Hirdetés
-
LOGOUT.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Easy AntiCheat.
Majd nyilt bétán kiderül mennyire hatásos....
Nem csodálkoznék,ha ismét leírtanának pár Dev-et...
---
Arra is kíváncsi leszek mennyibe fog kerülni az aktuális cheat Div2-höz.
Mert abban mindenki biztos lehet,hogy az hamarabb lesz elérhető,mint a játék.Az egy másik kérdés milyen gyorsan fogja kidobálni őket az anticheat-vagy senem.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
Végre eltűnnek a macro-hero(k) IS.
Megy majd a sírás ott is.
Főleg azoknál akik eddig is csak messziről ugatták a pvp-t.
Azok továbbra is lent maradnak,mert a cheat nem fogja segíteni őket,kösz easycheat.
Remélhetőleg.
De én nem fogom látni ezeket a bénákat ,thx god=konzol.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
용 Bob
senior tag
Egyelőre feladom, mert az első side missi sem megy végig delta nélkül
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
nagyúr
linkeltem tegnap egy zöld pisztolyt, majdnem két milla a sebzése. na olyanból egy golyó is elég, bárhová.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
AtHoS
nagyúr
Nálam 14GB-nál volt éppen mikor töltő képernyőnél lőttem a képet, de HWInfo max adatok
Physical memory used - 16163 MB
Virtual Memory commited - 28555 MB
Virtual Memory Load - 76%GPU D3D Memory Dedicated - 7961 MB
GPU D3D Memory Dynamic - 2238 MB
GPU Memory Usage - 8927 MBÉn hagytam a Virtuális memót a win kezelésére
read-only mode on the forum
-
TTomax
félisten
Na ez jó hír!
(#6243) norti
Azért nagyon kár,hogy ebben nem tudtak előrelépni,akkor ugyanaz van mint az első részben.Ha találsz akkor jó,ha nem akkor sz@rni bele...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Kiscsőke
aktív tag
Hát nálam romlott a helyzet. Ahogy menübe lépek nem jelennek meg az "ikonok", nem látszódnak a fegyverek. Várni kel 15- 20 másodpercet mire történik valami.
A fegyvermódosítókat elqrták. Legalább hagyták volna bent a régieket, és lehetett volna debuff nélkülit szerezni. A zöld felszerelés szetteket még nem tanulmányoztam tüzetesebben de nem tűnik valami túl erősnek.
A hullák állnak mint a viagrás nagypapa. Tidal-on megszámoltuk összesen 30 feküdt a többi mind próbababát játszott.[ Szerkesztve ]
A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)
-
VikMorroHun
senior tag
Küldetés közben váltottam élesztős Hive-ra, nem mutatott célkört se ehhez, se a Chem Launcherhez a játék. Kicsit zavaró volt, nem igazán tudtam támogatni a csapatot.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
TommyS_27
senior tag
Farmold dz-n kívül a fennakadt droppokat azokban van fixen egy mod. Azokból sem garantált a jó, de közben lehet nyersanyagot is farmolni.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
Habugi
addikt
Ezen menj végig napi egyszer, lv19-et javaslok.
Azért 19 mert ez az első szint ahol 6%-os eshet és azért nem 20+ mert annál nagyobb a lilák/aranyok esélye szemben a kékkel.Ez sem egy hajde viszont DZ farmmal összehasonlíthatotlan.
Magam is ott kezdtem, sovány eredménnyel, áttértem erre és cirka egy hét után elég rendesen tele vagyok már. Vannak körök amikor zéró és vannak olyanok amikor 3-4db is pottyan, kitartás.[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
nagyúr
én eddig nem csináltam, de most már nem is fogok nekiállni. nagyon vicces egyébként, hogy elvileg nem is kaphattunk volna wt5ös generic modokat.
@norti: nice catch, köszi.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
törölt tag
probald ki a nevesitett shotgun-t. The send-off a neve (kraftolhato). illetve a masik, ami jo lehet, az a nevesitett lvoac. mindegyik skill dmg-t ad.
szerintem az exo taska sokkal jobban adja, plusz mellenyen skilled talent. elobbi eseteben a granatot eleg csak eldobni es maris megy az overcharge mindenre. barmikor tudod aktivalni, nincsen sorrend. nem szamit, hogy a skill lent van vagy sem.illetve ma klantars javasolta, hogy skill haste helyett status effectet is meg lehetne probalni. nekem igy a buildet kb ujra kell majd farmolni. szerencsere eleg jol dobalja a lootot es kb minden kraftolhato, igy elindulni se nehez vele.
egyebkent valoban hatalmas fun vele a jatek. kozel se olyan eros, mint a wony elotti seeker hive paros, megis remekul hasznalhato es a mobokat is visszatartja vmennyire. kevesbe masznak az ember arcaba.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
skill damage mindenkepp marad. ha jol tudom az artillery vereztet is, de lehet, hogy a seeker az. az biztos, hogy a mostani skill haste rendszer nem sokat er. vagyis nem ad akkora bonuszt (mint ez is kiderult), mint a korabbi verzio. igy egy probat mindenkepp meger szvsz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest