Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna

Hozzászólások

(#5086) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap reggel közösen elvittük a gyerekeket oviba és isibe majd elmentünk kettesben szerelmemmel festéket venni. Utána ettünk egy sütit a cukrászdába. A kacsám szigorúan mindenmenteset evett.
Délután lementünk bicózni kicsit. Készítettünk pár képet a gyerekekről. Adri
Sári
Adri anyácskával
Adri Katival
Adri Sárival
Adri Boldival
MA megyek festegetni. Sajnos beütött amire egyáltalán nem lehetett számítani. A brutális anyagár miatt lassan kezdik behúzni a féket az építtetők és átgondolni hogyan oldják meg az anyagbeszerzést olcsóbban. Pl. Ahol voltam gerendát zsaluzni , jövő héten mehetnék tetőt készíteni de nem biztos hogy a bank elfogadja a szlovák számlát a fűrészáruról és ha itthon kell megvennie akkor a tető nem 7 misi lesz hanem 10. És ha már most elúsztatja a ház költségvetését akkor nem fogja tudni befejezni. A másik munkámnál a fővállalkozónak nem akarnak fizetni ezért addig amíg nincs pénz nem készíthetek tetőt. Elképesztő! Itt a nyár és nem tudok dolgozni. Utána meg 3-at kellene egyszerre csinálnunk. :W
Azt sem értem hogy szlovákiából 100e/köbért lehetne behozni ugyanazt a fát amit itthon 220-250e/ köbért árulják . MIVAN?!
Sajnos most ez van. Festegetek.... :( És persze a családdal vagyok ami nagyon jó.
Szép napot mindenkinek.

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.