- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:24 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
A FB-ből adott proto-t is egyszer, de pár napja semmi, csak hulladék. Ma reggel menetm 3 DCD-t 2xT3, 1xT4, 1 darab proto esett. Tegnap T5-ön nulla. És ezt nem értem, mert másnak meg potyog szépen ezekjben a tierekben. Most irjak a supportnak, de mit? Max válaszolnak, hogy így jártál.
Láma kérdés, de a Striker-t hogyan lehet upgradelni?
-
Cr00py
senior tag
-
Anonymus23
veterán
-
5150head
őstag
-
5150head
őstag
-
LÁZ
addikt
-
centrino
senior tag
-
Anonymus23
veterán
A lámpa akkor lesz bugos, ha valaki a te sessionödben interaktolt vele, úgy, hogy te még nem.
Megoldások:
Vagy másik karakterrel végicsinálod a 40-et (így megakpod a commendationt), vagy a fő karaktereddel bemész valakinek olyannak a sessionjébe aki még nem interaktolt azzal a karakterrel (pl egy alt) és azon a mapon végigfutsz, és azokkal újra tudsz interaktolni, akit valaki más kapcsolt ki. -
LÁZ
addikt
-
sony309
őstag
-
5150head
őstag
-
centrino
senior tag
-
BenSopra
tag
-
BenSopra
tag
Akkor először tanulj meg angolul.
Javítját a Ronin spawnt ÉS az emelt (improved, szóval múltidő, nem improve) esélyt hogy kulcs essen.
Az én értelmezésemben -de bárki kijavíthat ha rosszul fordítom- épphogy csökkenteni fogják, valószínű hogy a Ronin spawn-al annak is változott a drop rate-je. -
centrino
senior tag
-
i@lex
őstag
-
centrino
senior tag
Target loot proto drop közvetve azt is hozza, hogy "kukázhatok" egy csomó régi buildet amit nem is terveztem proto-ra húzni pl Hotshot. Eszméletlen sok exo komponens ha a meglévőt akarod upgradelni, de nekiállhatsz farmolni pl ma és biztosan fog esni hotshot headshot damage-el, ami még ha minimum értékekkel is jön, jobb mint a meglévő mivel nagyobb az armor rajta.
Skill build proto megvalósítása elég vacak, nem skálázódik, sokkal jobb lenne ha 1,5X skill tier helyett Skill Efficiency-t kaptunk volna. Ennek ellenére ha Refactor lesz mondjuk a target escalation akkor farmolni fogom

-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
-
centrino
senior tag
-
Anonymus23
veterán
-
capulet75
addikt
-
sp8787
addikt
-
centrino
senior tag
-
i@lex
őstag
-
capulet75
addikt
-
i@lex
őstag
-
soo277
őstag
-
Bird
addikt
-
Anonymus23
veterán
Patch után mentünk vagy 20 runt vegyesen Bank+Coney, Tier5 nulla drop.
Tegnap becsatlakoztam mm egy csókához, Tier2 Coney, első pocketben dobott, utána maradva ennél a csókánál mentünk Tier5-ösöket, nulla drop.
Utána én már csak Tier 3-ban indítottam a küldiket, kb minden harmadik run dobott egyet, a fiamnak volt olyan, hogy 2 is esett.
Nekem eddig 3 a max egy küldetés alatt, de az még a "javító"
patch előtt volt.De hasonló a tapasztalatom rollolásnál is, kb 13-14 cuccost rolloltam át (patch után), egyetlen egy volt, ami dupla maxos
-
Bird
addikt
-
pzstm
titán
-
szatyor1972
tag
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
-
i@lex
őstag
Sajnos amióta bejött a játékba a striker, az a meta. Az escalationben meg olyan bulletsponge minden, hogy nincs más alternatíva.
Tier-3-4-ig el lehet bohóckodni mindennel, aztán viszont jön a mélytorok.
De alapvetően akár le is tojható a proto gear, anélkül is bitang erősek vagyunk már így is, pláne, hogy raid/incursion/pvp-ben nem is működik.
-
Garsza
veterán
-
Anonymus23
veterán
-
pRoject22
addikt
-
Anonymus23
veterán
"Ezt is bétaként adták ki, gondolom felsőbb nyomásra"
Igen, kb valami ilyesmi
Nem dőlök a kardomba, pusztán csak a Div1 feelingje elkapott, és ha nem most indulna az új szezon, akkor a fiammal elővennénk a Div1-et és azt tolnánk, a múltkor letöltötte magának és elbohóckodott benne, de egyedül nem szereti.
-
Anonymus23
veterán
-
Garsza
veterán
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
-
zenekes
csendes tag
-
5150head
őstag
Én Heroicon játszok mindent, plusz a heti Lego ha van kedvem randomokkal szenvedni.
12-ig húztam fel a buildeket, utána már kéri az exot.
Open-ben meg soloban szoktam mindent megcsinálni. Nem éreztem hogy nagyon kellene még sebzés, pedig egy buildem sincs ami maxosra lenne húzva, max 1-2 item. Ha rambozok vagy megkerülnek, így-is úgyis leraknak, nem fog számítani h most 800k vagy 1m armorom van.
Tény, h raidet, pvp-t nem megyek, utóbbit nem is fogok. Mastert is csak egyszer mentem. -
NoOne1976
őstag
Nem azt mondtam, hogy nem jelent semmit. Hanem, hogy a játék úgy lett kitalálva, hogy a fegyver annyit sebez, amennyit. Nincs +expertise szint. A manhuntok utáni master küldi az, ahol azt mondom van értelme. A heroic hozható, nyilván könnyebb / gyorsabb 30-as fegyverrel.
-
5150head
őstag
-
5150head
őstag
Kíváncsiságból belenéztem egy PTS videóba a Prototype miatt. Ugye kell a maxos 30-as asztal hozzá, meg fel kell húzni az itemet is 30-ra, persze az atriknak is maxosnak kell lenni hozzá és csak ezután lehet megtekerni, aztán vagy jó lesz vagy nem és ha nem akkor lehet megint grindolni a godroll itemet...
Végtelen grindnak tűnik és amúgy kíváncsi lennék, hogy hányan vannak 30-as Expertise-on. Nekem a 600 óra alatt most van 20 környékén. Ált másodlagosnak mindig be van rakva valami amit lehet húzni, meg expertise xp boost eventen meg szoktam tolni, de mocsok lassan fejlődik.
Olyan játékmechanikába ölték az energiát, ami szerintem kevés játékosnak lesz elérhető.
-
Cr00py
senior tag
-
Anonymus23
veterán
Nem tudom, hogy ez valós-e még, vagy egyáltalán:

Amikor én többet játszottam, akkor ettől még sokkal több exo-ba került feltolni, bennem az volt, hogy kellett bőven exo meg ugye az SHD Calibration és Field Recon.
Most van 930 körüli exom, az kb 2 szetthez elég, és nem is biztos, hogy elsőre kijön a pörgetés a Prototype-nál... Én pl szinte egyik gearnél sem toltam lvl12 fölé, csak fegyvereknél van sok lvl28-30-as, de most azért a geareket is érdemes lenne feltolni, ott még én is nagy lemaradásban vagyok... -
Anonymus23
veterán
Ez mondjuk jól hangzik, de ugye ehhez akkor sok esetben min-maxos build kell, és olyan, ami működik is, de a nagy kérdés, hogy a feelingen túl, hogy megcsinálta az ember, ad-e megfelelő jutalmat, amiért meg is éri tolni.
Bár el tudom képzelni, hogy sub 500 SHD-sok fognak nekirontani először szivárvány buildben
Most is beléptem Tidal Legendre, az utolsó pocketre dobott be egy csapathoz, 200 / 500 / 1800 SHD-sok voltak, még annyi időm volt, hogy felvegyem a jó biuldet, először wipe, mert mindegyik 5x elhalt közben, írtam nekik, hogy legalább maradjanak egy helyen és messziről lövöldözzék a mobokat, a többit intézem, a 200-as és az 500-as vette a lapot és elbújtak, lövöldöztek, persze az 1800-as kemény csávót játszott, és 1 perc alatt lefektették másodjára is, szerintem rage quitelt
Disconnect lett neki.
Nyilván így hosszabb volt, de lehoztuk, a végére még beesett egy healer MM-el.
Tökre élvezem, amikor akár pár százas SHD-s emberekkel játszom, akik normális buildben vannak, és/vagy átlátják a helyzetet és látszik, hogy van játékintelligenciájuk, mert fél perc alatt alkalmazkodnak az adott csapat össz képességéhez, és nem derogál nekik ha nem nekik a "leghosszabb" a score-board.Közben módosítottad, de azért abba gondolj bele, hogy feltolni egy cuccost lvl30-ra mennyibe is kerül, és ha nem az a roll jön ki, amit szeretnél, akkor kezdheted előlről egy másikkal, huhh, ebbe most nem gondolnék bele, hogy mennyi rare alapanyag is kell hozzá

-
Anonymus23
veterán
Igen, akik sokat kihagytak korában azoknak nem egyszerű most a 30-as szint.
Anno amikor bejött a CD és sokan tolták, és Heroicon is mindig volt elég sok normális ember, akkor a donate-el nagyon sokat lehetett viszonylag rövid idő alatt fejlődni, és a skilleket/1-1 exo-t vagy neves fegyvert is lehetett passzív módon feltolni, és még loot is sokkal több esett mint állítólag most.
Időben is el volt ugye tolva az egész, szóval más volt.
Nem beszélve a "végtelen" SHD-ról, amivel pár óra alatt egy új karaktert feltolt az ember és lehetett beletolni EXP-be az SHD-t (már akinek volt elég SHD-ja és szabad törölhető slotja, nekem SHD még csak-csak, de slot az nem volt).Jó lenne ha jönne már az új Incursion és a Survival mód is...
-
norti
addikt
Each run also includes a mission timer. If the timer reaches zero before the mission is completed, the run fails.
Azért az Escalationbe is kellett még tenni valami csavart
Ez a strongholdoknál lesz nagyon érdekes, mivel checkpoint sincs, így még nehezebb lesz végigtolni (soloban ha crashel a játék, akkor annyi). Kíváncsi leszek, mennyire balanszolták ezt a korábbi időlimites küldetések alapján (mert nyilván az volt a teszt ehhez is).Ez viszont rendben van, legalább lehet egyből (30-as expertise szintű) gearből Prototype-ot csinálni:
You can convert your existing gear into Prototype Gear, but it needs to meet specific requirements:
The item must be Level 40.
Have maximum Expertise level.
All attributes must be fully optimized.
Once these requirements are met, the item can be upgraded to its Prototype version.
Upgrading does not require any resources, but it changes how the item’s attributes are generated.
One attribute is guaranteed to be maxed at the new Prototype maximum value
The other attributes remain at their previous maximum values
There is a chance for additional attributes to also roll at the new Prototype maximum
Because of this, you may need to upgrade multiple versions of the same item to obtain the combination of attributes you want.
Once an item becomes Prototype Gear, it can no longer be optimized or recalibrated in any way.
Because of this, you should finalize your gear piece or weapon before upgrading it. This includes recalibrating attributes or talents and fully optimizing before converting it into its Prototype version. -
norti
addikt
Kisebb javítás:
- csak Expertise level 30-as God roll high-end, named vagy gear set itemeket lehet Prototype-ra fejleszteni és az exotic kivétel
- Retaliation én lesz egy új Elite Kill Squad + további exotic blueprinted
- Escalation Tier 0-10 között lesz, a 0 a Heroic-kal megegyező szint -
Anonymus23
veterán
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
-
Anonymus23
veterán
-
fudi2002
nagyúr
-
fudi2002
nagyúr
-
fudi2002
nagyúr
-
5150head
őstag
-
pzstm
titán
-
VTom
veterán
-
VTom
veterán
-
pzstm
titán
-
Bird
addikt
-
norti
addikt
-
norti
addikt
-
soo277
őstag
-
spleenszuru
őstag
-
belaazallat
addikt
-
Nagus
senior tag
-
centrino
senior tag
-
5150head
őstag
Gyanítom, hogy ez a Survival béta tesztje lesz. Ezért lesz csak limitált ideig elérhető.
Az első rész Survival-ja nálam a mai napig kenterbe veri az összes extrackt shootert.
A hangulat, az adrenalin, megelőzte a piacot minden szempontból. Sokat nyomtam solo és duoban cimbivel. Amikor teljesen abbahagytuk a div1-et akkor is a karácsonyi funolás minden évben az volt, hogy a div1-be visszatérve nyomtunk egy kör survivalt.
-
centrino
senior tag
-
pzstm
titán
-
centrino
senior tag
-
Bird
addikt
-
centrino
senior tag
-
spleenszuru
őstag
-
sony309
őstag
-
centrino
senior tag

Season Level 250 - Egyetemen évfolyam legjobb voltam valószínűségszámítás és matemetikai statisztikából, de nem tudom értelmezni a százalékokat, hogyan van az hogy az elmúlt 8 Prestige láda mind Handbasket-et dobott és az elmúlt 40 Rank up láda semmilyen bónusz itemet se adott.
-
centrino
senior tag
-
TommyS_27
senior tag
-
Nagus
senior tag
-
Nagus
senior tag
-
TommyS_27
senior tag
-
spleenszuru
őstag
-
sony309
őstag
-
spleenszuru
őstag
Szintén, eddig mind a 3 napon. Szerintem a kolléga komponensre érti.
#32673Garsza
Hm, belegondolva, igazad lehet.. pedig a tipping buildet én turmoil - overdogs kombóval terveztem építeni, de akkor már nem tudom.
Sergej tinkerert használ pl., de az nekem nincs, és nem is kínlódok masterrel.A te builded viszont egész könnyűnek tűnik, mert a ceskám megvan már más buildek miatt, ahogy exo LMG-im is vannak.
-
sony309
őstag
-
5150head
őstag
Én most behúztam a két dlc-t az AC Valhalla mellé így kb ingyen volt ezzel az őszi akcióval.
Amikor kijött a Warlords akkor nagyon haragudtam rájuk, mert teljesen szétk#rták a game-t, meg ment a szokásos hazudozás. azóta nem is nyomtam vele, pedig a Div1-es bagázzsal nyomtuk. Abban van 1200 órám, ebbe csak 200-300 körül.
Most kezdtem egy új karit és az a terv, hogy szólóban végignyomom a sztorit dlc-ket side missionoket, aztán meglátom. -
TommyS_27
senior tag
-
sony309
őstag
-
Garsza
veterán
-
TommyS_27
senior tag
-
mg1992mg
őstag
-
sony309
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4829,100 Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de ha erre van igény

Ez a strongholdoknál lesz nagyon érdekes, mivel checkpoint sincs, így még nehezebb lesz végigtolni (soloban ha crashel a játék, akkor annyi). Kíváncsi leszek, mennyire balanszolták ezt a korábbi időlimites küldetések alapján (mert nyilván az volt a teszt ehhez is).
már tölthető