- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekegsm
őstag
Megcsináltam ezt a V8-R51MT05-LF1V443 frissítést a C725-ön. Úgy tűnt, hogy hibátlanul működik, de amikor kikapcsolom távirányítóval, és később vissza, akkor a hangot hallom hátulról, de kép helyett fügőleges fehér csíkok vannak, mint valami spektrumanalízátor. Ha kíhúzom, akkor normálisan indul el, de távirányítós kikapcsoláskor ismét csinálja.
Gyári visszaállítás menüből már volt.
Valakinek ötlet esetleg?
-
kekegsm
őstag
Köszönöm, megcsinálom valamikor.
Még két és fél kérdés:
4. Gyári médialejátszó nem jegyzi meg, hol tartottam a filmben. Be lehet ezt állítani valahogy?
4,5: Ha nem, akkor legalább bele lehetne tekerni a filmbe. Nekem 95%-ban h264 mkv-k vannak, egyikbe sem tudok beletekerni... :-(5. VLC-t próbáltam helyette, de rémületesen szar a hang, térhatású akar lenni, de csak visszhangos sikerül. Mit állítsak szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest