- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:24 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
sony309
őstag
-
arnikusz
veterán
-
Warzoz
senior tag
-
Warzoz
senior tag
-
Anonymus23
veterán
-
qukesz
senior tag
-
arnikusz
veterán
-
centrino
senior tag
Akkor shotgun target loot open world/mission/summit. Buildhez/tapsztalathoz képest minél magasabb nehézségi szint, minél több direktíva és lehetőleg 4esben, így ha a többiek kapnak àt tudják adni. Érdemes a heti exo ládákból is minél többet nyitni (shd projekt, summit 30 szint, legendary stronghold) és csapatban ezeket kinyirni, ahol ugyanúgy át tudják neked adni.
Én megkaptam a seasonben, és két hét alatt másik kettőt kaptam.
Oh, tényleg! Nem kell pass, akkor meg mindenképp be kell húzni. Amíg nem nerfelik (nem HA, hanem amíg) addig az egyik legdurvább fegyver a játékban.
-
Anonymus23
veterán
-
centrino
senior tag
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
PETEE78
senior tag
-
NoOne1976
őstag
-
PETEE78
senior tag
-
PETEE78
senior tag
-
arnikusz
veterán
-
qukesz
senior tag
-
granini
őstag
-
Anonymus23
veterán
-
granini
őstag
-
arnikusz
veterán
A Summitnak egy problémája, hogy nem egy idő után ismétlődnek a teendők. Igaz 42. szintig sikerült eljutni. A téli estéken kellemes idōtöltés lesz az olyan játékosoknak akik nemcsak az aktuális meta buildben akarja megcsinálni. A tank armor regen build Regulussal 80 szint felett kb. kötelező lesz 1 a csapatban.
-
arnikusz
veterán
-
noxon
őstag
-
dvd24
senior tag
-
törölt tag
-
mtibor2
csendes tag
-
mtibor2
csendes tag
-
-=Jam=-
addikt
-
MaarkA
csendes tag
-
soo277
őstag
-
alibiman
aktív tag
-
alibiman
aktív tag
-
Habugi
veterán
Nincs mit és respect a kitartásotokért!
Utánatok mentünk mi is egy kört, szűk egy hete tologatjuk/próbálgatjuk őket esténként.
Mivel többször is téma volt a Legendary a topicban az elmúlt napokban, így gondoltam ezeket most megörökítem azok kedvéért akik még egyáltalán nem próbálták őket, egyedül játszanak klán nélkül és/vagy hozzátok hasonlóan most ismerkednek az itteni mechanikákkal, talán így egy kicsit könnyebb lesz, kevésbé vakrepülés.
A csapattagok gearje a Roosevelt elején látható, amin egyébként még dolgozik a YT, így kell még egy kis idő mire elérhető lesz az is 4K 60 FPS-el.
Jó mulatást, volt pár vicces & necces pillanat, késő volt már eléggé.
-
soo277
őstag
-
arnikusz
veterán
Over heallel jöttek, hiába voltam Tank és álltam a lövéseket, ha nem sebeztem, mikor viszont Habugi bejött és átmentem DPS-be jobban lehetett őket szedni. Ma megpróbálok 19.30 után pár perccel jönni. Emlékszem a Div. 1-es Legendaryk az elején is milyen nehezek voltak aztán 1.8 után már nem jelentettek gondot.
-
arnikusz
veterán
Nincs már a hónapban képfeltöltési keretem.
Nem az volt a gond, hogy rusholtak, a Bosst kb. 3.nál leöltük és hogy a Dagik meg a Kutyák is bejöttek oda azt a videokon nem láttam . Igen a TP kéne, a ruha miatt én a Rooseweltet próbálnám ha lehet, a Big Hornt elengedtem, Habuginak külön köszönet. Itt mutatkozik meg Clanunk mibenléte is, hogy többen is jöttek segíteni.
-
MaarkA
csendes tag
-
soo277
őstag
-
arnikusz
veterán
-
alibiman
aktív tag
-
-=Jam=-
addikt
-
NoOne1976
őstag
-
soo277
őstag
-
Madoc
veterán
-
Bird
addikt
-
Anonymus23
veterán
April 24st 2020 - Degredation - The Division 2 - All PlatformsHello there!
We're aware of an issue currently affecting The Division 2 connectivity and are working towards resolving this.
We apologise for any inconvenience caused and appreciate your patience.
UPDATE:
The servers will shut down for an unscheduled maintenance today at 6:00 PM CEST / 12:00 PM EDT / 9:00 AM PDT in order to address the connection error messages.
Estimated down time is 1 hour.
Please be sure to check this thread for future updates.
Thanks! -
BT86
tag
-
BT86
tag
-
Anonymus23
veterán
-
ori_za
tag
-
ori_za
tag
-
Winnie The P
őstag
-
soo277
őstag
-
Anonymus23
veterán
-
-=Jam=-
addikt
-
-=Jam=-
addikt
-
arnikusz
veterán
-
noxon
őstag
-
alibiman
aktív tag
-
BT86
tag
-
alibiman
aktív tag
-
Pferi
senior tag
-
FireKeeper
nagyúr
-
Bird
addikt
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
-
alibiman
aktív tag
-
törölt tag
-
arnikusz
veterán
Nincs mese Firewall speckó- DH perfekt maszk, Providence GC mellény, Providence tok, Providance Vigilance zsák, Fenris kesztyű és Sawyer kneepad és egy maxos EB, másodlagos fegyver pedig egy maxos White Hand. Valamint no Rambo rush, hanem covert shooter. A másik build ugyanez BK és Petrov contractor glove mellett. Tank pajzs build még mindig használható a motherly love kesztyű 50%-os nerfje mellett. Illetve elő kell készülni a 2. Raid hazard healelő builddel.
-
törölt tag
-
BT86
tag
-
regener
veterán
-
NoOne1976
őstag
-
soo277
őstag
-
törölt tag
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
-
malacka87
őstag
-
arnikusz
veterán
-
sith7
félisten
-
Bird
addikt
-
alibiman
aktív tag
-
törölt tag
-
regener
veterán
-
arnikusz
veterán
TU9 will introduce the ability to reconfigure Exotics. This feature allows you to bring up your level 30 Exotics to level 40 and reroll Exotics that are already at your current level, providing a continuous purpose for Exotic Components.
Hivatalos link: [link]All exotics will now roll at the highest possible minimum roll regardless of the difficulty they are obtained in.
Exotic items can still roll higher than the minimum but minimum rolls are now higher. -
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
Este majd megmutatom az enyémet. Kesztyű mindenképpen Motherly Love így lesz 16 milkás pajzsod. Mellénynek meg beraktam a Tardigrade exot. Így 406K a Liberty, de nem a sebzése a fontos ahogy Anononymus is írta, hanem a talentje.
Ma még megpróbálom beszerezni az Imperial exo tokot a mutatott Ongoinghoz, ami alkalmas lehet Legendaryra.Legendaryra elengedhetetlen 1 healer, 1 vakító/véreztető és 2 DPS. Ha 4 DPS bemegy akkor kapufa mert rusholnak a mobok, a múltkor a Districten a biliárd szobánál hiába mondtam lesz még egy hullám elesett a 3 random és maradt 2 NPC azokkal 15 percig szórakoztam majd visszamenve az elejére míg a TP/Pestilence kifektette őket.
-
regener
veterán
-
-=Jam=-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 10500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA AeroCool 700W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 10400 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Eladó egy poco f7 pro dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem az volt a gond, hogy rusholtak, a Bosst kb. 3.nál leöltük és hogy a Dagik meg a Kutyák is bejöttek oda azt a videokon nem láttam . Igen a TP kéne, a ruha miatt én a Rooseweltet próbálnám ha lehet, a Big Hornt elengedtem, Habuginak külön köszönet. Itt mutatkozik meg Clanunk mibenléte is, hogy többen is jöttek segíteni.

, azt csak azért írtam, hogy elb@szták az összes időmet, a pálya végén meg nem dobott senki semmit