- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Grillo #36341 üzenetére
Közben zsolt501 kolléga hozzászólása alapján kipróbáltam: ha az alsó tolókapcsolóval a mikrofont kikapcsolom, akkor világít a középső led bekapcsoláskor (majd kikapcsoláskor egy idő után kikapcsol, ahogy írtad is). Én még soha nem kapcsoltam ki a mikrofont, ezért nem vettem észre... Szóval, akkor nincs különbség ebben a különböuő méretű C655-ök között.
Ahogy látom, a tiéd is elég későn kapcsol be a bekapcsoló gomb megnyomásához képest (a megnyomás és a led kialvása között elég sok idő telik el nálad is). Ez az időtartam elég változó. Ha tovább van készenlétben a TV, akkor általában tovább is tart. Egy kikapcsolás után időben viszonylag közeli bekapcsolás esetén szinte azonnal kialszik a led.
Gondolom vasra egyeznek a C655-ök: AIDA64-el megnézve a 43C655-ben egy 64 bites ARMv8-A SoC van (r3p1 revízió, 32 bites módban) 4 maggal (2xCortex-A55@1066MHz + 2x Cortex A75 @1200 MHz). 2 GB RAM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Teletext mentés VHS-ről
- Xbox Series X|S
- Óra topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest