Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pilipi
aktív tag
válasz
Lifer092
üzenetére
Ha neked ez szép akkor nem velem van a gond

Ez egyelőre kb csgo szint
[link]
Össze nem hasonlítható az első rész látványával és én sem tudom, hogy te min játszol ha neked ez a megfelelő szintet megüti.
Amint említettem ez még csak béta és remélhetőleg nem marad így mert ez nagyon problémás lenne. -
i@lex
őstag
Én egy másodpercet sem akarok magamnak elspoilerezni, megcsináltam a kislány kiszabadítos missziót, azt ennyi.
Ezért, ha nem nagy kérés, aki a dz-t ütögeti megnézné, hogy ha egyedül megy be, a maradék 11 is soloba nyomja?
A matchmaking figyel arra, hogy ne rakjon be olyan lobbyba, ahol 4-es csapatok rohangálnak?
-
Lifer092
senior tag
Bocs, de ezen felröhögtem... Legalábbis azon a részén hogy: "Elég nagy gond lenne, ha az első rész olyan csúnya lenne mint pl az első képeden"
- Tény, mindenkinek más az ízlése, de ne haragudj meg, nem tudom min játszol, de ha ez neked csúnya akkor nem tudok mit hozzáfűzni...

"Tudom, hogy még csak béta, de ez a játék most csúnya és unalmas."
- Így van, béta. Ennek nem a tartalommal való telefosás a lényege, a csúnyát akkor sem tudom hová tenni, ebben mi a csúnya?

"Remélem még sok minden fog változni megjelenésig és tudják tartani az első rész színvonalát mind grafikai, mind történet, mind tartósság szempontjából"
- Én pedig épp azt mondom, hogy az 1 rész grafikáján nem tudom mit esznek annyian, szép, tény, de nem volt egy akkora eresztés, pláne mai szemmel hogy ezt ennyire emlegetni kellene. A történetben szintén nem volt sok színvonal, kb. egy pár óra alatt végigpörgethető kis kampány volt, az első rész kb. 90%-ban csak az endgame/pvp/dz témára volt kihegyezve, lásd pvp módok, pvp dlc, valjuk be lókaka pve/story content volt benne, még az Underground DLC-vel együtt is. Illetve azt is tegyük hozzá, hogy a tartósságát talán annak köszönhette, hogy egy ilyen játék sem volt konkurensként a piacon, és a mai napig nincs is. Ha lett volna, és akár még akkor megjelent volna egy most Division 2 színvonalú játék amikor még az első rész ment, akkor hidd el, a bánat nem ment volna az első résszel X óra után, mert dögunalommá vált. Pláne abban a csaló/glitcher paradicsomban ami most van benne.
Ezeket mind úgy mondom, hogy 1000+ órám volt az egyben.
-
GAbre
veterán
Jó játék lesz érzem én!
Miatta újra kellet húznom a win-t.
Mert anticheat nem találta magát,akármit csináltam,természetesen regisztribe sincs benne,hogy manuálisan kitörölhettem volna.
Dx 12-ben ez is bezárja magát.
Dx 11-ben meg szeret,főleg kemény fightok közben 10-30 fps között menni,mert az úgy jó
(game restart needed)
Ha meg ezek nincsenek,és épp nem deltázik 5 percenként,és nem halok bele se az enemikbe,ami azért jó párszor meg volt most.
Akkor végre sikerült lepucolnom pár landmarkot,de 1 db kék(rare) item se esik.Éreztem,már az elején,h jó lesz ez annyira felqrta az agyam.

A grafikáját nem mondanám szépnek(szebbnek),inkább más.
De előrelépésnek nem nagyon mondanám.
Jahp és ez a lvl 7 limit,ez vmi baromi jó,miért nem 10,vagy 5?
-
용 Bob
senior tag
Elsőre bejövős a grafika és a játékmenet, viszont az egymás utánban 3 delta annyira nem adja

Volt x darab béta kulcs, amiből küvetkezik, hogy milyen szerver kapacitást illett volna beizzítani. Na most ez nem sikerült, ami egy játék bemutatójánál elég gáz (szerintem)
-
arnikusz
veterán
Mentem egy Skirmisht jó csak smg kell.
-
zzola
titán
Béta kulcs ID-ra szól, vagy el lehet ajándékozni?
-
Lefty
addikt
(PS4) En csak most tudtam par orat jatszani. Nekem pozitiv csalodas, grafika remek (1. resz is tok jo volt), mozgas is jobban tetszik. Egyelore meg hianyzik a ho es a karacsonyi apokalipszis erzes de majd alakul ez, ennek is megvan a varazsa. Az inventory elsore kicsit atgondoltabb de meg errol sok kovetkeztetest nem tudok levonni. Fegyverek hangja, meg a robbanasok is tok jok. Meg csak seeker mine-om van, de az viszont neha idegesito, hogy celpontot kell adnom neki, lehet van auto modja is, akkor azt meg nem talaltam meg. Amugy flottul megy eddig maga a jatek.
-
VTom
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ha eladod a kupont, szólj

-
pilipi
aktív tag
Elég nagy gond lenne, ha az első rész olyan csúnya lenne mint pl az első képeden.
Tudom, hogy még csak béta, de ez a játék most csúnya és unalmas.
Remélem még sok minden fog változni megjelenésig és tudják tartani az első rész színvonalát mind grafikai, mind történet, mind tartósság szempontjából és ebbe is beletolhatok minimum 1500+ órát. -
Pedro78
senior tag
Sziasztok, van valakinel olyan hiba, hogy a menuben meg van hang, de amint jatekra valt, onnantol semminek nincs hangja? PC
-
Bennyboy
őstag
Kb 1 órát toltam vele. Full HD minden maxon 144fps-re állítva Dx12-n. Ritkán vannak akadások ami fura mert 90 fps alá nem nagyon ment 1080ti-vel. A grafika nekem bőven elég. A játék meg nem sokat változott az egyhez képest de ez nem újdonság számomra és nincs is ezzel bajom. Ha nem lesznek benne retkes csalók és ordas bugok akkor elleszek vele jó pár órát. Engem csak egyszer dobott ki bár dz-ben még nem jártam. 1-2 apróbb grafikai buggal találkoztam de nem zavaró. Nem fogom lemondani az előrendelésemet kb 13k-t nekem megér mert itt lesz kontent rendesen. Anthem meg szóra sem érdemes nálam. Nagyon reménykedtem benne de a bétát kipróbálva az élettől is elment a kedvem. Az kb egy tech demo semmi több és ez az eladásokban is megfog mutatkozni. Hétvégén még tolom neki Aphex mellett.
-
umbibumbi1
tag
hogyaza...nem tudom ki hogy van vele,de nekem pc-n úgy szétesik a grafika ha épp nem dob le a szerverről,hogy csak pislogok.főleg a belső terek esnek szét,a külső helyszínek meg villognak meg amit akartok.ha ez nem lenne akkor egészen szép lenne.remélem javítják majd a dolgokat a végleges verzióig,mert ez így eléggé nem jó.olyan 1,5-2 órát raktam bele,de remélem még legalább annyit sikerül majd normálisan mint az első részébe.
van pár dolog ami áttekinthetőbb,de nagy változást nem találtam eddig.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az még reggel volt mikor küldte, és még semmi nyoma :/ de várok még, hátha.
-
Sokak szerint lebutított a grafika, ezen eléggé csodálkozok, mert nálam sokkal szebb. mint az 1. rész

Sok újdonság nincs benne, ez is grind, max. az NPCk jobban rohangálnak ide-oda. Lehet, hogy kiégtetek
de tartalom nem lesz kevés benne, bár nyilván a random eventek egy idő után nem olyan változatosak.A Div1 kezdeti hibái itt is megvannak: hang kimarad, beakadsz textúrába, npckbe, npck nem jönnek ki az ajtókon, bent marad a kulcs, stb., nem regisztrál minden lövést a szerver, sokszor akad (szintén szerver hiba), millió DELTA.
Nekem továbbra is jobban tetszik, mint az Anthem, még ha ugyanazt is kapom pepitába, mint az elsőben volt.
DZ-be bejutottam, de nem tudok továbblépni az első scanen, mert állandóan delta van, úgyhogy azt majd holnap. Simán volt benne 6 óra játék PvE részen. -
sith7
félisten
Hogyan tudok egy barátnak invite kódot küldeni ?
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Kollégám küldött meghívót uplay-en, de nálam nem jelenik meg semmi (PC), nem tudjátok miért? -
Bird
addikt
No. 7 óra játék után nagyon felemásak az érzéseim... A játék nem hozza azt a hangulatot amit kellene... Az egy fényévekre hangulatosabb, merészebb, fókuszáltabb. Valahogy ebben nincs akkora átütő erő, hogy elégedetten csettintsek... Tisztes iparosmunka se több, se kevesebb. Szépnek se mondanám, a sok ködös atmoszféra nem tesz jót neki. Az eső kifejezetten gáz, nekem nem tetszik. A küldetések is lagymatagok, erőtlen próbálkozásnak tűnnek az előző rész után. Ha ez így marad szerintem kevés lesz a boldogsághoz...
-
RetroJack
tag
Valaki tud abban segíteni, hogy tudok béta meghívót küldeni Ps4-en?
Ha jól tudom 3 embert meghivhatok -
TommyS_27
senior tag
Pár óra játék után azt kell mondjam, hogy unalmas! Sajnos nem hozza azt szintet élményileg amit az első rész adott. Ott több óra után sem untam az elejét itt meg 2 mission után mentem inkább dz-be. Csapattal még adok neki egy esélyt hátha...
-
i@lex
őstag
Azt tudja valaki, hogy lesz olyan loot, ami csak és kizárólag a dz-ben eshet, vagy úgy lesz, mint az első részben, hogy minden eshet mindenhol, csak dz-ben nyilván nagyobb eséllyel?
-
Egonyolc
aktív tag
öt precenként delta...

-
Daffchy
őstag
Ahogy nézem más sincs elájulva a grafikától.
Akadások nálam is vannak, pedig nem nagyon erőlködik a gép így FULL HD-n.Arról van esetleg infó, hogy ez a fantasztikus grafika marad vagy vissza van véve?

-
SkyTrancer
senior tag
Mindent kimaxolva volt hogy 70 fps-re is leesett bizonyos helyeken a játék full hd-n 2080-al
Természetesen az összes csúszka egyenként maxra tolva
Szóval akik 4k-ban játszanak, Ők visszaveszik a grafikát vagy mi a megoldás ? -
ForRedGlory
félisten
Kipróbáltam végre. Sokat vártam és baromi keveset kaptam eddig. Egyszerűen nincs meg a Div 1 darkos feelingje, cserébe szinte ugyanaz. Színes-szagos Washington... pfej. Össze-vissza lopkodta a játékmechanikákat a saját Ubi játékoktól, nincs egy eredeti ötlet sem benne. Legalábbis 2 óra alatt nem találtam semmit. Remélem változni fog a véleményem, mert ha nem, akkor adom el a kupont.

-
a td1 is úgy működött, hogy nem akkor matchmakelt dzhez, amikor közel értél a bejárathoz, hanem már jóval előtte. ráadásul ilyenkor még nem is korlátozta, hogy hány embert sorolt be az instancehoz. szóval a 24fős instancehoz simán hozzásorolhatott adott esetben akár (ex has) 50 embert is, akiket emiatt megpróbált egy adott esetben full populált dzbe betenni, ami miatt sorozatban pakolgatta kifelé az embereket.
-
tl,dr;
elvileg működhet, gyakorlatilag viszont valószínűleg nem fog, legalábbis kiindulva a td1es tapasztalatokból. anno ott elég sokat próbálkoztunk az elején ilyesmivel, de a vége mindig az lett, hogy valaki olyat zónázott át a játék, akit nem "kellett" volna. ha már 2 groupot be tudtunk vinni ugyanabba a dzbe, az már elég jó volt.bővebben:
a zónákat valószínűleg nem nulláról fogod nyitni, és amikor a létszám feltelítődik, nem te döntöd el, kit rakjon át a gép másik instanceba. 13 játékosnál ha egyikük sincs groupba, akkor 1/13 % esélye van mindenkinek, hogy másik instanceba kerüljön.
ha groupban vagytok, akkor szerintem elsőre a teljes groupok közül válogat a játék, és az egyikükkel nyit majd új zónát. ebben természetesen nem vagyok biztos, de ha nekem kellene load balancingot írnom, én a legteljesebb grouppal kezdeném (és persze rögtön melléjük is tennék valakit, még akkor is, ha nincs másik, teli zóna). de ennél tovább nem akarom fűzni a hipotézisemet. -
Pyroo89
tag
Üdv, Én 2070-el toltam vagy 2 órát, lekorlátoltam 60-ra , Maxon , egyszer sem esett be alá, vajsima. Sajnos több időm nem volt. Biztosan beszerzem.
-
i@lex
őstag
Már csak azért is dominálhat és farmolhat nyugodtan, mert ha csak 1-2-3 solo player becsatlakozik arra a szerverre, több 4-es full csapat nem nagyon fog elférni.
De már látom is magam előtt, ha farmolni akarunk csak, négyen bemegyünk egy szerverre, átadjuk a leadert, elhagyjuk a fireteamet, ott maradunk a szeron és csatlakozhatnak a haverok, megtöltünk egy lobbyt 12-en, és farmolunk. 12x-es dropchance. :-)
-
Edem05
őstag
Sziasztok!
Mikor lehetett jelentkezni a Div2 bétára PC-t jelöltem be, meg is jött a hozzáférés, viszont most, hogy eladtam a gépem így csak PS4-en tudnám kipróbálni. Ha valaki lenne olyan kedves és kisegítene egy kóddal, megköszönném. Amúgy PC-re tudok invelni 3 embert én is.

-
i@lex
őstag
Akik a dz-t 4-es csapatban (haverok, kommunikáció) tudják majd nyomni, azok gyakorlatilag dominálhatják is az adott dz szervert, köszönhetően a csökkentett 12-es létszámú lobbynak.
Nem a solo játékosok játszótere lesz ez.
Vagy itt a solo-playert solo lobbyba teszi ?
-
VTom
veterán
Egyrészt kicsit összekevered a topikokat, a szinesfém duma itt nem menő, másrészt forrás és mindenféle bizonyíték nélkül fikázódsz itt, közben magad sem tudod, hogy az általad gy csodált AMD kártyáin hogyan szerepel a játék, harmadrészt a következő ehhez hasonló megnyilvánulásod a modkerben fog landolni, ha még esetleg nem ért el oda...
Ez nem a homokozó, és nem a vs. Nem is a kandalló (ezt megvárom, hogy magadtól összerakd)
Egyébként meg ha már ennyire keményen tolod, akár megtanulhatnál helyesen írni.

-
ami sztrímet én nézek, ott egy nv kártyás ürge kínlódik, amikor pvp-zni akar, állandóan crashel neki a játék.

@zzola: persze.
-
zzola
titán
Ha nem játszottam az első résszel, van értelme belevágni a másodikba?
-
Sirandrish
legenda
Nah toltam vagy 3 órát, és elsőre nagyon tetszik. Lehet hogy idővel majd beszerzem

-
Bird
addikt
Mi lesz itt este... Rengeteg a delta...
-
-
a dzből kimentett cuccokat dz kreditért lehet eladni.
nvm, fullba nyomom a kretént
-
Kvg
senior tag
Ennyire hulladaék a 2080 Ti / a 1080TI, vagy maga a játék? a Vega 64 biztosan jobban fut? Thevr team nyomja élőben.

Várok még tesztes AMD t használó usertől.
-
válasz
arnikusz
üzenetére
Ez jó kérdés.
Biztos vagyok benne,hogy ez gyorsan nerf-et fog kapni.

Mondjuk sebzésére nem emlékszem.
De amikor megláttam az 1.2K RPM-et... utána lőttem vele... mondom mi ez.

---
Egyébként a sok videókban sokan estek keltek,meg fogyott az életük,nem tudom mit csináltak.
Igaz még csak az elején vagyok 3-as szint (ahol a videókban rendesen haldokoltak),de alig karcolnak a mobok.
Még egy medkit-et sem nyomtam el.
Drónt is csak a boss miatt hívtam le.
Hmmm... érdekes. -
Anonymus23
veterán
-
GAbre
veterán
Mást is 10 percenként ledob a játék?
-
akinek esetleg nem lenne hang a párbeszédek alatt, próbálja meg a következőt:
apersistent_settings.cfgben aBDértéket0ra állítani, elmenteni, astate.cfgben aspokenLanguagehez még egy0-t beírni, elmenteni,és mindkét cfg filet írásvédetté tenni. -
qukesz
senior tag
Hát az első benyomás az hogy megvan a bűvös 60 fps viszont akad mint állat.
FreeSync mellett is.
Új driver leszedve rx580 al. Remélem nem marad így mert elég zavaró.
Lehet driver se igazi de majd meglátjuk. -
Vector SBR 1.2K RPM és nincs rajta visszarugás.

-
sith7
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
elmúlt dél, hazaértek a gyerekek az iskolából, és terhelődnek a szerverek

-
TommyS_27
senior tag
Ha a proci használatot visszább veszik akkor nem lesz rossz. De ezt még nem nevezném optimalizáltnak.
-
Sirandrish
legenda
Kezd megzavarodni. Eddig 1szer dobott ki, akkor is villámgyorsan vissza tudtam menni. Most 10 perc alatt kétszer is kidobott, most legutóbb ráadásul full bezárta a játékot is..

-
i@lex
őstag
A biciklizős oldalra dölögetést remélem megoldják a megjelenésre. Azon kívül minden patent, egyelőre.
-
s4hu|SyD^
addikt
Nekem grafikailag meg pont, hogy nem tetszik. Alfa is így nézett ki. Minden maxon pedig. Bár nem tudom miért gondoltam, hogy ha az alfa nem igazán jött be akkor a Béta miért fog. Wildlands hibát még egyszer nem követem el.

-
Elég smooth az egész béta, grafika sokkal jobb, mint az alfában, néha kimaradnak hangok meg be lehet szorulni megint npck mögé, de legalább ALT+F4 után visszarak a küldetés megfelelő helyére.
Van egy kis akadás nálam, de biztosan valamelyik grafikai beállítás, mert mindent felhúztam maxra.
A lootolás hatásköre jól megnőtt, kényelmesebb, viszont az ellenféltől pogyogó cuccokért meg fel kell mászni vagy a fedezéken átmenni, mert lentről/túloldalról nem veszi fel.
akoska07: Az összes új videóban benne volt a gyógyító drón és a sniper turret

-
Most rakom a legujabb NV drivert.
Szvsz DX12 bekapcsolása kötelező !
DX11 hiába volt 100 fps,olyan volt,mintha nem menne a G-Sync.
Hát hogy is mondjam...
Kinti terepen voltam régi driver-el,Ultra 1440p 70-100 fps nagyon ingadozó,proci 4.5Ghz, 1080Ti 2063/12200.Vannak dolgok amit le lejjebb lehet venni.
Még tesztelem.---
Nekem nagyon FarCry-os lett a játék... hmmm nem tudom...
---
Drón tud rajtad gyógyítani.
Egyetlen videóban sem volt látható.Én nem láttam,lehet átugrottam,vagy nem néztem meg azokat a videókat.
---
Div1 beta tezsthez képest illetve bármely PTS teszthez képest "tökéletes" a szerver.
Nem dobál ki,hamar betölt.Update : Delta befigyelt.

De elég jól bírta.
---
Zenék tönkre tesznek...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Moto G37, G37 Power és G47 bővíti a Motorola mindennapokra szánt szériáját
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)