Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
Húha! Kár volt beírnom. :)
48"-os samut váltott. Hát nagyobb.Az annak idején a kategóriájában elég jó tv volt(H6400), de ez persze jobb.
Szebbek a színei, jobb a feketéje, jobban is szól, bár én hifire kötve használom. Asszony szokott tévézni, akkor a saját hangszóróján szól. Egész jól.
Nem vagyok nagy HDR guru, így arról nem tudok érdemben nyilatkozni. Netflixen elég érdekesen kezeli a hdr-t, olyankor "összevissza" változik a fényerő, attól függően, hogy épp világos, vagy sötét jelenet van-e. Simán lehet, hogy szoftveres téma, de eddig nem javult a frissítések során.
A mozgásmegjelenítése jobb volt a Samsingnak, az biztos.
Tetszik, hogy androidos, és szerintem nem is lassú.
Fényereje számomra rendben van, felhősödést sem tapasztaltam, de a kép alsó részén a keretnél mintha erősebb lenne a háttérvilágítás.
Gyári lejátszója elég érdekesen kezeli a nagyobb filmeket: van aminél csak kb. 3 percesnek érzékeli a videót, de nem jöttem rá, mi az oka. Nálam főként monitor üzben megy, szóval ez nem olyan nagy probléma, kivéve DV filmeknél, mivel az pcről lejátszva nem támogatott, kizárólag HDR10-ként jeleníti meg, de ez nem a tévé hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest