Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Regulus is meglett, meg a 40 zöld csomag + community gold patch, innentől már chill a winter event

-
Sokan írják redditen, fb csoportokban, hogy a tegnapi frissítéssel (együtt) nerfelték mind a ritka Exotic loot rate-t, mind a kulcsok számát
Kulcsokból valóban kevesebb esett tegnap, Exoticról nem tudok nyilatkozni, mert az eddig nyitott kb. 40 kulcsból 1 db Eagle Bearer esett, a többi már vagy megvolt és nem annyira ritka vagy csak olyan named itemek, amiből már minek is még egy...Mindenesetre nekem még hátra a 40 zöld dobozból 37, meg a skinek nagy része + a community challenge része, azzal elleszzek az ünnepek alatt.
-
-
Az előző streamer arm patchek és a mostaniak is elérhetők lesznek mindenki számára egy kód formájában

-
-
válasz
granini
üzenetére
Jaja, nem mindet, de a ládák megvannak, meg van 63 csillagom. Én még nem a többezer SHD-5 direktíva-heroic/legendary-t tolom és a buildem se arra van kihegyezve, hogy speedrunt nyomjak
(mint az a kedves játékos, aki letolta a glitch szettel pár hete az incursiont szólóban 8 perc alatt...) -
Ez a Hollywood másfél óra alatt meglett, úgy, hogy se buildet nem raktam át, az első 7-8 stage-n még a special weapont sem használtam, utána jöttem csak rá, hogy pukkan tőle mindenki

Valaki kérdezte a Lexingtont, miért jó. Én próbáltam a másik favoritot, de annyi stability-t raktam a Lexingtonra, hogy már-már lézerfegyver, a St. Elmo karakterisztikája meg nem tetszik (meg ott nyilván már nem tudok modot cserélni). Ezért kedvenc.
Az hogy minél magasabb expertise levelhez minél több és ritkább nyersanyag kell, szerintem nem öli meg a játékot, bár a grindot megtolja, viszont nem leszel meg vele 2 perc alatt, aztán meg is untad az egész játékot, mert nincs hova fejlődni. Nyilván nem a legjobb megoldás, de még ez a kisebbik rossz.
Külön nem fogok farmolni, de nekem ez a pár nap most jó lesz, hogy elérjem az 1000 SHD-t végre.
-
Úgy dobálja a Caretakert, mintha nem lenne holnap

-
válasz
centrino
üzenetére
Ki is próbáltam végre az Eagle Bearert meg az Ouroborost, első annyira nem jött be a Lexington után, de egy Ouroborost szerettem volna a mostani ládákból. 134-es szintig el is mentem eddig a héten, de csak nem esett, erre reggel belépek és ott az inventoryban
Szerintem fáradt voltam és nem vettem észre az egyik láda nyitásánál... 

-
válasz
spleenszuru
üzenetére
Az 1M damage resistancet District Union Legendary elején tudod megcsinálni a lánctalpas robotokkal.
-
Megcsináltam a napi Potomac Centert, erre bedobta a Scout Capitol Buildinget rá

-
A mini warhoundok ugyanott spawnolnak, ahol a loot goblin, de 1 percenként, néhány hely: DZ South nagy kaputól kifelé, Jefferson Trade jobra/balra, Lincoln Memorial környékén. Mehet a fast travel közöttük.
Elvileg max. 5 kill kell, hogy megkapjuk a bountyt, ami a cachet dobja, de sokan írják redditen, hogy 10-15 után sem kapták meg (a bounty listben kell keresni, mert nem felszedhetőként dobja)
-
válasz
spleenszuru
üzenetére
Igen, múltkor a skill boostos hétvége után is az volt

-
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nekem is csak named itemet meg exo componentet adott, most akkor mi van?
Mind a 2 nap letoltam mindhármat, de nem kaptam mást... -
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Én is most (Brooklyn DLC előtt) tértem vissza TommyS_27-hez hasonlóan pár év után. Valamikor akkor hagytam abba, amikor bejött a 40-es szint és az összes cuccot újra kellett volna farmolni, hogy újra menjen a Heroic szint is, mert anno a 30-ason a raid kivételével minden ment, de a 40-esen normalon is folyamatosan haltam. Aztán nem tetszett a rengeteg értelmetlen season grind, ami akkoriban volt, de azt azóta javították és így már van értelme. Most vagyok 230-as SHD szinten és már újra megy soloban a Heroic szint.
Szóval az a néhány ember, aki feltámasztotta a játékot, az jó munkát végzett
-
válasz
Garsza
üzenetére
Igen, a szintlépések nekem is előbb meglettek.
Nagyon módosító specifikus lett a mostani összes journey, sokan panaszkodnak redditen is. Spiced upnál is van olyan, hogy 5-öt kell ölni egy aktiválás alatt, miközben az összes őrjárat/batch, ami egy küldetésen jön, általában egyszerre csak 4 fős...
Értem, hogy ezeken kicsit gondolkodni kell, de pont a módosító élményét veszti el ezekkel a célokkal - vagy grind vagy szét kell hackelned a helyzetet, hogy teljesítsd... -
Kérnék egy kis segítséget, mert ez a stack téma sosem volt érthető számomra:
pl. a Journey 3-ban hogyan/mivel szerzek stacket?
A többit úgy-ahogy értem, de amikor aktiválom T-vel, akkor csak a killt számolja, a stack hogyan/miből jön?
-

-

Szóval mind a Survivors mind a Div 3 nagyon messze van még.
-
18:00-19:00 között lesz a Division a Gamescomon: https://www.youtube.com/watch?v=GFeFE2amh-M
-
válasz
sony309
üzenetére
és @NoOne1976
De azt azért vágod, hogy pont ezt írtam le?

Nekem bejött az első rész (sokkal jobban, mint ez, de az inkább a téli hangulatnak tudható be), ahogy szerettem a Destinyt és a Diablot is, de mindegyik elment az eszetlen végtelen grind loopba, tartalom eltávolításba, és egyéb dűhítő változtatásokba, ami miatt számomra lassan mindegyik érdektelen lett.
SHD-t farmolni? Miért? Hogy nagyobb számokat lássak? Nekem ez nem kikapcsolódás, hanem kényszer. Ez az én véleményem volt, nem általános állapotjelentés
Azért próbálom ki minden patch után, mert kicsit reménykedek, hogy visszatér a hangulat (és pont ezt írtam az előző kommentben is, wow
),És a "csodállak titeket"-et szó szerint értettem, nem pejoratív kijelentés volt
-
válasz
granini
üzenetére
Igazán csodállak még titeket, hogy ezzel játszotok
Számomra az első season után megszűnt létezni, ahogy az összes seasonre épülő játék.
Nem azért játszok, hogy aztán kezdjem elölről minden 6-8-12 hétben, néhány új skinért vagy fegyver változatért.A mai napig szeretem a Div1-et, ebbe is beletettem 3-400 órát, de nagyon leírta magát nálam a Massive, mindig kipróbálom egy patch után, de rájöttem, hogy tök felesleges, a hangulat már nem jön vissza, csak a grind van.
-
válasz
FireKeeper
üzenetére
Bocs, látom nem nvidia kártyád van, így nem jó amit írtam.
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
WOW, szép munka!
Beléptem, olvasgatok, bár nem ígérem, hogy aktív leszek, de lehet valamikor majd visszatérek a D2-höz is (jelenleg ami belefér az időmbe, az néha a Destiny 2), mert még nem maxoltam ki a és továbbra is érdekel. Annak ellenére, hogy bár ez is jó szórakozás volt, de hangulatában az elsőt nem lehet überelni
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=rPoo_7SgyhU
Ilyen tactical Division x Wildlands x Breakpoint crossover multi, nem tudom jobban körülírni
Ja és F2P lesz...Pénteken kipróbálom, akkor okosabb leszek.
-
-
Szept. 22-én jön a Summit (nem tudom, volt-e már).
-
válasz
Winnie The P
üzenetére
ALT+F4-et megpróbálhatod, de nem tudom mennyi ideig tárolja a pozíciódat és milyen esetekben rak vissza checkpointhoz vagy az elejére/safe house-ba (kvázi összeomlást idézel elő).
-
Balance adjustments:
We will be adjusting the loot quality in the Dark Zone with tomorrow's maintenance. When we made changes to the loot quality internally before Warlords of New York launched, we wanted to adjust heroic difficulty loot for missions.
When doing so the loot quality in the DZ also was changed, as the difficulty reflects heroic level missions.
But the Dark Zone loot quality had already been adjusted up before, which meant it double dipped with the change and therefore is currently higher than we intended it to be.
With the change tomorrow, loot quality and the number of god-rolls in the Dark Zone will be reduced and it will be on par with challenging-level missions’ difficulty.
Na, aki nem szerezte meg a sok god-rollját a héten, annak fityisz
-
válasz
Winnie The P
üzenetére
Valószínűleg lejárt a Upointodból 100 vagy beváltottál -20% kedvezményre valamikor.
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Holnap karbantartás, akkor veszik majd visszább a free weekend miatti loot csúszkát
-
Episode 2 / TU6
Patch Notes -
Október közepére tervezik a TU6/Episode 2-t.
-
Maintenance notes:
Made improvements when using the game with DirectX 12.
Fixed an exploit that could cause players to gain an unintended amount of armor.
Fixed an issue that could cause the client to crash when navigating the Map Menus on console.
Apparel Event #4 - Explorers will live after the maintenance has ended! More information can be found in an upcoming article released later today. -
Kicsit Anthem hangulat volt a mai SotG-ben.
Bár mondtak jónak tűnő újdonságokat, de főleg a Metallica-pólós gyerek ült sokat szótlanul és inkább a fejlesztőket védte (pl. milyen szépen polírozzák a Skirmisht) és ajnározta közben... -
Sharpening, volumetric fog, particle detailt, extra streaming distance-t vedd visszább, kapcsold ki a neutral lightingot és nézd meg úgyis csinálja-e. Ha igen, akkor még a reduced latency-t próbáld kikapcsolni. Más ötletem nincs, mert DX11-ben vagy, így nem a DX12 mód miatt van.
-
-
-
Valaki meg tudja mondani, ez az akadás mitől van? MSI AB mellett és anélkül is csinálja, 10-ből 6-7 indítás után és nem is javul általában, konkrétan játszhatatlan... Próbáltam most DX12-ben is az új driverrel, de még rosszabb.
-
válasz
arnikusz
üzenetére
Olvasd el dvd24 hozzászólását is

Nem, egyelőre nem fog esni, de a SotG-ben mondták, hogy gondolkoznak rajta (hiszen az a cél, hogy ne bizonyos tevékenységekhez legyen kötve a loot, hanem többféleképpen legyen megszerezhető - lásd: egy BP pool lesz ezentúl a 3(?) helyett)
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Eddig még csak 4%-os max. értékeket láttam, feljebb tekerték a statokat? (PTS streamben láttam 41% DTE-t hullani többeknél is)
-
-
válasz
Csoffadalom
üzenetére
Dokumentumok\My Games\Tom Clancy's The Division 2\Screenshots\
-
válasz
regener
üzenetére
Azok sem vitték le nálam sajnos az armort teljesen, úgy meg azonnal regenerálódott. Egyszer mondjuk sikerült az emelvényen a tűzben állva robbantani kettőt mellettem, akkor sikeresen meghaltam, de másodszorra már az sem jött össze. Akkor jutott eszembe, hogy vissza lehet váltani a normál gránátra a habosról, na azzal instant halál

Ja még annyi, hogy a pulse is segít, mert (néha) mutatja az armor pontokat. De nálam csak minden 3-4. aktiválásnál jelezte, nem tudom, mi a titka... Redditen Mercilesst is ajánlják fegyverként, de nekem az a végén már sokat sebzett (3-4 pajzs leszedése után).
-
válasz
Morpheus89
üzenetére
Na azt nekem is csak a 26. próbálkozásra sikerült megcsinálni, az volt a legnehezebb, főleg azért mert bugos vizuálisan. Végül normál nehézségen, a leggyengébb kispisztollyal végiglőttem a páncélokat, pont az utolsónál (jobb láb) fogyott el az élete, de végre meglett.
Amúgy nem kell másik NPC-t meghagyni a végén, egy normál gránát felrobbant (a tűzben állás sajnos nem tud megölni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kulcsokból valóban kevesebb esett tegnap, Exoticról nem tudok nyilatkozni, mert az eddig nyitott kb. 40 kulcsból 1 db Eagle Bearer esett, a többi már vagy megvolt és nem annyira ritka vagy csak olyan named itemek, amiből már minek is még egy...
).
(mint az a kedves játékos, aki letolta a glitch szettel pár hete az incursiont szólóban 8 perc alatt...)

Még farmolni sem kell a kutyákat

Mind a 2 nap letoltam mindhármat, de nem kaptam mást...