Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
@gyűrű te használod a fire stick 4k max-ot. Most én is kiprobáltam. Az első amin elakadtam, hogy a hbo max alkalmazás nem támogatott a magyar nyelv az alkalmazáson. Ezt ki lehet küszöbölni? Én egy olyan nagyszülőnek szerettem volna beállítani, aki nem ért angolul.
Mierre a megoldás?
Illetve arra tudsz te vagy valaki más hogy tv csatornákat szeretnék neki beállítani, de interneten keresztül mert nincs vezetékes tv-nk. Erre melyik alkalmazás jó? Melyiket lehet felrakni a Firestick 4k max-ra? -
gyűrű
addikt
válasz mikrofon #11602 üzenetére
Firestick 4k Maxra a hbomax apk atv verzió kell. (52.10.0). Az magyar, vagy ha nem akkor csináld meg és az lesz.
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
Skacok ujabb firmware-t nem talal a tv de ugy tudom van manualis lehetoseg is. Talaltam egy olyat a nevjegynel, hogy TV+ op.rendszer verzioja: V5.2.0 (V8-2112010-MF1V520) Van ennel ujabb? vagy pofam lapos es hasznaljam a tv-t
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
gyűrű
addikt
válasz eisento #11604 üzenetére
A felette levő sorban mi van?
Ez a legutolsó GTV verzió. V443[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
hello
a 55 tcl 728 tv-hez nem adtak (nem volt a dobozban) av kábelt.
ezt külön kell venni? -
jeni
félisten
válasz BlackJack21 #11608 üzenetére
hol adják?
-
-
-
mrmft
senior tag
Aki falra szerelt mar keszuleket segitsen nekem, az uzletben nem igazan tudtak. Csak falra tudom tenni a keszuleket c725. Ket VESA foglalat alul, OK, de a vele egyvonalban levo felsokben viszont csavarok vannak. De miert? Vegyem ki es mehet a helyere a konzol? Az elado szerint igen, de feleslegesen minek tettek bele csavart, kicsit furcsallom...
[ Szerkesztve ]
-
-
Lordus
senior tag
ha mar gtv fw can fent, es erre frissitek, akkor is kell a reset shop, es factory reset? nem reg frissitettem, kb. 1-2 honapja. 55c725 koszi
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
-
Lordus
senior tag
-
kekegsm
őstag
Kérnék három kis segítséget, mert nem szeretném elcseszni az új tvmet: 43C725
1. Firmware
Most ez van fent, ami a TCL oldalon utolsónak ír ehhez a típushoz:
https://www.mediacenter.tcl.eu/uploads/common/R51M_Android_P_V256.zip
(nekem már gyárilag ez volt fent, pénteken kaptam kézhez.)Találtam most ilyet, mint legújabb:
https://forum.xda-developers.com/t/tcl-2021-android-tvs-c05-g05-beyondtv6-beyondtv4.4255729/page-53#post-86847997 oldalon a V8-R51MT05-LF1V443.zipEz rávaló? Ha igen, mik a pontos lépések? (olvastam már többfélét is, hogy kell reset, nem kell, ki kell húzni, nem kell, stb...)
2. A műsorújságban megoldható valahogy, hogy normálisan hozza az ékezetes karaktereket? Nekem a klingon ABC-ből szedi az összeset...
3. A médialajátszóban a dátum szerinti rendezés a default. Hogyan lehetne az ABC szerintire beállítani, hogy ne kelljen átváltani minden alkalommal?
Köszönöm
Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
csul1
tag
-
csul1
tag
Azt nagyon nem értem, hogy a gyártó weblapján miért 1 éves firmware van. A rendszerben a frissítés csak disznek van. Aki nem ért hozzá nem fog kutakodni.
[ Szerkesztve ]
-
kekegsm
őstag
Köszönöm, megcsinálom valamikor.
Még két és fél kérdés:
4. Gyári médialejátszó nem jegyzi meg, hol tartottam a filmben. Be lehet ezt állítani valahogy?
4,5: Ha nem, akkor legalább bele lehetne tekerni a filmbe. Nekem 95%-ban h264 mkv-k vannak, egyikbe sem tudok beletekerni... :-(5. VLC-t próbáltam helyette, de rémületesen szar a hang, térhatású akar lenni, de csak visszhangos sikerül. Mit állítsak szerintetek?
Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
csul1
tag
válasz kekegsm #11631 üzenetére
Én nem csináltam Factory resetet. Szoktak ajánlani valamilyen resetet de már nem emlékszem pontosan, hogy kell. Tulajdonképpen Android TV-ről váltasz Google TV-re nem egy sima frissítés.
A többi kérdésedre nem tudok pontosa választ. Én VLC-t és KODIT használok azokban működik, hogy megjegyzi hol tartott a film,sorozat. Hanggal sem volt még problémám. -
Djatis
senior tag
Sziasztok!
Van egy c825-ös tv-m google tv rendszerrel és minden éjszaka bekacsol 2:30-kor.
Másnál is volt ilyen tcl tv-vel? Komolyan mondom életem legnagyobb hibája volt megvenni ezt a TV-t. Ugyan olyan androidos fos mint a telefonok. Mindent csinál amit nem kell és semmit nem csinál amit kéne.
Gyors indítás vagy megy vagy nem. google home hangvezérlés nem megy.
Nem is értem miért kell erőltetni ezt az fos rendszert?! A nyomába nem ér az lg webos-nek.A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
jeni
félisten
A Google rendszerrel a TV miben tudna többet a gyári Android verziónál?
TCL 55C728 -
Djatis
senior tag
Nem zárom ki a User error-t mert nem is értek az androidos tv-hez meg szerintem az egész menű rohadt bonyolul. A cec nincs bekapcsolva azt tudom de a másikat megneézem lehet az lesz a ludas. Egyébkén a google keresőbe ad ki taálatokat az autómatikus bekapcsolásra szóval ha nem démon akkor ez egy létező probléma
A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
Jakesz
addikt
C835-ről lehetnének már tesztek. Kíváncsi vagyok rá, mert Euronicsnál elég jó áron van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest