Új hozzászólás Aktív témák

• attilla84

tag

Sziasztok!

2 napja jött meg egy 50C805-ös. 2 fő problémám van vele: Akadás, remegés és hang/kép elcsúszás (a hang előbb hallatszik, mint ahogy a száj mozog).
    Sajnos nagyon nem is értek a TV-k-hez, és nincs is lehetőségem arra, hogy mélyebben belemenjek a tesztelgetésekbe, próbálkozásokba, (max ha valakit megkérek erre).

A lényeg, hogy leginkább műholdvevővel (Octagon sf8008 supreme) használom tv-adás nézésre. A legfőbb gondom a hangelcsúszás. Ez viszont nem mindig egyforma, van mikor eléggé csúszik (kb. 1másodpercnél is nagyobb), van mikor szinte jó, de mégsem teljesen jó sohasem. Gondoltam, hogy a HDMI kábel régi, de nem, 8k-s, 4k-ban tudja a 120Hz-t (de megrendelve egy minőségibb, majd kipróbálom azzal is). A HDMI 1-be van bedugva, majd kipróbálom a 2-est is, meg a 60Hz-eket is, de nem hiszem itt lenne a gond.

Ma vettem azt észre, hogy az SD-adásoknál "majdnem" együtt van, nincs akkora csúszás, de itt sem tökéletes. De a HD-adásoknál ott nagyon elcsúszik és amikor a legjobb, akkor sincs olyan mint az SD-k-nél. Nem tudom mi lehet, bár csak kábel lenne, nem hiszem, nem tudom.

Az akadásról most csak annyit, hogy M4-en, nézem a focit, 30 percig semmi, nagyon folyamatos a kép, akkor 20-30 percig vagy akár egy óráig is, microlag vagy olyan kis akadások, döccenések vannak 2-3 másodpercenként. Aztán magától helyreáll és akár 2-3 óráig semmi nincs (mondjuk ezek az időszakok változóak).

Valakinek volt ilyen, tud valamit mondani ehhez?

Nagyon szépen köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés