Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xyvalaki
aktív tag
A WT5 már működik?
-
Anonymus23
veterán
Egy kis infó a kihívás kedvelőknek, a múltkor kérdeztem, hogy ez vajon mi, és itt a válasz:

Amit csinálni kell: csatlakozz egy alapanyagért induló vagy úton lévő csoporthoz (bárhol beléjük botlasz), és ha kell közben segíts nekik lelőni az útba eső ellent. Amikor elérnek a célállomásra, pl nálam vízért mentek, akkor az egyik NPC odament az egyik hordóhoz, ami alatt/mellett volt egy olyan láda, amit vinni szoktak amikor már visszafelé mennek.
Na ekkor kell odamenni mellé, és te, a te saját készletedből tudsz neki adni az adott alapanyagból (akció gomb). És azonnal be is adja a kihívást.Elkezdtem csinálni a bravúrokat is, van benne pár ami kihívás lesz, de jellemzően csak farmolás az egész, illetve van egy jó pár, ami ugye a heti kihívások alatt teljesítve is volt/van/lesz.
Az egyik ilyen, ide is berakott gear sheetben benne vannak a bravúrok (commendation), de vigyázzatok vele, mert vannak benne elírások, és nem az van kiírva, mint ami a játékban magában benne van, és teljesen mást kell csinálni, mint ami ott van. -
GAbre
veterán
Az utolsó hunterekkel nem jutok dülőre.
Már első alkalomkor is hiányzott az 1ik hunter.
A másik meg elmenekült.
Elvileg új szerveren újra ott kéne lenniük,de eleddig semmi 3 alkalommal próbáltam.
Eléggé fárasztó mindíg várni az estét,körbejárkálni,és semmi...
[link] -
Nagus
senior tag
Tegnap meglett a Ghost és Specter maszk. Úgy vettem észre csak 2 helyre spawnolnak és mindig csak az egyik. Az emlékmű mellett van 2 kis épület annak a tetejére, és a daru mellé.
Egy lényeges kérdés! Klánból hogyan lehet kilépni?
-
bisza
tag
válasz
marky1970
üzenetére
Szia! Én úgy tapasztaltam, hogy a Hunterek is használnak felélesztős hive-ot. Legalább is egy huntert megöltem, na mondom kész. Elkezdtem szedegetni a lootokat. Erre hátulról elkezdett lőni valaki és a hunter volt. Úgy vettem észre, hogy olyan mint amikor a doki feléleszt valakit, mert hamar le lehetett lőni ilyenkor, nincs páncélja már. Persze lehet Bug. De gyanítom, hogy a hive miatt.
-
marky1970
tag
-
Dani79
tag
Valakinek van ötlete arra hogyan tudom a skill powert 7000 körülire felvinni érdemleges dmg veszteség nélkül?
4300 eddig amit max tudtam kihozni de ezen felül már komoly cc/cd/armor veszteség lenne és akkor is olyan 700-800+ menne rá csak. robbanónyilas spec de egy set lenne ami még szóba jöhet de annak set bónusza+ smg dmg nyilas spec meg AR-re ad +dmg-et

Tüzijátéskos seeker mine buildon dolgozok +5 mine moddal -
5150head
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Igen egyetértek veled. Az előrendelést arra értettem, hogy ugye még nem is tudtuk mit adnak az ulti verzióban, de már kb mindenki azt rendlte elő és hát aki megvette, az be is szopódott a kioldható perkek miatt. Ez amúgy kb tény, h előrendelni nem szabad semmit sem, főleg nem UBI játékot.
UBI nem arról híres, hogy megbecsülik a vásárlókat. Főleg nem a régi visszajáró vásárlókat.
Pl nekem ott van a nagy szívfájdalmam a Div1-ben, hogy sok achit később raktak bele a játékba, és aki mondjuk megjelenéskor kezdte annak újból végig kellett verekednie magát minden szaron az achik miatt... Tudom h apróság, meg az én faszságom, h achivadász vagyok, csak ez pl az én kedvemet elvette, h újból végigmenjek kb mindenen.
De ott van az R6, az alap operátorokat és fegyverattachmenteket mindenkinek ki kellett oldania renomért és ez később is így volt. Most meg mindenki megkapja ingyen, ill. a DLC operátorok is akciósan megvehetők sokkal kevesebb renomért mint az elején. Ez sztem megintcsak sok playernek szarul esett és az UBInak nem tartott volna semeddig se kárpótolni a veterán playereket úgy h mondjuk kapnak X számú alphapackot,
főleg úgy h egy operátor 25000 renom volt és mondjuk egy nyert meccsért kapsz 300-400 renomot
Többek között ez az oka, hogy egy jó ideje fenntartásokkal kezelem az UBI játékokat. -
John Marston
csendes tag
Nálam most teljes a káosz hunters/ivory fronton.
Eddig: 11 maszk, 7 kulcs, de csak 2 vadászt hívtam le én.
Tegnap a kávézónál jött 5. Van csapattárs 2db kulccsal.
Semmi logika...
-
fuvi
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
csak a side missionok nem termelődnek újra, kérdőjelek majd el fognak tünni ha felfedezed milyen aktivitást takar, de azok az aktivitások újratermelődnek. ki lehet takarítani egy zónát, de másnapra már nem lesz az

-
Anonymus23
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Folyamatosan újratermelődik, nem lehet "kitakarítani" a térképet.
-
-=Jam=-
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Mindig újat ad

-
ImpersonatoR
addikt
Egy zonán bellül a kérdőjeles "küldetések" meg a propaganda rádió állomások pl "újratermelődnek" ?
Vagy meg lehet csinálni 100%-ra egy zónát? Mert ha mindig újakat ad akkor nem szöszölök vele annyit. -
ForRedGlory
félisten
válasz
Anonymus23
üzenetére
B+

-
Anonymus23
veterán
válasz
5150head
üzenetére
Nem tudom ki oltott le, de most se az előrendelés a lényeg, hanem a dolgok kezeléséről az Ubi részéről.
Akiknek nem volt meg az egyik játék, az igenis jól jártak, mert akármelyik játék kiváló a háromból amit adtak hozzá, szóval azzal együtt az előrendelés igenis jó deal volt, csak ahogy kezelték megint azokat, akiknek meg volt mindhárom az vérlázító (legalábbis azoknak akik "kicsit" csalódottnak érzik magukat)..
Sokkal jobb lett volna ha játékon belüli valutát adnak, amivel vanity cuccot lehet venni, és akkor legalább olyat vett volna az ember, ami még akár tetszik is (pl valamelyik emote).
De mint írtam, volt olyan, akinek MINDEGYIK ládában duplikált cuccos volt!!!
Szerinted ez mitől speciális ajándék?
Nem baj, ez is csak vihar a biliben, csak áttoltak egy csomó eddig lojális vevőt az elégedetlenek és negatívok oldalára, én tanultam marketinget szakdolgozatot is ebben a témában írtam (mármint kereskedelem), tanítani lehetne azt, ahogy az Ubi elcseszi a vásárlói elégedettséget, független attól, hogy az eladások mennek, de az ilyen semmibe sem kerülő akciókkal pont az ellenkezőjét elérni mint amit szerettek volna, na ez művészet!

-
5150head
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Pedig engem hogy leoltott itt a társaság, h nem rendelem elő a gamet a legbaszóbb verzióban... hát mindegy ez van. Bár ne lett volna igazam...

-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare
üzenetére
Ezek megint csak elvek:
Akik megvették a játékot, és nem volt meg valamelyik, azok kaptak egy komplett játékot, azok, akiknek megvolt, azaz "hűséges" vásárlók, azokat meg megint kb. leszarták.
Nem baj, megtanítanak arra, hogy tényleg semmit sem előre, majd 1 nappal a megjelenés előtt megveszi az ember.Komolyan? Ezek a szarok egyenlő arányban vannak egy komplett játékkal? És az a 3 játék nem is rossz egyébként, erre fel megint és újra...
A másik meg, hogy már mennek fel a screenek, hogy a High-End kulcsokkal nyitott ládákból DUPLICATE itemek esnek, azaz még csak azt sem kapja meg, amit "ért" volna (szart se) a kulcs.

Az Ubi "ajándékozni" akart, erre fel megint akkora felháborodást váltott ki azokból, akik hasonló helyzetben vannak mint én is, hogy csak na.
Igazából az zavar, hogy tényleg nincs ott egy vezető, aki ilyenkor megszólalna, hogy gyerekek ez így nem lesz jó, mert kb. kicsapja a legtöbb embernél a biztosítékot???? -
fuvi
senior tag
Éhes disznó is MakróSztájlról álmodik
The Division 2 - Best Weapons For PvP & PvE | All Weapons TestedTLDR:
P416
T821
MK17
M60 -
válasz
Anonymus23
üzenetére
tökmindegy, ingyen volt... btw az ultis kiadás még nagyobb kib@szás volt. 10 euróért kaptam egy vagy két, egyébként lvl30on unlockolható perket. :|
-
Bird
addikt
Xboxra keresek embereket tier 4 cp3-hoz, kellenek a fegyver módosítók!

Ha gondolod vegyél fel: Bird and Mate
Anonymus23:Legalább kaptál valamit.
Konzolosok a nagy fikuszt.... 
-
Madoc
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Ugyanabba a klánba van mind.
-
micafighter
nagyúr
Aki már huzott alt karaktert: minden karakterrel külön klánba léphetünk? Vagy ha egy klánba beléptünk, az összes karakterünk abban a klánban lesz?
-
Madoc
veterán
A "csak az kap kulcsot akinek a térképén vagyunk vagy aki lehívja a huntert" elméleteket cáfolom. Tegnap egy hunterból 3-an is kaptunk kulcsot.
Szerk: Ja és a "csak egyszer hívhatod a huntert" sem biztos hogy helyes mert a fenyőfánál ahol nekem 3-an jöttek először, oda visszamentem és lehivtam mégegyszer és 5!! Azaz 5 hunter spawnolt le amiből csak 1 adott maszkot a többi csak lila cuccot. És csak egyedül voltam.
-
TTomax
félisten
Véletlen ma összeakadtam a texasi láncfűrészessel,befordultam egy alagútban és rohant velem szembe,azt hittem kiesik az egér a kezemből úgy szaladtam előle,aztán amikor lett egy kis előnyöm akkor ráfordultam,azért 2x ki kellett gyújtani mert elég gyorsan ignorálta a tüzet,de azért a végére lefeküdt.Na gondoltam ennyi volt az alagút ,indultam visszafelé,erre meg 4 elit meg pár lila rohant velem szemben....oda lettek fektetve a láncfűrészes mellé...aztán ahogy kijöttem lvl4es elit territory...na ott estem keltem,vagy 3x mentem vissza...
-
gabo91
aktív tag
Meglett a játék, friss ropogós...
viszont.... nem akar az istenért sem elindulni....
msi afterburner, + rivituner off
pici ablak elindul, holt fekete egér logó látszik, hang van... ennyi kb. ha alt+enter teljesképernyőre teszem azonnal összeomlik????
-
törölt tag
válasz
-=Jam=-
üzenetére
engem már tegnap is. ott rohangált hunter maszkban, de fogalma nem volt hogyan helyezkedjen normálisan fedezékbe. inkább annak olvasott volna utána.

ma összehoztam egy lvl4-es cp-t respawn nélkül. a hive kétszer segitett, semmi több. nem nagy cucc, de én már ennek is örülök. egyébként, ha az ember rámegy az elit sebzésre akkor még könnyebb lesz, mint a lvl3.
(#5858) TommyS_27: jelentkeztem. köszi a tippet.

-
GAbre
veterán
Srácok,ha szalutáltam mind3 sírnál,és "beremegett" a kép.
De nappal értem vissza a Wasington emlékműhőz,attól lehet,hogy nem működik a monitor a pincében?És este tudom megint aktiválni?
Vagy vmi xar van megint? -
TommyS_27
senior tag
válasz
üzenetére
Nem csak neked másnak is írom:
Mivel a "PH" klán betelt és nem nagyon akar senki másikat csinálni ezért létrehoztunk egy klánt. Team DZP néven. Akinek van kedve lépjen be. Nincs semmi elvárás megkötés. Jó lenne minél többen összejönni a majdani raidek meg a cachek miatt. Jelenleg 6-an vagyunk.
-
Gubu0101
veterán
Nekem most sikerült a kék kérdőjeles "küldetés" ahol halhatatlan van
Úgy,hogy becsatlakoztam egy idegenhez akinél beadta a mellék küldetéseket,lenyomtunk pár missiot,aztán míg szöszmötölt addig megcsináltam.
Szerintem ez lesz a megoldás a beragadt shd ládára is,ami nekem is ott ragadt,addig megvoltak küldik amíg ki nem léptem főmenübe(pedig már a srác lelépett)
-
Nagus
senior tag
A DC Monumentes ghost huntert elkezdtem. Aktiválás után "térkép" majd 3 tisztelgés, aktiváltam újra a cuccost egy kör megjelent rajta. Meglett a hunter rálőttem, túlélte majd eltűnt. Kerestem, de nem találom azóta sem pedig ez azóta már egy új este a játékban. A kör ugyan úgy ott van a konzolon de sehol a hunter.
Tippek, hogy mi lehet? -
GAbre
veterán

[link]
Amúgy az ilyen vízlap,ami az elején van gyakori bug?
Eltűnő falak,lépcsőn lévő ilyen lap,amitől nem tudsz elmenni,vagy olyan pályarész ahova nem tudsz bemenni,mert "kiesel" mapról,ezek folyamat vannak
De ez olyan érdekes volt
-=Jam=-
Éjjel volt először,ezután csináltam meg a lámpakilövős huntert.(Ami szintén esti)
De ha jól láttam videón,alulról felülre kell meghúzni,és fenn van a kar. -
törölt tag
Bár úgy se szokta senki elolvasni amit írok. Legalábbis a tapasztalat ezt mutatja, különben nem lenne feltéve sokszor olyan kérdés, amire a választ pár írással feljebb leirtam.

Gondoltam megkérdezem, hogy akkor végülis ki nyerte az ssd-t, amit westlake kartácsitt felajánlott?Ugyanitt klánt keresnék, ha másért nem is szívesen gyűjtenék valahova pontot. Vagy mit.
-
RazoR
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ha megnyitod a térképet és vissza akkor rendbe jön.
-
GAbre
veterán
Jah,hogy year 1 re érted a 8 missiót...(az előzmény szó is lehet megkavart)
Én csak 3 képet/missiót találtam, pl itt.
Ahogy hallottam és razer is írta,és képen is van free elméletileg a year 1.
Ha valamit kell érte majd gamelni vagy vmi,arra kíváncsi leszek.
Nagyon ügyel(t) ubi arra,hogy ez a 2x-es(vagy többszörös) ár,ne hasson ki arra,hogy erősebbek legyenek azok akik többet fizettek.Úgy,hogy nem hiszem,hogy nagy követelményt tennének majd year 1 pass hozzáféréshez. -
GAbre
veterán
Attól,ha más belső melós és 7 nappal korábban kapja havi bónuszt. pl.
Úgyan úgy megkapod a bónuszt,mintha kölcsönzött munkaerő vagy,csak azt mondjuk nem 3.-án hanem 10.én.
Nem 7 nappal korábban!!!
Akkor most kölcsönzött munkaerőként elmondhatná ez az ember,hogy neki nem jár bónusz?
Csak,hogy értsd példával.Előzmény missiókról nem tudok semmit.
Illetve a további dlc-kről se szól a fáma.Így meglátásom szerint az a + 2x annyi lóvé felesleges.
Mert 7 nap múlva úgyis megkapod.És úgyis meg kell venned year 2-öt,és bármi mást. -
Bird
addikt
-
GAbre
veterán
Erről az ellentmondásról beszélek.
Alapjátékhoz nem jár semmi! <=> De a Year One dlc-ket mindenki megkapja ingyenesen.
Szóval akkor mégis jár hozzá,mert a többi verzióhoz vagy jár a year 1(vagy ahhoz is),és az early access is.Amúgy köszönöm én is munkátok,jó kis összeszedett dolog.
Más:
Van hunter bug?
Most kezdtem el maszkolgatni,de a kar mintha fel lenne húzva,pedig még sose húztam fel,és hiába állok a fa mellett,mint 1 ajándékcsomag semmi se történik

-
ripla
addikt
43 óra játék után most először csontra megfagyott a játék, feladatkezelőben tudtam csak bezárni.
szerk.: és belépés után ugyanoda rakott vissza, nem a bázisra.
-
Nagus
senior tag
Nálam volt a hiba, a franc se tudta, hogy az egyes pontokon piros sapkába kell lenni, vagy le kell feküdni egy padra meg ilyen izéket kell csinálni... azt hittem csak simán oda spawnol néha. Most futottam bele egy videóba, de nincs időm nekem végig bogarásznin mihez mit kell csinálni és hol.
-
Kicsimix
őstag
Playstation 4-en egy kissebb összetartó banda 30 körüli tagokkal ,Div2 klánnal (ez jelenleg 5+ tag), szivessen fogad bár kit aki szeretne csapatban játszani. Több játékkal is játtszunk hosszú távra is lehet velünk tervezni, többen vagyunk.
Akit érdekel írjon. Tag: [LAW] Law and Wrath.
Itt pü-t írjatok csak.
-
GAbre
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Lemaradt.year 1 pass
Köszi -
GAbre
veterán
Kérdésem lenne a leírással kapcsolatban.
https://prohardver.hu/dl/upc/2019-03/07/301229_ayv020gmhqltd6q9_dlirkblvsaa32ke.jpg
Itt illetve leírásban is csak az van,hogy alap verzió,csak a játékot tartalmazza.
Én úgy tudtam,hogy mindenki megkapja ingyen,még az alap verziósok is.
De ha nem így van,van értelme a 7napos early accessnek hozzá,ha amúgy is megkapod? :/ -
TommyS_27
senior tag
Igazából a TTK-t kellene "kicsit" megnövelni, mert ez igy nem PVP csak húsdaráló. 1 sec alatt ledaráltál a szar fegyvereddel igy is,Én meg raktam olyan kokit a fejedre, hogy 6 playernek elég lenne
ez igy FOSAz egyben hogy sirtak, hogy jajjj 1 hit shoti 1 hit sniper, nem lehet kivédeni. Itt meg semmit nem tudsz kivédeni, mert egy fossal is nagyot tudsz sebezni.
-
Hublot
őstag
Kellene sürgősen jobb fegyver, kesztyű és fegyvertok.

Olyan pvp fegyerem van, hogy a három talentből egy nem él 2. Jó, 3. Használhatatlan.
-
arnikusz
veterán
Köszönöm a válaszokat a Gránátvető maxon és hétvégén nekiesek.
Viszont tényleg ezen speckó fegyver ammo nullázással csinálhatnának valamit, mert idegesítő tud lenni. -
arnikusz
veterán
Hunterket mivel szeditek ki?
Eddig egy van a Ghoul- azt még Tier 1 előtt M44/Aug+ mobok. -
ripla
addikt
válasz
Anonymus23
üzenetére

-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Gubu0101
üzenetére
Nem lesz meg, random dobják a kulcsot is meg a maszkot is, meg van a 12 maszkom, de csak 6 kulcs, mindegyiket csapatban csináltam, és az első 4 kulcsnál, és 6 maszknál még 30 se voltam.
Mind a 13 huntert öltük már a klánunkkal, és még csak 6 kulcs van, nekem a 13. dobta az utolsó maszkot és a 6. kulcsot, valószínűleg még egyszer neki kell menni mindnek hátha bedobja valamelyik a 7. kulcsot.Egy kérdés DZ vendorok hol vannak? Nem jártam még csak az egyikben viszont kéne tőlük egy két tárgy.
-
D4M13N
aktív tag
Az összefoglalóban nem láttam a linket,de lehet nem vettem csak észre. [Weekly Vendor infó]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- LEGO klub
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Konzolosok a nagy fikuszt....