Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
1. Egyre jobban nézegetem mostanában a C805-öt, elsősorban az ár/érték arány miatt és a “hagyományosabb” gombozatú távirányító miatt, szóval szülőknek lenne szánva.

Mindig is ódzkodtam attól, hogy szállítással rendeljek TV-t, mert tudtommal a futár nem kötelezhető arra, hogy megvárja, hogy kibontsam a TV-t és meggyőződjek a sérülésmentes állapotáról, pedig olvasom, hogy a kinézett modellt mindenképp szállítással érdemes a 14 nap miatt.
Ami biztos, hogy érintetlenül körbevideózom a dobozt, majd a felbontás folyamatát is, fókuszálva olyan szempontból is, hogy egyértelmű legyen, hogy az érintetlen csomagolást bontom meg és nem pedig visszacsomagolás után bontom meg újra.
Addig videózva természetesen, míg áram alá nem helyezem és villantódik rajta egy teljes képernyő kép.Valakinek volt már olyan ügye, hogy nagyon jól jött egy ilyen felvétel, mert tényleg sérült volt a TV?
Vagy esetleg olyan előfordulnak, hogy valami hülye, kitalált okból nem fogadnák el a videófelvételt és maradna nekem +200ezerért egy sérült TV?2. Ha már a +200ezer, Euronics-nál most a legolcsóbban elérhető (219ezer), gondolom mostanra már nem nagyon szokott előfordulni ennél nagyobb mértékű akció bárhol ugye?
Egy kerek 200ezer nem lenne rossz.
3. Ugyanitt Euronics-nál lehet venni +3 év kiterjesztett garit.
Gondolom ezt mindenképp érdemes rákölteni még.Plusz ~10ezerért a kiterjesztett gari balesetbiztosításos is lesz, ez gondolom eleve feloldja az 1-es pontban részletezett parámat és videóznom se kell a felbontás folyamatát.
De egyébként meg ha elfogadják gond esetén a videót, akkor meg annyira nem lenne lényeg nekünk szerintem a balesetbiztosítás, mert biztonságos helyen lenne tárolva a TV.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- SAMSUNG (QE55QN70F) m140CM NEO QLED SMART 144HZ UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE55LS03A) 140CM Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor