Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Metallica M72 World Tour 2026 június 11 - 13. Budapest
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos, a saját malacaimmal nem tudtam bizalmas kapcsolatot kialakítani. Karamellát 2-3 hónapos korában vettem meg, és túl sok időt töltött egyedül a kicsi állatkereskedésben. Csak egy érdekelte, az ennivaló. Hiába kedveskedtem neki jó falatokkal, sosem kedvelt meg. Most sem nekem örül, ha meglát.
Fantomaszt ugyan kiscociként hoztam haza, de ő viszont teljesen érthető módon Karamellát választotta, a fajtársát. Ők ketten, bár torzsalkodnak kifejlett hímekként, elvannak a maguk tengerimalac világképe szerint és engem csak egy nagy, teljesen be sem látható, ennivaló-adónak tekintenek. Akitől jobb félni, mert egy kiismerhetetlen óriás.
Ha nem is utálnak, de garantáltan nem bíznak bennem.Ez van. Ők tengerimalacok, én ember vagyok. Annyi kapcsolat van köztünk, hogy akaratuk ellenére, a gondoskodási ösztönöm levezetésére, rabságban tartom őket. Aminek egyáltalán nem örülnek. Persze emberi értelemben nincs "akaratuk", de azért a maguk esze szerint "gondolkoznak".
Végül is, nem érdekel a félelmük, jó dolguk van, és az ellátásért cserébe igazán elviselhetik a heti 3-4 alkalmat, amikor megsimogatom őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- Eredeti játékok OFF topik
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Renault, Dacia topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Autós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest