- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cd930
senior tag
válasz
Lordus #27361 üzenetére
Nem TCL, de most láttam reklámban Hisense 65U6K8 MiniLED tévé 200k
Minőségét és tapasztalatokat nem ellenőriztem, de nem rossz ár egy miniled tévéért..
-
sortiefish
tag
-
Pistu_
tag
válasz
Lordus #12797 üzenetére
V481 után egy darabig visszaraktam az android tv v315-öt, ezt váltotta most egy 43C725-ön. Ami pozitívum hogy ebben is van game bar, mint a 481-ben, illetve hogy ezzel a szoftver verzióval újra működik a gyors indítás. Ha kikapcsolom a képernyőt hogy csak hangot adjon ki akkor viszont ébredésnél ugyanúgy csak csikozódik. Képminőségben változást nem vettem észre, Dolby Vision videóknál még mindig jelenet váltás előtt állítja fényerőt ami zavaró.
-
-
nickjames
tag
válasz
Lordus #11762 üzenetére
Tudnál képet küldeni róla, hogy néz ki nálad a gyorsmenü? Nálam egy C728 üzemel 413-as fw-vel (ami a fórumban olvasottak alapján ua. mint a 414), de csak egy olyan "gyorsmenü" érhető el a kisebb távval, amin néhány TCL alkalmazás, a legutóbbi alklamazások érhetőek el, illetve a bemenet választó és a settings menü. Egy olyan megoldásnak örülnék, ami a Sonyn van, ahol pár dolog könnyen állítható is, és nem kell bandukolni a beállítás menüben. Az elalvás időzítő is jó lenne, de az sem érhető el közvetlenül.
-
mikrofon
veterán
válasz
Lordus #11062 üzenetére
A sárga led úgy tűnik valami szoftver téma lesz. Valami a háttérben kapcsolja a mikrofont. Ilyenkor megjelenik egy rövid ideig az üzenet hogy mikrofon már ki van kapcsolva és megjelennek a sárga pöttyök. Utána csak akkor tűnik el nalam ha bekapcsolom a fizikai kapcsolóval hátul vagy nyomok egy teljes újra indítást akkor lesz jó. De utóbbi esetben egy idő után újra előjön.
-
mikrofon
veterán
válasz
Lordus #10981 üzenetére
Én kettő gamepad-ot használok. Vagyis inkább a gyerekek.
Evolveo Fighter F1
GameSir G4 ProMindkettő jó. De a második fogasra is meg kialakításra is jobb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Spórolós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged