- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Ma megjött a 65C725.
Bekapcsoláskor eléggé sávos volt a kijelző ami filmek alatt nem látszik,remélem később elmúlik.Menü egész jól használható de még szokni kell,tv-t nem néztem még majd holnap rákötöm a telekomos ip-tv beltérit,kíváncsi leszek rá!
Most még csak full hd és 4k filmeket néztünk,azok rendben vannak ahhoz képest hogy lcd tv-ről van szó..
Kandencia helyes lejátszás alap vagy állítani kell hozzá valamit?Nem láttam röcögést de sokat nem is néztem még.
Kodi mennyire van lebutítva tv-re?
Netflix 4k-s adások nagyon jók rajta de mondom még csak keveset néztem..Képjavító funkciókat itt is ki kell kapcsolni mint a plazmákon,ugye?
Valamint van ajánlott beállítás fényrő-kontraszt stb-re?(van bőven állítási lehetőség ahogy néztem,nem nyúltam még hozzá)Ennyi pénzért jó vétel volt szerintem!
(238 volt a vége mindenestől)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest