Hirdetés
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekegsm
őstag
Megcsináltam ezt a V8-R51MT05-LF1V443 frissítést a C725-ön. Úgy tűnt, hogy hibátlanul működik, de amikor kikapcsolom távirányítóval, és később vissza, akkor a hangot hallom hátulról, de kép helyett fügőleges fehér csíkok vannak, mint valami spektrumanalízátor. Ha kíhúzom, akkor normálisan indul el, de távirányítós kikapcsoláskor ismét csinálja.
Gyári visszaállítás menüből már volt.
Valakinek ötlet esetleg?
-
kekegsm
őstag
Köszönöm, megcsinálom valamikor.
Még két és fél kérdés:
4. Gyári médialejátszó nem jegyzi meg, hol tartottam a filmben. Be lehet ezt állítani valahogy?
4,5: Ha nem, akkor legalább bele lehetne tekerni a filmbe. Nekem 95%-ban h264 mkv-k vannak, egyikbe sem tudok beletekerni... :-(5. VLC-t próbáltam helyette, de rémületesen szar a hang, térhatású akar lenni, de csak visszhangos sikerül. Mit állítsak szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xbox one X konzol 1Tb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor