Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
A closed alpha hozzáférés garantálja a closed beta-t is? Vagy inkább vegyek 400Ft-os kulcsot?
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
ha emlékszel, akkor
tavalytavalyelőtt2016ban is volt némi zavar az erőben e téren. meg a closed szó a béta előtt leginkább dísz volt, mert aki kért meghívót, az kapott is. szóval szerintem csak két külön csapat végzi megint a td2 marketinget, és az uplay üzemeltetést, két külön menetrenddel, és megint a végén fognak csak összeérni a szálak.
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare
üzenetére
Mindemellett azok számára, akik CSAK regisztráltak a bétára, még mindig nem jött semmiféle email, hogy kaptak-e hozzáférést avagy sem, de ugyanúgy megjelent a Játékok között a "Privat Beta Hamarosan" ikon, azaz kb ez sem feltétlenül jelent bármit is, hogy ott a béta ikonja.
Megnéztem most 3 fiókban is, mindenhol megjelent a "Private Beta hamarosan", de egyiknél sincs még semmilyen email az elérésről.
Persze az is lehet, hogy mind megkapta, csak még az értesítés nem jött ki.
-
axlfsi
veterán
Juhhhúúú, holnap már péntek
(Ifjúnó vátájmín) -
GAbre
veterán
válasz
velizare
üzenetére
Mert mondjuk a többinél nincs béta,talán azért.

De lehet szimplán csak azért van ott,ha megvolt az 1,akkor 2 béta is van,de mivel nem open béta,hanem private Bèta,így ez nem hiszem már magában foglalja a jogot.
Így kötve hiszem,hogy ez jelent valamit.
De ne legyen igazam
-
Gubu0101
veterán
Mintha valaki azt írta volna,hogy az amd rewardos nem fog béta kulcsot kapni,mivel a megjelenés előtti napon küldik ki a kódot.

A legtöbbünknek már ott van ubi-ban a div 2 béta teljes életnagyságban.Végsőmegoldásként -
sagem
addikt
Én is furcsállom egy kicsit, mert nekem is AMD-s verzió van, de ugye a kódot még nem kaptuk meg, szóval a kliens nem tudja, hogy megvettem, de a béta nekem is megjelent. Jelentkeztem viszont mindenféle lehetőségre, azonban levelet nem kaptam arról, hogy kapnék bétát..persze nem bánom, ha kaptam

-
GAbre
veterán
Lassan itt a béta,3 uplayel is regeltem rá.De eddig semmi.
Küldtek már ubi-ék bétakulcsot valakinek?duvi
Nekem kicsit jobban fut elméletileg dx12-ben.
Bár ha jobban fut dx 11ben,akkor max 10%-al.
Nem sokat próbáltam,de úgy néz ki dx 12-ben egyre gyakrabban dob ki,pedig csak újrapasztáztam vgát. :S
Dx 12-ben nem tudod,vagy valaki,hogy dobálta-e ki az embert?
Gondolom,ha 1be,akkor sanszos,hogy 2ben is.
-
duvi
nagyúr
Első részben kipróbáltam a Dx12-t, de érezhetően csökkent az FPS-em, ezért maradtam a 11-nél, ami atomstabilan futott. Nem esküszöm meg rá, de mintha az alpha teszt alatt is visszaállítottam 11-re, mert azzal jobban futott volna. Nagyon kíváncsi vagyok erre a 12 támogatásra! Ezt a szenvedést, amit évek óta művelnek vele
Reméljük, hogy jó lesz és profitálhatunk belőle! Hamarosan kiderül... -
Gtaati
őstag
válasz
m0h0senator
üzenetére
Ezzel is próbálkoztam, konkrét dolgokat tudnál felsorolni, hogy miket kapcsoltál ki? Hátha valami kihagytam... Köszi!
-
Gtaati
őstag
Ezt jó hallani, de kíváncsi leszek, hogy gyakorlatban hogy fog működni. A Division 1-ben és az első Divison 2 tesztben is állandóan kilépett és bezáródott a játék nekem DirectX 12 alatt, amit viszont DirectX 11-el soha nem csinált se az 1 és a 2 sem. Számomra nagyon fura, de nem találtam rá megoldást a vga egy GTX 1080 alapon tuning nélkül használva.... Valakinek egyébként produkál hasonlót a játék, esetleg valakinek van-e ötlete?
Köszönöm!

-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Én sosem mondtam, hogy jó lenne nyáron.
És igen, dinamikus évszakok jók lettek volna. -
Bird
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Mint a forza4-ben...

-
-
válasz
-=Jam=-
üzenetére
#1968 s4hu|SyD^ :
Nagyon kíváncsi leszek a beta teszre.
Egy csomó dolgot észre vettem ami nem tetszik Div1- után.
Persze,ez nem Div1,viszont a Div1 az etalon ami elég magasra tette a mércét nálam.
Ne részletezzük a Div 1 hibáit,indulásnál meg volt a must have érzés (elvitt magával a játék bőven 2500 óra fölé az évek során,1.3 nem játszottam),amit a Div2-nél nem érzek (még),remélem megjön.
Ha nem,asse' gond,bármikor eladom. -
s4hu|SyD^
addikt
Valahogy én is úgy érzem, hogy összeraktak egy átlagos játékot, ami semmi extrát nem nyújt. Már az első tesztek után(Alfa) az egész olyan érzés volt, mint egy Div1 DLC vagy nagyobb kiegészítő. Persze tetszik, hogy sok mindent javítottak meg beletettek, de ami a Div1-et különlegessé tette mondjuk hangulatilag azt én nem érzem itt.
Meg a Marco videó után a végén sorolja, hogy mennyi hiba van még a Bétában, hát az elég kiábrándító. Béta után már ritkán vannak ezek kijavítva a véglegesre.
-
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Ezt miért nekem? Én a div 1 alapján irtam amit irtam. Vagy nem igy van? Rinya-nerf, rinya-buff. Nem hiszem hogy a kettőben ez változna.
-
Szarul megy ott nagyon,ha ennyi lesz az éhező.

---
Az jutott még eszembe,hogy remélem kecske is lesz a játékban ami lelegeli azt a rengeteg zöldséget ami a betontengereken kinőtt és akkor gyorsabban futsz.
Lehetne egy skill is.- Te milyen skill-t használsz ?
- Hogyhogyhogy... Hát Kecske skill-t bazz !![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Anonymus23
veterán
Miért baj ez? Vagy pisztolyt tartanak a fejedhez, hogy használd?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most is van egy halom olyan módosító, amit kb. senki sem használ a játékban (Div1).
Az, hogy jelenleg nincs egyensúlyozva a játék normálisan az látszik, mert aki CHC-ra -15% beírt az kb sohasem játszott ilyen játékkal, vagy az van amit még nem tudunk, hogy olyan recoil és spread lesz, hogy többet ér majd a stabilitás és pontosság semmint a CHC![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébkén nekem nem ez volt a tapasztalatom Alfában.
Az biztos, hogy a sniperek rúgtak akkorát, mint úgy kb a való életben (én lőttem már elöltöltős puskával, na ott komoly "macro" kellett, hogy meg tud fogni, igaza céltábla az nem chicken dancelt, de pisztollyal könnyebb volt egyáltalán eltalálni a céltáblát). Viszont az SMG-k azok pontosak voltak mint ahogy a Div1-ben is, és az AR-eket is meg lehetett fogni, amikor már ráállt az ember keze a recoilra.
De majd hétvégén meglátjuk (ha lesz rá időm egyáltalán), mert az Alfában a mozgó kód rohadt zavaró volt, ott nem lehetett normálisan próbálgatni.Egyébként jó volt látni vicc videójában, hogy mire ment az alap egérrel

Persze mondta, hogy nem jó a DPI, meg nem volt ideje beállítani (kellett a terelés, hogy miért is bénázik a Div1-hez képest)

Neki is meg kell tanulnia lőni újra, mert nem lesz segítsége. Egyébként nagyon jó játékos, az általa használt szetthez jól taktikázik. -
-
Minél több videót nézek annál vegyesebbek az érzéseim.
Vhogy nincs meg az a feeling,hogy ez azonnal kell,nem úgy,mint Div1-nél.
Hát nagyon kíváncsi leszek a tesztre...
#1948 Brownage :
Mi lesz a macro hero-kal ?

-
A robokuty nagyon nem nekünk fog ugatni.

-
pzstm
titán
"But as is typically the case for endgame content, you'll also be repeating some older missions. The Division 2 does, however, spice things up by introducing a new tier called Invaded missions. During the endgame, all previous missions from the campaign will have a new difficulty that replaces the existing enemies with the Black Tusk. To cut down on repetition, the Invaded missions will also randomize each encounter with Black Tusk in the level, leading to different fights with enemy squads on each playthrough."

-
Az biztos, hogy ez a start is elég bugos lesz, Marco legalábbis ezt állítja.
A grafika fejlődött rengeteget az alfához képest, küldetés ott is az volt, ami Arekkz videójában van. -
Spoileres (kicsit) új videók, ja és PC és nem low grafika

-
Gubu0101
veterán
válasz
szatyor1972
üzenetére
Hát passz

Nekem kb mióta elindult azóta van.Bár nem vagyok függő,meg nem posztolgatok minden fo*t.De amúgy meg jó,mert tudom így tartani a kapcsolatot olyannal akivel máshogy nem menne. -
Gubu0101
veterán
válasz
szatyor1972
üzenetére
O bocsi
Én már úgy megszoktam,hogy körülöttem mindenkinek van,eszembe se volt,hogy van akinek nincs 
-
Garsza
veterán
válasz
szatyor1972
üzenetére
Az természetes. Manapság kinek nincs.

-
Gubu0101
veterán
-
Akra_hu
tag
Ki mit hallott arról,hogy nagyobbak lettek a karakterek, és közelebbről mutatja kamera őket?
-
Még lehet nyerni az 50 béta kódból redditen
They got Alex! hozzászólást kell beírni, ha van fiókod.
-
s4hu|SyD^
addikt
Nálam is Coming Soon Ubi game pedig én nem vettem béta kulcsot, úgyhogy remélem az Alfa alapján kapok Bétát.

-
Ebből is látszik mennyire vagyok konzolos.
De gyorsan tanulok,ügyes vagyok én.
Amúgy múlt héten vettem onnan a lányomnak egy ps kupont vagy mi volt a neve.
De nem jutott volna eszembe,hogy kv.#1910 D4M13N :
Nálam is ott van...hamarosan ... a ubi soft game.
#1913 Madoc :
Majd megoldom,gyorsan tanulok,nem fogom ide beírkálni,hogy mennyire sz@r.
---
#1915 s4hu|SyD^ :
Hát akkor nálam sosem fog kiderülni,hogy a vásárolt beta kulcs vagy kaptam lehetőséget működött.

És így tovább sem tudom adni.
Ráértem volna még beta kulcsot venni.
-
Madoc
veterán
-
Bird
addikt
válasz
akoska07
üzenetére
Kv = Konzolvilág.

Szerintem gyönyörű lesz XOX-en is.... Már az egy sem volt semmi miután megkapta a grafikai buffot.

Madoc#1913: Egyetértek....

A kontrollerrel való játék egér- bill. után nem kevés gyakorlást/rutint igényel. Viszont, ha egyszer megszokod, már nem fog hiányozni a pcs világ. Ráadásul a kontroller thumbstickeit először be is kell járatni.... -
D4M13N
aktív tag
Nálam most Uplayben megjelent egy "A Ubisoft game Coming soon" a játékok mappában. Remélem a D2 lesz.
-
Kíváncsi leszek majd a véleményedre,meg minden konzolos játékos véleményére.

Mennyire fog tetszeni a látvány.Én most még PC-n fogom tesztelni.
Még nem vettem meg az xbox-ot,várok még.
Itt mindig van jó bundle jó áron 3-4 játékkal (eladom őket).
Vissza hozzák majd a Dark Zone Edition árát.
Kv
Az mi lenne ?
---
Jut eszembe...
Holnap Xbox nap van,benne a Div2. -
bozsik84
tag
Sziasztok, arról van infó, hogy mikortól tölthető a privát béta?
Szerk: egy hsz-el feljebb a válasz...

-
The Division 2 | EXTRACTION | EXPLORE THE REVAMPED DARK ZONE GAMEPLAY
Nem tudom másnak is feltünt-e...
de ez az állandóan ködös/poros/homályos látvány engem zavar.
Remélem ki lehet majd kapcsolni.
Mondjuk itt a videó minősége is sokat ronthat a látványon.Az a seggen csúszás a kocsi elején az elég cool.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Anonymus23
üzenetére
Az az Anno 1800. Itt a privacy beállítások miatt (Kötelező ilyen teszteknél) nem írja ki a rendszer a játék nevét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Automobilista 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

majd pár síró emberke redditen és mintha soha nem is lett volna ilyen módosító..