Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi77
senior tag
Sziasztok!
EP660 tévém van. Először Plex Media Serveren keresztül néztem filmeket. Aztán amikor a Plex egyik napról a másikra megadta magát (nem játszott le bizonyos filmeket, random címeket adott egyes tartalmaknak, elvesztek bizonyos mappák stb.) akkor átváltottam VLC-reés helyi hálózaton megosztott mappákból néztem filmeket.
Aztán amikor ez is egyszercsak elkezdett furcsán működni (nem látta a hálózati mappákat) akkor átváltottam a tévé Médiaközpontjára és ott tudtam a Windows Mediplayerben a hozzáadott mappákat elérni.
Na tegnaptól ez sem megy, látja a mappákat, de nincs médiatartalom címszóval nem mutatja az mkv/mp4 file-okat. De más mappákban meg igen, teljesen random a dolog.
606-os fw van rajta, csináltam a menüjében gyári visszaállítást (a szerviz menübe nem mentem bele).
Semmi eredmény, ugyanúgy nem játszik bizonyos filmeket, de az a furcsa, hogy másokat meg igen. Netflix, HBO Go, YT megy rendesen.
Most egy laptopról hdmi-n keresztül megy a lejátszás, de akkor meg mindek okostévé ugye...
Esetleg valami ötlet vagy építsek htpc-t és akkor problem solved.
Új hozzászólás Aktív témák
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest