Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  iPon Computer

Hozzászólások

(#1101) tlac válasza HUN]Repa (#834) üzenetére


tlac
nagyúr

Azt nincs kedvetek megcsinálni, hogy a terméklista rendezését elmentsétek egy coocike-ba?
Mert így mindig mikor nézegetem a listát, át kell állítanom, hogy ár szerint rendezzen, nekem az sokkal kényelmesebb, mint a név szerinti.

(#1102) HUN]Repa válasza nike_ (#1100) üzenetére


HUN]Repa
aktív tag

Szia! Gyári független természetesen minden gyártó 1+1 év gyártói garanciát vállal rá ! :R

[ Szerkesztve ]

God save us from the arrows of the Hungarians.

(#1103) HUN]Repa válasza tlac (#1101) üzenetére


HUN]Repa
aktív tag

Nem rossz ötlet , továbbítom az illetékeseknek ... :R :R

God save us from the arrows of the Hungarians.

(#1104) 04ahgy válasza Pitterix (#1098) üzenetére


04ahgy
nagyúr

Szia!

Vezérlőpult ---> Felügyeleti eszközök ---> lemezkezelés. Ott látja? Tudsz rajta jobb kattintással partíciót létrehozni? Ha igen, akkor hajrá. ;]

Amúgy van winyós szaktopik, ott inkább lenne helye az érdeklődésednek. A pozitív visszajelzésed pedig köszönjük. :R

bobsys, neked is! :R

HGyu

[ Szerkesztve ]

7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

(#1105) HUN]Repa válasza nike_ (#1100) üzenetére


HUN]Repa
aktív tag

done :K

God save us from the arrows of the Hungarians.

(#1106) nike_ válasza HUN]Repa (#1105) üzenetére


nike_
addikt

Oké. :)

De akkor 2 év garit kéne odaírni a telókhoz nem, hogyha 1+1 év gari van rájuk? :K

Üdv és további sok sikert!

ps: A monitorom Tőletek van, pár hónapja vettem, jól működik, pixelhibamentes, ráadásul Samu paneles is! Köszi! :R

[ Szerkesztve ]

(#1107) Pitterix válasza 04ahgy (#1104) üzenetére


Pitterix
őstag

Köszönöm szépen a segítséget!!!! :C
Sajna nagyon tudatlan vagyok még ilyen területeken..... :((
Most már működik!!! Remélem nem is kell titeket addig zargatnom, míg nem veszek újra valamit..... :K

"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone

(#1108) tlac válasza 04ahgy (#1104) üzenetére


tlac
nagyúr

uh, a legegyszerűbb a probléma eszembe nem jutott volna :D

(#1103) HUN]Repa:
ok ;)
(most látom csak, elírtam a sütit :) )

(#1109) 04ahgy válasza Speed® (#1092) üzenetére


04ahgy
nagyúr

Megjött, garanciafutárral. Nagyon állat gép. Éjjel a 2.01 Memtest86+ futni fog rajta. Habár nekünk már 14%-nál jár, és csak 6 perce indítottuk el.

HGyu

7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

(#1110) hoby36


hoby36
senior tag

Kicsit el lett árazva.
[link]

A logikában semmi sem véletlen!

(#1111) HUN]Repa válasza hoby36 (#1110) üzenetére


HUN]Repa
aktív tag

Javítva :R

God save us from the arrows of the Hungarians.

(#1112) horitomy


horitomy
tag

Ez a beállításos dolog (mármint, hogy ne kelljen állandóan ár szerint és méret szerint rendeztetni) nekem is nagyon tetszene!

(#1113) Speed® válasza 04ahgy (#1109) üzenetére


Speed®
HARDVERAPRÓD

Namost akkor állj! :)

Elfelejtettem, hogy írtam ide is :B Az van, hogy mondtam az isminek, hogy küldje gariba, mert nem tehetek bele sajátkezűleg másik vinyót tesztelés céljából, nem akartam garivesztéssel rizikózni. Elvitte, de másnap hozta vissza, hogy egyik ismije megkukkantotta, és BIOSban kikapcsolt AHCIval feldobott egy XPt gond nélkül. Ideadta megint, nekiugrottam, tényleg felment gond nélkül egy Prof.SP2. Utánanéztem ennek az AHCI témának, elméletileg Vista alatt már támogatott dolog, de mégsem ment fel bekapcsolt állapot mellett megen. Eztán hagytam kikapcsolva és mondtam a tulajnak, hogy gariztassa ha szúrja a szemét a dolog, szerintem meg lehet lenni hotswap és NCQ nélkül..

Node lényeg, végülis nem is nálatok vette, csak nálatok nézte ki :U
Innentől érdekes a dolog, de lehet tök véletlen egybeesés is akár ;)

MemTestből én 3.4.b-t használtam/ok, az alaposabb munkát végez.

(#1114) johnny82


johnny82
őstag

Úgy néz ki kezd behalni az FSP BS II 400W-os tápom (szabálytalan időközönként elkezd zúgni, de nagyon, terhelt és terheletlen állapotban egyaránt). Nekem annyi lenne a kérdésem, hogy kb mennyi ideig tart, amíg lezajlik az ügyintézés, valamint, ha kiderül, hogy rossz, akkor mit lehet csinálni? Azért, mert nem nagyon bíznám a gépemet 1* már szerelt tápra, valamint, ha lehet másikat vennék ráfizetéssel. Vagy kicserélik? Köszi!

(#1115) HUN]Repa válasza johnny82 (#1114) üzenetére


HUN]Repa
aktív tag

Hozzd vissza megnézzük mit tehetünk ! :R :R

God save us from the arrows of the Hungarians.

(#1116) .tnm


.tnm
addikt

egér+bill cserén gondolkodtam már egy ideje és mivel a legutóbbi monitorcserét sikerült megoldanom 50ezerből, a felsőhatárként húzott 80e helyett (nem részletezem, a lényeg, hogy kicsit alábbadtam az igényeimből nívósabb márka és testreszabhatóbb állvány javára). a maradék 30e-ből meg gondoltam, hogy megoldom a bill+egér cserét. Logitech LX700-as szett-et nyúzok elég rég óta, ezt akartam upgradelni. sok-sok keresgélés után belefutottam ebbe a képbe és nagyon megirigyeltem. innentől jön a képbe az ipon.

honlapukon gyorsan ellenőriztem, hogy mennyibe fájna, és csodák csodája mintha csak nekem mérték volna: az S510-es 11200 br. az MX Revolution 18400 br. körül volt. egy darabig még filóztam rajta, és közben finoman adagoltam a háziaknak, hogy a pár éve 24ezerért vett szettet egy 30000-re váltom (azt nem is említve, hogy lesz egy tök fölös egerem). végül annyit izzadtam ezen, hogy az egér ára felment 20e fölé (Ipon-nál, de mivel a többi helyen nem adtak 3 év garit rá, azok nem jöttek szóba -a logitech ügyfélszolgálatáról és garanciájáról meg még nem tudtam, hogy már idehaza is nyugati szellemben működik).

gondoltam nem baj, nekem nem sürgős, megvárom még visszamegy. aztán múlt hét csüt.-ön valami hihetetlen módon br. 13000 -re lement az egér ára. ezután 5 perccel már jött az e-mail a rendelés visszaigazolásáról. (jó gyanús volt a dolog, de hátha valami akció, vagy valutaingadozás, az ember reménykedik). sablon üzenet: másnap 14 után mehetek érte. biztos, ami biztos bepipáltam, hogy email-t is és telefont is használják az értesítésemre. (a honlapon jó magyar hurráoptimizmus szellemében szerepel a következő:
"Az új bolt természetesen nagyobb területen fekszik, így a több árukiadónak hála még gyorsabb, és kényelmesebb kiszolgálást tudunk biztosítani." és arról nem esik szó, hogy mennyivel vacakabb -és gondolom olcsóbb- az új hely. persze ezzel sincs baj, minél olcsóbban működnek, annál jobbak lehetnek az áraik. csak épp oda annyira vacak menni, hogy habókra nem tenném, szal szóljanak csak ha már csak én hiányzom a vásárláshoz).

11kor jött az értesítő, hoyg megérkezett a rendelésem. (Először rendeltem náluk neten, szal nem tudtam, hogy ez is sablon, vagy csak egy unott kolléga száraz fogalmazása :) )
15 körül jött a telefon, hogy sajnos csak a bill jött meg, az egér az csak hétfőre, de a bill.-t átvehetem. mondtam, hoyg akkor majd megyek hétfőn, az S510 vacak egere nekem nagy visszalépés lenne mostanihoz képest, nem rohanok érte. meg korosodjanak csak együtt az MX Rev.-vel majd.
17 körül új telefon, nincs nagykernél se. mondtam nem baj, őrizzék csak a rendelést, meg a bill.-t ha lesz egér is akkor rohanok fizetni. addig csürte csavarta a dolgot, hogy az jött ki:
vagy átvezsem a bill-t és később rendelek egeret, vagy törli a rendelést (persze ezt így nem mondta, de erre terelgetett). a fenti okfejtés alapján végül töröltem a rendelést.
egy órával később, tehát kb 18 körül felment az egér ára 18+ ezerre megint, de eddigre kicsit elment a kedvem az egésztől.
volt/van egy olyan gyanúm, hogy elb*sztak valamit a honlapon, és egyszerűbb volt készlethiányra fogni és lemondatni a rendeléseket, mint beismerni, hoyg elkvarták. talán jogilag is kötelezve lettek volna, hogy tartsák magukat a hírdetett árhoz, nem tudom, nem is igazán érdekel. Kiváncsi vagyok, hogy ha péntek este az új áron rendeltem volna, akkor az lett-e volna hétfőre. De nem akartam elveszíteni az embreiség őszinteségébe vetett hitem, meg mondom a kedvem is elment a dologtól (itthon se örültek túlzottan az újabb költésnek), szal nem rendeltem meg annyiért.

Közben tovább kutadgattam a lehetőségeket és új áldozatra leltem: MX1000, ebben az tetszett, hogy kompatibilis a mostani bill.+egerem vevőjével, így nem kell billentyűzetet cserélnem (azzal teljesen elégedett vagyok a mai napig), de visszatartott, hogy a bill. kék árnyalatú ezüst színe mellett zöld árnyalatú ezüst egér legyen (főleg mert minden más meg ezüst+fekete, lásd adatlapom). aztán tegnap láttam a Csak_nézelődni_jöttem-_ennyiért_nem_veszem_meg-Mert_hülye_azért_nem_vagyok-ba hogy az újabb rev-ek az MX1000-ből (dacára a kismillió google találta képnek) már ugyanolyan kékes árnyalatú ezüst, mint a bill. lesz mellette. nah, uccu megrendeltem ipon-on még tegnap (jó ár, ehhez is van 3 év gari) megint kérek mindenféle visszaigazolást. szokásos confirm e-mail, másnap 14 után mehetek.
ma 11:08-kor telefon: "nem tudunk hozni", megköszöntük egymásnak a nagysemmit és elkezdtem másboltokban is keresgélni. nem sokra rá megérkezett a - mostmár tudom, hogy sablon - e-mail is, hogy teljesítették a rendelésem mehetek érte; csak úgy incselkedésképp.

szóval elkezdtem vadászni. a teljes objektivitás jegyében leírom, hogy:
1, amit az ilyen aru gyüjtő oldalak kidobtak mai, vagy egy-két napos frissítés néven, azoknak a 80%-ban a honlapon se volt már ilyen termék.
2, ahol azt írják, hogy raktáron az általában azt jelenti, hogy van valahol a világon egy raktár, ahol láttak mostanában ilyen egeret és erről a mi boltunk is tud. (jó pont az ipon-nak, hogy erre többször felhívja a figyelmet, hogy ott a boltban csak az van amit rendeltek -ellentétben azzal a tájékoztatással, hoyg neten történő rendelés esetén átvételtől számított 8 munkanapon belül el lehet állni a szerződéstől, azaz a termék és a pénz is visszamegy az eredeti gazdájához [ill.a vásárló állja az úti költség-et], khm....)
3, ahol azt írják, hogy raktáron az sokszor azt jelenti, hogy van valahol a világon egy
raktár, ahol valamikor, egyszer volt ilyen, de az a fránya honlap (a gonosz, elvetemült webpage) nem frissült.

végül egy Váci úti boltban vettem meg 2 év garral (ill gyári 3 év a Logitech-től) az MX1000-est -megintcsak objektivitás jegyében: mikor a belső kirakati polcról vette le, akkor rákérdeztem, hogy utolsó darab. a válasz: igen és nem is lesz, mert már egy másik nagykerben sem láttuk, nem csak az elsődlegesből tünt el. mikor géphez értem megnéztem, még mindig azt írta a fránya honlap hogy raktáron (közben dolgoztam pár órát, szal nem otthonról néztem meg, de így is volt idejük bőven frissíteni) és természetesen még most is "raktáron van".

a nap fénypontja (legalábbis addig, amíg haza nem értem és be nem üzemeltem az egeret) az az volt, hogy a Váci úti sétám keretében elmentem egy nagyon szimpatikus kínai étterem előtt, ami nagy betűkkel hírdette az oldalra csúszó fotocellás kék üvegajtajain, hogy "Nagy területű, jó állapot pincehelyiség eladó" (az "állapotú"-t a sárgák írták így, nem én gépeltem el ezen csöpp bill-ezeten - Msi Wind-en írom ezt, nem az LX700-on :)) ). És valahogy jó érzéssel töltött el, hogy most üresen és csendben áll az a pince, ahova évekig jártunk rendszeresen asztalt csapkodni, kiabálni, órákat várni a sorrakerülésre -arra gondolva, hoyg a 3. ott töltött félóra után érdemes-e azzal kezdeni a vitát, hogy "3 kávéval jöttök már így is köcsögök". [ennél konkrétabban nem tudok utalni arra, hogy a Mistral Computerworld helyén kínai kajálda nyílt :D ]

nah, ezt a sokat -ami lehet csak több hsz-be fér majd el- igazából csak azért írtam le, mert ez a topik neve, ami és ez sztem abba belefér. nem akarok vitatkozni, nem fogok vádaskodni, nem beszélek le senkit, még csak azt se mondom, hoyg többet oda nem megyek vásárolni, mert végülis nem vertek át. sikertelen üzletért nem tart az ember haragott, mint ahogy két ember is békével búcsúzik el, ha csak egyszerűen nincs meg a szikra, de senki nem bántott senkit. néha nem jön össze. ez inkább csak egy sóhaj akart lenni... egy olyan oldalas sóhaj.

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

(#1117) johnny82 válasza HUN]Repa (#1115) üzenetére


johnny82
őstag

Jó lenne, ha be tudnám vinni személyesen, de nem pesti vagyok, hanem szegedi. Garanciafutárral kéne megoldjam a dolgot. Hogyan működik ez?

(#1118) Pitterix válasza johnny82 (#1117) üzenetére


Pitterix
őstag

Ha garanciafutárt szeretnél, azt az iPon honlapján tudsz igényelni!!!
Egyszerűen megy én is onnan rendeltem meg....... :K

"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone

(#1119) johnny82 válasza Pitterix (#1118) üzenetére


johnny82
őstag

Köszi!

(#1120) szicsu.leon


szicsu.leon
csendes tag

Sziasztok iPon-osok!!

Szeretnék érdeklődni garanciális ügyemmel kapcsolatban.

Az alaplapom gariztatom, és érdeklődnék, hogy tudtok-e már valamit a lapról (MSI P7N2 Diamond).

Igaz csak múlt héten küldtem vissza a futárral (48.hét), de így gép nélkül igazán rosszul telnek a napjaim :O , és csak érdeklődöm....

Az is rossz, hogy a munkámhoz is szükségem lenne a gépre, de most ez van.

Ja és ugye karácsonyig lezajlik a garanciális kérdés.. ugye-ugye :R

szicsu.leon :R

"Még nincsen kész, de már majdnem elkezdtem"

(#1121) vati válasza HUN]Repa (#1095) üzenetére


vati
senior tag

írtad:
"Szia elég a táp , de a garjegyed hozzd magaddal ;) !"

Időközben írtam egy mailt is az ipon-nak. Erre lehet, pont te válaszoltál -most nincs előttem-, a szokásos sablon rizsát, hogy vigyem be a terméket aztán majd 1-2 hét átfutási idővel kitaláljátok hogy tényleg rossz-e.

A gar.jegyen semmilyen, a házzal/táppal jelen állapotában összefüggésbe hozható gyártási szám nincsen. Van egy meglehetősen rövid szám, de azt se a házon se a tápon nem sikerült fölfedeznem.

Tehát megkérdezném még egyszer: ha egy tápegységes ház döglött tápegységét szeretném gariztatni, valóban elég, ha magát a tápot viszem be? (onnan tudom, hogy a táp hibás, hogy a gép működik másik táppal)
Nem ott fogjátok kitalálni, hogy inkább mégis hozzam be a házat?

Eljátszhatjuk ezt az 1-2 hét alatt bevizsgáljátok dolgot, de föl nem foghatom, hogy lehet rentábilis egy 2-3 ezer Ft árkategóriájú, köztudottan ratyi minőségű táp javítása? (annak idején csak egy tűrhető kinézetű házat akartam olcsón, a 3. gépnek.) Egy szervizes óradíja többe van.

Nem jobban jár mindenki, ha beszámítjátok valamilyen áron, és eljövök egy normális, 8-10eft árkategóriájú táppal? Nekem drága az időm, csak egyszer fogok elmenni, ha nem érek el eredményt, más megoldást keresek de az nektek nem lesz jó.

[ Szerkesztve ]

Asus TUF Gaming A17 / Ryzen7 6800H / 16GB / 512+1024 GB SSD / GeForce RTX 3050Ti "Vízen járni is könnyű, ha az ember tudja, hol vannak a cölöpök..."

(#1122) Bass83


Bass83
csendes tag

Ehh, ha tudtam volna, hogy van olyan lehetőség, h összeszereléssel küldik ki a gépet. Tegnap rendeltem meg cuccaimat, így gondolom erről a lehetőségről már lecsúsztam. Vagy ez csak komplett rendszernél lehetséges?

(#1123) adalbert1 válasza Bass83 (#1122) üzenetére


adalbert1
veterán

Hát gondolom ha csak egy házat rendeltél abba nem fogják átszerelni az otthoni konfigodat. :)
Szerintem egy telót azért megér nekik a kérdés...

(#1124) m3tr0


m3tr0
senior tag

semmi,nem szóltam elsunnyogok

[ Szerkesztve ]

https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/mazda/mx-5/mazda_mx-5_coupe_1.8i_16v_revolution-20518846#sid=b13b1a91-1e0f-480c-b898-8b9bfb218ee3

(#1125) adalbert1 válasza m3tr0 (#1124) üzenetére


adalbert1
veterán

Gondolom valamelyik nagyker bukás nélkül akarja elsütni a beragadt készletet. :DDD

(#1126) Bass83 válasza adalbert1 (#1123) üzenetére


Bass83
csendes tag

Konkrétan egy alaplapot, processzort, memóriát és egy házat rendeltem. szóval összeszerelni lenne mit. :) De ha elvileg másnap reggel feladják a cuccot, megrendeléstől számítva, akkor mind1.

(#1127) adalbert1 válasza Bass83 (#1126) üzenetére


adalbert1
veterán

Elméletileg amit rendeltél, azt ma hozzák el a nagykerből... Utána meg általában ha személyes átvétellel kéred akkor 14:00-től lehet átvenni. A futárhoz nem tudom mikor kerülhet, de valamikor ma... Mondom, szerintem egy telefont megér a dolog.

(#1128) HUN]Repa válasza vati (#1121) üzenetére


HUN]Repa
aktív tag

" Nekem drága az időm, csak egyszer fogok elmenni, ha nem érek el eredményt, más megoldást keresek de az nektek nem lesz jó. "

Erre mi szükség ??? Szerintem ezt kár volt ... :W

God save us from the arrows of the Hungarians.

(#1129) Bass83 válasza adalbert1 (#1127) üzenetére


Bass83
csendes tag

Nah állandóan foglaltat jelez a telefon, szal erről a lehetőségről lecsúszok. Vagy jobb, ha ők dobják össze?

(#1130) bobsys válasza vati (#1121) üzenetére


bobsys
addikt

most me vagy....
termeket vidd be
a termek amit vettel az egy tápegységes ház nem pedig egy tap (termek) es egy haz (termek2)
ha a videodnak kimegy a tapja szetszeded es csak azt viszed be nem pedig a videot?

[ Szerkesztve ]

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#1131) adalbert1 válasza Bass83 (#1129) üzenetére


adalbert1
veterán

Hát ha nem értesz hozzá akkor jobb... Én mindenesetre senkinek nem engedném át azt az élvezetet, hogy helyettem barkácsolja össze a hardware-em. :)

(#1132) szicsu.leon


szicsu.leon
csendes tag

HUN]Repa

hsz: (#1120)

köszi :R

"Még nincsen kész, de már majdnem elkezdtem"

(#1133) Bass83 válasza adalbert1 (#1131) üzenetére


Bass83
csendes tag

Időközben sikerült felhívni őket. Összerakják, csak így most nem holnap fog megérkezni, hanem hétfőn. :(
Barkácsolás érzetét a windows telepítés okozta örömök kárpótolják. :)

(#1134) vati válasza bobsys (#1130) üzenetére


vati
senior tag

se a házon se a tápon nincs a gar.jeggyel összefüggésbe hozható gyári szám (nem ellenőriztem mit írtak rá amikor átvettem, ötletem sincs hol lehet) a pléh dobozon csak a kapcsoló tudna elromlani ami nincs elromolva. Ezért nem láttam értelmét bevinni -na meg jóval nagyobb kényelmetlenség. (mint írtam: kölcsön táppal megy a gép)

Ha nem javítható, persze hogy cseretermékként egy másik tápos ház járna: de én erről nagylelkűen lemondok, elég ha másik tápegységet kapok, ezt írtam.
Sőt, még arra is hajlandó vagyok -mivel konkrétan ezt a típust annyira nem akarom visszakapni- hogy csere helyett valamilyen kölcsönösen elfogadható áron beszámítják ezt egy új tápegység árába, amit náluk vásárolnék, újabb 8-10 ezret eltapsolva. Mi ebben a szenyózás?

Asus TUF Gaming A17 / Ryzen7 6800H / 16GB / 512+1024 GB SSD / GeForce RTX 3050Ti "Vízen járni is könnyű, ha az ember tudja, hol vannak a cölöpök..."

(#1135) vati válasza HUN]Repa (#1128) üzenetére


vati
senior tag

"Erre mi szükség ??? Szerintem ezt kár volt ..."

Jó, jó, nem fenyegetni akartam! :R :R

Azt hiszem, kiderült: mindenképp egy új tápot kell szerezzek, és ebben a típusban nincs sok bizalmam (eddig se volt, de azért 9 hónapnál bírhatta volna tovább). Szerencse, hogy nem rántott magával más alkatrészt a gépben.

A) alternatíva: a döglöttet tudom nálatok gariztatni ahogy illik, és mivel nem önálló termékként hanem egy ház részeként vettem, megállapodunk valami ésszerű beszámítási értékben + nálatok veszek egy új tápot. (+generáltok egy elégedett ügyfelet, aki esetleg a következő 200 ezer hardverre költhető forintját is nálatok költi el)

B) alternatíva: nem sikerül rövid távon végleges megoldást találni (tegyük fel, nemcsak egy kondi szállt el a tápban) ekkor kell vegyek egy újat, és valószínűleg nem az ipon lesz az első cég ami szóba jön.

Ennyi, ezt értettem azon, hogy "más megoldást keresek de az nektek nem lesz jó."

Asus TUF Gaming A17 / Ryzen7 6800H / 16GB / 512+1024 GB SSD / GeForce RTX 3050Ti "Vízen járni is könnyű, ha az ember tudja, hol vannak a cölöpök..."

(#1136) Bass83


Bass83
csendes tag

Nah megérkezett a gépem. :)) Már csak ki kell bírni vhogy estig, h végre nekieshessek.
Mondjuk az meglepett, h nem 1800 volt az összeszerelés, hanem 3600. Vagy az csak komplett gépekre vonatkozik? Erre azért kíváncsi lennék, h miként működik, mert erről részletes tájékoztatót nem találtam sehol.

(#1137) szicsu.leon


szicsu.leon
csendes tag

Hi all!

A mai nap kb. 10.30-tól próbálom elérni az iPon-t, és 3 óra próbálkozás után sem tudom elérni Őket. :F

Gondolom sok garanciális ügyintézés van, de akkor is...., vagy foglalt, vagy kicsöng, de nem veszik fel. :(((

:W :W :W

"Még nincsen kész, de már majdnem elkezdtem"

(#1138) Bass83 válasza szicsu.leon (#1137) üzenetére


Bass83
csendes tag

Nálam is hasonló volt, azzal a különbséggel, h ha vonalasról hívtam, akkor ki se csengett, amit mobilon próbálkoztam, egyből sikerült elérnem őket. :D

(#1139) szicsu.leon válasza Bass83 (#1138) üzenetére


szicsu.leon
csendes tag

Sikerült! :C

És a héten már le is zajlik a garis ügyem. Ez az. :C

Végre, úgy néz ki lesz gépem ismét. :D

"Még nincsen kész, de már majdnem elkezdtem"

(#1140) m3tr0


m3tr0
senior tag

Most ez a kártya tényleg ennyibe kerül? Vagy mi van ? :DDD

Ez valami durva verzió azért ennyi?

[ Szerkesztve ]

https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/mazda/mx-5/mazda_mx-5_coupe_1.8i_16v_revolution-20518846#sid=b13b1a91-1e0f-480c-b898-8b9bfb218ee3

(#1141) HUN]Repa válasza Bass83 (#1136) üzenetére


HUN]Repa
aktív tag

Gépösszerakóba rakod akkor van a kedvezményes összeszerelési ár , amugy 3600 és minden alkatrész kell hozzá hogy nálunk vásárold ! :R

God save us from the arrows of the Hungarians.

(#1142) zsolt1129 válasza m3tr0 (#1140) üzenetére


zsolt1129
addikt

Szerintem igen. De hogy egy kicsit sok érte az biztos :K .

(#1143) adalbert1 válasza m3tr0 (#1140) üzenetére


adalbert1
veterán

Ismét csak azt tudom mondani amit már az 1125-ben is. :)
Amúgy lehet akármilyen durva verzió, ennyiért 2 jobb kártyát is kaphatsz.

(#1144) HUN]Repa válasza m3tr0 (#1140) üzenetére


HUN]Repa
aktív tag

Tuti elírás ,már szóltam hogy vegyél le ,fele ennyiért lehet ilyet kapni a PH-n is ;)

God save us from the arrows of the Hungarians.

(#1145) Bass83 válasza HUN]Repa (#1141) üzenetére


Bass83
csendes tag

Így már tiszta, köszi! :) Amúgy egy tájékoztató erről nem ártana az oldalra, vagy csak nekem kerülte el a figyelmem?

(#1146) TomBoy1986


TomBoy1986
veterán

Sziasztok!

Én is elmondhatom, hogy lassan 1-1.5 éve mindent nálatok vásárolok, mert egyrészt korrekt áraitok vannak, másrészt a garancia sem egy év, hanem általában több, s ezt ráadásul érvényesíteni is lehet könnyedén.

Nyáron kellett gariztatnom egy Gigabyte GA-MA790X-DS4-et, s meg is lepődtem, mert egy hét alatt kész volt az egész, s kezemben volt - az azóta már szerencsére eladott - lap.

Másik alkalommal egy KingMax RAM-ot gariztattam, na ott több volt az idő és a szívás, de ezt letudtam a nagyker töketlenkedésének, mert az átvételkor semmi gond sem volt.

Egy ponton lehetne talán javítani, mégpedig a benti árukiadásnál, mert elég rossz, hogy végig kell járni az árukiadó=>pénztár=>árukiadó utat, ahelyett, hogy az első lépcsőt kihagynánk, s egyből a pénztárnál lenne intézve a számla nyomtatása és a fizetés is (persze ha többen vannak, akkor mindkét pénztár aktív kellene hogy legyen)...

AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W

(#1147) TomBoy1986


TomBoy1986
veterán

És egy kis segítség:

[link] [link]

Ez a két lap rossz helyre van besorolva, mégpedig az LGA775-höz AM2 helyett.

Ez meg a HIS-es 7000-es VGA-nak (AGP) a helyes hivatalos oldala, plusz van rajta kép is.[link]

[ Szerkesztve ]

AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W

(#1148) adalbert1 válasza TomBoy1986 (#1146) üzenetére


adalbert1
veterán

Én egyből a pénztárhoz szoktam menni, eddig nem szólt érte senki hogy nem az árukiadóhoz állok sorba először... :U

(#1149) [CS]Blade2


[CS]Blade2
addikt

Állandóan foglalt a telefon...

Tegnap rendeltem, de nem jött visszaigazolás, így nem tudom, hogy megkapták-e a rendelést. Újra meg nem merem benyomni, nehogy 2x küldjék el, mivel 150K-s tétel.

(#1150) [CS]Blade2 válasza [CS]Blade2 (#1149) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

Közben sikerült elérni őket, és elment a rendelés.

Valami gáz lehetett az e-mail generálásnál, vagy lehet a citromail volt szar tegnap...

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  iPon Computer
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.