- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigant20
tag
válasz
s4hu|SyD^ #17701 üzenetére
Pedig te kurvára vártad ezt a TU8-at.
A loot megint egy rakat szar, Heroic-on is max 1/3-os értékeket dob, a target loot pedig hát... Talán a 4-es CP-k dobnak néha olyat amit elraksz.
De nem igaz, hogy csak a CHC-CHD-LMG build van, ott a Healer és a Pajzs-os!
Megint az a helyzet , hogy egy casual player napi 1-2 órával Normal és Hard fokozaton sose fog normális build-et építeni. Így mennyi esélye van ha nem csapatban farmol és ki nem dobják neki a jobb cuccokat mondjuk átmenni egy Heroic-Legendary küldin-Normal Raid-en.
Pedig ugye éljenek az egyszerűbb talent nélküli buildek. -
TheSoloenOne
tag
válasz
s4hu|SyD^ #17701 üzenetére
Jogos amit irsz,viszont a season szintet XP utan kapod, amit minden jatekon beluli "tevekenysegert" kapsz. Meg ha a CP-t eteted csavarral azert is
Szoval, nem olyan nehez az a lvl 35 ahol az exo van. A skill miatt pedig meg lehet csinalni a manhunt-ot soloban normal modon, ami valljuk be nem egy kihivas. Ennek ellenere igaz, hogy be van zarva egy fix event moge.
A library kerdesben pedig amit eddig kifarmoltal, es mesz lvl 40 fele mar nem er semmit szoval be lehet oda torni. Mivel +10 szintet kaptunk a kieggel, egyertelmu hogy a 30-as itemek nem fognak annyit erni, mint a max szintuek. Anno GS500 vs minden mas.
Erre irtam, hogy alkalmazkodni kell. Nyilvan en sem szeretek alkalmazkodi a bugokhoz. Mert pl a CP bug az megorjit. De perpill ez van.Orulok, hogy kihereltek a solo skill buildet. Ne a seeker olje a mobokat, mikozben ulok a fedezek mogott. Ez persze csak az en velemenyem.
szerk.:
most a Hc solo, sokkal-sokkal konnyebb mint 2.0 elott. -
TheSoloenOne
tag
válasz
s4hu|SyD^ #17694 üzenetére
Az nem baj, hogy van casual es hardcore player. Csak mindkettonek kell minosegi tartalom.
Azt meg a casual-nak kell megerteni, hogy heti 4 ora jatekkal, nem fog olyan loot-ot kapni, mint a HC player. Ami mindenhol mashol is igy van. Valaki irta a topicban, hogy el lettek kapatva a player-ek, ezert van siras. Mert megszoktak hogy a HC a top nehezseg, es azt meg lehetett facetankolni, most meg nem. Azt pedig nehezen emesztik meg az emberek, hogy eddig a "top content-et soloztam" most meg "csak" challange megy, vagy az sem. Visszalepesnek elik meg. Valoszinuleg ezert is lett +1 fokozat. -
TheSoloenOne
tag
válasz
s4hu|SyD^ #17561 üzenetére
En Baker`s Dozen-t hasznaltam, meg obliterate-et annal a run-nal amit linkeltem.
Szoval nem one shot build. Focus nekem nem jon be, ha arra gondoltal.
Szemelyes gyuloletem targya kieg elott : solo camp white oak hc.Kuldetes idok ha nem is nullazodtak, mar felul vannak irva az tuti.
-
arnikusz
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #17437 üzenetére
Acosta zsákot használok a HW-hez. Aces-t próbáltam a múlt héten, de már nem adta mint a patch előtt sajnos. LMG Infantry MG5 a Strikerhez veszett és Negevvel használom, de ott van a Pestilence is ezek Strikernél Gunner speckóban +15% rate of fire-t adnak ezzel a nagy böhömöket bedarálod az elektromos csapda használata mellett.
-
BRABUS113
aktív tag
válasz
s4hu|SyD^ #17432 üzenetére
Korábban linkeltem egy pajzsos szettet, az sem rossz szerintem, már ha tetszik ez a stílus.
https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/ffognp/shield_true_patriot_tardigrade_liberty_heroic/
Mint ahogy írta arnikusz a játékstílusodnak megfelelő szett építése -
dvd24
senior tag
válasz
s4hu|SyD^ #17432 üzenetére
Amit a legkönnyebb összeszedni az 3 providence, 1 ceska, 1 grupo sombra és egy fenris vagy petrov, attól függően, hogy AR vagy LMG párti vagy. Én a petrovot javaslom egy fasza MG5-el.
Mindenhol piros legyen, addig pakold magadra a CHC-t amíg minimum 55% megvan, aztán mehet minden CHD-re.
-
arnikusz
veterán
-
törölt tag
válasz
s4hu|SyD^ #17182 üzenetére
attol felek, hogy megint rossz iranyba fognak azok a javitasok menni.
az egesz hiszti kezdodott azzal, hogy sokat kell loni a mobokba. majd ezt osszemostak a fenti dolgokkal, amiket en is irtam.
a vegen pedig megint ott fogunk tartani, ahol kieg elott. ugye volt mar ilyen a div2 korabban is. akkor nerfet kapott a tuz es ezt az rusholos mob dolgot is orvosoltak, kozben szepen letekertek a mobok hp-jat is.
kozel sincs maxos buildem (a melleny es a taska pl kraftolt
), de a challenge mar-mar olyan szint, mint korabban volt. csak most a fenti hibak fennallnak, ami inkabb frusztralo, mert nem lehet ellenuk semmit se tenni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #16550 üzenetére
Neutralize " The Corpulent" in the Potomac Event Center after destroying his ammo pack on Normal or higher difficulty
Ezen nincs mit szépíteni szétlövöd az ammo packjét mielőtt megölöd, érdemes egyedül csinálni a küldetést, vagy ismerősökkel, hogy ne lőjék le előtte.Eleminate enemies with melee attacks using the ballistic shield (x5)
Lelövöd szinte nullára a mobot, előkapod a shieldet és leütöd.Salute a burning enemy before killing them (x3)
Először is érdemes valamelyik gyorsbillentyűre tenni a szalutálást, lángszóróval meggyújtod a mobot, ha még nincs meg, mivel csak most unlockolod, akkor a Potomac pont jó erre, a Molotovos tatyóját kilőve meggyullad, mehet a szalutálás és utána a kill.Kill named enemies using skills (x5)
Küldetések alatt (Potomac, DARPA) skillel kinyírod a bossokat, ha jól tudom neked van hive+seeker, arra mindre beadja. Ha nem adná mindre, vagy nem sikerül, akkor egy vagy több gyors bounty.Complete the DARPA Research Labs mission at the Pentagon on Normal or higher difficulty
Ezt végig kell tolni, vagy MM, és ha szerencséd van, akkor a végére dob be valakihez -
-
törölt tag
válasz
s4hu|SyD^ #16455 üzenetére
en se varok el nagy dolgokat, de basszus tenyleg semmi olyat nem csinalt, amitol azt gondolnam ez egy marha okos, kegyetlen, foboss. valahogy ugy tunik az irok amikor kitalaltak valamit es nem tudtak megmagyarazni, akkor rakentek erre a makira, hogy az is az o osszetett tervenek a resze. jobban belegondolva meg ez is bocsanatos bun lenne, de kozben miert kellett ennyiszer elmondani, hogy o milyen agyafurt etc?
megolte a karaktert.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^ #16423 üzenetére
én nagyon tartok ettől az egész lvl30-lvl40 majrétól. kicsit magam ellen beszélek, meg mindenki ellen aki megvette vagy megveszi a kiegészítőt, de ha a teljes játékosközösséget nézem, az lenne a korrekt a devek részéről, ha előbb vagy utóbb a lvl40-et elérhetővé tegyék mindenkinek. a kieg tulajoknak meg maradna NY-exkluzív az összes új brandset, gearset és exotic.
-
Anonymus23
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #16389 üzenetére
Textiles-ért szinte minden beszerezhető, nekem hiányzott még pár cuccos.
Korábban szerencsére XP-t adott az apparel láda nyitás, lehet szintezésre használni, de most már Textiles-t kapsz és ezeket a kozmetikai cuccokat (a signautre festésen kívül) be lehet szerezni textiles pontokért is.
Még mindig van vagy 650 kulcsom, nyitásonként 40-110 Textiles pontot szokott adni, a legdrágább cuccos is 600 Textiles pontba került. -
arnikusz
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #16368 üzenetére
3 szettet hagytam meg 1. AR-EB 30.5k, SWolverine 27.7K 190.K armor 239K heal.
2. Aces tank, 3. Gunner tank. A stasht kiürítettem az 1. Alton van 50 szettelem, fegyverek és 83 mód. A 2. Alt farmolós, a 3. HC Alt sniper a HC Raidre.Alapanyagok a maxon, még Providence-ből kell feltoni 80-ra.
Ami nagyon fontos és ne feledkezzünk meg (mert az ördög nem alszik) a szettelemekből és a skillekből a módkat legkésőbb jövő hétfőn kivenni.
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #16241 üzenetére
Nekem tegnap meglett mind a 4 karin a 165 pont az utolsó specializációhoz is.
* Heti bounty-k (a 7 bounty fixen ad 27 pontot 4x3+3x5) ez a leggyorsabban összeszedhető
* Heti invaded küldetések
* Field cache ládák fixen
* Napi challange küldetések (igazából csak akkor ha jó a loot, vagy szereted az adott küldetést)
Ezen kívül a heti projektek is adnak elvileg hármat, igaz nem írja a rewardnál, de amikor feloldod őket, akkor meg a jutalom listában benne van, ezeket nem feltétlenül éri meg csinálni (befektetett idő több mint egy heroic küldetés, ami pl fixen ad egy field cache-t az összegyűjtött XP-k utzán), de ha úgy hozza a feltétel lista, hogy pont azokat is teljesíted, akkor meg lehet csinálni. -
Anonymus23
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #15999 üzenetére
Megcsináltuk a 3 küldetést, ki is írta, hogy 3/3, de nem volt skin, de akkor ezért nem jelent meg
Kissé véleményes volt, mivel előtte letoltunk már 6 küldetést, és 1:25 játékidő volt már az accban, de 1:51-re meglett a 3 küldetés. Mondjuk erről a 2 órán belüli játékidőről én nem láttam semmit a leírásban. -
Anonymus23
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #15997 üzenetére
Meg hozzá kell adni egymást a recruit oldalon
Ez mi?
Konkrétan kaptam egy emailt a sráctól, hogy Invite-olt engem (friend listáról), azon a linken keresztül megvettem a játékot egy üres accra, amit be is aktivált arra az accra az Ubi, be se kellett lépnem azzal az accal ott a vásárlásnál.
Letoltunk 6 küldetést, de semmi.Ok, közben meglett....
-
Anonymus23
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #15877 üzenetére
Igen, köszönöm valami ilyesmire gondoltam.
Ha valakit érdekel egyébként az 5 TIER feltételei
ST1
* Set enemies on fire - 10
* Kill enemy Scorschers - 10
* Kill enemies closer than 7m - 20ST2
* Defeat "The Wildfire" in Rooswelt Island after destroying her fuel tank on Normal or higher difficulty
* Neutralize named enemieswhile they are afflicted by status effect - 3
* Apply 2 status effects to a single enemy before defeating them - 3
* Complete the Manning National Zoo Mission againts the Outcasts on Normal or higher difficultyST3
* Eleminate "The Bloodhound" in the Federal Emergency Bunker after applying the bleed effect to him on Normal or Higher difficulty
* Kill elite enemies while they are inflicted with a status effect - 5
* Kill enemies while you are burning - 5
* Kill named enemies using your sidearm - 5
* Complete the Space Administration HQ mission againts True Sons on Normal or higher difficultyST4
* Neutralize " The Corpulent" in the Potomac Event Center after destroying his ammo pack on * Normal or higher difficulty
* Elemintae enemies with melee attacks using the ballistic shield - 5
* Salute a burning enemy before killing them - 3
* Kill named enemies Using skills - 5
* Complete the DARPA Research Labs mission at the Pentagon on Normal or higher difficultyST5
* Destroy the XB-31 "Marauder" in The Pentagon mission on Normal or higher difficulty
* Neutralize Milla "Wyvern" Radek in the Tidal Basin Mission after blinding her twice on Normal or higher diffculty
* Eliminate elite Scorcher enemies - 10
* Eliminate named enemies while they are bleeding - 5
* Complete any invaded stronghold mission on Hard or highher difficulty -
5150head
senior tag
válasz
s4hu|SyD^ #15819 üzenetére
Nem lesz erősebb, csak NY-ban, de ott mindenki 40es lesz szval... E-Penis lesz max.
"To minimize the division of playerbase, any level 40 player will be able to join level 30 activities with level scaling." Forrás: [link]
Az a kérdés, h a WoNY-os exok mennyire lesznek OP-k. -
Gigant20
tag
válasz
s4hu|SyD^ #15623 üzenetére
Én a 126. Raid-em -én nyitottam magamnak EB-t kb. a 19. ládanyitásra! Igaz akkor még heti 1 ládát nyithattál!
Szóval most csak menni kell 5 raidet és nyithatod!
őszinte leszek, én már nem nagyon szeretem a nyögvenyelős raideket. De ha nem vagytok meg beugrok. Láttam, hogy tegnap is meglettetek 8-an így nem ugrottam át!De ha kellek segîtek!
Most a hardcore Raid felkészűlés miatt farmolunk, jövőhéten letoljuk azt is!
Utána ha lesz rá igény majd szervezzük a HC Raideket is. Persze ott build követelmény lesz, mert ugye a wipe az nem jöhet szóba! -
5150head
senior tag
válasz
s4hu|SyD^ #15611 üzenetére
Egyáltalán nem pay to win. A pénzért vehető dolgokkal max időt tudsz spórolni, meg lehet fizetős skineket venni és kész. Minden kifarmolható aztán eladható platért ami a pénzért vehető fizetőeszköz. Ez kb olyan mintha lenne div-ben egy mellény ami nagyon fasza, és azt premium creditért eladnád más playernek és abból a creditből tudnál venni magadnak skint amit amúgy csak rendes pénzért tudnál megvenni.
Amúgy meg voltak/vannak gondok de nagyon gyorsan reagálnak/javítják a hibákat. És ezek is inkább kis kellemetlenségek. Bár van a játékban PvP, teljesen halott (gondolom a csalók miatt) és nem is akarták a fejlesztők h nagy hangsúly legyen rajta. Egyébként tudnék most nagyon sok dolgot írni h miért kellene a nagy fejlesztőknek meg kiadóknak tanulni tőlük. Pl ahogy a frissítések jönnek, az is zseniális. Látszik h szerelem gyerek az a játék és a devstreameken a fejlesztőkön is látszik, h szeretik csinálni, szeretik a közösséget és időről időre kedveskednek is valamivel a playereknek. (ingyen skin, vicces tartalmak, játékmódok stbstb) Nah de befejezem, a többit privben ha érdekel, mert kiraknak innen -
Gigant20
tag
válasz
s4hu|SyD^ #15605 üzenetére
Nálam azért nem kötelező vétel a YP2 mert amit idén műveltek az nevetséges!
Hiába lesz wt6 és gear score emelés ha nincs új tartalom. Ebben a tartalomban nem hiszem hogy újra farmolok mindent, ahhoz nagyon jónak kell lennie az új GEAR 2.0-nak, de még akkor sem látom nagyon értelmét. Erősebbek nem lehetnek a buildek ennyi talent minuszban, még ha csapat buff-ok lesznek is akkor sem. Tehát nem tudom a Pve rész mitől lenne ettől jobb. Nehezebb lesz letolni a Tidal-t Heroicon 1000x-re, és? Akkor is meglesz max 20 percel később még randomokkal is.
De legalább igérnének valami baszó tartalmat(kat) a YP2-be, de még azt sem teszik. A RAID 2-t is húzzák már fél éve.
A YP2-ről sincs semmi hír pedig itt a YP1 vége.Imádom ezt a játékot, de lassan nincs kedvem elindítani.
Ha a Gear 2.0 legelább a PvP-t rendberakja akkor legalább az jó írány lenne, de csak az nem menti meg ezt a játékot.
-
5150head
senior tag
válasz
s4hu|SyD^ #15608 üzenetére
Erre pl jó ellenpélda a Warframe. Kb fényesre van nyalva a játékosok segge és mivel free ezért nem kötelező senkinek se pénzt beleölnie. Ennek ellenére megélnek a fejlesztők évek óta, rengeteg tartalom van benne és értsd ezt úgy, h pl nekem van 1100 órám a warframe-ben de van rengeteg dolog amivel még alig játszottam, vagy nem sikerült kiszedni és folyamatosan jönnek az új contentek, játékmódok, fegyverek, framek, modok stb és nemsokára egy bazi nagy story frissítés is. Odafigyelnek a játékosokra, nerfelnek/buffolnak ott ahol kell és nem ész nélkül... Egy ilyen gárdának az ember örömmel ad pénzt még ha nem is kötelező. Lassan hét éves játék, de bárhova mész mindig lesz játékos aki becsatlakozik melléd kb másodpercek alatt... nah ez hogy lehet?
hol lesz a div1 vagy a div2 5 év múlva?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^ #15605 üzenetére
azt mondták hogy a gear 2.0 az episode 3 után "Soon™" jön. na most azt nem tudom ezt hogy kell értelmezni játékfejlesztői viszonylatban, de nem hinném hogy a rákövetkező héten.
én arra tippelek, hogy az EP3 február közepén rajtol, a gear2.0 pedig 3-6 héttel utána, de én már azt sem gondolnám hogy májusig elhúznák.
-
Gigant20
tag
válasz
s4hu|SyD^ #15579 üzenetére
Tetszik ez az optimista hozzáállás de tényleg.
Csinálhatnak itt a GEAR 2.0-t, de ha nincs ( és nincs) új tartalom a játékban akkor ennek vége.
A PvP a div2-ben az elejétől több sebtől vérzik. Ha ez a Gear 2.0 megoldja az még talán pár játékost még megtart de ha nincs új PvE tartalom akkor mivel fogják eladni a YP2-t?Ha a RAID 2 YP2 exclusive lesz akkor beka......!
Mert ami idén volt az több mint nevetséges. Még az Episode 1 az talán ok, de a többi!
Itt még azt az esélyt se látom, hogy 1 év múlva lenne értelme visszatérni. -
regener
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #15543 üzenetére
Az csak ahoz kell ha azzal akarod tolni vagy ha androidos eszközről használnád, asztali gépen ugyanúgy bill+egér kombó is megy vele.
(#15551) Anonymus23
Tegnap engem is lelőtt a késesben, bár nem ment vele semmire sem, mert nem volt nálam semmi. Ezt szóvá is tettem local chaten amire közölte, hogy nem a lootért öli a playereket.
Bár miután eltűnt nekiálltunk többen farmolni és lett egy üres DZ szerverünk -
Gigant20
tag
válasz
s4hu|SyD^ #15513 üzenetére
Az tényleg sokkal jobba lenne ha minden rögtön esne? De most komolyan ez egy looter-shooter game!
Szar a loot, igen de az hogy ez a gaer 2.0 lesz a megoldás azt kötve hiszem. De legyen igazad és legyen nagyon jó!
De szerintem ez sem fog sokáig tartani, majd megy a redditen a sírás, hogy jobb volt a régi, kellenek a talentek!Azt jöhet majd a gear 3.0 !
-
arnikusz
veterán
-
need
addikt
válasz
s4hu|SyD^ #15507 üzenetére
ezt mondjuk nem értem "akkor jöhetnek full drop-ban is már?"
Vannak olyan szerencsések akiknek raiden már dob egy normális Aces 4 piros 25%HH táskát megnyugtatlak nem te leszel az. Nekem 6 vagy 7 raiden dobta a blueprintet. Ezt csak a Boss dobja..És akkor elkezded gyártani persze addigra már meg lesz a 100 DB Base Material. Természetesen itt sem fogsz normális táskát legyártani én a 18 tartok de még mindig xar! Raiden gyűjtöd a heti 40 BM vagy megvárod hogy 100 legyen vagy apránként teszed. Ja és ne gondold hogy táskát dobott egyszer is! Legalább is nekem nem. Sőt még EB-se dobot azzal mákom volt márt a 2 raiden a klán társam dobta nekem..
De maga a raiden a drop is valami elképesztően xar! És ezzel szembesülni egy jó szenvedős másfél óra után amikor várod a na most.. mindenhová köptem csak nem a földre -
Gigant20
tag
válasz
s4hu|SyD^ #15504 üzenetére
Emlékszek, mert én mondtam a reptéren, hogy csak lőjed az npc-ket és ne halj meg ha lehet!
Ha jól emlékszek 3-an voltatok nem túl tapasztalt RAID-esek és ezért olyan gyorsan csináltuk amilyen gyorsan csak lehet. De ha azt veszed simán lement így is elég hamar!De nem árt ha megtapasztalod, hogy milyen egy igazán szenvedős RAID-is. Mert ha mindig olyan csapattal mész akik mindent megcsinálnak akkor nem tapasztalod meg a RAID úgy ahogy annak idején mi is.
-
Gigant20
tag
válasz
s4hu|SyD^ #15487 üzenetére
Igen szoktunk vinni ha friss(kevés) raid-es embereket is ha van rá igény.
De ahogy látom azóta belefutottál pár kicsit "hosszabb" RAID-be!
Láttam az ACES builded a VGC discordon, jó kis build az, de ha olyan RAID-re mész ahol már a reptéren látszik, hogy hosszabb lesz ott ne menj 27K HP-val mert esni-kelni fogsz. Olyan 80-100K HP kell .hogy túlélj (pl. a 2-es a mérgezést).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest