Új hozzászólás Aktív témák

• Louro

őstag

válasz b0bcat #4896 üzenetére

Az a baj, hogy én is már legalább 5 magántanárt kipróbáltam 20 év alatt és 2 tanfolyamot is. A tanfolyamot elengedtem, még ha kislétszámú is volt, mert nekem az eleje könnyebben ment, aztán persze a leckével haladtunk és a végére nem csak én, de a többiek is csak jegyzeteltek vadul, de nem értettük. Hiába jeleztük, hogy inkább legyen meg a kiírt anyag 80%-a, de értelmezzük is. Nagyon tanfolyamellenes lettem.

A magántanárok meg, mint fizetett barátok. Persze angolul kellett beszélni. Próbáltak beszéltetni, de 1. nem szeretek csak úgy csacsogni, 2. tőmondatokban letudom a kötelezőt. Pedig 5-6 hónapig jártam mindegyikhez, gondolván lehet csak az elején nincs meg a kémia. Ők próbáltad terelni a helyes igeidő irányába, volt aki a középiskolában is használt nyelvkönyvet szerette és azzal haladtunk úgy ahogy. De piszkosul nem éreztem, hogy fejlődnék.

Tudom, hogy nem 1 hét után kell a sikernek jönnie. Uh, ez most elég pesszimistán hangzott, de elgondolkodok azon, amit írtál. Csak nehéz olyan tanárt találni, aki nekem beválik.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés