- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz
BonFire #4788 üzenetére
Ajaj, micsoda dráma.
2. órán vagyok túl egy másik tanárral. Az a baj, hogy nincs összehasonlítási alapom, nekem ez a tanár se tűnt rossznak bár a nyelvtan nála hangsúlyosabbnak érződött de ez nem azt jelenti, hogy nagy nyelvtanozás volt csak párszor főleg a hibáink miatt néhány mondatban elmondta, hogy mit miért, volt is egy dolog ami talán nálam rosszul rögzült és erre most oda kell figyelnem.
Nem tudom mi volt korábban, szerintem jó ez a tanfolyam a gátlások leküzdésére, legalábbis én úgy érzem és még mellette tanulsz is ezt azt, új szavakat, kifejezéseket stb. Nem világmegváltó dolog ez se, láttam külföldi nevű tanárokat is az óra foglaló rendszerben de nekem aztán tök mindegy. Az a lényeg, hogy fejlődjek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest