Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
siege5
aktív tag
válasz Kiskutya #12500 üzenetére
Igen, a nézett műsor vagy tartalom sem mindegy, mondjuk ez természetes.
A család többi része viszont kifejezetten odáig van érte meg vissza, és csak viszonyításképpen írom le, hátha később valaki hasonló beállítottságú nézi és akar venni tv-t, hogy ők tényleg csak "nézik" a tv-t nem élik meg.
Így nekik nem tűnt fel semmi amit fentebb soroltam (rendszer,, VA vs IPS, fényerő, fekete, Dolby stb), csak szép gyors és kész és örülnek neki, és az az érzésem amúgy egy átlag felhasználó, ugyanígy örült volna ha bármi más lett volna, hasonló árkategóriában.
Nekem viszont biztosan sok funkciója hasznos lesz, élvezettel fogom kibogarászni, aztán ha már így alakult később akár egy konzolt is venni mellé -
ProEvoFan
nagyúr
válasz ProEvoFan #12466 üzenetére
Ugye írtam a TCL hivatalos magyar képviseletnek az FH5 vs TCL tévé problémám miatt. Megjött a válasz.
"Kollégám szakvéleménye alapján ez nem a tv készülékének a hibája."
Annyit tudtam tenni, hogy minden képjavitó funkciót kikapcsoltam és a kép élleségét nullára tettem.(tudom, minden guide szerint ez lenne az alap, de én szeretek bekapcsolni pár képjavitót) Így kevesebbszer ugrik be a képhiba.
Más játéknál továbbra sincs probléma. Pl Far Cry 5 is ok, pedig az erdőben is játszódik. -
siege5
aktív tag
Visszaolvasva sem találtam, de hátha azóta valami frissítés behozta.
A TV-n állítható egy automatikus kikapcsolás és bekapcsolás valahol? Nem az alvás időzítőre gondolok, az megvan, hanem hogy adott időpontra napokra leosztva lehessen állítani mikor kapcsoljon ki és be, ez egy nagyon hasznos dolog volt az előző kütyün, ha nincs is reméljük előbb utóbb behozzák. -
eisento
addikt
válasz ProEvoFan #12508 üzenetére
sok jateknal elofordul ilyen ps oldalon is. nem a tv baja. olyan mintha a hdr miatt lenne. mikor az rdr2-ot elinditottam atment ilyen 16bit szinmelysegbe mindenhol lilas foltok stb de ugy elkurta hogy a ps5 menuje is olyan lett majd restart es utana mar jo volt minden...
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
dReFiX
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki 55c728 + Xbox Series X kombinációt?
Normális hogy a menü szerint csak 1440p ben tudja a 120hz-t ?
Nézegettem hasonló képernyő mentéseket azon 4k 120 hz írt.[ Szerkesztve ]
-
Dan85
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vásároltam egy 55C728 TV-t és azt vettem észre, hogy a képernyőn van pár apróbb kerek sötét folt.
Illetve van 6 világosabb csík hosszában, melyek normál esetben nem látszanak, viszont függőleges mozgás esetén kicsit zavaróak.
Más is találkozott ilyen problémákkal ennél a típusnál? -
KIZS
aktív tag
55c728 -on 432-es fw -vel találkozott valaki már olyannal, hogy a youtube videóknál nincs kép?
Mindegy, hogy a TV-ről magáról vagy telefonról indítom a videókat, néha nincs kép. A hang szól és ha leállítom a videót és újraindítom, akkor egyszer csak előjön a kép is.
Néha rögtön van kép, néha lejátszás közben megy el. Olyankor csak nagy feketeséget látok és közben tökéletesen szól a hang.
Ez azóta van amióta a 432 van fent, előtte sose volt ilyen, pedig elég intenzíven használom a youtube-ot. -
gyűrű
addikt
Nem használom a gyári youtube-ot a reklámok miatt,
de a smart tube appban minden rendben a V432-nél. -
imsa
csendes tag
Sziasztok! C725 GTV 468 az alany
Van arra lehetőség, hogy (pl spotify futtatásakor csak hang legyen és kép kikapcsolva) ne a menüben turkálva lehessen elérni?
És esetleg még egy kérdés: sötét képernyővédőt lehet feltenni-beállítani? -
nicu71
addikt
Vodás mediakártyával mennyire szoktak barátságban lenni a c72+ tipusok? 🤔
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
zsolesz7503
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne felétek kijelző sérült TCL 55C728-hoz lehet valahol másik kijelzőt találni? Ha igen mennyiért tudnék szerezni egyet illetve mennyibe fájna kicseréltetni? Előre köszönöm a válaszokat sajnálnám kidobni 6 hónapos tv.
-
Saccco
nagyúr
válasz zsolesz7503 #12523 üzenetére
Az kb. a tv ára vagy 80%-a.
A hazai szervizben kellene kérdezni.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
gyűrű
addikt
Szervizt kell felhivni, de lehet hogy ők sem tudnak..
-
Kiskutya
veterán
válasz zsolesz7503 #12526 üzenetére
Szerintem nincs értelme ahogy fentebb is írták szinte a tv ára lenne. Nekem volt lg ami elromlott panel csere kellett volna. 190 volt a tv 180 lett volna a panel.
hmm...
-
turho
addikt
válasz zsolesz7503 #12526 üzenetére
Hirdetgesd itt-ott, hogy keresel. A semminél jobb ötlet az is.
Előfordulhat egy panelhibás, sokat eladtak már.Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
jeni
félisten
próbálj valahogy erre biztosítást kötni
-
Bandiahegyro
tag
Üdv,
Billentyűzetet szeretnék c725-höz. Azon kívül, hogy Bluetoothos legyen, kell másra figyelni? Lehet gond kompatibilitással vagy nincs ilyen?
Esetleg van bevált/ajánlott? -
Saccco
nagyúr
válasz Bandiahegyro #12536 üzenetére
USB vevős is megy vele.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
válasz Bandiahegyro #12538 üzenetére
Hm, csak rá kell dugni és mennie kellene.
Nekem Rapoo-val ment. Illetve 728-on. De van a közelben 725, konkrétan azon is ki tudom próbálni.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Imike_80
aktív tag
Sziasztok,
Csak egy kis feedback.
Feltettem a 440-es firmware-t. Volt service menu-s reset és gyári Androidos is.
Itt1 és itt2 írtam róla, hogy sajnos vannak bajok, akkor a 414-es volt fenn.
Szóval: most a 440-el TV üzemmódban késik a hang. Élvezhetetlen. Ezt olvastam tőletek is (igaz, nem feltétlenül erre a firmware változatra). A másik óriási probléma, hogy HBO Max-on nem szól a hangcucc. Csak a TV saját hangszórója szólal meg, HDMI-n nem ad ki hangot. A 414-en ez legalább ment.
Azt hiszem megpróbálom felrakni ma valamelyik másik firmwaret. 418, 432. Vagy, ha nem lesz jó, akkor visszamegyek 414-re.
Nem várok tőletek megoldást és ne értsétek félre, nem miattatok, mert mindenki segítőkész!
Egyszerűen szerintem többféle "hardware" változat létezik ebből a tévéből és lehet, hogy emiatt nem minden firmware kompatibilis az egyes változatokhoz.Vagy, nem jöttünk rá, hogy melyik rossz beállítás triggereli a hibás működéseket.
Viszont ez a sok mókolás miatt nagyon csalódott vagyok. Nem vártam, hogy out of the box minden jó lesz elsőre. Sőt, szeretek firmware-ezni is, nem ezzel van a bajom. Hanem amikor vársz valami pozitívumot, hogy hátha megoldották a meglévő problémákat, de ehelyett jön mellé 2-3 másik, akkor rettentően sajnálom a kidobott időt erre fordítani.
Peace!
-
monchichi20
aktív tag
Sziasztok,
Van egy c728 ami furán működik szerintem.
Valamiért 4 sárga led folyamatosan világit és nem tudom mért, illetve van hogy (eddig a d+ nál volt inkáb) elment a kép és semmi, ha a tv -re át kapcsolom akkor van kép de semmi mást nem csinál a csatorna váltáson kívül és kikapcsoláson, ilyenkor a tv kikapcs a kábel kihúz majd vissza és jó, de a ledre nincsen megoldásom.
Valami frissítés probléma miatt lett vagy más? -
gyűrű
addikt
válasz monchichi20 #12545 üzenetére
Tv hátulján van egy mic kapcsoló, azt kapcsold át, akkor kialszik a led.
[ Szerkesztve ]
-
monchichi20
aktív tag
Köszönöm, szóval az a mikrofon állapot jelző ledje volt? Egyből kikapcsoltam azt mikor beüzemeltem és akkor nem világított, de legalább ez megoldva. Akkor már csak az elsötétülés a kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
Rafter75
junior tag
Auchan online:
65C825 Miniled 350.000 HUF
https://online.auchan.hu/shop/tcl-65c825-qled-mini-led-smart-uhd-tv.p-493891
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Milyen RAM-ot vegyek?