Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Vagy szálitsd házhoz és ott mutasd meg.
Amúgy mivel garis, így hiba esetén a garit tudják intézni a szervizzel.
Tényleg bele lehet futni problémás esetekbe. De szinte csak ez az egy lehetőség van, mert ha garis problémád lenne is, először, javítják, ha az nem működik, alaplapot vagy kijelzőt cserélnek, majd cserélik. Pénzt vissza ritkán adnak és nagyobba/újabba se gyakori a beszámítás, mert a garanciális ügyeket a szerviz intézi, az új másik modellt meg a kereskedő árulja.
Az is lehet, hogy valaki ezt most olvasgatja és megkeres privátban, úgy meg már könnyebben is alkudik, hiszen te nem akarsz problémát ö meg nem fog okozni, így te hajlandó lehetsz olcsóbban adni.
Alkudni mindig fognak ez ilyen. Amúgy azért nem egy nagy ördöngösség ez a használt adok veszek dolog. A saját lakcímes bemutatást én sem szoktam támogatni már csak a feleségem és a gyerekek miatt sem. ... bár TV-vel pont nincs tapasztalatom
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE55Q95T) 140CM Q-LED 100HZ SMART 4K PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- SAMSUNG (QE55Q700T) 140CM 8K Q-LED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor