- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Matteo005: 9800X3D
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
válasz
cashtibi
üzenetére
C825 miniled ami nagyobb kategória! Szerintem kép minőségben a c728 kell hogy hozza minimum a mostani színtet nálad! Esetleg sony ami még jó lehet de ott vannak típusok amik még nem tudják a vrr-t amit elméletileg szoftver frissítéssel oldanak meg ki tudja mikor. Samsung tv-nél meg nincs dolby vision azt nem tudom a Ps5 kezeli e ha igen akkor szerintem jobb mint a hdr 10+.
-
wallace 234
őstag
válasz
cashtibi
üzenetére
Helló én is ezzel küszködök, hogy mindig bele kell nyúlni a menübe, hogy a mozgás újra jó legyen, valamiért túl tolja a mozgás javítást, vibrálás csökkentést meg piszkálom azt utána jó! szerviz szerint egyszer jön valami frissítés ami meg oldja ezt. gyári beállítás vissza állításhoz be kell írni 1234
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- TCL 55C745X2 FALD, 144Hz, 2029.07-ig gyári garanciás, dobozában, fóliás, karcmentes TV.
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- SAMSUNG QE43Q60C 43" QLED 4K Smart TV kifogástalan kép & hang
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest