- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
Most töltődik le a hivatalos uccsó(v645).
Már 1-2 hónapja ilyen, nem a firmware miatt. Közben frissítettem GTV-re csak úgy. Ez persze nem változott.
Nem tudom, mi okozza, de csatoltam képet. A tévé két oldalán vannak hangsugárzók úgy 50 cm-re, ami miatt el is gondolkoztam anno, de azok mágnesesen "szigeteltek", és már elég rég ott vannak, így azt kizárnám, ill közelítve, távolítva sem változott semmi. Remélem kicserélik a panelt, és minden pöpec lesz. Meglátjuk.
Bal szélen az a világos rész.
[kép] -
kekegsm
őstag
Van egy elég jó wireless billentyűzetem, és egy elég jó wireless egerem, de külön eszközök. Persze, megoldottam egy USB hubbal (még külső táp sem kellett), csak azért jegyeztem meg a dolgot, mert gáz, hogy így tervezték. Nem lett volna nagy gubanc rárakni még 1-2 USB-t, hiszen a nagytestvérein van.
Én is majd megpróbálok egy univerzálisat, csak ez megint olyan gáz. Főleg, mert ha jól tudom, a TCL csúcsmodellekhez is csak sötét távirányító jár.
-
F.B.I.
veterán
Értelek de nincs nagyon lehetőségem, hogy egy Miskolc - Székesfehérvár távot letudjak és már elég időt elvettek az életemből, hogy a futárjuk miatt is itthon ülsz, aki időpontot sem ad meg. Az Auchan kb leszarja, már beszéltem velük de a szerviz felelni fog, a megtévesztés miatt is...a tévé hibája a legkevesebb lesz. Ez nem fenyegetőzés, csak tőlem elvárják, hogy tökéletes legyen a munkám, az én irányomba, a saját országomba, úgy látom, hogy mysoknakez problémát okoz a pénzemért. Ők azért létezhetnek, mert vannak olyan "szerencsétlen" emberek mint én, termék vásárlás szempontjából.
Nem is értem minek van szerviz, mert konkrétan semmit nem tudnak/akarnak megoldani egy új készüléknél vagy azt hiszik, hogy itt mindenki időmilliomos és játszanak az idejével és a pénzével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- 3DMark Vantage eredmények
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest