Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cashtibi
csendes tag
Sziasztok, jelenleg egy 55x815 tulajdonosa vagyok, viszont szemezgetek egy 65c728-al ( Playstation 5 miatt, jó lenne a 4k 120 hz ) Az lenne a kérdésem,hogy képminőségben mennyivel lehet jobb a fent említett x815-nél? Teljesen meg vagyok azzal is elégedve, bár kicsit lassú rajta az Android 9, de a c728-on elég simán szalad az Android 11. Esetleg másik TCL tv-t is tudtok ajánlani,ami 120 hz-et vagy hdmi 2.1-et tud? Esetleg másik márka is szóba jöhet,ami nem OLED árban mozog, és QLED minőség minimum. Előre is elnézést,ha írtam bár hülyeséget,nem fog már az agyam ma sajnos. Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S761 - i5-2520M I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Vhiktor