- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
Én biztos nem azt csinálnám.. Exo item proficient szintet donation-ből kell növelni, az Exo itemet meg (ha nem kell) akkor bezúzni materialnak.. mert azt a legnehezebb farmolni még mindig..
Amikor a St Elmo pl bekerült a játékba elég nyilvánvaló volt hogy kb ez az a fegyver amit megéri felhúzni level 20-25-re is akár. Na az kb olyan 70-80 exo matiba kerül + a többi.. erre kell spórolni, nem betologatni a drága exo fegyvert proficiency levelbe. szerintem..
-
-
-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
K.J
senior tag
Experise-zel én is sokat sz.ptam, mire elesett, h nem jó ötlet donatelni, főleg a ritka nevesített fegyvereket.
Így még ha nem is használom, cipelem magammal, majd húzom úgy. Bejott, level 21-en állok.Egyébként újítás ide, vagy oda, azt még mindig nem vagyok hajlandó elfogadni, h amikor az npc leaderre vagyok utalva, jön, elkezd felhúzni, majd ha megütik, abbamarad az egész én meg fast travelezhetek. Mi értelme van? Szerintem jó lenne javítani. Vagy erről már volt szó valahol? Senkit nem zavar?
-
Anonymus23
veterán
Nem igazán értem mi a gondod, bár én a múltkori szezont csak az utolsó előtti dupla szezon XP-s héten csináltam meg párszor, de most meg ahogy látom minden is ad szezon XP-t is (a normál tevékenységek is).
Amivel "gyorsan" és sokat lehet(ett) kiszedni az a Journey missionök és az ottani feladatok, de pl a heti projektek is adnak 1100 pontot (ha bekapcsolod a módosítót egyébként csak 1000).
Szóval ha hetente csak 4 karakteren mindig beadod az SHD donate projekteket és megcsinálod egy karakteren a manhuntot, akkor is röhögve meglesz a lvl100. Ha meg még játszol is, akkor simán össze lehet szedni pár hét alatt, de biztos van, akinek már ki van maxolva. Ha szereted a Legendás küldit, Descentet, Summitot, azoknak a heti projektjei is adják az 1100 szezon XP-t, akár a heti egyéb projekt is (DZ-be nem mennék be ezért).
Végül is 1 karakteren a heti projektek hetente adnak 5500 szezon XP-t, azeknek az elvégzése közben csurran cseppen az aktivitásból fakadó XP is, szóval 6000 XP kiszedhető nem nagyon sok játékkal. És akkor még a Journey és manhunt XP-t (+DZ heti), priority-ket nem is számoltam.
Ha célirányosan csinálod, akkor ez sokkal egyszerűbb mint első ránézésre tűnik. -
sony309
őstag
Csak egy valamit árulj el:
Ha nem szereted, akkor miért van bekapcsolva?
Nem kötelező bekapcsolni, anélkül is játszhatsz és nem kötelező begyűjteni a módosítókat sem és a journey-t sem kötelező végigcsinálni.
Ráadásul van egy rossz hírem is, ha vége ennek a szezonnak, akkor kezdődik egy újabb journey újabb módosítókkal. -
granini
őstag
A fegyvert ki lehet szedni ezek nélkül is. A Journey részben el lehet jutni asszem az V. fejezetig, na ott jön az hogy hiába kell 6-ból csak 4-et megcsinálni, abból is kettő módosítókhoz kötött feladat. Én ott engedtem el, mert nem használom őket. Ha megnézed mi a reward a V. és további fejezeteknek akkor rájössz hogy valójában semmi pótolhatatlant nem adnak, tehát hagydaf*ba..
Le lehet élni egy életet enélkül a rádkészerített szarság nélkül.
-
sony309
őstag
Akkor valamit rosszul csinálhatsz! Szerintem.
"Reversal
Swap the damage bonuses and equipped Passive Modifiers between short & long ranges for a limited time, increasing each zone's Amplified Damage bonus by 25%.
The total duration can be extended for each headshot within the two distances up to a maximum of 100% of its initial duration.
Cooldown: 50 seconds"Ha közelről kell ölnöd, akkor menj távol és akkor nyomd a "T"-t vagy fordítva, ez a lényege a Reversal módosítónak, hogy a valós távolság inverzével számol.
Nekem tetszenek ezek a módosítók, jól el lehet vele szórakozni, a megszerzésükkel és utána is. Ha valaki nyűgnek érzi, akkor nem kell használni és összeszedni sem, persze.
Nem kötelező! -
nanamii_o
tag
A sárgával keretezetthez nekem nincsen drawback, by the teeth, és pressure piston. Ezeket nem tudom berakni így nem is tudom megpróbálni.
priority objectives-t csináld és úgy fogod unlockolni, de vannak olyanok amiket csak egy adott stage teljesítésével fogsz tudni megszerezni. Csak 6-ot kell csinálnod a 8-ból és mehetsz a kövi stage-re. Ne csináld meg mind a 8-at, mert a végére agyvérzést fogsz kapni.
-
K.J
senior tag
Ahogy gondolod.
Egyébként pont beszéltük haverommal:
"-Jönnek! Lőni kell.
-Nem mondod...azt hittem dialógusba bonyolódunk..."
...
Szóval igen, ez nem az a játék, de az újdonság varázsa, h kicsit lehet még valamiben fejlődni, nálam mindig egy kis izgalmat hoz, mert valamilyen szinten tényleg arrébb mozgat a térképen, nem ugyanazokat csinálom. Aztán úgyis kifulladt majd ez, ha nem hoznak új tartalmat.
Mindegy, ez van mostMás:
Hardcore karakternek mi számít? Hogyan lehet ilyen ügynököt összepakolni, mit kell teljesíteni, mik a kritériumok? -
Anonymus23
veterán
Jelenleg ezek a direktívák a bekapcsolhatóak open world vagy küldetésekben:
A te screeneden ott van a Fragile armor és a Ragers (2-3 direktíva), ami most nem beállítható open world, viszont az ezt megelőző szezonnak az alap direktívái voltak.
Szerintem nem mostani screen, max egy dolgot tudok elképzelni, ha valaki össze tudja bugoltatni a Summit direktívákat az open worlddel, erről nem tudok, hogy ez lehetséges.Szerk:
Bár a többiek discordon most mondják a megoldást, hogy ha valaki ez előtt csak a korábbi szezonban játszott, akkor első alkalommal amikor beindítja az új szezont, akkor az első küldetés amit elindít, annál a két szezon direktívái bugolnak, és pl akár 7 direktívával is el tudja indítani, ami később is megmarad arra a küldetésre -
Cr00py
senior tag
Ha jól sejtem, te az apparel event kulcsokra gondolsz " ruha kulcs" alatt.
Nemezis descent módban van. Kulcsot viszont nem tőle kapsz, hanem minden 4-ik szintlépés után. Azt nem tudom, hogy descent-ben szerzett xp után jelenleg ad-e kuclsot , vagy sem, nem próbáltam. Emlékszem, hogy a descent megjelenése utáni apparel-nél ez probléma volt.
Open world-ben viszont biztosan működik. Én ~2 nap alatt megcsináltam a 29 "ládát/kulcsot"
Heroic, 5 direktíva. convoy, illetve public ex. farm ment ezerrel. Jelenleg ez a leggyorsabb módja szerintem. Ha bírod, akkor mehet akár a cp is közben..de ráfordított idő/xp arányában szerintem ezutóbbi nem a leghatékonyabb megoldás. -
arnikusz
veterán
-
Cr00py
senior tag
Ha megnézed a projektek között, ott is jelzi "heti" küldinek, ami 7 naptól számol vissza.
Ha idő közben megölöd a nemezis-t, akkor újra kezdődik a "7 nap" azaz nem jelzi "pipával" a projektek között. ( gondolom addig nem, amíg össze nem gyűjtöd az összes commendation-t )#29597 capulet75: Open world alatt nem, csak az xp lesz több. Summitban +3%/ direktíva a target loot-ra. összesen +33% max.
heroic az 50% + a 11 direktíva = 83% -
Cr00py
senior tag
Ha kész egy project, akkor automatikusan kapod a "következőt".
Commendation-t is kapsz. Az alapján lehet "számolni", hogy már hányszor lett kész.
Egyébként a "loot" elég gyenge, viszont xp, currency jár érte + valami újdonság legalább. Hátha lesz majd valami loot increase, vagy valami. Én jelenleg a DLC-t várom, addig meg majd csak el leszek valahogy. Épp most csináltam meg a heti legendary-t. -
Anonymus23
veterán
2 hét alatt kell 60 pontot összegyűjteni a lehetséges 120 pontból.
Nem, semmit sem buffoltak a mobokon, simán meg lehet csinálni a trialt.
Ha csapatban csinálod, akkor túlzottan túlszintezi őket, de ez korábban is így volt.
Lootolva meglett mind a 4 bőven a lvl10-es szintidőn belül (szólóban). -
Anonymus23
veterán
Egyetértek!!!
Mégiscsak szörnyű, hogy 20 percig kell nézned, hogy helyetted lövik a bosst, és hiába fizettél elő, hogy lecarryzzenek, átvágott a szolgáltató, és 3 noobot rakott be melléd, holott te profikat rendeltél meg.
Én bizony visszakérném a pénzemet, ha ilyen szolgáltatást kapnék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest