka na..
Az enyémet nem tudtam lemérni mert egyrészt soha nincs nyugalmi helyzetben, másrészt összevissza csapkod itt nekem na nyughass már te..
-
fudi2002
nagyúr
-
Anonymus23
veterán
-
alibiman
aktív tag
Szerintem sok teljesítmény a kitartás és a türelem miatt értékelendő. Kicsit olyan ez, mint bringával megkerülni a Földet. Értelme nem sok van, hiszen repülővel hamarabb végzünk... De ez nem erről szól. Sok mindent csinálunk, aminek nem sok értelme van, ez általában a hobbi. Pl. méregdrága paradicsomot termesztünk a telken, brutális munkabefektetéssel. Pedig megengedhetjük magunknak, hogy a piacon megvegyük. De imádunk szopni.
-
Joccc07
addikt
-
Warzoz
senior tag
-
Hublot
őstag
-
Warzoz
senior tag
-
Nagus
senior tag
-
Nagus
senior tag
-
Joccc07
addikt
-
Joccc07
addikt
-
Joccc07
addikt
-
qukesz
senior tag
-
velizare
nagyúr
-
qukesz
senior tag
-
felixo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Jogász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 1 / 2
- Synology NAS
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Milyen TV-t vegyek?
- Macska topik
- Analóg fényképezés
- További aktív témák...
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

előtte 1órán keresztül semmi baja nem volt, azon kívül, hogy az Ryzen7-en kitiltottam a turbó módot(Max.Cpu használatot 100%ról 99%ra állítottam az energiatakarékosság beállításaiban, akkor 4.2GHz helyett csak 2.8ig hajtotta a procim), akkor iszonyatosan laggolt a játék frame drop nélkül, olyannyira, hogy játszhatatlan is volt, meg 4-5% átlag cpu használat mellett 4.2GHz-en pörgette folyton a játék a CPU-t...ami háw 95-100Cfokot eredményezett sajnos tiszta hűtőrendszer mellett...hozzáteszem, asus tuf gaming a15 laptopon...

Vannak jó körök de sok alkalommal látni pl: 70-1 k/d-t. Egy bf sorozatban ahol kb rádnéznek meghalsz ez több mint furcsa.
Thx! Megnézem