Hirdetés
-
LOGOUT.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz arnikusz #1196 üzenetére
Magyar feliratos verzió, ha valakinek számít.
-
Madoc
veterán
Mozgások nagyon nem tetszenek. Wildlands 2.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
arnikusz
veterán
DZ trailer.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
nagyúr
The Dark Zone in #TheDivision2 is straight up out of a horror movie. It's quiet, lonely, and sad. It'll make you feel as uneasy as possible and make you want to keep to your squad mates close at all times. The Atmosphere is actually unreal.
ez meg most lesz este hatkor.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Daffchy
őstag
cdkeys.com-on hetek óta van fent Div2 beta kulcs, ilyen 3-3.4 EUR között szokott lenni.
-
Gubu0101
veterán
válasz arnikusz #1185 üzenetére
Offolom mert kicsit Spoiler vagy nem
Mondjuk,elsőnek túl kellene élni pár missiot,elcseszett npc-k lesznek Volt olyan küldi 5-6. asszem,hogy 10-15x futottam neki mire sikerült
Nyilván nem kell a DZ-be rohanni majd,szerintem[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
arnikusz
veterán
Pár info-forrás Reddit, ami pedig Twitteről.
-3 DZ’s confirmed with ‘Normalisation’
-There’s an Occupied DZ - where the “gloves are off”
-You can loot a downed player asking to be revived
-New Grey Rogue state - won’t be broadcast but flags you as untrustworthy
-Friendly fire is turned on in one of the DZ’s
-There are ‘Monuments’ in the DZ, as opposed to ‘Landmarks’
-PvP - Conflict Mode, which includes Skirmish, Team Deathmatch and Domination game types.
-In Skirmish mode each team has a set number of respawns.
-Conflict Mode has a separate progression system for gear unlocks, skill levelling and class upgrades.
There are more than one way to go Rogue, one of which you don't have to fire a single bullet. The GREY option is pretty interesting.
Pontos képet természetesen a játék tényleges elindulása után kapunk- jó a Betából is lesznek, de csak modjával.
State of the Game ezen a héten sincs.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
nagyúr
IG mindig megbízható volt.
Soha nem volt gond semmilyen játékkal akármilyen régen vetted tőlük.
Kár,hogy csak standard-et árulnak.
Egyébként,ha jól emlékszem az IG is francia,talán így tudnak private beta kódot árulni.
#1180 s4hu|SyD^ :
Szvsz egy héttel később jön a nyílt béta.
Azért ez nagyon csalogató pc-re is.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Gubu0101
veterán
Ha esetleg valaki kipróbálná a bétát akkor lehet venni béta kulcsot is.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Bird
addikt
Hát ez állóvíz, rengeteg klisével... Erőltetett úgy ahogy van.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
s4hu|SyD^
addikt
Sajnos szintén. Meglátjuk a bétát, alfáról még nem lehet beszélni. Ma van az embargó vége?
Sztoriban lehetett volna valami kicsit ütősebbet kihozni, ráadásul a trailer is elég gyengén van összerakva. Semmi látványos rész meg semmi "WOW" pillanat. Lőnek meg robbanás aztán kész.
DIV1 trailer. Megjött a kedvem hozzá.
[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
-
pohár
félisten
-
XeeN
senior tag
Eszerint a privát béta egyenlő a zárt bétával.
-
XeeN
senior tag
Február 7-10 a privát béta. Azt reméltem, hogy korábban lesz...
-
SütiGTi
senior tag
[link]7-10 februarban beta
-
D4M13N
aktív tag
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #1143 üzenetére
passz. csak ezt a levelet sikerült elfognom.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Madoc
veterán
válasz Anonymus23 #1143 üzenetére
Egyszerre szokott lenni.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
nagyúr
-
Madoc
veterán
Ha lesz link a bejelentéshez, ne tartsátok magatokban!
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #1106 üzenetére
biztos lelőtted dz-ben.
-
nagyúr
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #1120 üzenetére
Pont ezért jártattuk a szánkat, mert az a 40 euro az sok a semmiért.
-
nagyúr
két dark zone edition van, az egyik észak-amerikában, a másik meg az eus. a jenki definitive collectors edition néven fut, és 190 dodó, az eus 110€, és nincs benne a nevében, hogy definitive.
-
tiger10
tag
Köszönöm mindenkinek az infókat! Úgy érzem kezdek kiöregedni. Mivel olyan sokat úgyse tudok játszani és + tartalmat se fog adni az SP, így nem biztos, hogy megéri áldozni rá. Azoknak éri meg úgy látszik, akik állandóan előtte ülnek és folyamatosan tolják. Kár, hogy ezen változtattak, mert szerintem egy réteget így is veszíteni fognak.
-
gabo91
aktív tag
válasz tiger10 #1073 üzenetére
Ahogy a következőben is írta kolléga,1év... Ha 1év után jönne még story dlc, akkor vagy mindenki fizet érte (sp1 is) vagy mindenkinek ingyenes.
Még a crew 2-nél mondták el, hogy rájöttek jobb ha a pálya/story dlc-k mindenki számára elérhetőek, mert így nem szakítanak szét baráti társaságokat. Divisionnál megvetted sp-t és ennyi, nem hinném hogy túl sokan vették volna egyesével a kiegíszítőket. Viszont ahonnét a probléma gyökere és a változás ered ---> the crew ott volt SP utánna meg szépen a WR és CAU kiegíszítőket is eladták szinte egy különálló játék/SP áráért, ha nem volt meg a legfrissebb nem tudtál egyálltalán játszani olyannal akinek megvan. ---> felgyorsítja a játékoselnéptelenedést.
Ezért változtattak a koncenpción. Akinek sok ideje van játszani, az kb ugyis fog rá áldozni plusz pénzt skint ezt az venni. -
SütiGTi
senior tag
[link]Holnap
-
-
Madoc
veterán
-
Bird
addikt
válasz Anonymus23 #1120 üzenetére
XO-ra kicsit drágább és én abban utazom. Az ultimate hivatalos forrásból (m$ áruház) 33k, és az ubistoreban nem is lehet megvásárolni. Pedig oda lenne 20% kedvezményem is. A gold 20% kedvezménnyel uborkáéknál 80 ojró lenne.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Anonymus23
veterán
Egyébként elszámoltam én is a Goldot, mivel 90 EUR rémlett (a sok oldalon nézett kedvezményes árak bekavartak), ezek a különbségek ha figyelembe vesszük a lehetséges 20%-os Uplay kedvezményt:
Standard: 48 EUR
Gold: 80 EUR (+32 EUR vs Standard)
Ultimate: 88 EUR (+40 EUR vs Standard / +8 EUR vs Gold)Szerintem vagy a Standardot, vagy a Ultimate-t éri meg megvenni.
A rohadt életbe, azért ez 40 EUR plussz, így külön leírva tényleg egy plusz játék ára, de ettől többet költöttem olyan játékokra, amikre összesen nem tettem bele 20 órát, ebbe már most sokkal több esélyes
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
Amikor azt írod, hogy gold vs ultimate, akkor te mit értesz ez alatt? Mert számomra az jött le, hogy a Gold és az Ultimate között gondolkozol, de közben meg a Standard vs Gold árkülönbségét említed...
Duvi által belinkelt, jogos, vagy akkor még az ott úgy volt, de most ez a jelen rendelési lehetőség:
-
Bird
addikt
válasz Anonymus23 #1114 üzenetére
Rossz az ábra... A dark zone definitive editionben pl. nincs year 1 pass. Ettől függetlenül értem a mondasz, tényleg nekem kell mérlegelnem, hogy megéri-e az a 24 ojro plussz. Ehhez viszont szeretném tudni, hogy mennyi az annyi, ládahely szempontjából.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Anonymus23 #1114 üzenetére
Mennyivel ad több férőhelyet?
-
Anonymus23
veterán
A Gold vs Ultimate között nyilvánvaló a különbség:
Mivel mindkettőhöz jár a year one pass, így csak az alábbiak a különbség:
The first responder pack - 1 outfit + 1 fegyver skin
The Battleworn secret service pack: 1 outfit + 1 emote + 1 fegyver skin
The elite agent pack: 1 fegyver skin + 1 spec skill vizuális megjelenítés + plusz stash hely.A cicomán túl kapsz egy emotot, 1 fegyvert + a több férőhelyet.
Ez megér-e ~8 EUR-t neked, az a te döntésed.Azt nem tudjuk igazából, hogy year 1 passban mik azok az excluzív custom itemek, további tevékenységek amik benne vannak.
És szerintem itt van az, amit te is kérdeztél, hogy a +~24 EUR-t "megéri-e" a 7 napos DLC exluzivitás, illetve az előbbi ködösített infók.Duvi is berakta a múltkor a kiadásokat: LINK
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Aza a baj,hogy csak csöpögtetik az infót,ahogy arról sincs infó mi az amit majd "élesben" tesztelhetsz beta,ha most előrendelted.
De elvileg ott már látszódnia kellene a különbségnek.Yt videók majd megmondják a tutit.
Egyébként engem is érdekelne a számszerűsítés.
Pont ahogy írod... mit is kapok a pénzemért.Azt tudjuk,hogy 4 alt + 150-es stash is kevés a tárolásra.
Így vmi komolyabbat kellene majd virtani,ha már felárat kérnek érte.
Nekem már az is sértő volt amikor először megláttam,hogy felárat akarnak kérni a tárolásért.
Mondjuk 1-ben sem erőltették meg magukat.
Ha jól emlékszem 120-ról emelték 150-re.
Amikor simán triplázhatták volna.---
Egyébként az feltünt nektek,hogy látható lesz hány méterre dobod el pl. a gránátot ?
Illetve DZ megváltozik a healt bars.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Bird
addikt
Ugyanaz mint a ládahelynél... Hamarosan többet is megosztunk. Na nekem pont ezzel van bajom.... Nem vagyok tisztában azzal pontosan mit és mennyit kapok a pénzemért. Így pedig nem egyszerű a döntés a gold vs. ultimate kiadás között.
[ Szerkesztve ]
-
XeeN
senior tag
válasz Anonymus23 #1107 üzenetére
A "sárga mondat" tart vissza az előrendeléstől. Ha tudnám konkrétan mit takar, könnyebben tudnék dönteni (szerintem sokan vagyunk ezzel így). A jelenlegi -3 ill -7 nap + cicoma nem hoz annyira lázba, hogy egy "egyéb" teljes játék árát költsem a Div 2-re pluszba.
-
sagem
addikt
válasz Anonymus23 #1107 üzenetére
Pedig én pont olyasmit gondolok amit írtál, + napi küldik és hasonlóak, R6 esetében is + küldiket is kapnak a passal rendelkezők
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Anonymus23
veterán
válasz akoska07 #1102 üzenetére
Gratulálok, igazi gerinces hozzáállás, amikor f2f kérdeztem tőled, hogy mi a gondod, akkor meg csak tereltél össze-vissza, jó lenne ha leszállnál rólam, és nem személyeskednél itt a fórumon, ha bajod van, küldj PM-t, és végre legyél olyan férfi, mint akinek képzeled magad. Én befejeztem veled.
Szerk.:
Ja, most jut eszembe, ignoráltál, nem is látod amit írok, szóval grat, ez is korrekt egy magatartás.
Mindegy, ha van modi lehet törölni, nem ér ez az ember ennyit sem.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz arnikusz #1103 üzenetére
Igen xbox lesz.
Kib@szott jó a játék és nem hagyom,hogy újra elrontsák.Bárcsak az 1-et is konzolon játszottam volna.
17.-én jár le az embargo,szal bármi lehet.
Tele lesz vele a yt.
Ezért nem kell beta teszt miatt előrendelni.
Jó vannak akik már a bejelentésnél előrendelték,az más.De a többség csak a béta teszt miatt rendelte most elő.
Nyílt béta ugyanazt fogjuk látni előrendelés nélkül.
Elkerülve az esetleges refund-ot.ha van valami azonnal írom, ha gépközelben leszek
-
arnikusz
veterán
válasz akoska07 #1100 üzenetére
Thank you very a macskát.
Már a 4 közül se játszottam csak 1-el mostanában miután kimaxoltam őket.
Tényleg átpártolsz konzolra?Béta - nagy a csend egyesek 17-re teszik, de ki tudja, ne feledjük ők más időzónában vannak, lehet estére valmit nyögnek.
Folyamatosan figyelem a fórumokat, ha van valami azonnal írom, ha gépközelben leszek.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
nagyúr
Mindenhol csak az ő ömlengéseit olvasod megspékelve üldözési mániával,unalmas egy fórum ez.
Inkább arról beszéljünk mikor lesz bééétaaa
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz Anonymus23 #1095 üzenetére
De ez hadd maradjon már meg az én (és mi) privát dolgunk, hogy mit kezdünk a saját pénzünkkel és ez megéri-e avagy sem. Köszi!
Látom sikerült megint magadra venni, amúgy tök fölöslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest