- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilla84
tag
Sziasztok!
2 napja jött meg egy 50C805-ös. 2 fő problémám van vele: Akadás, remegés és hang/kép elcsúszás (a hang előbb hallatszik, mint ahogy a száj mozog).
Sajnos nagyon nem is értek a TV-k-hez, és nincs is lehetőségem arra, hogy mélyebben belemenjek a tesztelgetésekbe, próbálkozásokba, (max ha valakit megkérek erre).A lényeg, hogy leginkább műholdvevővel (Octagon sf8008 supreme) használom tv-adás nézésre. A legfőbb gondom a hangelcsúszás. Ez viszont nem mindig egyforma, van mikor eléggé csúszik (kb. 1másodpercnél is nagyobb), van mikor szinte jó, de mégsem teljesen jó sohasem. Gondoltam, hogy a HDMI kábel régi, de nem, 8k-s, 4k-ban tudja a 120Hz-t (de megrendelve egy minőségibb, majd kipróbálom azzal is). A HDMI 1-be van bedugva, majd kipróbálom a 2-est is, meg a 60Hz-eket is, de nem hiszem itt lenne a gond.
Ma vettem azt észre, hogy az SD-adásoknál "majdnem" együtt van, nincs akkora csúszás, de itt sem tökéletes. De a HD-adásoknál ott nagyon elcsúszik és amikor a legjobb, akkor sincs olyan mint az SD-k-nél. Nem tudom mi lehet, bár csak kábel lenne, nem hiszem, nem tudom.
Az akadásról most csak annyit, hogy M4-en, nézem a focit, 30 percig semmi, nagyon folyamatos a kép, akkor 20-30 percig vagy akár egy óráig is, microlag vagy olyan kis akadások, döccenések vannak 2-3 másodpercenként. Aztán magától helyreáll és akár 2-3 óráig semmi nincs (mondjuk ezek az időszakok változóak).
Valakinek volt ilyen, tud valamit mondani ehhez?
Nagyon szépen köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Update 08.19. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 128SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest