Hirdetés
- Jhonny06: Új gépsárkány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
bdominik98
üzenetére
Ha teljesen pontosan kalibralt képet szeretnél akkor egyedileg kell kalibralni. De ez annyira rossz, hogy gyarilag deltae 10 felett vannak az eltérések, így az én beallitásaimal ez le fog menni kb 3 alá vagy még jobban. Arról nem is beszélve hogy én a világ legjobb muszereit használom, így még attól is jobb lehet így mintha valaki egyedileg kalibralna a tvdet egy olcsó colorimeterrel (ami a szinek kalibralasahoz önmagában amúgy sem használható)
Azokhoz a tvkhez amik pl egészen jók gyarilag, lásd LG g3 vagy c4 nem teszem fel a beállításokat azokat csak egyedi kalibralassal vállalom, ugyanis ott már nem garantálható hogy javitani fog. Itt viszont 100% hogy igen, nem is keveset.
Lényegében ez nekem csak a csatorna fenntartásához kell, ha lenne 100ezres nézettség és feliratkozó adnám ingyen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor