- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Garsza #31182 üzenetére
igen, szvsz a hotshot determined a leghatékonyabb CP-zésre, igaz ahhoz célozni is kell tudni valamennyire ugyebár, illetve a hiénás CP-k kicsit kényelmetlenebbek a sok sisakos rusher miatt védekezésnél. de jah, bármilyen értelmes build jó lehet, ami nem full support. én ha lusta vagyok, drón+turretes skill buildbe megyek, aztán a skillek megoldják helyettem - igaz, lassabban.
-
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Garsza #31077 üzenetére
vagy armor vagy weapon damage... ha maxolni akarod az armort, akkor 6*15% fegyversebzést buksz el, ha fordítva, akkot 170k*6, 1M armort... lehet felesben, de ha maxolni akarod a cuccot, akkor inkább fegyversebzés...
amúgy a legjobb attrib a sniperes cuccba headshot+handling, chc chd-vel kicsit nagyobb az esély elérni egy esetleges nagyobb fejsebzést
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
Garsza #31069 üzenetére
Azokat random adja, szóval rohadt nehéz kitalálni, hogy hol és mikor fogja adni, nekem sokszor volt olyan még a lőtéren is, hogy 4-5 körben is csak főfegyver vagy skilles mob volt jelölve.
Egyébként nekem a kedvenc farmolós helyem az a Viewpoint eleje volt mindig is, mivel ott az elején mindig fixen beáll a 4 mob, nem mozognak, szóval millió sok challange készült már el ott nekem, másnak biztos akad olyan hely, ahol hasonló viszonylagosan sok mob van fixen nyílt téren. Nekem most hirtelen nem jut eszembe hasonló. Nem utolsó sorban ha jól rémlik 12 vagy 13 mob van ott az első pocketben. -
Anonymus23
veterán
válasz
Garsza #31029 üzenetére
Nekem az 2 db-nál bebugolt, de úgy gondolom, hogy ha pl tier 4-et tartod 4 percig, akkor be kellett volna adnia a tier 2-es 60/120-ast is, mert nem tier 2-en kell tartani, hanem minimum tier 2. Jó ez nincs odaírtva, de talán akinél nem bugolt be, az meg tudja ezt erősíteni vagy adott esetben cáfolni.
Másik karakteren meg lehet megint csinálni ezeket, akkor kiderülni, de őszintén nincs kedvem hozzá, annyira azért nem volt fun -
Anonymus23
veterán
válasz
Garsza #31023 üzenetére
Annál én is néztem, hogy vajon mire gondolhatott a költő, mert a módosító leírása és a feladat között volt egy kis eltérés
A visszatöltés kb rendben van, legalábbis játék alapján úgy tűnik, hogy szépen tolja vissza az armort, kb a módosító leírása alapján.
De hogy a feladat nem 100.000 az biztos, vagy csak simán rosszul számolta ezt a feladatnál: 813K armoros buildben csináltam, és kb 2x kellett visszatölteni (vagy inkább több) az armort 1 szinthez. Máshol is írták, hogy sokat kell visszatölteni 1 szinthez.
Ami viszont furcsa, hogy ami később a VII-es fealadatlistában van pajzsos 30db 100k armoros visszatöltés meg pikk-pakk megvolt, pár perc volt csak.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Garsza #31013 üzenetére
Az a kis szürke ikon az ellen npc feje felett, ami egy áthúzott sziluett.
Használj pulse-t, többet bead mint alapból.HS build: Én a hotshotos Determined sniper buildet használtam, sokkal jobb mint a regulus build.
Negó: ez volt elérhető loadout, nem tudom menő-e, de a sok bujkáló nmi ellen tök jól működik, van Striker is, de nekem ez mindig is a kedvencem volt, bármi más működő DPS is használható.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Garsza #31009 üzenetére
Őszintén nem tudom, szerintem olyan 6-8 óra volt, amikor csak ezekkel foglalkoztam.
Asszem a 3. szinttől volt ez már farmolósabb, de mindenre megvan a megfelelő hely, ahol könnyen ki lehet szedni a dolgokat.
A legszívatósabb talán a Vendetta pisztolyos része volt3 szett volt amit használtam, egy DPS Nego, egy HS build meg egy skilles build.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Garsza #30978 üzenetére
Hát jah, hol van ez a kínai 300-as inventory és 600-as stashez képest???
És még van pofájuk odaírni, hogy more to come...
Nem beszélve arról, hogy ezeket is ahhoz kötik, hogy ha megvetted az extrákat.
És ami még a non plus ultra, hogy ugye anno, az Ultimate elővásárlókat azzal etették, hogy ADDITIONAL stash space-t kapnak, amit persze a játék indulása után módosítottak, hogy ők igazából az in advance-re gondoltak, azaz hamarabb el lehet érni az akkori max helyet.... (azaz kb 2-3 óra játékkal hamarabb...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Garsza #30966 üzenetére
ha már lejárt a szezon, a scoutokat nem fogod tudni megcsinálni, de a legvégső manhunt küldit igen. a scoutok amúgy loot/XP mellett a hangfelvételeket adnak csak, szóval szvsz semmi jelentős. amúgy 3 napon belül megcsinálható, ha rászánsz egy kis időt, talán a 100-as season pass is összejöhet.
a seasonal journey küldi viszont elég esélytelen ennyi idő alatt, abban van pár feladat ami elég farmolós.
-
-
PETEE78
senior tag
válasz
Garsza #26651 üzenetére
Ha a A2, B1 megy már sok gond nem lehet
Előtte érdemes visszakeresni a többek által már linkelt guideokra. Kezdésnek kell egy jó DPS build, a többit majd a szakik intézik.
Gigant20: A külföldi discord-ra értettem, hogy arra menjünk. Itt már többen is írták - és való igaz -, hogy nehéz összehozni magyar csapatokat 1 konkrét időpontra. Ezért is linkeltem korábban azt a discord csatornát, ahol always futnak a raidek, éjjel-nappal.
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
Garsza #26623 üzenetére
Ideális esetben, és ha a társak kidobálják neked a szükséges projekt darabokat (mellény és táska, ami nem esik open world, csak a raiden, de később majd lehet crafolni), akkor akár 2-3 végigjátszás alatt meg lehet szerezni.
1. lépés
A két Ironhorse projekthez kellenek az adott gearekből 1-1 db.2.lépés
Ha ezeket beadtad a projektbe, akkor kapsz 2 új projektet, amelyekhez ezek kellenek:
Bulwark Project:
Ironwork Bulwark Alloy: 12
Ironwork Base Materials: 40
5.11 Backpack
Overlord Chest
Badger Tuff Gloves
Fenris Holster
Sokolov Kneepads
Richter & Kaiser MaskFuture Initiative Project:
Ironwork Future Fabric: 12
Ironwork Base Materials: 40
Providence Backpack
China Light Chest
Petrov Gloves
Douglas & Harding Holster
Murakami Kneepads
Alps MaskHa jól rémlik craftoltak NEM JÓK!
Arra figyelj, hogy az ironwork base materialt NE craftold el mielőtt a projekteket teljesíted, mert ezeket is csak heti 1x adja/karakter.
A másik meg, hogy ne told bele mindkét projektbe, hanem csak az egyikbe, amelyiket hamarabb be tudod fejezni, mivel a végén jutalomként visszaadja, szóval a másikba is be fogod tudni tolni.A Fabric egyszerűen szerezhető az open world lootolható 4 gear db (maszk, tok, kesztyű, térdvédő) összetörésével.
3. lépés:
Ha ezek megvannak, akkor kapod meg igazából a regulus projektet amihez az alkatrészeket fixen dobják a bossok.Szóval, amikor elindulsz az első futzamra, akkor szólj ELŐRE, hogy akinek nem kell, az dobjon neked Foundry és Future mellényt és táskát, mert ha nem dobják ki a többiek, és nincs szerencséd, akkor elég sokáig kell tolni, mire kiesik mind a 4 raid only gear db. Ezeket csak heti 1x dobja, mindenkinek az adott héten az első run alkalmával, szal az se mindegy, hogy a többieknek hanyadik alkalom.
-
Garsza
veterán
válasz
Garsza #25326 üzenetére
Rájöttem a megoldásra. A SCAVENGING -nél revard átvételekor mindég csak 1 dolgot lehet választani a listából. Én mindeddig abban a tudatban voltam, hogy mindet megkapok amit kilistáz.
Ezért én mindég csak rányomtam a claim -ra nem választattam ki mit szeretnék kiszedni ezért mindég a pénzt szedtem ki.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Garsza #25322 üzenetére
Pedig roppant egyszerű, minden szintlépésért kapsz 1 db SHD pontot, ami az órádba kerül, mivel te még nem érted el az 1000-et, így egyelőre 5 helyre oszlik el a kapott pont, így csak minden 5. SHD pontot fogod tudni beváltani a SCAVENGING-nél (azon belül is tekerj le alulra, mert ott van az SHD RECALIBRATION (mappa ikon) meg a másik asszem a FIELD RECON DATA (zászló ikon) amik kellenek az optimizáláshoz.
Egy SHD pontért 1 db SHD RECALIBRATION-t vagy 2 db FIELD RECON DATA-t tudsz beváltani.
Ezen túlmenően 500-500-500 lila matiért tudsz venni 5 db SHD RECALIBRATION-t, illetve 50-50-50 sárga matiért tudsz venni 5 db FIELD RECON DATA-t. -
granini
őstag
válasz
Garsza #25318 üzenetére
Avalon Group szerintem tol még Raideket, de nekem sajnos nincs olyan összeköttetésem hogy beprotekciózzalak
ha esetleg van itt közöttünk Avás és megszán téged akkor lehet esélyed.
Azonban a másik problémád a drop rate lesz.. a material a piftolyhoz még csakcsak.. de a Revenyős puska az ilyen 20 nyitásból 1.. klántársnak anno szintén ki akartuk farmolni, és olyan csapattal mentünk ahol szinte mindenkinek megvolt már tehát megkapta volna az elsőt amit nyitunk.. asszem 5-6 raidet mentünk mire kiesett.. erre készülj.. az minimum 5-6 hét raid egy olyan időszakban amikor már szinte senki nem raidezik, pláne nem heti rendszerességgel..
Az már meg se merem kérdezni milyen platformon játszol, mert ha nem PC akkor nulla esély..
-
Anonymus23
veterán
válasz
Garsza #24992 üzenetére
Amiről itt beszélünk az a HF+Scorpio+Memento build.
Mellény az ami lehet bármi, amit csak szeretnél, akár ugye Budger a plusz Shoti sebzéshez (CHC+CHD kell rá) ízlés szerint Obliterate/Unbreabable, vagy ami jól esik, vagy Ceska, vagy akár Grupo is jó lehet. 3 Armor legyen rajta (a mementoval együtt) a többi piros és akkor az már jól működik. -
Elims
veterán
válasz
Garsza #24966 üzenetére
Jaa,nem szóltam. :-)
Arnikusz: Én egyszer már elmentem ahhoz a két nőhöz,de akkor újra elmegyek.Vagy lehet,hogy az egyik kisebb szintű játékosnak dobta ki a gránátos azt a vírus vmit és én meg fevettem előle.(?) :-/
A két nő után hova kellene menni?Néztem most youtube videót,de ott sem derült ki.Az a mellény nem hiszem,hogy megvan nekem.Én is utánanézek.
-
-
arnikusz
veterán
válasz
Garsza #24955 üzenetére
Mindegy mert a Summit maga skáláz.
Projekt
Stage 1:
Donate any weapon with Sadist talent
Donate a Chest with talent Perfectly Unbreakable (Zero Fs)
Donate a exotic component.
Stage 2:
Kill 3 named enemies from every faction and donate 3 keys of each, which are Hyenas, True Sons, Outcasts, Cleaners, Rikers, Black Tusk (You don't have to kill 3 named Black Tusk, but you have to donate the keys)
Kill 2 Rogue Agents
Kill 2 hunters -
Nemo1
tag
válasz
Garsza #21965 üzenetére
Ez egy jó ötlet, és köszönöm.
De ezzel csak azt tudom meg, hogy gépemnek megszakadt e az internet kapcsolata.
Azt nem, hogy mi történt a hálózatomban, illetve, hogy a router-nek is meg szakadt e...
Gyanítom itt már legalább egy Wireshark elemzésre lenne szükségem, hogy lássam mikor dobott le a Division szervere, és miért(ezért gondoltam egy LOG szervere).
De mint írtam, más játékokkal(eddig) még soha nem volt ilyen problémám(pedig évek óta játszom).
Ezzel is csak most fordult elő ilyen először.
A tegnapi napot pl teljesen végig játszottam (ugyan abban az időben, és több mint 14 órát, egyben) és nem
dobot le egyszer se...
Még mindig úgy gondolom, a hiba nem nálam volt.
De mivel tegnap már nem dobált le, azt hiszem ezt a problémát inkább "elengedem" -
Anonymus23
veterán
válasz
Garsza #21372 üzenetére
De ez RANDOM, azaz lehet, hogy fog esni, és lehet, hogy nem. Ez nem fix loot, így ez van.
Én hetek (hónapok?) óta nem láttam ilyen rollokat, szóval, biztos, hogy most kell sokat farmolni, mert előbb-utóbb beáll a random a szokásos szivárvány szarokra. Ezen kívül estek magas rollos cuccok is, nem fogom mindegyiket bescreenelni ide, de ettől még random. -
TommyS_27
senior tag
válasz
Garsza #21219 üzenetére
Nincs itt semmi glitch vagy okosság csak arra van kirakva a build. A tüzesnek a status effect a lényege. De ha full pirosban szaladgálsz glass canonnal akkor ne csodálkozz ha elvisz azonnal az égés. Egyszer van a chemnek skill dmg amit akkor kapsz amikor felrobban a tűz utána meg a statust kapod. Burn resist és hazzard protectionnel a status effectet minimalizálhatod. 2 cheska 1 yahal mindenhol hazard protection és túléled. Persze akkor Te sem tudsz one hitelni már m1a-val. Valamit valamiért...
-
Warzoz
senior tag
válasz
Garsza #21219 üzenetére
Van, volt és lesz is. Rendszeresen találkoztunk olyanokkal DZ-ben, akik használták. Meg van még DPS és armor glitch is. És persze az elengedhetetlen, a Cheat program, amibe bármit bekapcsolhatsz. Na ilyen is van van már egy ideje. Azt ne kérdezd, hogy kell előidézni ezeket mert fingom nincs. GlitchMaster valószínűleg érdemben tudna nyilatkozni ezekről, ő jártasabb a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest