Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Próbálta valaki a 715-ös modellen a V662-es fw.-t?
[ Szerkesztve ]
-
-
Kiskutya
veterán
Ota 701 van fent. Természetesen mindenkinek más tévézési szokásai vannak ami nekem jó nem biztos hogy neked is jó lesz. Nekem már az elég hogy netflix dv nem akadozik 15-20 percenként. Mióta lecseréltem az erősítőm már a hang probléma is megoldva mivel azon keresztül megy minden.
hmm...
-
embe
nagyúr
válasz Kiskutya #11806 üzenetére
OTA 701-el akkor valszeg megmaradnak a tévé csatorna beállítások.
Csak ha gyári visszaállítást csinálnék, mert szükségesnek tartanám az anomáliák miatt, akkor a tévé csatornák megmaradnának? Mert a 701-es emlékeim szerint nem tudja a Voda kártyát hitelesíteni.Ne foglalkozz az Onkyo rom verziószámával. Két Onkyom is volt az elmúlt hónapokban, mindkettő újabbat szedett le, mint ami a hivatalos oldalon volt.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
-
gyűrű
addikt
Természetesen az onkyo gyártotta. Ha azt így hívjuk, mert pioneer a belseje ill. közös gyártás. Amúgy meg nem volt olyan rég, hisz kb. fél éve hagyták jóvá az aqviziciót a voxxal, bár ott is volt valami huzavona. Nekem a jelenlegi tx-rz730 még jó, ez a második avr=em tőlük, de nem biztos hogy vennék már újat, onkyo néven. Valószínű hogy pár év kitérő után vissza fogok térni a yamahához, ahova régen is.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Kiskutya #11806 üzenetére
Na feltettem, de már meg is bántam.
Nekem kicsit darabosabb a működése. De nagyobb nyűg, hogy a korábban használt légegeres távirányító vissza gombja nem működik. Elfelejtettem, hogy emiatt szívtam a fiam 725-ös tévéjével is.
Így holnap megy vissza egy több lépcsős telepítéssel a 653-as. -
Demolator
tag
Sziasztok!
65C728 tulaja lettem, első pár nap örültem neki de mivel PC-re kötve használom már kezd legörbülni a szám széle. Kodin nézem a filmeket eddíg egy FHD LG tv-m volt és a 720p gyönyörű volt rajta , igaz csak 49" nem 65" mint most. Szóval nemhogy az 1080p filmekkel de a 720p-vel is úgy voltam ez tűéles nem is értem minek a 4K ... dehát a marketing csodás dolog ugye... meg haladni kell a korral bla bla bla... szóval most sajnos ott tartok hogy már 4k filmen is látok ilyen apro mini fekete pöttyöket nem is tudom hogy írjam le "grainy" egyszerűen szarul fest jó a 4k normál távolságból ok de a 720p már zavaró annyira hogy felcsesszem az agyam. Igazából az 1080p is amit bazira nemértek mert ha mondjuk youtube-on berakok egy 4k demot az valami csodaszép olyan éles szinte kimászik a tv-ből szóval valami pc-s kodis upscaling hiba lehet amire biztos van megoldás csak még nem találom de hátha itt valaki már tudja a tutit és hajlandó velem megosztani...
A reklám helye
-
Kiskutya
veterán
válasz Demolator #11819 üzenetére
Minél nagyobb a tv annál jobban látszanak a hibák! Szerintem tuti beállítás vagy kodi probléma esetleg a forras minősége nem megfelelő. Kodiba majd segítenek mert én nem használom de tuti jónak le lenniie főleg megfelelő távolságból nézve!
1080p nálam c715-ön:
hmm...
-
embe
nagyúr
válasz Kiskutya #11820 üzenetére
Na az nem volt.
De igazán mindegy is. Mivel nekem a fontos a légegér kényelme, nem látom hogy ezt überelni tudnál a 701-es rendszer.
Viszont, mindegy alapon, feltettem IMG-ből a V662-es romot. A Voda médiakártyát szépen felismerte, nem futottam bele hitelesítési hibába, mint oly sok más rommal. Elvileg ilyen irányú - tévé - javítást is tartalmaz.
Így a V653 helyett marad ez most. -
F.B.I.
veterán
válasz Demolator #11819 üzenetére
Egyszerű: azért van, nagy 65"-os tévé, főleg 4K, hogy olyan tartalmakat nézz rajta.
Mióta megvan, még a YouTube videókat (aminél lehet), így nézem.
Az előző 48"-os Sony 1080p sem néztem már 720-t.Szóval 4K-ra fel!
Ha gyenge a net sebességed, akkor megértelek, ebben az esetben ne vedd sértésnek de overkill ez a tévé....720p-re....sajnos.
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
gyűrű
addikt
-
Demolator
tag
köszi a tippeket azóta is nézegetem mi lehet a gond de azthiszem talán megleltem és kodi beállítás lesz az, mégpedíg hogy a tv frissítését felbontását állítsa a filmhez amit nézek és most sokkal élesebbnek látok még sd tartalmakat is nem a tv hibája ezekszerint, amúgy a netem gyors csak véges a tárhelyem és a jó filmeket nem szoktam törölni de ha 60GB egy film akkor még a 8TB tárhely is hamar tele van... de persze minden csak pénz kérdése ...
A reklám helye
-
Vhiktor
veterán
Igaz most nem TCL, de még fog jönni az is:
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
sortiefish
csendes tag
Hello,
Segítség kellene szétnéztem az 55C728 szerviz menüben az üzemidő érdekelt.
Szétnéztem a Main menüben, itt az Other-ban meg elindult a teszt a világoskék színnel és nem csinál semmit a távirányító. A TV bekapcsoló gombjára elvitt a piros színig most már arra sem csinál semmit a tv. A beépített chromecast pörög csak.
Konnektor kihúz?
THX -
peternac
tag
válasz sortiefish #11830 üzenetére
ezt eljátszottam anno én is a service menüben turkálva
konnektor ki be és jó lesz -
samycool87
csendes tag
Sziasztok,
Ebben a topicban i felteszem a kérdést: Valaki váltott már OLED-ről C825-re? Napokban rendeltem egy Philips OLED 806-ot 470e Ft-ért, de belefutottam ebbe a TCL-be, ami a tesztek alapján nagyon meggyőző és 20e Ft-tal olcsóbb is. A beégéstől annyira nem tartok és az Ambilight is egy klassz fícsör lehet, de a C825 mégis csak egy flagship MINILED és állítólag a hangrendszere is egészen vállalható. -
RVR400
veterán
válasz samycool87 #11833 üzenetére
Kövezzetek meg, de én a Philipset venném.
-
Kiskutya
veterán
válasz samycool87 #11833 üzenetére
Szerintem egyedül a hdr ami erősebb a c825-nél. Ahogy felettem is írták az oled azért oled!
hmm...
-
mrmft
senior tag
C725 V443 FW-vel. Hogyan tudom megertetni a stock medialejatszoval, hogy abc-s rendezest szeretnek mindig latni?
-
Kiskutya
veterán
Már van újabb is.
New TCL R51MT05 Google TV Update available in V464
R51MT05 Platform (P725 & C725).......
V464 IMG file (Google TV)
V8-R51MT05-LF1V464.020664
https://pb82-my.sharepoint.com/:u:/g/personal/picasso_t_5tb_in/EU_a7i9Q4rBBiEKzsaoxN9UB09Z9lbQ8HTVa2cwmfn0g2w
IMG date=Tue Apr 26 22:08:50 CST 2022
build.date.utc=1650982130
security_patch=2022-01-05
gmsversion= Android_11_GTVs
build.fingerprint=TCL/G03_4K_GB/BeyondTV4:11/RP1A.200622.001/AR04:user/release-keys
IMG size= 3.30GBhmm...
-
-
tag
Sziasztok!
55EP660-hoz létezik újabb fw mint a TCL weblapján fent lévő V645-ös? Esetleg jött ki erre a sorozatra is Google TV fw az Android TV helyett?
Köszi! -
Lordus
senior tag
válasz Kiskutya #11837 üzenetére
köszi! olyan jó lenne tudni egy listát, hogy mik változnak az előzőhöz képest... most nem rossz a 443-as, nem nagyon cserélném le, de persze lehet, hogy megint jön új funkció, aminek még értelme is van...
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
bigbuda
aktív tag
Sziasztok, az alábbi két TV közül Ti melyiket választanátok és miért, ha árban kb egy ugyanaz a szint? (Azt tudom, hogy a TCL Direct LED, de mi egyéb van ami meg a Samsung felé billentené a mérleget?)
QE65Q70AAT
és
TCL 65C728
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest