- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:24 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoOne1976
őstag
-
Anonymus23
veterán
Azért írtam, hogy "azonos" (típus+attrib+tálent).
A Proto statok értékeiben onnan indul, ahol a normál cuccosok EXP lvl30-on befejeződnek + Augment.Ha értelmes a targeted loot az adott heti küldetéseknél, akkor érdemes bemenni, mert a keresett típusú Proto brand/gear/konkrét fegyver mindenképpen jobb mint egy EXP lvl30 maxos item.
Az már megint egy másik dolog, hogy mivel ezeket jelenleg nem lehet átpörgetni, az, hogy kiessen a megfelelő attribokkal/tálenttel annak elég minimális az esélye, de azért nem esélytelen, pl a komplett Hotshot darabokat sikerült lecserélni az elmúlt héten a CWO-n. Gear setek alapból a legegyszerűbbek, ha amúgy is az alap fő attrib kell rá, egyébként (jelenleg) kuka az átpörgetés hiánya miatt. -
centrino
senior tag
-
Anonymus23
veterán
A Proto nem lehet szarabb mint egy lvl21-re felhúzott bármilyen azonos fegyver/brand/gear set, mivel ha full alapon is lenne, akkor is a lvl30-as full godroll max értékei lennének. Maximum nem jók rajta az attribok és talentek, de értékben még egy minimumrollos is erősebb mint bármelyik maxrollos normál (azonos attrib/tálent esetén persze).
Nem is beszélve az Augmentről. -
Anonymus23
veterán
Azt nem tudom, hogy hónapok óta mi lehet nálad, akkor szokott ilyet csinálni, ha olyan karakterrel mész be, amivel még nem lett anno sztori módban lefutva a küldi.
Amit most beraktál screent az meg normál működés a keddi patch óta, mivel azután már nem lehet mm-elni, miután konfirmáltad a küldetést, max barátok, vagy klántársak tudnak rád joinolni, vagy tudsz meghívni ismerősöket. Írja is a küldetésnél egyébként, hogy most már ez a módi:

-
i@lex
őstag
-
sony309
őstag
-
granini
őstag
-
soo277
őstag
-
soo277
őstag
-
norti
addikt
-
pzstm
titán
-
Bird
addikt
-
norti
addikt
-
LÁZ
addikt
-
Bird
addikt
-
sony309
őstag
-
sony309
őstag
-
Anonymus23
veterán
-
FireKeeper
nagyúr
-
sony309
őstag
-
K.J
senior tag
-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
FireKeeper
nagyúr
-
Zen_Ronin
tag
-
sony309
őstag
-
rumkola
nagyúr
-
Cr00py
senior tag
-
Octi
aktív tag
-
FireKeeper
nagyúr
-
K.J
senior tag
Experise-zel én is sokat sz.ptam, mire elesett, h nem jó ötlet donatelni, főleg a ritka nevesített fegyvereket.
Így még ha nem is használom, cipelem magammal, majd húzom úgy. Bejott, level 21-en állok.Egyébként újítás ide, vagy oda, azt még mindig nem vagyok hajlandó elfogadni, h amikor az npc leaderre vagyok utalva, jön, elkezd felhúzni, majd ha megütik, abbamarad az egész én meg fast travelezhetek. Mi értelme van? Szerintem jó lenne javítani. Vagy erről már volt szó valahol? Senkit nem zavar?
-
FireKeeper
nagyúr
-
Anonymus23
veterán
Nem igazán értem mi a gondod, bár én a múltkori szezont csak az utolsó előtti dupla szezon XP-s héten csináltam meg párszor, de most meg ahogy látom minden is ad szezon XP-t is (a normál tevékenységek is).
Amivel "gyorsan" és sokat lehet(ett) kiszedni az a Journey missionök és az ottani feladatok, de pl a heti projektek is adnak 1100 pontot (ha bekapcsolod a módosítót egyébként csak 1000).
Szóval ha hetente csak 4 karakteren mindig beadod az SHD donate projekteket és megcsinálod egy karakteren a manhuntot, akkor is röhögve meglesz a lvl100. Ha meg még játszol is, akkor simán össze lehet szedni pár hét alatt, de biztos van, akinek már ki van maxolva. Ha szereted a Legendás küldit, Descentet, Summitot, azoknak a heti projektjei is adják az 1100 szezon XP-t, akár a heti egyéb projekt is (DZ-be nem mennék be ezért
).
Végül is 1 karakteren a heti projektek hetente adnak 5500 szezon XP-t, azeknek az elvégzése közben csurran cseppen az aktivitásból fakadó XP is, szóval 6000 XP kiszedhető nem nagyon sok játékkal. És akkor még a Journey és manhunt XP-t (+DZ heti), priority-ket nem is számoltam.
Ha célirányosan csinálod, akkor ez sokkal egyszerűbb mint első ránézésre tűnik. -
pzstm
titán
-
pzstm
titán
-
NoOne1976
őstag
-
FireKeeper
nagyúr
-
K.J
senior tag
-
FireKeeper
nagyúr
-
sony309
őstag
-
Pici
tag
-
sony309
őstag
-
sony309
őstag
-
granini
őstag
-
sony309
őstag
Csak egy valamit árulj el:
Ha nem szereted, akkor miért van bekapcsolva?
Nem kötelező bekapcsolni, anélkül is játszhatsz és nem kötelező begyűjteni a módosítókat sem és a journey-t sem kötelező végigcsinálni.
Ráadásul van egy rossz hírem is, ha vége ennek a szezonnak, akkor kezdődik egy újabb journey újabb módosítókkal. -
granini
őstag
A fegyvert ki lehet szedni ezek nélkül is. A Journey részben el lehet jutni asszem az V. fejezetig, na ott jön az hogy hiába kell 6-ból csak 4-et megcsinálni, abból is kettő módosítókhoz kötött feladat. Én ott engedtem el, mert nem használom őket. Ha megnézed mi a reward a V. és további fejezeteknek akkor rájössz hogy valójában semmi pótolhatatlant nem adnak, tehát hagydaf*ba..
Le lehet élni egy életet enélkül a rádkészerített szarság nélkül. -
sony309
őstag
-
sony309
őstag
Akkor valamit rosszul csinálhatsz! Szerintem.
"Reversal
Swap the damage bonuses and equipped Passive Modifiers between short & long ranges for a limited time, increasing each zone's Amplified Damage bonus by 25%.
The total duration can be extended for each headshot within the two distances up to a maximum of 100% of its initial duration.
Cooldown: 50 seconds"Ha közelről kell ölnöd, akkor menj távol és akkor nyomd a "T"-t vagy fordítva, ez a lényege a Reversal módosítónak, hogy a valós távolság inverzével számol.
Nekem tetszenek ezek a módosítók, jól el lehet vele szórakozni, a megszerzésükkel és utána is. Ha valaki nyűgnek érzi, akkor nem kell használni és összeszedni sem, persze.
Nem kötelező! -
nanamii_o
tag
A sárgával keretezetthez nekem nincsen drawback, by the teeth, és pressure piston. Ezeket nem tudom berakni így nem is tudom megpróbálni.
priority objectives-t csináld és úgy fogod unlockolni, de vannak olyanok amiket csak egy adott stage teljesítésével fogsz tudni megszerezni. Csak 6-ot kell csinálnod a 8-ból és mehetsz a kövi stage-re. Ne csináld meg mind a 8-at, mert a végére agyvérzést fogsz kapni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sony309
őstag
-
sony309
őstag
-
sony309
őstag
-
sony309
őstag
-
sony309
őstag
-
granini
őstag
-
K.J
senior tag
Ahogy gondolod.
Egyébként pont beszéltük haverommal:
"-Jönnek! Lőni kell.
-Nem mondod...azt hittem dialógusba bonyolódunk..."
...
Szóval igen, ez nem az a játék, de az újdonság varázsa, h kicsit lehet még valamiben fejlődni, nálam mindig egy kis izgalmat hoz, mert valamilyen szinten tényleg arrébb mozgat a térképen, nem ugyanazokat csinálom. Aztán úgyis kifulladt majd ez, ha nem hoznak új tartalmat.
Mindegy, ez van most
Más:
Hardcore karakternek mi számít? Hogyan lehet ilyen ügynököt összepakolni, mit kell teljesíteni, mik a kritériumok? -
K.J
senior tag
-
Cr00py
senior tag
-
Cr00py
senior tag
-
sony309
őstag
-
sony309
őstag
-
granini
őstag
-
mg1992mg
őstag
-
mg1992mg
őstag
-
Anonymus23
veterán
Jelenleg ezek a direktívák a bekapcsolhatóak open world vagy küldetésekben:

A te screeneden ott van a Fragile armor és a Ragers (2-3 direktíva), ami most nem beállítható open world, viszont az ezt megelőző szezonnak az alap direktívái voltak.
Szerintem nem mostani screen, max egy dolgot tudok elképzelni, ha valaki össze tudja bugoltatni a Summit direktívákat az open worlddel, erről nem tudok, hogy ez lehetséges.Szerk:
Bár a többiek discordon most mondják a megoldást, hogy ha valaki ez előtt csak a korábbi szezonban játszott, akkor első alkalommal amikor beindítja az új szezont, akkor az első küldetés amit elindít, annál a két szezon direktívái bugolnak, és pl akár 7 direktívával is el tudja indítani, ami később is megmarad arra a küldetésre
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
-
arnikusz
veterán
-
Cr00py
senior tag
Ha jól sejtem, te az apparel event kulcsokra gondolsz " ruha kulcs" alatt.
Nemezis descent módban van. Kulcsot viszont nem tőle kapsz, hanem minden 4-ik szintlépés után. Azt nem tudom, hogy descent-ben szerzett xp után jelenleg ad-e kuclsot , vagy sem, nem próbáltam. Emlékszem, hogy a descent megjelenése utáni apparel-nél ez probléma volt.
Open world-ben viszont biztosan működik. Én ~2 nap alatt megcsináltam a 29 "ládát/kulcsot"
Heroic, 5 direktíva. convoy, illetve public ex. farm ment ezerrel. Jelenleg ez a leggyorsabb módja szerintem. Ha bírod, akkor mehet akár a cp is közben..de ráfordított idő/xp arányában szerintem ezutóbbi nem a leghatékonyabb megoldás. -
PETEE78
senior tag
-
velizare
nagyúr
-
mg1992mg
őstag
-
NoOne1976
őstag
-
sony309
őstag
-
sony309
őstag
-
sony309
őstag
-
arnikusz
veterán
-
Cr00py
senior tag
Ha megnézed a projektek között, ott is jelzi "heti" küldinek, ami 7 naptól számol vissza.
Ha idő közben megölöd a nemezis-t, akkor újra kezdődik a "7 nap" azaz nem jelzi "pipával" a projektek között. ( gondolom addig nem, amíg össze nem gyűjtöd az összes commendation-t )#29597 capulet75: Open world alatt nem, csak az xp lesz több. Summitban +3%/ direktíva a target loot-ra. összesen +33% max.
heroic az 50% + a 11 direktíva = 83% -
sony309
őstag
-
Cr00py
senior tag
-
Cr00py
senior tag
Ha kész egy project, akkor automatikusan kapod a "következőt".
Commendation-t is kapsz. Az alapján lehet "számolni", hogy már hányszor lett kész.
Egyébként a "loot" elég gyenge, viszont xp, currency jár érte + valami újdonság legalább. Hátha lesz majd valami loot increase, vagy valami. Én jelenleg a DLC-t várom, addig meg majd csak el leszek valahogy. Épp most csináltam meg a heti legendary-t. -
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
2 hét alatt kell 60 pontot összegyűjteni a lehetséges 120 pontból.
Nem, semmit sem buffoltak a mobokon, simán meg lehet csinálni a trialt.
Ha csapatban csinálod, akkor túlzottan túlszintezi őket, de ez korábban is így volt.
Lootolva meglett mind a 4 bőven a lvl10-es szintidőn belül (szólóban). -
Anonymus23
veterán
-
sony309
őstag
-
Anonymus23
veterán
-
VágniValó
addikt
-
NoOne1976
őstag
-
Bird
addikt
-
Anonymus23
veterán
-
NoOne1976
őstag
-
bobalazs
nagyúr
-
granini
őstag
-
sony309
őstag
-
Bird
addikt
-
Anonymus23
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).
Le lehet élni egy életet enélkül a rádkészerített szarság nélkül.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)