- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
Sziasztok!
55c805-nk van a Digitől (hw/sw infó lent). Lenne pár kérdésem, amivel nem boldogulok. Az ABC sorrendes csatorna listát az osztrák régióra váltással, és az online szerkesztővel megoldottam. ChanSort nekem nem ment, a visszatöltött listában csak néhány csatorna maradt meg a többi eltűnt.
Igyekeztem visszaolvasni, de az alábbiakra vagy nem találtam választ, vagy nem segítettek.
1. Kezdőképen ne legyen amazon, de legalábbis ne az első sorban. Legjobb az lenne, ha semmilyen ajánlat nem nem lenne, se YT, se más, csak az Appok. Amazon a frissítés uninstall után egy darabig eltűnik, de később visszakúszik, és fáraszt az irreleváns dolgaival.2. Régi/előző/tegnapi adást mutat az Info ablak (i) és a baloldalt feljövő csatorna (List) választó lista, a egész képernyős műsorlistához képest (TV ikon). Ez utóbbi mutatja jól a műsort. Hogy lehet elérni, hogy mindenhol az aktuális műsor jelenjen meg (i + List gombokra is).
3. Teljes képernyős csatorna listán (műsor tájékoztató) a váltáskor ugrál oda-vissza a fényerő és a színtér. Csak arra kis időre (kb. fél mp), ami a váltás elindítása (le- és felfelé nyíl megnyomása) és a csatornára váltása tényleges megtörténte között eltelik. Marhára idegesítő a villogás.
3/2. Arra van beállítás, hogy a műsor tájékoztatóban fel-leváltogatva ne kapcsoljon át automatikusan, ha pár mp-re megállok?
4. Elcsúszó hangra nem jöttem rá mitől van, és mi a hiba mintázata (okozója). A különböző forrásoknak van-e hozzá köze vagy sem. Állítgatom a hang menüjében, bízva benne, hogy a majd egyszer összeáll a dolog. Kodi app vs TV műsoroknál időnként előjön a dolog. Mi okozza, és mit lehet tenni ellene?
5. A szolgáltató dedikált gombok átprogramozása is jó lenne. Buttons remappert próbáltam, de csak egy gombot enged az ingyenes változat. A nagyobbik gondom, hogy minden restart után elfelejt elindulni (a megfelelő beállítások és engedélyek ellenére). Ha lehetne valami másra átprogramozni az lenne az igazi (pl. Kodi play/pause, space), de ha csak simán letilthatóak lennének, az is jobb lenne a semminél.
Kernel: 5.4.233+
OS-build: STT2.221228.001
T.ver: V8-T653T01-LF1V401.001259
Op. ver.: TVM6.0.1_edb90a210_240826
Új hozzászólás Aktív témák
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800A) 165CM 8K NEO-Q-LED AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN900ATXXN) 190CM 8K NEO Q-LED ! AKCIÓ!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraWide 25UM58-P LED Monitor
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest