Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Meggyi001: A kérdés...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
-
Gino20
őstag
Hisense-t csak MM-ben láttam, de TCL-el még nem találkoztam. Egy biztos, 65C715 tulaj lett jó pár és ár/érték arányban, főleg képi világában elégedettek vele, míg U7QF tulaj egyenlőre 1-2 ha akad. 55"-nál a TCL HVA panelos, míg az U7QF VA így elképzelhető, hogy nem nyújtja azt a minőséget, mint a 65". Amúgy 1 biztos. Ha rendeled, akkor ott a 14 napos elállási jog (ahogy hozta a futár, úgy el is viszi), de erről jut eszembe, ha forrásaid engedni rendeld meg mindkettőt
és azt tartsd meg amelyik jobban tetszik
,,ha akkora a méretek közötti különbség" Hát ezt bizony neked kell eldöntened. 3m-től már simán mehet a 65"
-
Kiskutya
veterán
Akkor tudnék válaszolni ha itt lenne az enyem mellett a hisense. Én tcl-t vettem ennyi pénzért elégedett vagyok vele. Dts meg az hbo go is fontos volt. Meg a tcl-nek látom a hibáit amivel együtt tudok élni. Jó lenne pár napra egy hisense tesztelni akkor objektívebb lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igy ujfent erősítve vagyok!Remélem hosszu ideig tart a kapcsolat!
és azt tartsd meg amelyik jobban tetszik
Vhiktor