Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-09-06 22:56:53

LOGOUT.hu

Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4449) didyman válasza rudi (#4448) üzenetére


didyman
őstag

Érdekes.
A PNF-től nem csoda, hogy nem bír ennyi mindent, a régi, 5V terheletlenségét nehezebben tűrő elrendezés vélhetően visszaüt, de kíváncsi vagyok, a többi hogy produkálta magát.

Úgy tűnik, 400W körül már csak ilyen low-cost kategóriás tápokat dobálnak piacra, azt nem bírom megállni, hogy a PNF bele a fele akkora ár ellenére túlszárnyalja az összeset építési minőségben és kialakításban. A Delta belére ráférne rég egy kis ráncfelvarrás, az rendben van, hogy ezzel a hangerővel jól hűtött, tartós tápot kapunk, de a potmétereket nem lenne rossz száműzni (persze ezzel eddig sem volt semmi baj), és kaphatna az a ventilátor egy csendesebb üzemet eredményező vezérlést, mert a kapcsolás és a hatásfok elbírná. Ehhez még jöhetne minőségibb kondikészlet, szerintem lenne piaca. Ez is réginek mondható kapcsolástechnika, de jobban egyensúlyozott 12V-ra a PNF-nél. A Cooler Master az semmi extra, működik :D , de ez az Enermax döbbenetes :D . Csinálnak egy totál új valamit és a kimenet marad a régi, megszokott 5+12V közös tekercses baromság, ahelyett, hogy lenne ezeknek az ágaknak dedikált stabilizátor. gondolom, itt a régebbi gépekkel kompatibilitás lehetett vezérelv, mindenesetre ekkorka bordákkal disznó jó hatásfokot kell produkáljon, vagy nagyon hangos lesz. Az építési minősége ezekkel az ide-oda dőlő alkatrészekkel viszont nem valami szép, és a Teapo is érdekes, hiszen az Enermax elkötelezett JenPan használó. Nekem van egy olyan érzésem, hogy ez a bél nem az Enermax asztalán született. Anita csiu rátette kézjegyét? :) A készenléti kör szekunderodlali pffere az biztosan nem télapó, az egészen konkrétan Nipponnak néz ki, ami azért kedves figyelmesség, de nekem a primer puffi sem télapónak tűnik.

Kíváncsi vagyok az eredményekre, jó kis tesztnek tűnik így előre!

"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.