- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brownage
tag
Magyarok 15 perc hírneve, avagy bemutatkozik a multigroupos ganker team
Azéert 1v8-ban elég szépen el lettek picsázva, ki is jött a magyar mentalitás a fuck you cheater b+ a k. anyád és társaival a videó végére
[link] -
Még ha kevés is a hely,legalább jobban átlátható a stash.
-
Brownage
tag
válasz
akoska07 #1685 üzenetére
1-ben igazából a modokkal volt a gond, azok foglaltak sok helyet a táskában. Ha jól tudoma 2-ben a mod-ok nem foglalnak majd helyet. Legalábbis az inventoryban. nem tudom, hogy stashben se. Nagyon kényelmetlen volt a jó modokat folyton gearben tárolni, hogy ne foglaljanak helyet és minden félrerakott setet egyesével nézegetni végig, hogy melyikben van az a mod, amire épp szükségem lenne
-
GAbre
veterán
válasz
akoska07 #1685 üzenetére
Amúgy ez is taktika.
Minek legyen nekünk könnyebb,ezzel csak több játékórát kell beleölni,visszamenni,újra kimenteni,újra eladni,és eladni,és eladni stb,erre jó kevés hely,a + játékidő!?
Ami azért a fizetős tartalmak után talán a legfontosabb tényező,mármint az "eladó" részéről. -
Bird
addikt
Division 2 gold 20k, magyar boltból.... Végre egy értelmes akció.
-
-
GAbre
veterán
válasz
dragonfx #1677 üzenetére
Ha rx 570-580-hoz kaptad.
A 3ból 2 játékot tudsz kérni.
Tehát,nem csak 1 db,hanem 3ból 2. Devil may cry 5-öt kérhetsz még.
Ha érdekel,nézz róla videót,van első része is érdemes kipróbálni,ingyen megteheted uplayen is(korlátozott ideig(trial).
Némileg tuningolt változat lesz a 2,ha tetszik 1 akár váltsd be erre is.
Resident-el kívül mind1ik-et később kapod csak meg,és nem kulcsot kapsz elvileg,hanem fiókhoz kapcsolod hozzá az amd oldaláról(uplay,vagy steam) -
Gtaati
őstag
Köszönöm szépen a válaszaitokat! Nem vásároltam még így, de ezért is írtam, hogy gyanítom, hogy csak egyszer lehet használni
-
dragonfx
veterán
Sziasztok.
Segitseget kernek.
Nem tudok semmit a jatekrol.
Kaptam vga.hoz letolto kodot.ugy tudom egyet kerhetek csak.
Resident 2 vagy ez.
Ez a jatek mrg meg se jelent?
Ez netes vagy csapatalapu?
Fps vagy tps?
Vagy egyeni szabadterulet maszkalos?
Vagy kotott osonos?
Kowzi a helpet de videok kepekbol nem derul ki.hatha ti jibban tudjatok. Elsore hajaz? -
Gtaati
őstag
Még egy kérdésem lenne. Egy vásárlásnál 100uplay pontért járó 20%-os kedvezményt csak egyszer lehet érvényesíteni? Tehát ha beváltok 2x100 pontot akkor tudom-e érvényesíteni a 2x20%-os kedvezményt? Gyanítom, hogy nem de nálam tapasztaltabbak válaszát azért megvárom
Köszönöm!
-
Gtaati
őstag
válasz
Anonymus23 #1670 üzenetére
Helló!
Köszi a részletes választ. Most találtam meg a honlapon az összehasonlító táblázatot, így már tisztábba kép kicsit.
-
Anonymus23
veterán
Itt is le volt már írva legalább 20x, hogy melyik verzió mit tartalmaz, illetve a Uplay store összehasonlító táblázata is elég korrekt. (mondjuk lehet ezt bele kellene tenni egy összefoglalóba, mert tényleg sűrűn előjön a kérdés)
Egyetlen dolog nem derül ki feltétlenül azonnal, hogy az első évben a DLC-k ingyenesek.Jelen információk alapján a Standard verzióhoz képest a Gold/Ultimate nem sok hasznos dolgot ad (elsősorban early acces a DLC-khez), bár még mindig vannak ködös megfogalmazások, de ismerve a D1-et, valószínűleg nem leszünk elhalmozva mindenféle hasznos dologgal, de ez egyéni, hogy kinek mi éri meg.
Igazából két féle verziót érdemes megvenni szerintem (ha valaki nem hajt dobozos/figurás csomagra), vagy a Standard, vagy az Ultimate (az extra stash hely miatt), az Ultimate már viszonylag minimálisan drágább mint a Gold, a nagy lépték a Standard és a többi között van. -
Bird
addikt
Year 1 passt mindenki megkapja és arról nem szól a fáma, hogy az ultimate gold verzió tartalmazza-e a későbbi szezonbérletet (gyaníthatóan nem). A kozmetikai dolgok sokunkat hidegen hagynak, valamint a plusz ládahelyről sem mondanak semmit (vajon miért nem). Ezek fényében nem éri meg az ultimate!
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Érdeklődni szeretnék, hogy véleményetek szerint az uplay store-ban 110 euro-ért megvásárolható ultimate kiadás lessz-e jobb árban, vagy érdemes ennyiért előrendelni?
Köszönöm!
-
GAbre
veterán
Üdv!
Ha anno feliratkoztam bétára,ha eddig nem jött email,akkor nem is kerültem be vszeg? -
Brownage
tag
Nem a campaléssel van a baj, hanem a lehetetlen campeléssel, amikor egy jól összerakott 4 fős csapat felmegy egy megközelíthetetlen helyre. Abban semmi érdem nincs, hogy az ember mire felér a kötélen meghal a csapat ellen. Sokkal izgalmasabb úgy campelni/védeni, hogy több helyről kell figyelni.
-
용 Bob
senior tag
válasz
Anonymus23 #1610 üzenetére
"The beta/alpha is scheduled to run from 7/02/2019 to 10/02/2019"
Ez elírás akar lenni, vagy tényleg csak 3 naposra tervezik a zárt bétát?
-
ForRedGlory
félisten
A Resident Evil 2 peldaja alapjan kelleni fog. Az RE2-nel ez ugy mukodott, hogy miutan megkaptam AMD-tol az ertesitest, hogy tolthetem a jatekot, akkor az amdrewards oldalon a jateknal megjelent egy opcio, amivel ossze tudtad kotni steammel az amdrewardsot es kesz. Nem kodot ad, amit aztan manualisan aktivalsz, hanem osszekoti a steam fiokkal. Gondolom uplaynel is ugyanez lesz a metodika.
-
gabo91
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1654 üzenetére
Én is AMD kodot fogok venni, AMD reward oldalon ő megcsinálta az aktiválást (kód majd megjelenéskor jön) gondolom ezt emailben küldik neki,...
Kérdés lényege, hogy ha uplayen aktiválom majd a termékkulcsot, nekem nem lesz szükségem ( a továbbiakban) az amdreward-os fiókra igaz?
-
ForRedGlory
félisten
Division 2 AMD kodnal csak a kupon aktivalasnal ellenoriz. A kod kuldeskor mar nem.
En is hardverapron vettem a kupont. Az elado segitett a bevaltasban, nekem csak az amdrewards oldalon kellett regelnem es megadni neki a login adatokat. Arra raaktivalta es kesz. A Resident Evil 2 gyonyoruen oda is kerult a steamre azota.
Mondjuk pre-loadrol le kell mondani, megjeleneskor jon csak a kod (plusz meg kismillio embernek, ment is a hozonges redditen is)... Sot nekem a Resident Evil 2 kod csak 01.25-en este jott meg, pedig ejfeltol mar lehetett volna jatszani...
-
honda89
újonc
Köszi szépen!
-
honda89
újonc
Sziasztok csak azt szeretném kérdezni hogy ez a része is állandó internet kapcsolatot fog majd kérni?
-
VTom
veterán
válasz
Brownage #1647 üzenetére
Nekem - és szerintem a csapatnak is - a legjobb élményeinket akkor adta a játék, amikor campeltünk egy tetőn akár másfél óráig, hogy aztán vagy lejárjon a manhunt, vagy 4 csapat tolnát-baranyát eltolva végre kiszedjen minket.
Ezt totál hazavágták ezzel a leadós hülyeséggel. Azóta kb.15 órám van a játékban. -
Brownage
tag
Igazából a campalős sarkok jó változások voltak szerintem. A sentry-vel valóban kezdeni kellett valamit, mert nem smg-re tervezték a buffját, nyilván le kellett nerfelni. Logikus változtatások voltak ezek többnyire sztem. Az másik kérdés, hogy szarul rakták bele és átgondolatlanul
-
s4hu|SyD^
addikt
Ennyi. PvE játékosokat pont nem érdekelte volna a sok csíter, mint engem sem, de minden patch-el megváltoztattak egy csomó dolgot és egy idő után már követhetetlen lett meg farmolhattál éjjel nappal, mert amid volt mehetett a kukába, aztán meg megint az kellett, amit dobtál előtte. Sajnos a legtöbb MMO-nak ez rákfenéje.
100% AC nincs, nem is lesz, 100% balance sem, viszont az, hogy mennyire tudják a 100%-ot megközelíteni illetve hogy egy bughalmaz lesz-e unalmas tartalmakkal az bétánál úgyis kibukik.
Az egy dolog, hogy hallgattak a játékosokra, nem feltétlen jelent semmit.
-
VTom
veterán
válasz
Brownage #1638 üzenetére
Azért az, hogy szerethetőnek rakták össze a végére, eléggé vitatható..
Aki a kezdetektől játszott, az azt tapasztalta, hogy a PvP szekcióban ment a hiszti, hogy A szett túl erős. Így A szettet nerfelték. Akkor kezdődött a hiszti, hogy most meg a B szett túl erős. Oké, akkor nerfeljük a B szetttet. Hoppá, most meg a C meg a D túl erős. OK, nerfeljük azokat is. És így tovább.
Emellé jött a hiszti, hogy a meta buildes manhunt csapatok bekampelik magukat a tetőre, és nem tudjuk őket lelőni. Oké, akkor a tetőkre legyen hátsó feljáró, a manhunt meg legyen leadós..
Az egész játékot elb@szták azzal, hogy semmi következetesség nem volt az elképzelés mögött, csak ide-oda kapkodtak, hogy minden béna usernek a kedvében járjanak.
Lehet, hogy ez kezdő programozói hiba, de most őszintén, miért érdekelje ez azt a játékost, aki 40-50-60 dollárt fizetett a játékért? Aztán ha kihagyott esetleg három hetet, akkor azon kapta magát, hogy a karaktere, amit több száz órán át építgetett, nem ér semmit, mert valamelyik fórumon valaki hisztizett, és megint mehet letolni a 9846.-ik Lexingtont..Én őszintén remélem, hogy a második rész jobb lesz. Jelenleg úgy tűnik, hogy ebben már a kezdetektől fogva mindenkinek a kedvében akarnak járni, aztán ennek van előnye is, hátránya is.
Meglátjuk a bétában.
-
Bennyboy
őstag
én is miattuk hagytam abba és nem egyedül. A játék alapötlete és hangulata nagyon ott volt de dz ami az endgame-et képviselte élvezhetetlen volt miattuk. Sokkal jobban zavart a sok szar csaló mint a bugok stb. Ha most megoldják akkor lehet elfelejtem a sok rossz emléket az elsőről. Már előrendeltem egész jó áron az alapot, addig meg metro-zom kicsit.
-
Brownage
tag
Ennek a csapatnak, akik Divisionön dolgoztak, nem ez volt az első munkájuk? Kicsit átgondolatlan volt a kód. Nagyon szép környezetet alkottak, rengeteg jó ötlet, de nagyon fapadosra írták meg az első részt. Szerintem azóta fejlődtek sokat, megtanították a cheaterek mi mindent rontottak el. Meg a sok bug, ami előjött, hogy mit miért nem úgy kell. Emlékezzünk a mobile cover bugokra, falcon lost glitchelésekre, na meg amikor nem volt daily vagy weekly mission, abból kiderült, hogy a sorrend nem random generált, hanem random fixen bele volt írva a kódra, hogy melyik héten mi jöjjön elő, és egyszercsak elfogyott a dátum és ezért nem kaptunk újakat. Ez még amatőr programozó szemmel is tök cikis hibák. Összességében egy nagyon hangulatos, nagyon jó világot hoztak össze. És becsületükre váljon (mondjuk erősen saját érdekük is volt, hogy a Div 1 ne azzal a rossz szájízzel érjen véget, mert akkor a Div 2-re a kutya se lesz kiváncsi) hogy az 1.8-ra nagyon szépen helyre pofozták. Végére összerakták szerethetőnek a játékot. Nyilván vannak a jelenlegi motornak korlátjai, amik miatt nem mindenre találnak már megoldást. Én ezért örültem a Div 2 bejelentésének. Sokan inkább Div 1 kieget vártak, hogy megmaradhasson a jelenlegi progressük, de a foltozott kódot nem tudták volna ennél a mostaninál már sztem sokkal jobbra megcsinálni. Az okos cheaterekkel szemben tehetetlenek. Chicken dance és egyebekkel szemben szintén. Míg most egy új programmal megvan a lehetőségük egy tisztább indulásra. Szerintem nagy tanulópénz volt nekik az első kezdeti failszériája, biztos vagyok benne, hogy igyekeznek mindent megtenni, hogy ne ismétlődjön meg.
-
Gubu0101
veterán
És most akciózik a HRK(Gold) mikor nincs épp rávalóUps benéztem
-
TommyS_27
senior tag
Ezt a petíciót talán akkor kellett volna elkezdeni amikor kiderült, hogy nem lesz magyar nyelv. Az meg már sok sok hónapja volt. Már nyilván nem fognak ezzel foglalkozni megjelenés előtt kicsit több mint egy hónappal.
Bár az is lehet, hogy egy patchel berakják majd. De erre elég kicsi az esély.
-
pilipi
aktív tag
Nem árt ha újra megosztjuk, nézzétek és írjátok alá:
[Petíció: Division 2-t Magyar Nyelven! link] -
nyulnyulu
senior tag
én is az alzás akcióban vettem ryzen procit,várom az amdreward tol a cd kulcsot,de sajna nincs időpont,ha a cd kulcs megvan akkor már mindegy hogy van e amd komponens a gépedben,csak amdreward hoz kellett amit a amd product verification program ellenörzött
-
sagem
addikt
Egészen pontosan úgy van, hogy a cd kulcsok kikéréséhez kötelező, hogy a gépben legyen a szükséges vga vagy processzor, ez megkerülhetetlen. Ha valaki kikérte a kódokat a megfelelő hardverrel, akkor az aktiváláshoz már nem kell majd bűvésztrükk, mert sima cd kulcsok lesznek. A CD kulcsok még nem kerültek kiosztásra, legalábbis a Division és a DMC esetében, de mivel lehet Resident Evilt is választani, így azokat gondolom már kiküldték.
-
GAbre
veterán
válasz
szabimabli #1621 üzenetére
Vki azt írta accounthoz adják,nem kódot kapnak.
-
Gubu0101
veterán
válasz
szabimabli #1621 üzenetére
-
Gubu0101
veterán
Még nem,de írták már,hogy hogyan működik.Kell hozzá a termék amihez jár a kód,azzal kell itt regisztrálni majd az amd le ellenőrzi,hogy az a hardver van e a gépbe majd küldi a kódot.Nagyából ennyi
Az az emailcím kell a kódhoz amit használsz.Páran szoktak így aprón árulni kódokat.Itt minden levan írva Alzás
-
GAbre
veterán
Vki váltott már be kódot amd rewardson?
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #1615 üzenetére
Áhhhhááá mindj megnézem
Így már,hogy van béta hozzáférésem és netán kapnék kulcsot amire regisztráltam,azt szívesen majd átadom valakinek akinek kell,ha kapnék
-
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #1613 üzenetére
Tudtam volna kártyával,de ink paypal,azt biztonságosabbnak tartom.Azért még így is jóval olcsóban kijött mint az IG-n ~1200 Ft
-
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #1610 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
válasz
Gubu0101 #1608 üzenetére
HRK-n csak 1,14 EUR (+0,13 ha PP-vel fizetsz, ha bk, akkor nincs külön díj) a zárt béta kulcs.
Ez legalább olyan szürke mint az IG. -
VTom
veterán
válasz
Brownage #1604 üzenetére
Ez így van.
A div 1 esetén konzol exkluzívnak indult, de elég korán megváltoztatták a koncepciót, és elkezdték PC-re is fejleszteni. De a lényeg, hogy legalább 3 évük volt lefejleszteni a PC változatot, tehát nem mentség a cheater bakikra a túl rövid fejlesztési idő.
Egyszerűen elb@szták..De a második részre talán megoldják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Windows 11
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- Keresünk dokkolókat
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest