- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:24 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
-
norti
addikt
-
norti
addikt
-
granini
őstag
Most hogy lement az első hét, azt gondolom ezzel az escalation-el meg a prototype cuccokkal teljesen és végérvényesen elb**ták ezt a játékot.. 5-ödik napja kizárólag a Grand Washingtont farmolom, már véreres a szemem és vér szivárog az orromból, és mindezt ezért a kva petákért ami máshol nem esik.. aztán megtekered a geart és lesz néhány százalékkal jobb sora meg rákerül valami fika augment ami érdemben azért nem váltja meg a világot..
Ez tényleg a fanatikusoknak van.. csak a problem az, hogy mást meg kb nincs értelme csinálni, mert már prototype nélkül is mindenhol kés a vajban a buildem, de bármi mást csinálok, control point, akármi, mindig az érzem hogy elvesztegetett idő, mert addig se proto matit farmolok..
Már az expertise rendszer is nagyon véleményes.. és akkor jött az hogy farmolj orrvérzésig exo matit mert mindenhez az kell.. és e mellé még bejött ez a proto cucc, hát nemtom.. szerintem borzasztó irány.. nem azt játszod amit szeretnél, hanem amit "kell" ..
És tényleg ez hogy mentem 40 kört, abból lett nyamvadt 4-5 proto droppom, és felnézek a netre meg a youtubra és mindenki más tripla godroll teljes prototype gearben rohangál hát kva életbe..
És make no mistake.. ha jövő héten neadjisten mondjuk a Lincoln lesz az egyik Escalation mission, akkor csak és kizárólag Lincolt fogom majd farmolni, mert az egyetlen dolog amivel még azt érzem hogy fejlődni tudok az a prototype gear.. közben persze minden szart is fel kell húzni exp lvl 30-ra, tehát a 900 exo matim úgy illan el mintha sose lett volna.. véééééééégtelen farmolás néhány %-nyi plusszért...
Tegyük fel hogy valaki addig farmol mig mind a 6 sloton a 15% helyett 22.5% wpn dmg-s proto gearje lesz.. az 6 x 7.5% = 45% plusz wpn dmg a gearen.. oké.. és vajon ez ér ennyit..? Vajon ha valakinek a tipping vagy striker buildje ennyivel jobb, az pl be tut menni ezzel a dmg builddel egy solo legendary-re..? Szerintem továbbra sem.. Mert nem igy működik a játékmechanika.. Be tud vele menni Tier 4 escalation helyett mondjuk Tier 8-ba..? Szerintem szintén nem...
-
i@lex
őstag
-
5150head
őstag
-
i@lex
őstag
-
sp8787
addikt
-
norti
addikt
-
VTom
veterán
-
spleenszuru
őstag
-
sony309
őstag
-
pzstm
titán
-
Cr00py
senior tag
-
centrino
senior tag
-
norti
addikt
-
norti
addikt
-
Anonymus23
veterán
-
norti
addikt
-
Nagus
senior tag
-
Anonymus23
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Octi
aktív tag
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
az kb +10 szint a mostanihoz képest.Gyakorlatilag ha valaki tojik most a manhuntra, és csak az SHD projekteket leadta/leadja 4 karakteren, és a Szezon XP-s (asszem dupla volt a korábbinál) héten megcsinálja a manhuntot akkor csak ezekből is simán megvan a lvl100.
A fiam szokott játszani 2 accounton, de most valamiért csak az egyiket prefereálja, egyiken sincs még a manhunt Scout 1 se megcsinálva, de lvl29-en van amivel játszik, szóval a heti SHD mellett, azért beesik csak játékkal is a szezon XP (Journey 1 van neki feloldva eddig).
A 3. accnál a fenti módszer lesz alkalmazva, weekly SHD + szezon XP-s héten a manhunt. -
NoOne1976
őstag
-
NoOne1976
őstag
Bárcsak season passban adna 5 szintet. Mert hogy a journeykhez nem lesz idegem, az biztos. Tartsd x percig. Ja, tartanám, de épp nem jön mob... Tartanám, nem lövök, nehogy túlszaladjak, de rushol rám...

Ezzel se volna gond, mert szezon szinten meglenne, de hogy nincs kedvem ezt farmolni, hogy megnyíljon a Journey 4, ahol megint vannak ilyenek, az biztos. Így viszont lassan haladok, headshot ugyanez, fele megvan, a többi is meglesz, de szenvedés. Az volna jó, ha az összes nyitva lenne, mindent számolna. -
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
-
Garsza
veterán
-
st3v3np3t3r
nagyúr
A season pass-os napik nincsenek mindenkinek...
az csak egy plusz annak, aki bónuszként megveszi, de lényegében előrébb nem kerül sokkal...én talán 1szer vagy 2szer vettem SP-t, sokkal többet nem ad... az hogy milyen festés van a stukkeren, nem ad semmilyen előnyt, ad 20-30 nyersanyag ládával többet, azzal sincs sokkal előrébb az ember
nyilván új játékosoknak nagy segítség, de "veterán"oknak nem ad annyival értékesebbet és jobbat

-
NoOne1976
őstag
Itt a Journey 7 a lényeg. Azokért kaptál rengeteg xp-t. Míg egy heti manhunt 2000 xp körül ad (ha jól rémlik), addig egy tússzabadítás meg mondjuk 50-et. De egy black tuskos küldi meg sd 250 körül, ami szintén semmi. A 100-as szezonhoz kellene belőle 400 db

Továbbra is az az igazság, hogy előrehaladni csak az általuk kitalált, eröltetett módon lehet. 6 év után szeretnék arra a küldire menni, amihez kedvem van vagy esetleg az expertise miatt gyűjteni új cuccokat donate-elni. Ezzel az új rendszerrel a maradék kedvemet is elveszik. Előző szezonban is kínlódva hoztam össze, hogy az exok meglegyenek. -
Nagus
senior tag
-
K.J
senior tag
Azt értem, köszi.
Én azt mondom, h az van még amit teljesíteni tudok, de mivel nem léptem be ma, vagy nem tudom, így nem frissített. Vagy az holnapra érvényes, a szokásos? Nem néztem.Amúgy 42 van meg a pisztolyból.
Reaper scant kell még használni vagy 70x, meg a tier 4 cucc van, de azt nem vágom, h ott mit. Tartottam 4.-én, nem ugrott fel, meg le sem ment, de semmi.
Bár időt nem néztem, csak érzésre ment. -
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
-
Garsza
veterán
-
NoOne1976
őstag
-
Garsza
veterán
-
Garsza
veterán
-
NoOne1976
őstag
-
mg1992mg
őstag
-
FireKeeper
nagyúr
-
Deck
titán
-
FireKeeper
nagyúr
nekem még paradise loston be is szóltak hogy healert hoztam a második terembe
mert hogy nincs elég dmg... mondjuk igaz hogy tényleg gyorsabb lett volna, meg a többi részhez kellett a healer ott nem volt panasz. raidben is elég szokott lenni 1 a 8-ból.
illetve legendary-n tud még nagyon hasznos lenni, de azt is toltam már le healer nélkül, a 3 dps megoldott magának halás nélkül, én meg hoztam CC-t. -
NoOne1976
őstag
-
FireKeeper
nagyúr
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
-
sony309
őstag
-
sony309
őstag
-
i@lex
őstag
-
rumkola
nagyúr
-
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
-
sony309
őstag
-
sony309
őstag
-
NoOne1976
őstag
-
mg1992mg
őstag
-
mg1992mg
őstag
-
mg1992mg
őstag
-
sony309
őstag
-
mg1992mg
őstag
-
sony309
őstag
-
sony309
őstag
-
sony309
őstag
-
Nagus
senior tag
-
Nagus
senior tag
-
regener
veterán
-
qukesz
senior tag
-
Anonymus23
veterán
-
axlfsi
veterán
-
qukesz
senior tag
-
velizare
nagyúr
-
centrino
senior tag
Amennyi hülyeség volt már mostanában.... múltkor egy hétig szívtam egy kib...szott loop video bug miatt... - mostanában is több hibajelenség van (dx11), néha beszaggat, kilép stb...
Hollywood effekt... Nekem ez inkább bollywood
Nem is tudom mit keresek még itt, valahogy itt tart... majd hátha az új AC és Cyberpunk....
(division 2 mellett amibe hasonlóan sok óra ment mostanában az a Snowrunner, szinte "testvérjáték" annyira hasonlít :d :d :d ) -
centrino
senior tag
Köszönöm, ezt valóban nem tudtam, előző season-ökben nem csináltam ilyesmi eventeket, ez újdonság volt... Teljesen logikus, túlságosan konzisztens a "hiba".
Hol található ez így leírva? Nekem nem jött szembe sehol.
Sötétben amúgy tuti, hogy többszáz méterről "világítanak".
Amúgy jobb lett volna, ha mondjuk ebben a "hollywood" effektben hozzáadják mondjuk a Merciless robbanás effektjét is, akkor magáért beszélne, és nem csak egy "bug" vagy "szerverlag" kinézete lenne. -
granini
őstag
-
granini
őstag
Az hogy random gombnyomásra a fehér ház előtt állva a játék szó nélkül kilép a windowsba elég durva hollywood-i effekt.. nagyvászon popcorn nagykóla, mindent bekészítettem, de ígyse jön át az élmény..

Ez így még "Támadás a Fehér Ház Ellen 4."-nek is harmatos mert az hogy elindulok felé az még nem támadás, szal lehet megkérem már májkel béj haveromat hogy turbózza fel ezt a részt repülő robotokkal meg valami goccila a háttérből hánnyon már tüzet mer na..

-
snipr
aktív tag
-
Bird
addikt
-
Madoc
veterán
-
Nagus
senior tag
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
-
Nagus
senior tag
Nekem az és ilyen grindfestről szó nem volt akkor amikor előrendeltük a játékot! DLC előtt sem volt ilyen, akkor harmad ennyi idővel meg lehetett oldani! A 106400000 XP eléggé tetemes ami kellett hozzá mivel az utolsó 3 ruhadarab az utolsó 3 kulcsra maradt ahogy annak lennie kell a programozók nagykönyvében!
-
NoOne1976
őstag
Nekem tegnap 2 óra alatt adott 2 coyote maszkot, egy 3 piros god rollos grupot, egy max reapir skill modot és egy alps táskát, szintén god roll, igaz abvan van kék. (De a talent is jó.)
Néztem is, hogy mi a fene van. Ezen kívül 80-90%-os walker cuccokat.
Ugyanakkor utána a capitolon meg egyetlen dolog sem esett. -
pzstm
titán
-
törölt tag
-
velizare
nagyúr
-
Warzoz
senior tag
-
Anonymus23
veterán
Mondjuk ebben a projektes baromságban is látszik az átgondolatlanság, mivel pl a többi karakteren is tudtam craftolni a két új zöld szetből miután az egyik karakteren már leadtam a projekteket (tervrajz megosztás miatt), a de a többin nem a pisztoly projekt jelent meg, hanem újra a zöld item donate projektek
Nem is Massive/Ubisoft lenne ha ez nem így lenne
-
Anonymus23
veterán
Hát ja, mondjuk ha egy karakterrel megcsinálod, utána már sima liba, mivel a többi karakterhez ezeknél már elfogadja a kraftolt darabokat is.
A sárga HE cuccokból viszont csak a lootolt (tiéd vagy más által dobott) is jó. Azokat érdemes előre kiszedni, mert a donatelt alloyt és materialt a projekt leadásával vissza is adja azonnal. -
Anonymus23
veterán
-
Warzoz
senior tag
Ez a pisztolyos project amit akkor ad, ha megcsinálod a két új gear projectet, meg az azt követőket. Mindkét szettből (Bulwark, Future), adakozol minden szettelemből egyet. Utána pedig kétféle alapanyagot, meg 6 féle high-end itemet, ezt is kétszer (Bulwark, Future). Na ezután kapod meg a pisztolyos projectet.
-
arnikusz
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- E-roller topik
- Diablo IV
- Gaming notebook topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini Pc HP ProDesk 600 G4 / EliteDesk 800 G5 // 6-9. gen // i3 / i5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(bountyt mondjuk nem néztem) Csak outcast volt, meg a District Union, de az meg ugye már másik kerület.

nem brand set
ahogy Garsza írja, rakj magadra pl 4 Providence-t.
Pedig én bíztam a márciusban, mivel minden Division akkor jött, a Div2 dlc is, ha jól rémlik.

Ex underground tartalom a division 2-höz.