- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ScomComputer #3173 üzenetére
Most tudtam megnézni ezt a videót.
A kontraszt fura, hogy 15-ön van, mégis elég kifakult a látvány, nálam 15-ösön már kicsit túlzott is volt.
Viszont ami teljesen szembetűnő, hogy egyáltalán nem működik itt sem az ambient occlusion, se semmiféle NVIDIA árnyékolásNagyon remélem, hogy ezt helyrehozzák megjelenésig.
-
-
duvi
nagyúr
válasz
VikMorroHun #3186 üzenetére
-
szatyor1972
tag
válasz
-
micafighter
nagyúr
válasz
Simán meg tudtam venni a játékot a kliensben pontokkal, úgyhogy valami más a gond nálad.
-
sowi
őstag
válasz
valamit rosszul csinalsz, mert ott a store a kliensben is
-
VikMorroHun
őstag
Meg akartam venni elővételben, 20% kedvezménnyel a játékot. (Ha már úgyis elvesznek a Ubisoft Club pontjaim, legalább egy kis részét hasznosítsam.) Egy baj van, a Ubisoft nem akarja, hogy náluk vásároljak. Uplay kliensben már nincs Áruház menüpont. Böngészőben be tudok lépni (igaz, kézzel kell átírnom, hogy nemzetközi bolt legyen francia helyett), a kedvezményt is tudom érvényesíteni, csak a checkout rész nem működik. Chrome-ba átugorva ugyanonnan folytatnám, de ott már kiírja, hogy szerinte nem abban a boltban vagyok, ahol lennem kell. Aha. És ezek a barmok képesek voltak kihagyni a Steamet...
-
GAbre
veterán
"Klánrendszert is kap a The Division 2"
Érdekesen hangzik.
Forrás pcguru -
Garsza
veterán
A VeawePoint Museum küldetést hogy lehet elindítani?
-
GAbre
veterán
válasz
ScomComputer #3173 üzenetére
Vedd már fel a telefont balra a teraszon
xd
-
ScomComputer
veterán
The Division 2 Technical Test....
Egy rövid gameplay tőlem itt látszik minden vram használat,stb,stb...
Köszi a megtekintést! -
arnikusz
veterán
A mozgás alakult szerintem jobb lett. A Chem launcher nekem felejtős, maradt a heal drone és seeker. DZ- ben továbbra is LMG egynek kell 100 -as tárral. A normalizáció szerintem még nem 100, volt egy Agent gyakorlatilag végigdarálta a bent lévő 11 Játékost Suspect X. Az ajtókba, hajlamix beakdni az Alt.
-
nyamsas
aktív tag
Szia.
Belenéztem a stream-be, és észrevettem, hogy lvl 8-ig szintezett a srác. Lehet hogy ez lesz a maximális nyilt béta szint is?
Meg egy új küldetés is volt, VieWPoint Museum(Theater Settlement Mission), fő küldetés(story mission).
Ez nem volt benne a zárt bétában, ha jól emlékszem. -
VTom
veterán
válasz
ScomComputer #3166 üzenetére
Na, ez nagyon jó hír! Ez már kb. az első rész szintje sebességben.
Neked nem 3440x1440 monitorod volt?
-
Hublot
őstag
válasz
Szép képek köszi az infót.
-
PeTeR_33
tag
válasz
Szia!
Egy Vram használatot megnéznél nekem?
-
kigyi_23
addikt
válasz
VikMorroHun #3161 üzenetére
Mindent jelzek feléjük.
-
nyulnyulu
senior tag
Csatlakozom,meló van,majd délután van játék,dajnod a fogak nem csinálják meg magukat(még)
-
arnikusz
veterán
Nálatok is Mike van játék helyett?
-
kigyi_23
addikt
Nekem stabil volt játék közben nem omlott össze, de a DX12-ről való visszaváltás alaposan megizzasztotta vagy 20 percet írogattam a config file-t amire elindult
Persze, ha visszaállítottam volna DX12-re akkor nem kellett volna szívni, de ne szórakozzanak már, hogy egy menüpont átváltása után nem indul többé
-
AtHoS
nagyúr
Hmmm...eléggé omlós most a gamma és érdekes, hogy nem kint a városban, hanem a biztonságos Base pontokon. Fehér Ház-nál egyszer a következő pontnál kétszer omlott
-
Brownage
tag
válasz
kigyi_23 #3153 üzenetére
akkor mi volt a gond, szimpán újra kellett telepíteni?
Mondjuk azért az overlay-eket figelhetné igazán. AMD-nek, Nvidiának is van alapból. Plays.tv, Discord, minden szar rak már overlayt és elég kellemetlen, ha a buta automata rendszer élesben bannolgatna minket emiatt
-
Brownage
tag
Ha nem kaptál emailt, illetve nem tudsz belelépni, akkor nem tudsz játszani. Azt kell nézni, hogy a "MY GAMES" résznél jelent-e meg.
Valsz neked azért jelent meg felül az "INSTALLED" játékok között, mert nem törölted a private betat így az ubi kliens érzékelte, hogy telepítve van, viszont szürke gondolom, mert elindítani nem tudod.
-
macy
addikt
Bakker siettem haza, mert tegnap megjelent a játékok közt a technikai teszt, mondom akkor ma este tolom, de nem lehet elindítani.
-
kigyi_23
addikt
Az anticheat annyira biztonságosra lett belőve, hogy letöltöttem a játékot pár perc múlva elindítottam és már megfogott, hogy cheatelek
Még a menüben. Van baj még vele.... Most szedem le újra aztán ha megint ez lesz az eredmény akkor majd az open beta lesz a következő.
-
duvi
nagyúr
The Division 2: Endgame trailer (Magyar Felirattal)
Csak nekem tűnik itt szebbnek a grafika, vagy csak a moziban tolták egy kicsit feljebb? -
XeeN
senior tag
Egy kis on: A chem launcher nagy móka! A robbanógázos verzióval élvezet a játék. Egy kis odafigyeléssel pokollá lehet változtatni a pályát pár pillanatra (chain reaction).
-
Anonymus23
veterán
válasz
SkyTrancer #3141 üzenetére
Nincs, de akkor lesz@rom...
c u all in dz! -
axlfsi
veterán
válasz
SkyTrancer #3141 üzenetére
... szerintem nincs vagy csak nem akarja venni a lapot. Ezt is engedjuk hat el
-
SkyTrancer
senior tag
mónika, pitbull kutyák, lumperek megvan ?
-
axlfsi
veterán
válasz
Anonymus23 #3131 üzenetére
"...Azt mondta a Lumper, ha lejössz DZ-be kajakra le fog sz*ptatni!"
-
arnikusz
veterán
Holnap ha lesz valaki írjon rám, mert este letöltöm és mehet a móka délután.
-
Makrósztájl mindjárt streameli, aki nézni szeretné.
-
Hublot
őstag
válasz
GamerQueen #3130 üzenetére
Én csak PVE karaktert építek.
-
GamerQueen
kezdő
válasz
Anonymus23 #3132 üzenetére
Igen, eléggé érdekel már hogy mit hogyan lehet majd variálni
Nincs már messze március 12
-
Anonymus23
veterán
válasz
GamerQueen #3130 üzenetére
Érdekes lesz, ki mit hogyan fog összerakni. -
Anonymus23
veterán
Ha legalább elolvasnád a témába vágó hsz-eket előtte, akkor nem is kérdezted volna, már előtted leírták páran:
Innentől kezdve volt érdektelen minden, de azt meg honnan kellene itt mindenkinek tudni, hogy neked nincs-e PC accountod is (PC-re is regisztrálhatott bármely konzolos is, akár másik accal is).
-
axlfsi
veterán
válasz
Anonymus23 #3127 üzenetére
Nem hiszem el, hogy ennyire erthetetlen, mire is akartam kilyukdani; persze, felfogtam, hogy meghivasos - nem ez a gond, hanem AZ erdekelt, volna, hogy mely platform jatekosai kozul valasztanak. Marad-e a CSAK PC, ahogy arrol hallani lehetett par napja..
Mindegy, engedjuk el most ezt... -
kiserik
senior tag
válasz
Anonymus23 #3121 üzenetére
Annyiból nem tökmindegy, hogy csak PC-sek kapnak meghívást
Gondolom, akik bétáztak PC-n, azok közül hívtak be pár emberkét.
-
Brownage
tag
a lényege nem az, hogy te elszórakoznál-e vagy sem, mivel ez nem open, hanem egy rövid techical beta, kizárólag a meghívottak számára, akik kaptak emailt róla és meg lettek hívva. itt a meghívottak nem tudnak újabb meghívókat osztogatni. Tehát lehetne mindenhárom platformon is, ha nem kaptál meghívót, akkor úgyse tudsz vele játszani sajna
-
axlfsi
veterán
válasz
Anonymus23 #3121 üzenetére
De, tokmindegy. Abbol viszont - nekem - nem, mert ha boxon is elerheto, akkor szorakoznek vele a hetvegen.
En kerek elnezest!... de talan jobb is ez igy, mert ket het mulva majd ismet lehet vele jatszani es csak megunnam az elejet meg a vegen
-
sith7
félisten
Köszi a válaszokat
-
kipróbálható a chem launcher a technical betában, és várhatóan a nyílt bétában is az lesz. a firestarter és a riot foam variánsokat lehet unlockolni.
@axlfsi: az sajnos nekem nem megy munkahelyről, csak a youtube.
-
streamol valaki?
-
-
XeeN
senior tag
Éles a tech teszt.
(open beta néven)
-
micafighter
nagyúr
válasz
velizare #3112 üzenetére
Ezen felül elvileg lesznek még ugyanúgy gearsetek a játék vége felé mint az 1ben, plusz a narancssárga cuccok.
Igen sok kombináció lesz így, szerintem jó ötlet volt ez a brandes dolog, mert így már a játék elejétől tudsz szórakozni a gearrel, nem csak az éppen legjobbat/legnagyobb XPset teszed be.
-
loptam
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Hansomester #3109 üzenetére
És valóban, most indítva a klienst már tölti (13,56 GB)
-
TTomax
félisten
Emailt kaptam,de a kliensben nem látok semmit...
-
AtHoS
nagyúr
Nálam is telepítve van és az ikon alsó részén a szöveg: Private Beta, nálad meg Technical test...mondjuk én nem vettem meg a játékot, csak kaptam Ubiéktól egy PrivBeta hozzáférést jófejségből illetve AMD-nél is regeltem, onnan meg egy kulcsot a PrivBeta regisztráláshoz, de azt nem kellett használnom
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#75376384 #3100 üzenetére
Nálam Private Beta megjegyzéssel szerepel szürkében, de email-t az előbb kaptam, hogy előtölthetem és holnap-holnapután valami technikai teszt lesz
Ezt kaptam email-ben, ami browserben is megnézhető [link]
szerk.
jaja Warzoz megelőzött, viszont nálam nem Garsza féle ikonja van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest