Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• naja

aktív tag

Sziasztok!
    55c805-nk van a Digitől (hw/sw infó lent). Lenne pár kérdésem, amivel nem boldogulok. Az ABC sorrendes csatorna listát az osztrák régióra váltással, és az online szerkesztővel megoldottam. ChanSort nekem nem ment, a visszatöltött listában csak néhány csatorna maradt meg a többi eltűnt.
    Igyekeztem visszaolvasni, de az alábbiakra vagy nem találtam választ, vagy nem segítettek.
    1. Kezdőképen ne legyen amazon, de legalábbis ne az első sorban. Legjobb az lenne, ha semmilyen ajánlat nem nem lenne, se YT, se más, csak az Appok. Amazon a frissítés uninstall után egy darabig eltűnik, de később visszakúszik, és fáraszt az irreleváns dolgaival.

2. Régi/előző/tegnapi adást mutat az Info ablak (i) és a baloldalt feljövő csatorna (List) választó lista, a egész képernyős műsorlistához képest (TV ikon). Ez utóbbi mutatja jól a műsort. Hogy lehet elérni, hogy mindenhol az aktuális műsor jelenjen meg (i + List gombokra is).

3. Teljes képernyős csatorna listán (műsor tájékoztató) a váltáskor ugrál oda-vissza a fényerő és a színtér. Csak arra kis időre (kb. fél mp), ami a váltás elindítása (le- és felfelé nyíl megnyomása) és a csatornára váltása tényleges megtörténte között eltelik. Marhára idegesítő a villogás.

3/2. Arra van beállítás, hogy a műsor tájékoztatóban fel-leváltogatva ne kapcsoljon át automatikusan, ha pár mp-re megállok?

4. Elcsúszó hangra nem jöttem rá mitől van, és mi a hiba mintázata (okozója). A különböző forrásoknak van-e hozzá köze vagy sem. Állítgatom a hang menüjében, bízva benne, hogy a majd egyszer összeáll a dolog. Kodi app vs TV műsoroknál időnként előjön a dolog. Mi okozza, és mit lehet tenni ellene?

5. A szolgáltató dedikált gombok átprogramozása is jó lenne. Buttons remappert próbáltam, de csak egy gombot enged az ingyenes változat. A nagyobbik gondom, hogy minden restart után elfelejt elindulni (a megfelelő beállítások és engedélyek ellenére). Ha lehetne valami másra átprogramozni az lenne az igazi (pl. Kodi play/pause, space), de ha csak simán letilthatóak lennének, az is jobb lenne a semminél.

Kernel: 5.4.233+
    OS-build: STT2.221228.001
    T.ver: V8-T653T01-LF1V401.001259
    Op. ver.: TVM6.0.1_edb90a210_240826

Új hozzászólás Aktív témák